Rimpel opvullen

28 maart 2021
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Zoek je informatie over rimpels opvullen? Voer je adres in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Rimpel opvullen

Naarmate we ouder worden ontstaat er huidveroudering. Huidveroudering start rond het 25e levensjaar. De productie van onder andere collageen, elastine en hyaluronzuur neemt dan langzaam af. Daardoor wordt de huid dunner en slapper. Rimpels ontstaan en de huis zakt naar beneden. Dit proces vindt plaats tussen het 25e en 100e levensjaar. Het gaat heel geleidelijk. Veel mensen storen zich aan de huidveroudering. Zij gaan op zoek naar cosmetische behandelingen. Rimpels opvullen kan een oplossing zijn. Daardoor wordt het volume in de huid weer hersteld. Overweeg jij een rimpel opvullen? In dit artikel lees je alle informatie en tips om een goede arts of kliniek te vinden bij jou in de buurt.

rimpel-opvullen

Rimpels opvullen met fillers

Rimpels en groeven kunnen worden opgevuld met fillers. Fillers zijn huidvullers, vaak op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook al in het lichaam voorkomt. Een hyaluronzuur filler is gemiddeld 6-18 maanden effectief. Dat is afhankelijk van het gekozen merk en de behandellocatie. Een filler voor in de traangoten (waar de huid dun is), is vaak dunner dan een filler voor de kaaklijn, kinfillers of jukbeenderen. Deze wordt in het algemeen dan ook sneller opgenomen door het lichaam.

Rimpels fillers

Een cosmetische arts brengt met een dunne naald de fillers op de juiste plek. Vaak is dit een strategische positie, waardoor de huid gelift wordt. Een ervaren cosmetisch arts is daar vaak vaardiger in dan een onervaren arts. Ook als de huid dunner wordt kan een behandeling met fillers een uitkomst zijn. 

Naast fillers kan de huid met werkzame injectables ook worden gestimuleerd tot het aanmaken van collageen en elastine. Dit kan bijvoorbeeld met Radiesse, Ellansé, Sculptra en Profhilo. Deze injectables stimuleren de fibroblasten en keranocyten (de fabriekjes van de huid) tot het aanmaken van collageen en elastine. Deze injectables zorgen ervoor dat de huid steviger wordt en meer volume krijgt. Eigenlijk wordt de huid ‘aan het werk gezet’.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Rimpel opvullen reviews

Vandaag voor de eerste keer heb ik mijn lippen laten opvullen bij dokter Onur. Het resultaat is erg mooi geworden. Tevens ook erg goed geïnformeerd. Heel erg bedankt voor de behandeling. Ik kom zeker terug!
Kiara Beumer
Faceland Nijmegen
6 september 2023 12:12
Al een aantal keren in de afgelopen 1,5 jaar Botox laten zetten in fronsrimpel en kraaienpootjes langs de ogen . Vorig jaar mijn wangen wat op laten vullen. De Botox ben ik erg tevreden over en de volgende afspraak staat al gepland. Mijn wangen had ik gehoopt dat het resultaat iets beter zou zijn, maar mijn behandelaar Witney was bij voorbaat al heel eerlijk... Toon meer »
Al een aantal keren in de afgelopen 1,5 jaar Botox laten zetten in fronsrimpel en kraaienpootjes langs de ogen .
Vorig jaar mijn wangen wat op laten vullen.
De Botox ben ik erg tevreden over en de volgende afspraak staat al gepland.
Mijn wangen had ik gehoopt dat het resultaat iets beter zou zijn, maar mijn behandelaar Witney was bij voorbaat al heel eerlijk dat het mij een verfrissende uitstraling zou geven en dat de wangen aan de onderkant niet geheel opgevuld konden worden , dit kan alleen met een face lift vertelde ze mij.
Witney is eerlijk en ontzettend kundig en verteld geen sprookjes, dat is voor mij het allerbelangrijkste.
Over 2 maanden laat ik wederom mijn wangen wat opvullen, voor de verfrissende uitstraling, dat is ook wat waard.
Bedankt Witney en tot snel, je bent een topper !
Trudy Bastian Toon minder »
Trudy Bastian
Faceland Eindhoven
14 maart 2022 13:01
Paar weken geleden heb ik hier mijn lippen met 1 ml laten opvullen. Me lippen zijn ontzettend mooi geworden, een stuk meer volume met een natuurlijke uitstraling. Mevrouw Yilmaz is zeer vakkundig, ze denkt goed met je mee en geeft persoonlijk advies. Zeker aan te raden!
Sterre Pieters
Sobeauty Alkmaar
18 april 2023 13:01

Rimpel opvullen

Veel mensen storen zich aanvankelijk aan 1 of enkele rimpels. Vaak is dat de marionetlijn (lijn vanaf de mondhoek naar beneden), de neus- lippenplooi, fronsrimpel, kraaienpootjes of onder de ogen. Een rimpel opvullen kan met een hyaluronzuur filler. Soms is een behandeling met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) effectiever. Botulinetoxine voorkomt dat je de rimpels kunt activeren. Een arts geeft tijdens een consult welke behandeling voor jou het meest geschikt is. 

-----------------------
Vind een behandeling bij jou in de buurt

Rimpel opvullen Amsterdam

Rimpel opvullen Den Haag

Rimpel opvullen Rotterdam

Rimpel opvullen Utrecht

Rimpel opvullen Tilburg
Rimpels opvullen Enschede

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Rimpels opvullen kosten

Rimpels opvullen kost vaak een bepaald bedrag per ML hyaluronzuur. Het verschilt van persoon tot persoon hoeveel product er nodig is. De prijs van 1 ML hyaluronzuur varieert in Nederland tussen de € 250 en € 550 per ML. Deze fillerprijs is afhankelijk van de locatie van de kliniek en van de vaardigheid van de cosmetisch arts. Op Injectablesbooking.nl kun je de injectables prijzen van alle klinieken en artsen in Nederland met elkaar vergelijken.

Lees verder:
Lipofilling gezicht

Veelgestelde vragen over Rimpel opvullen

Wat kost rimpels opvullen?

Rimpels opvullen is beschikbaar vanaf € 150 per behandeling van 0,5 ML. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een vaardige arts behaald vaak een beter resultaat met minder filler. Vergelijk de kwaliteit van alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Wat helpt echt tegen diepe rimpels?

Een filler behandeling is echt effectief tegen diepe rimpels. Een filler behandeling geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. Diepe rimpels kun je ook laten behandelen met chirurgie, zoals een facelift, of skinboosters. Vergelijk alle behandelingen en klinieken op Injectablesbooking.

Hoe kan je rimpels opvullen?

Een BIG geregistreerde arts kan een rimpel opvullen met een filler of met lipofilling. Een fillerbehandeling is gemiddeld 9 maanden effectief. Lipofilling is rimpels opvullen met lichaamseigen vet. Allebei de behandelingen hebben voor- en nadelen. Vergelijk alle behandelingen op Injectablesbooking.

Wat kan ik doen tegen diepe rimpels?

Wanneer je je stoort aan diepe rimpels dan kun je een filler behandeling of lipofilling behandeling overwegen. Een filler behandeling is gemiddeld 9 maanden effectief. Vergelijk alle behandelingen en klinieken op Injectablesbooking.nl.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt