Oude handen

Ben je op zoek naar een kliniek voor handverjonging? Klik hier om alle klinieken en artsen bij jou in de buurt met elkaar te vergelijken.

Huidveroudering valt op de handen vaak snel op. De gezichtshuid krijgt vaak veel aandacht. Met huidverzorging, injectables en make-up. Handen krijgen die aandacht niet. Terwijl deze vaak als eerste zichtbaar zijn. Oude handen zijn niet nodig. Met de juiste verzorging en effectieve behandelingen kun je effectief handverjonging en handverbetering bereiken. In dit artikel lees je alles over effectieve behandelingen tegen oude handen.

Oude handen

Rimpels handen

De huid is opgebouwd uit verschillende huidlagen. Na het 25e levensjaar neemt het volume van de huid af. Dat komt door de verminderde aanmaak van o.a. collageen, elastine en hyaluronzuur. De huid wordt dunner. Collageen zorgt voor stevigheid. Elastine zorgt voor veerkracht. En hyaluronzuur is een vochtbinder, dat hydrateert de huid van binnenuit. Doordat de huid slapper wordt en er rimpels handen ontstaan, gaan de handen er veroudert uitzien. Op latere leeftijd verschijnen er ook vlekjes. Deze ontstaan door zonneschade en veroudering. 

Handverjonging

Er is steeds meer vraag naar handverjonging. Steeds meer mensen zijn zich er van bewust dat er effectieve behandelingen bestaan. Er zijn verschillende injectables behandelingen die het collageen en elastine stimuleren. Eigenlijk worden de fibroblasten (eiwitten) die het collageen en elastine produceren, gestimuleerd tot productie. De huid wordt daardoor steviger, voller en elastischer. Radiesse is een filler die de aanmaak van collageen stimuleert. Radiesse is een filler met calcium fosfaat microsferen is een gel op waterbasis. Deze filler geeft direct resultaat en stimuleert vervolgens tot de aanmaak van collageen. Profhilo is een werkzame stof op basis van ultrapuur hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. Profhilo is geen filler, maar Profhilo stimuleert tot de productie van collageen, hyaluronzuur en elastine en wordt direct volledig door het lichaam opgenomen. Profhilo geeft de huid ook de gewenste Glow uitstraling. Voer je adres in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt!

Zoek, vergelijk en boek

Handen rimpels

De huid wordt na een behandeling steviger waardoor rimpels verdwijnen of verminderen. Verslapte hand huid wordt op deze manier behoorlijk verstevigd. Storende pigmentvlekken op de handen kunnen het meest effectief door een goede huidtherapeut met kwalitatieve lasers worden behandeld. 

-----------------------
Vind een kliniek bij jou in de buurt

Handverjonging Groningen
Handverjonging Amsterdam
Handverjonging Eindhoven
Handverjonging Utrecht
Handverjonging Den Haag
Handverjonging Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Kliniek voor handen verjongen

In Nederland zijn meer dan duizend klinieken en praktijken waar je terecht kunt voor een laser- of injectables behandeling. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met ervaren huidtherapeuten en artsen, die werken met goede merken fillers en kwalitatieve FDA approved lasers. Zoek op injectablesbooking.nl om alle klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken.

Lees verder:
Lip flip behandeling

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt