logo

Oran Aesthetics

Oran Aesthetics is een collectieve kliniek van BIG geregistreerde cosmetische artsen (KNMG*) en huidspecialisten voor injectables behandelingen en huidverjonging. De focus van deze “boutique-kliniek” in Amsterdam ligt op het behalen van het gewenste resultaat met behoud van de natuurlijke uitstraling. Persoonlijke aandacht, A-kwaliteit producten en expertise in het uitvoeren van de behandelingen zijn de kernwaarden binnen het bedrijf.
De cosmetische artsen bij Oran Aesthetics zijn gecertificeerde leden van de NVCG (Nederlands Vereniging van Cosmetische Geneeskunde).
Het lidmaatschap van de NVCG waarborgt dat zij volgens bepaalde protocollen de behandelingen uitvoeren. Om hun vaardigheden bij te houden bezoeken onze cosmetische artsen meerdere congressen per jaar in en buiten Europa.
Tevens is onze arts drs Oran Ayubi, cosmetisch arts KNMG*, sinds 2 jaar actief als expert trainer voor Sculptra®. Zij werkt voor de wereldwijde farmaceutische organisatie Galderma en geeft workshops aan cosmetische artsen, dermatologen en plastische chirurgen in het gebruik van Sculptra® in de Benelux.
Met jarenlange ervaring op gebied van injectables en een persoonlijke band met de klanten heeft de kliniek inmiddels talloze tevreden vaste klanten. De cosmetische artsen en de huidspecialisten kijken goed naar uw gezicht, luisteren naar uw wensen en geven altijd een eerlijk advies. Jong, fris en gezond uitzien met een boost van zelfvertrouwen. Mensen goed laten voelen, zonder overfilled-filler-face-effect.
Het voornaamste doel van de kliniek is om samen met de klanten tot een behandelplan te komen waarbij hun natuurlijke doch frisse en jeugdige uitstraling en individuele schoonheid geaccentueerd worden terwijl de kwaliteit en veiligheid van de klanten voorop in het vaandel staan.
Bij de kliniek Oran Aesthetics in Amsterdam kun u terecht voor alle injectables behandelingen, onder andere anti-rimpelbehandelingen (botox) en behandelingen die het volumeverlies en de contouren in het gelaat herstellen. Hierbij maken de artsen gebruik van fillers op basis van lichaamseigen hyaluronzuur, PDO-draden, Sculptra® als ook skinboosters met Profhilo.

-Eerlijkheid
-Persoonlijke aanpak
-Hoge kwaliteit producten
-Veilig behandelen met vooraf een echo-diagnostiek
-Goede nazorg
-Professionaliteit
- Veiligheid middels hoogwaardige echo-apparatuur

Oran Aesthetics uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Oran Aesthetics staat voor een frisse en gezonde uitstraling

Afspraak maken

Reviews

4.9
56 reviews
Onlangs ben ik voor de tweede keer bij Oran Aesthetics geweest voor een lipfiller behandeling, om specifiek te zijn bij S. Ayubi. Ik ben zeer tevreden met haar als behandelaar. Ze stelt mij goed gerust en vraagt mij wat mijn precieze wensen zijn voor zij aan de slag gaat. Ik ben al twee keer tevreden de zaak uitgelopen en onderhand zie ik mezelf wel als vast... Toon meer »
Onlangs ben ik voor de tweede keer bij Oran Aesthetics geweest voor een lipfiller behandeling, om specifiek te zijn bij S. Ayubi. Ik ben zeer tevreden met haar als behandelaar. Ze stelt mij goed gerust en vraagt mij wat mijn precieze wensen zijn voor zij aan de slag gaat. Ik ben al twee keer tevreden de zaak uitgelopen en onderhand zie ik mezelf wel als vaste klant bij deze kliniek. Ik kan het iedereen aanraden hier langs te komen. Toon minder »
Zhenya Sargsjan
3 juli 2022 22:10
Hele fijne ervaring dankzij dr. S. Ayubi. Mijn eerste keer een filler behandeling gedaan met prachtig resultaat. Door haar kennis en ervaringen werden mijn zenuwen al heel snel verminderd. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Ze wist mijn wensen toe te passen voor het perfecte eindresultaat! De uitkomst is precies wat ik wilde, super blij mee! Ook bij binnenk... Toon meer »
Hele fijne ervaring dankzij dr. S. Ayubi. Mijn eerste keer een filler behandeling gedaan met prachtig resultaat. Door haar kennis en ervaringen werden mijn zenuwen al heel snel verminderd. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Ze wist mijn wensen toe te passen voor het perfecte eindresultaat! De uitkomst is precies wat ik wilde, super blij mee!
Ook bij binnenkomst heel vriendelijk ontvangen door de dame achter de balie. Oran Aesthetics is 100% een aanrader. Toon minder »
Marinka de Winter
29 juni 2022 21:09
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn lippen en met mijn voorhoofd/wenkbrauwen/kraaienpootjes die vandaag 25-06-2022 zijn behandeld met Botox. Drs S. Ayubi heeft mij zo goed ingelicht/geadviseerd en ervaarde de pijn als bijna niet. Ontzettend bedankt hiervoor. ik raad iedereen aan om naar Oran aesthetics te gaan voor een fijne/mooie filler/Botox er... Toon meer »
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn lippen en met mijn voorhoofd/wenkbrauwen/kraaienpootjes die vandaag 25-06-2022 zijn behandeld met Botox. Drs S. Ayubi heeft mij zo goed ingelicht/geadviseerd en ervaarde de pijn als bijna niet. Ontzettend bedankt hiervoor.
ik raad iedereen aan om naar Oran aesthetics te gaan voor een fijne/mooie filler/Botox ervaring.❤️ Toon minder »
Daevano 2
25 juni 2022 11:11
Dr. Oran is zeer deskundig en heeft alle aandacht voor de wensen van de klant. De behandeling wordt in alle rust uitgevoerd en er wordt echt de tijd voor genomen. Al met al erg professioneel, heel klantvriendelijk en behulpzaam. Ik ben dan ook heel tevreden met het resultaat en beveel daarom Dr. Oran en de kliniek van harte aan!
P. Si
23 juni 2022 05:05
Erg behulpzaam, service gericht en bekwaam. Voeren enkel en alleen een behandeling uit als ze erachter staan. Bedankt voor jullie top advies!
Zahir Aumaj
22 juni 2022 21:09
Ik ben helemaal tevreden met de resultaat.
walaa hejazi
19 mei 2022 12:12
Niemand kan aan Oran tippen. Ze is zo kundig, levert natuurlijke resultaat, klantgericht, top service, zo onwijs eerlijk, werkt secuur, als je doordraait geeft zij aan dat het genoeg is en ze neemt echt de tijd voor je. Staat altijd klaar als je vragen hebt en wat een top locatie! AANRADER!
Strokeand Brush
11 april 2022 15:03
Ik heb mijn lippen laten oplossen en daarna heel subtiel laten opvullen. Ik ben super tevreden hiermee. Ik heb nu echt super mooie natural lippen. Ze luistert echt naar je wensen.
Mylene Boode
18 maart 2022 19:07
The place to be! Ik kom al een paar jaar bij Oran en moet er een aardig stukje voor rijden, wat het dubbel en dwars waard is! Ik ben bang voor naalden maar elke keer weet ze mij op mijn gemak te stellen. Oran houdt van een natuurlijke look en kijkt heel goed met je mee wat bij jou het beste past. Ik zit daardoor met een fijn en vertrouwd gevoel in de stoel.... Toon meer »
The place to be! Ik kom al een paar jaar bij Oran en moet er een aardig stukje voor rijden, wat het dubbel en dwars waard is! Ik ben bang voor naalden maar elke keer weet ze mij op mijn gemak te stellen. Oran houdt van een natuurlijke look en kijkt heel goed met je mee wat bij jou het beste past. Ik zit daardoor met een fijn en vertrouwd gevoel in de stoel. Heel blij met deze super lieve topper! Toon minder »
Marianne Voorbij
6 januari 2022 18:06
Al jaren een trouwe klant van Oran Ayubi. Ze luistert naar je wensen en geeft altijd een eerlijk advies. Haar resultaten zijn altijd super! Het is een stukje rijden naar Oran Aesthetics maar ik heb het er zeker voor over.
Sylvia Visser
29 september 2021 17:05
Mijn eerste afspraak met Oran was in 2018 en sindsdien nooit meer bij haar weggegaan. De eerste keer botox en fillers is super spannend maar zij stelde mij mega erg op m'n gemak. Oran houdt van een natuurlijke look, de vorm van je gezicht en lippen iets aanzetten waardoor het nooit onnatuurlijk kan worden. Make up artiesten die dagelijks veel gezichten en li... Toon meer »
Mijn eerste afspraak met Oran was in 2018 en sindsdien nooit meer bij haar weggegaan. De eerste keer botox en fillers is super spannend maar zij stelde mij mega erg op m'n gemak. Oran houdt van een natuurlijke look, de vorm van je gezicht en lippen iets aanzetten waardoor het nooit onnatuurlijk kan worden. Make up artiesten die dagelijks veel gezichten en lippen zien twijfelen zelfs of m'n lippen van zichzelf zo mooi volume hebben of dat ik er toch een beetje hulp bij heb gekregen ;) Inmiddels zijn heel veel vriendjes en vriendinnetjes ook bij haar langs geweest en niemand kan meer zonder haar! Dankjewel lieve Oran, you are the best xxxxx A. Toon minder »
Amanda van effrink
16 september 2021 22:10
Ik heb bij dr Samira de pdo draden laten zetten. Ik wilde iets wat mijn eigen huid sterker maakt ,meer weerstand geeft en wil dat t lang mooi zou blijven en direct resultaat. Heel wat dus! Vandaar dat ik voor pdo heb gekozen,mr ik moet toegeven..het resultaat is nog mooier dan verwacht.. (mijn huid struktuur is er van verbeterd,heb veel meer glans en voelt h... Toon meer »
Ik heb bij dr Samira de pdo draden laten zetten.
Ik wilde iets wat mijn eigen huid sterker maakt ,meer weerstand geeft en wil dat t lang mooi zou blijven en direct resultaat. Heel wat dus!
Vandaar dat ik voor pdo heb gekozen,mr ik moet toegeven..het resultaat is nog mooier dan verwacht.. (mijn huid struktuur is er van verbeterd,heb veel meer glans en voelt heel veel meer steviger)mede dankzij dr Samira die mij geweldig geadviseerd heeft ,waar ze het precies zou gaan zetten,waardoor ik t beste resultaat heb behaald! En mij eigen gezicht vorm weer terug is!
Ik was gigantisch zenuwachtig en dr Samira heeft mij door haar rustige en zelfverzekerde houding enorm gekalmeerd, nogmaals bedankt ben zo blij en gelukkig ik adviseer iedereen om bij jou te komen!
Bedankt Groetjes Denise Toon minder »
Denise Wanrooij van
14 september 2021 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €120 per zone
Bocouture
V.a. €120 per zone
Dysport
V.a. €120 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €85 per behandeling
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €300 per ml
Restylane
V.a. €300 per ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. €1100 per ml
Stylage
V.a. €300 per ml
Teosyal
V.a. €350 per ml
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. €800 per behandeling
Haarfillers
V.a. €150 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €150 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €450 per 2 oksels
PDO Draadlift
V.a. €700 per behandeling
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. €350 per behandeling
Profhilo (2 ML)
V.a. €350 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. €900 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
15000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Belkyra, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Haarfillers, Body contouring
Kliniek opgericht
2020
Adres
Arent Janszoon Ernststraat 173, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Oran Ayubi

Drs. Oran Ayubi

Oran Aesthetics
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
6000
Ervaring
5 jaar
Profiel bekijken
Ehsan Ayubi

Drs. Ehsan Ayubi

Oran Aesthetics
Functie
Arts
Behandelingen per jaar
3000
Ervaring
2 jaar
Profiel bekijken
Samira Ayubi

Drs. Samira Ayubi

Oran Aesthetics
Functie
Arts
Behandelingen per jaar
4000
Ervaring
3 jaar
Profiel bekijken