Bridget Maasland kiest cosmetisch arts zorgvuldig

12 mei 2021

Vele BN’ers maken gebruik van cosmetische behandelingen. Maar waar de meeste BN’ers daar niet open over zijn, is Bridget Maasland dit wel. Zij bespreekt in haar podcast ‘Bridget and Friends’ samen met Justine Marcella (presentatrice) en Clarice Stenger (strafrechtadvocate) haar beauty rituelen. Bridget vertelt daarin dat zij af en toe een arts bezoekt om haar een frissere, gezellige en uitgeslapen uitstraling te geven. Ze laat zich behandelen met Botox en Restylane. Bridget geeft aan voor een arts te kiezen die echt naar haar kijkt en luistert. Het moet wel natuurlijk ogen, zo stelt ze. 

Bridget Maasland kiest cosmetisch arts zorgvuldig

Luister nu de podcast Bridget and friends via jouw favoriete podcast app.

Nek behandelen

Bridget laat ook af en toe haar nek behandelen. Dat haar nek wat rimpelig wordt, “dat kalkoene”, zoals ze zelf omschrijft, vindt ze echt vreselijk. Daar laat ze wat inspuiten. 

Één van de dames roert aan dat het zo jammer is als de hele mimiek uit een gezicht verdwijnt. Maar de dames zijn het er al gauw over eens dat daar bij Bridget geen sprake van is. Bridget bezoekt daarvoor een arts die haar gezicht bekijkt en vervolgens een paar kleine aanpassing doet om de frissere uitstraling te bereiken. Je moet niet terug willen naar hoe het vroeger was. “Je moet niet jong gemaakt willen worden”. 

Holistische benadering

Er wordt wat gegrapt over het modewoord ‘holistisch', maar Bridget stelt; “Dat is het natuurlijk wel.” Beauty heeft met voeding te maken, ze bezoekt een freezelab, een soort koelcel die ook collageen aanmaakt en bezoekt een arts voor botulinetoxine en fillers. Haar enige zonde is koffie met RedBull light in de ochtend. 

Als er ter afsluiting aan Justine wordt gevraagd of zij ooit Botox of fillers zou overwegen, dan antwoordt ze; “Als ik een mondje krijgt als een verschrompeld hondenkontje, dat wil ik echt niet.” 

Zoek, vergelijk en boek

Podcast

Luister de vermakelijke podcast Bridget and Friends via jouw favoriete Podcast platform en volg nieuws over deze podcast via Instagram @bridgetandfriendspodcast.

Wil jij zorgvuldig een arts of kliniek uitkiezen? Vergelijk alle klinieken in Nederland op Injectablesbooking.nl.

Populaire behandeling:
Lip flip

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt