Professor van der Lei opent Prof. Aesthetics in Groningen

17 oktober 2021

Prof. Aesthetics is misschien wel de meest bijzondere en exclusieve kliniek van Nederland. Deze kliniek wordt namelijk geleid door de eerste en enige hoogleraar (professor) Esthetische Plastische Chirurgie in Nederland. Zijn adagium is gevormd dankzij zijn ervaring en persoonlijkheid; “Preserve and enhance your beauty”. Oftewel; “Het behouden en verbeteren van schoonheid.”

Professor van der Lei opent Prof. Aesthetics in Groningen

Kliniek Groningen

Prof. Aesthetics is gevestigd in het vernieuwde Gezondheidsplein in Haren. Ongeveer 15 minuten rijden vanuit het centrum van Groningen. Professor van der Lei is één van de bekendste en meest gerenommeerde plastisch chirurgen in Nederland. Naast zijn hoogleraarschap in het UMCG richt hij zich als plastisch chirurg al meer dan 20 jaar op de esthetische plastische chirurgie en cosmetische behandelingen. Dit voert hij al jarenlang uit bij Bey Bergman Clinics, één van de bekendste en grootste privéklinieken van Nederland.

Professor van der Lei Groningen

Professor van der Lei streeft een boutique kliniek na waar cliënten komen die zich hebben ingelezen in cosmetische geneeskunde. Bij Prof. Aesthetics Groningen komen met name geïnformeerde cliënten uit het Noorden van het land. Naast het hoogleraarschap is het heel dankbaar om cliënten blij te maken met toegankelijke cosmetische behandelingen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Toegankelijk

Met injectables, zoals Botox-, filler- en Profhilo behandelingen, biedt Prof. Aesthetics toegankelijke behandelingen aan in Groningen. Bovendien heeft Prof. Dr. Berend van der Lei uiteraard de expertise en gelegenheid om uit een exclusief spectrum van cosmetische chirurgie te putten. Dit is een unieke combinatie. Veel klinieken zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie óf in cosmetische behandelingen. Prof. Aesthetics kan dus de behandeling adviseren waarmee een cliënt het meest geholpen gaat zijn. Er kan worden geput uit alle mogelijke esthetische behandelingen. Een behandelplan is altijd gebaseerd op de hulpvraag van de cliënt. Die staat altijd centraal. 

Dit klinkt heel normaal, maar is het niet. De vaardigheid en de expertise van Prof. Dr. Berend van der Lei, die maken het verschil.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt