Filler Geleen

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Geleen

Kengetallen Geleen (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Geleen in de afgelopen periode
1.339
Gemiddelde prijs per ml Filler in Geleen
€ 363,66
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Geleen
47
Vind een kliniek in de buurt van Geleen

De gemiddelde prijs in Geleen voor behandeling met één ML filler is € 363,66. Een behandeling met één ML filler in Geleen  is gemiddeld 2% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 355,55).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Geleen zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Geleen

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Geleen. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Geleen

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Geleen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Fillerklinieken in Geleen

Een behandeling met Botox in Geleen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Geleen. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Geleen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Geleen?

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Geleen!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Geleen in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Geleen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Geleen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Geleen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Geleen

Welke arts voor lippen opvullen in Geleen?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Geleen

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Geleen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Geleen

Ben super tevreden met de pijnloze behandeling. Neus filler van goede kwaliteit dat is zeker belangrijk.en ik voelde mij heel relax bij de arts. Verheug mij op de nabehandeling.. 👌
3 oktober 2022 09:09
Fijne mensen die er werken de plek waar het ligt is wat minder maar niks te klagen over de fillers ben er erg blij mee!
19 november 2022 19:07
Afspraak intake met filler behandeling. Ik werd fijn onthaald, en ook op mijn gemak gesteld. Ook al had ik een afspraak met behandeling toch werd er eerst overlopen wat er ging gebeuren en welk resultaat ik mocht verwachten daarna werd eigenlijk pas besloten of ik de behandeling zou ondergaan of niet. Ik werd heel goed geïnformeerd over zowel de behandeling... Toon meer »
Afspraak intake met filler behandeling. Ik werd fijn onthaald, en ook op mijn gemak gesteld. Ook al had ik een afspraak met behandeling toch werd er eerst overlopen wat er ging gebeuren en welk resultaat ik mocht verwachten daarna werd eigenlijk pas besloten of ik de behandeling zou ondergaan of niet. Ik werd heel goed geïnformeerd over zowel de behandeling als de nazorg. De behandeling verliep zo goed als pijnloos. Ja het aanprikken voel je maar is zeer goed te verdragen. Ondertussen al stiekem aan nadenken over een volgende behandeling 😉😀 Toon minder »
Kelly Bammens
Beautifier
29 maart 2022 10:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Geleen

Boek je injectables behandeling in Geleen

Praktijk voor Injectables Sittard
3.7
Praktijk voor Injectables Sittard
Sittard, Kopenhagenstraat 5
3 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kliniek dokter Shedy Stein
4.8
Kliniek dokter Shedy Stein
Stein, Ambiorixstraat 19
4 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 359,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beauty Huis
4.6
Beauty Huis
Sittard, Rijksweg Zuid 38
4 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 340,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Stephanie's Salon Brunssum
4.5
Stephanie's Salon Brunssum
Brunssum, Wijenweg 364
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Geleen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Geleen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Geleen is gemiddeld € 363,66. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Geleen.

Wat is de beste filler kliniek in Geleen?

In de omgeving van Geleen (straal van 15 km) zijn 47 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Geleen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Geleen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Geleen?

Kies de beste cosmetisch arts in Geleen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Geleen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Geleen?

Er zijn 24 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Geleen die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.