Filler Bergen op Zoom

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Bergen op Zoom? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Bergen op Zoom en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Bergen op Zoom in de afgelopen periode
863
Laagste prijs per ml Filler in Bergen op Zoom
€ 225,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Bergen op Zoom
€ 390,31
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bergen op Zoom
25
Bekijk filler klinieken in de buurt van Bergen op Zoom

De gemiddelde prijs per ML filler is in Bergen op Zoom € 390,31. Dat is 9% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 358,58).

Boek je injectables behandeling in Bergen op Zoom

SkinMedix
SkinMedix
Bergen op Zoom, Bruinevisstraat 32
<1 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom
dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom
Bergen op Zoom, Dubbelstraat 90
<1 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
Dr. Habib Kliniek
Dr. Habib Kliniek
Bergen op Zoom, Dubbelstraat 90
<1 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Bergen op Zoom
City Clinics Bergen op Zoom
Bergen op Zoom, Dahliastraat 92
1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Botox deal: 1 zone Botox + wenkbrauwlift van €134 voor €99!✨
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Onlangs 27x geboekt
City Clinics Corrie van den Boom
City Clinics Corrie van den Boom
Bergen op Zoom, Dahliastraat 92
1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
Bergen op Zoom, Rooseveltlaan 192
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Medical Beauty Center
Medical Beauty Center
Hoogerheide, Antwerpsestraatweg 2
8 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 310,00
Profiel bekijken
Profhilo
Bekijk agenda
 
SkinMedix Rilland
SkinMedix Rilland
Rilland, Hontestraat 1
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Filler reviews Bergen op Zoom

Ik ben ontzettend tevreden met de diensten van Dr. Habib. Hij is een zeer bekwame cosmetisch dermatoloog die altijd naar mijn wensen luistert en streeft naar een natuurlijk resultaat. Ik vertrouw hem volledig met mijn fillers en botox behandelingen. Ik zou Dr. Habib sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professional op dit gebied. U bent bij... Toon meer »
Ik ben ontzettend tevreden met de diensten van Dr. Habib. Hij is een zeer bekwame cosmetisch dermatoloog die altijd naar mijn wensen luistert en streeft naar een natuurlijk resultaat. Ik vertrouw hem volledig met mijn fillers en botox behandelingen. Ik zou Dr. Habib sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professional op dit gebied.
U bent bij hem in goede handen Toon minder »
Nicky Notmeijer
Dr. Habib Kliniek
26 mei 2024 06:06
Bekijk meer Filler ervaringen in Bergen op Zoom

Vergelijk filler prijzen 2024 in Bergen op Zoom

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Bergen op Zoom. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 12 klinieken binnen 15 km van Bergen op Zoom. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 225,00
Lipfiller1,0 ML€ 225,00
Traangoot filler1,0 ML€ 253,35
Wallen onder ogen1,0 ML€ 253,35
Jukbeenderen1,0 ML€ 225,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 225,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 225,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 225,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 253,35
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 253,35
Neus filler1,0 ML€ 253,35

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Bergen op Zoom

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Bergen op Zoom. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geplande filler afspraken in de omgeving van Bergen op Zoom

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Bergen op Zoom is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Bergen op Zoom. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Bergen op Zoom

Een behandeling met Botox in Bergen op Zoom is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Bergen op Zoom. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Bergen op Zoom. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Bergen op Zoom?

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Bergen op Zoom

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Bergen op Zoom:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Bergen op Zoom in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Bergen op Zoom

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Bergen op Zoom die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Bergen op Zoom

Welke arts voor lippen opvullen in Bergen op Zoom?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Bergen op Zoom

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Bergen op Zoom

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Bergen op Zoom

Wat kost een behandeling met fillers in Bergen op Zoom?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Bergen op Zoom?

Waar is de beste filler behandelaar in Bergen op Zoom?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Bergen op Zoom?