Filler Veenendaal

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Veenendaal? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Veenendaal en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Veenendaal in de afgelopen periode
1.007
Laagste prijs per ml Filler in Veenendaal
€ 125,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Veenendaal
€ 307,84
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Veenendaal
42
Vind een filler kliniek in de buurt van Veenendaal

De gemiddelde prijs in Veenendaal voor behandeling met één ML fillers is € 307,84. Dat is 15% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 360,74). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Veenendaal

SIS Clinics Veenendaal
SIS Clinics Veenendaal
Veenendaal, Fluitersstraat 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Klaver Cosmetics Veenendaal
Klaver Cosmetics Veenendaal
Veenendaal, Helling 37
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Van der Lee Aesthetics
Van der Lee Aesthetics
Veenendaal, Sportlaan 9
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Private Mediclinic Veenendaal
Private Mediclinic Veenendaal
Veenendaal, Het Overslag 70
2 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
Divana’s beauty - Perfect look
Divana’s beauty - Perfect look
Veenendaal, Vendelier 45B
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Padberg Cosmetiek
Padberg Cosmetiek
Ede, Padberglaan 18
8 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Padberg Kliniek Ede
Padberg Kliniek Ede
Ede, Padberglaan 10
8 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Filotox praktijk voor fillers En botox
Filotox praktijk voor fillers En botox
Ede, Oude Bennekomseweg 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 125,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 

Filler reviews Veenendaal

Ik heb voor 2 weken terug de behandeling RRS HA Eyes + lipfillers gehad en ben blij met het resultaat. De behandelingen duren niet lang en zijn vrijwel pijnloos, met een subtiel en natuurlijk resultaat.
Paul zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt en legt duidelijk uit wat hij doet.
Ik kom zeker terug!
Mandy Roelofsen
Van der Lee Aesthetics
12 maart 2024 14:02
Ik heb Prostrolane behandeling en
Lip fillers gehad.
En ik was zeer tevreden.
Somayeh Bakhtiyari
Tulip Clinic
1 mei 2023 20:08
Ik heb een Botox en filler behandeling gehad, ben zeer tevreden. Ik heb nog nooit zo een mooi natuurlijke resultaat gezien.
Solnaz Yarsehnia
Tulip Clinic
29 mei 2023 09:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Veenendaal

Filler prijzen 2024 vergelijken in Veenendaal

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Veenendaal. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 18 klinieken binnen 15 km van Veenendaal.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 125,00
Lipfiller1,0 ML€ 125,00
Traangoot filler1,0 ML€ 140,75
Wallen onder ogen1,0 ML€ 140,75
Jukbeenderen1,0 ML€ 125,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 125,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 125,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 125,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 140,75
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 140,75
Neus filler1,0 ML€ 140,75
Liquid facelift-€ 1.150,00

Filler voor en na Veenendaal

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Veenendaal.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Veenendaal

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Veenendaal. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geboekte afspraken in de buurt van Veenendaal

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Veenendaal zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Populaire filler behandelingen in Veenendaal

In Veenendaal zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Veenendaal. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Veenendaal

Een behandeling met Botox in Veenendaal is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Veenendaal. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Veenendaal. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Veenendaal?

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Veenendaal!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Veenendaal in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Veenendaal in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Veenendaal

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Veenendaal die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Veenendaal

Welke arts voor lippen opvullen in Veenendaal?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Veenendaal

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Veenendaal

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Veenendaal

Wat zijn de kosten van één ML filler in Veenendaal?

Wat is de beste filler kliniek in Veenendaal?

Wie is de beste filler arts in Veenendaal?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Veenendaal?