CC_logo

Cosmetic Clinics Amersfoort

Ons doel is nooit om jou uit je leeftijdsgroep te halen. We helpen je om er frisser, beter en nét een paar jaar jonger uit te laten zien.

Professioneel, klantvriendelijk, eerlijk advies, betrouwbaar

Cosmetic Clinics Amersfoort uit Amersfoort is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Een frisse uitstraling vol vertrouwen

Afspraak maken

Reviews

4.8
17 reviews
Oké....ik had liever niet met naam en achternaam een review geschreven, maar dat is meer omdat ik het juist mooi vind dat niet overduidelijk iets aan mijn gezicht "gedaan" is. Maar vooruit!!! Ik gun de dames van deze kliniek het welverdiende compliment, dus dan maar "open en bloot!". Ik kreeg steeds regelmatiger te horen dat ik boos, zorgelijk of serieus ke... Toon meer »
Oké....ik had liever niet met naam en achternaam een review geschreven, maar dat is meer omdat ik het juist mooi vind dat niet overduidelijk iets aan mijn gezicht "gedaan" is. Maar vooruit!!! Ik gun de dames van deze kliniek het welverdiende compliment, dus dan maar "open en bloot!". Ik kreeg steeds regelmatiger te horen dat ik boos, zorgelijk of serieus keek. Euh.....hoezo?! Mijn fronsrimpel werd steeds zichtbaarder en ik stoorde mij daar steeds meer aan. Via Google gaan zoeken naar de mogelijkheden en hier vanuit op mijn gevoel af gegaan. Gelukkig!!! Wat een fijne kliniek, wat een gezellige dames, wat een duidelijke uitleg en gelijk de 5 prikjes erin. En nu, 2 weken verder? WAT BEN IK BLIJ!!! Weg zorgelijke blik, weg fronsrimpel!!! Ik kan het iedereen aanraden. Dank jullie wel dames! Toon minder »
Sylvia Teunissen
20 oktober 2022 15:03
Ik ben bij meerdere klinieken geweest voor een botoxbehandeling (frons). Toen ik las dat er een kliniek zo dichtbij huis zou komen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Inmiddels staat de 3de in de agenda. Bij binnenkomst wordt je zeer prettig ontvangen door Monique. Even wachten is eigenlijk gewoon heel gezellig! En dat blijft zo tijdens de intake bij Nicol... Toon meer »
Ik ben bij meerdere klinieken geweest voor een botoxbehandeling (frons). Toen ik las dat er een kliniek zo dichtbij huis zou komen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Inmiddels staat de 3de
in de agenda.

Bij binnenkomst wordt je zeer prettig ontvangen door Monique. Even wachten is eigenlijk gewoon heel gezellig! En dat blijft zo tijdens de intake bij Nicolette. Ik ben altijd een beetje zenuwachtig, maar ze stelt mij steeds weer op mijn gemak.

Maar belangrijkst is natuurlijk het resultaat. En dat is echt het beste wat ik tot nu heb gehad! Na de eerste afspraak zag ik veel sneller resultaat dan dat ik was gewend. Heel eerlijk, ik vind het ook iets pijnlijker, maar het resultaat is echt veel mooier. Zelfs met 5 prikken waar ik er voorheen vaak 6 kreeg.

Kortom… echt een aanrader. Ik ben heel tevreden! Toon minder »
Cynthia & Denis
13 oktober 2022 10:10
Begin dit jaar kwam Cosmetic Clinics op mijn pad. Ik had genoeg van mijn steeds dieper wordende frons met regelmatig hoofdpijn als gevolg. En van mijn vermoeide blik de laatste jaren werd ik ook niet vrolijk. Het verhaal op de site sprak mij aan. Een frisse versie van jezelf met een natuurlijk resultaat. Na de eerste behandeling van de frons was mijn hoofdpi... Toon meer »
Begin dit jaar kwam Cosmetic Clinics op mijn pad. Ik had genoeg van mijn steeds dieper wordende frons met regelmatig hoofdpijn als gevolg. En van mijn vermoeide blik de laatste jaren werd ik ook niet vrolijk. Het verhaal op de site sprak mij aan. Een frisse versie van jezelf met een natuurlijk resultaat. Na de eerste behandeling van de frons was mijn hoofdpijn voor een groot deel weg. Nu na een aantal keren de behandeling te hebben herhaald is de hoofdpijn volledig verdwenen. Wat een ontspanning! Omdat mijn gevoel meteen goed was toen ik in gesprek kwam met Marieke en Monique durfde ik de 2e stap te zetten. Een ooglidcorrectie. Ik vond het behoorlijk spannend maar door de persoonlijke aandacht (geen vraag was te gek) en het gevoel van vertrouwen durfde ik het aan. En wat ben ik blij, het resultaat mag er zijn! Ik herken mezelf weer, een frisse open blik. Door deze stappen te hebben gezet en waarvan de resultaten zo positief zijn uitgepakt, heeft ervoor gezorgd dat ik fijner in mijn vel ben komen te zitten. Marieke en Monique, echt 2 super lieve vrouwen. Professioneel, vakkundig, eerlijk en met aandacht voor jou. Je kan bij hen jezelf zijn. Toon minder »
C De Groot
12 oktober 2022 18:06
Er hangt een fijne sfeer. Goed en uitgebreid advies. Ze denken goed mee. Zeer tevreden over het resultaat!
Sharon Romein
27 september 2022 13:01
Zeer professionele en vriendelijke medewerkers.
Alles wordt heel goed uitgelegd voor de behandeling. Zelfs na de behandeling krijg je ook nog een controleafspraak en zijn ze beschikbaar voor eventuele vragen. Ik ben er heel blij mee en kom zeker nog terug voor lipfillers.
Natalia Gorska
7 juli 2021 17:05
Ik had ontzettend last van erge wallen onder mijn ogen.... wat ben ik daar op een ontzettend goede en professionele manier geholpen en daar zo van opgeknapt. Dank je wel Eefke en Monique.
Anjs Eisenberger
11 maart 2021 09:09
Een hele fijne kliniek waar je je gelijk thuis voelt. Met zeer deskundig advies.
MAR vd BERG
25 februari 2021 21:09
Hele fijne kliniek waar ze zeer vakkundig en professioneel werken. Maar wat ik zeker zo fijn vind is dat er echt naar je wensen geluisterd wordt. Ben binnen gekomen met een zeer ernstige frons en diepe voorhoofdrimpels en daarbij de nodige hoofdpijn van het fronsen. Gelijk na de eerste behandeling al prachtig resultaat. Nu na de 2e behandeling helemaal blij.... Toon meer »
Hele fijne kliniek waar ze zeer vakkundig en professioneel werken.
Maar wat ik zeker zo fijn vind is dat er echt naar je wensen geluisterd wordt.
Ben binnen gekomen met een zeer ernstige frons en diepe voorhoofdrimpels en daarbij de nodige hoofdpijn van het fronsen.
Gelijk na de eerste behandeling al prachtig resultaat.
Nu na de 2e behandeling helemaal blij.
Geen hoofdpijn meer en een prachtig natuurlijk uitziend voorhoofd en veel frissere ,zachtere uitstraling.
Zal deze kliniek echt aan iedereen aanraden.
Nicolette en Monique ,dank jullie wel 🌻🌻 Toon minder »
Greta van den Burg
12 november 2020 09:09
Tweede behandeling net gehad, zeer positief over de eerste, nauwelijks hoofdpijn meer zonder al dat fronsen. Bedankt voor het goede advies en de behandeling !
Sandra Vriesema
6 november 2020 12:12
Ik zie er graag goed uit, maar wil geen onrecht doen aan mijn leeftijd. Eigenlijk wil ik graag een 'frissere versie van mezelf' zijn. Nicolette en Monique denken met me mee. En wat heel fijn is: niets hoeft. Alles mag eventueel een volgende keer. Dat geeft me enorm veel vertrouwen. De lijntjes rond mijn ogen zijn nog nooit zo 'zacht' geweest en mijn oogopsla... Toon meer »
Ik zie er graag goed uit, maar wil geen onrecht doen aan mijn leeftijd. Eigenlijk wil ik graag een 'frissere versie van mezelf' zijn. Nicolette en Monique denken met me mee. En wat heel fijn is: niets hoeft. Alles mag eventueel een volgende keer. Dat geeft me enorm veel vertrouwen. De lijntjes rond mijn ogen zijn nog nooit zo 'zacht' geweest en mijn oogopslag is frisser dan ooit. 🌺 Toon minder »
Janny van der Vliet
6 november 2020 11:11
Wat een geweldige Clinic !! Super lieve Mensen, alles wordt tot de puntjes uitgelegd, ik ben 10 juni behandeld aan mijn ogen, ik was best zenuwachtig... maar achteraf viel alles mee, ik zou deze Cliniec aan iedereen aanraden die een behandeling wilt ondergaan!! In 1 woord GEWELDIG!!!
Giovanna Formillo
22 juni 2020 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €134 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €92 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Aliaxin
V.a. €399 per ml
Juvéderm
V.a. €460 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €450 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €415 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €330 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. €685 per behandeling
RRS Eyes
V.a. €150 per behandeling
VISCODERM Hydrobooster
V.a. €399 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Chirurgie
Kliniek opgericht
2014
Adres
Leusderweg 214, Amersfoort
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten