Sculptra filler behandeling

29 september 2020

Sculptra is een polymelkzuur filler. Deze filler bestaat uit synthetisch, biocompatibel, biologisch absorbeerbaar materiaal dat op natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgebroken. Sculptra werkt samen met uw lichaam om de collageenproductie die verloren gaat door veroudering te stimuleren.

Sculptra filler behandeling

Sculptra behandeling

Sculptra is een behandeling die het collageen stimuleert. Een behandeling wordt per flacon uitgevoerd. Wanneer je onder de 35 jaar bent wordt vaak 1-2 falcons geadviseerd. Wanneer je ouder dan 35 jaar bent wordt 2-3 flacons geadviseerd. Ga voor professioneel advies naar een cosmetisch arts voor een vrijblijvend consult. 

Sculptra

Sculptra werd in 1999 voor het eerst goedgekeurd in Europa voor het opvullen van kleine gezichtstekorten en is momenteel verkrijgbaar in meer dan 40 landen wereldwijd. Sculptra bestaat uit Poly-L-Lactic Acid (PLLA), een synthetisch polymeer dat sinds 1960 in het menselijk lichaam wordt gebruikt en vanaf 1970 als medisch hechtmateriaal. PLLA werd op 3 augustus 2004 door de FDA goedgekeurd voor de behandeling van vetverlies in het gezicht (ook wel lipoatrofie in het gezicht genoemd). 

Zoek, vergelijk en boek

Sculptra Galderma

Sculptra is in de jaren ’90 ontwikkeld. Polymelkzuur wordt ook gebruikt als ingrediënt van oplosbare hechtingen. Met deze kennis hebben ze de filler Sculptra ontwikkeld. Tot en met 2011 heeft farmacie reus Sanofi-Aventis jarenlang Sculptra geproduceerd en gedistribueerd. In 2012 heeft Sinclair deze rechten gekocht, maar heeft de wereldwijde distributie (behalve van West-Europa) van Sculptra overgedaan aan Galderma. Sinds 2018 heeft Galderma ook de exclusieve rechten voor West Europa van Sculptra. Galderma is ook bekend van de hyaluronzuur Restylane en botulinetoxine Azzalure.

Sculptra activeert de natuurlijk kracht van huid om de productie van collageen te revitaliseren voor een jeugdiger uiterlijk. Sculptra is een unieke A & C-behandeling vanwege het vermogen om collageen te stimuleren.

Sculptra is onder andere geschikt voor een bilvergroting met fillers.

Veelgestelde vragen over Sculptra

Hoeveel flacons Sculptra?

Wanneer je onder de 35 jaar bent wordt vaak 1-2 falcons geadviseerd. Wanneer je ouder dan 35 jaar bent wordt 2-3 flacons geadviseerd.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt