Bento Aesthetics Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Bento Aesthetics Amsterdam

Bento Aesthetics Amsterdam

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 100 per zone
2 zones
V.a. € 175 per behandeling
3 zones
V.a. € 300 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 400 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 100 per behandeling
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 300 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 350 per 1,5 ml
Fillers overige
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 500 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 700 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2020
Adres
Balboaplein 86, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Abdelali Bentohami
Abdelali Bentohami
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Bento Aesthetics Amsterdam Reviews

5
127 reviews
Hamdoulilah is alles uiteindelijk goed gegaan, mijn zoontje heeft geen pijn gevoeld maar de manier hoe de dokter te werk ging vond ik teleurstellend. Wat ik erg jammer vond is dat de dokter te gehaast te werk is gegaan bij ons waardoor wij ons als een nummertje voelden. Mijn zoontje werd niet eerst op zijn gemak gesteld voordat hij begon, kwam binnen en gaf... Toon meer »
Hamdoulilah is alles uiteindelijk goed gegaan, mijn zoontje heeft geen pijn gevoeld maar de manier hoe de dokter te werk ging vond ik teleurstellend. Wat ik erg jammer vond is dat de dokter te gehaast te werk is gegaan bij ons waardoor wij ons als een nummertje voelden. Mijn zoontje werd niet eerst op zijn gemak gesteld voordat hij begon, kwam binnen en gaf mijn zoontje gelijk een verdoving via de neusspray waardoor hij begon te huilen. Ik vond het al erg moeilijk als moeder, en hierdoor werd het voor mij nog moeilijker. Jammer dat dit zo bij ons is gegaan. Toon minder »
Bess Be
29 februari 2024 22:10
Hier moet je zijn als je op zoek bent naar een professionele afhandeling van zoiets belangrijks als de besnijdenis van je zoon. Van het inplannen van een afspraak tot aan de uitvoering van de procedure, het wordt helder gecommuniceerd. We werden hartelijk ontvangen door een attente receptioniste. Dokter Bentohami is zeer kundig doch hartelijk. Het herstel ve... Toon meer »
Hier moet je zijn als je op zoek bent naar een professionele afhandeling van zoiets belangrijks als de besnijdenis van je zoon. Van het inplannen van een afspraak tot aan de uitvoering van de procedure, het wordt helder gecommuniceerd. We werden hartelijk ontvangen door een attente receptioniste. Dokter Bentohami is zeer kundig doch hartelijk. Het herstel verliep zonder klachten. Dank voor de prettige ervaring! Toon minder »
N. Boutkabout
28 november 2023 12:12
Wil je dat je kind lachend de kliniek verlaat, dan ben je bij Bento Clinics aan het goede adres.
Dokter Bentohami is de beste chirurg die je voor je kind kan wensen. Uitstekende hygïene, goede begeleiding en nazorg, DrBentos vaseline helpt de boel ook sneller genezen. Kortom een excellente ervaring die meer dan 5 sterren waard is.
Hanane L.
27 november 2023 22:10
Met veel spanning en zenuwen ging ik met mijn zoontje naar Bento Clinics. Wij zijn erg goed ontvangen bij de receptie en mochten al snel door naar de operatie kamer. Dr Bentohami heeft alles goed uitgelegd over hoe de ingreep zal gaan en gaf mij meteen een geruststelling dank daarvoor! *Fijne ervaring *Goede uitleg *Nette kliniek *Goede service zowel voor... Toon meer »
Met veel spanning en zenuwen ging ik met mijn zoontje naar Bento Clinics. Wij zijn erg goed ontvangen bij de receptie en mochten al snel door naar de operatie kamer.

Dr Bentohami heeft alles goed uitgelegd over hoe de ingreep zal gaan en gaf mij meteen een geruststelling dank daarvoor!

*Fijne ervaring
*Goede uitleg
*Nette kliniek
*Goede service zowel voor als na de behandeling.

Groetjes Aahed Yahyaoui Toon minder »
aahed yahyaoui
2 november 2023 21:09
Meer dan 5 sterren waard.
Echte professionals in hun vakgebied.
Recent geweest voor de besnijdenis van mijn zoontje. Alles is el hamdoulilah goed verlopen.

De manier van werken en aanpak stelt ouders echt gerust. Je ziet dat het met passie voor het vak wordt uitgevoerd, en daarom een dikke pluim!
Misschien iets duurder dan andere, maar elke extra cent waard
Achraf Triple-A
5 augustus 2023 12:12
Na wat research vooraf en hele tevreden ervaringen van kennissen hebben we deze methode en dit kliniek verkozen boven de zgn klemmethode. Dr. Bentohami is een uiterst vakkundige chirurg die op een laagdrempelige manier de ouders informeert en gerust stelt. De kliniek is na de ingreep heel goed bereikbaar voor eventuele vragen rondom het herstel en de nazorg... Toon meer »
Na wat research vooraf en hele tevreden ervaringen van kennissen hebben we deze methode en dit kliniek verkozen boven de zgn klemmethode.

Dr. Bentohami is een uiterst vakkundige chirurg die op een laagdrempelige manier de ouders informeert en gerust stelt. De kliniek is na de ingreep heel goed bereikbaar voor eventuele vragen rondom het herstel en de nazorg. Echt een top ervaring, we zijn super tevreden! Toon minder »
Hilal Soysal
13 juni 2023 13:01
Fantastische kliniek! Dr. Bentohami heeft fantastisch werk geleverd tijdens de besnijdenis van onze zoon. We hebben zijn advies voorafgaand aan de besnijdenis opgevolgd en ons zoontje heeft niks van de besnijdenis gemerkt! Niet eens traantje gelaten :) Ik zou Bentoclinics aan iedereen aanbevelen!
Resid Tiro
12 juni 2023 19:07
Gekozen voor Bento Clinics vanwege goede ervaringen van familieleden en reviews op het internet en social media. Wij zijn ontzettend tevreden over de ontvangst bij kliniek Bento Clinics. Dr. Bentohami is zeer alert is ons opgevallen. Tijdens ons eerste afspraak viel hem direct op dat ons zoontje verhoging had. Na zijn temperatuur gemeten te hebben, was het v... Toon meer »
Gekozen voor Bento Clinics vanwege goede ervaringen van familieleden en reviews op het internet en social media. Wij zijn ontzettend tevreden over de ontvangst bij kliniek Bento Clinics. Dr. Bentohami is zeer alert is ons opgevallen. Tijdens ons eerste afspraak viel hem direct op dat ons zoontje verhoging had. Na zijn temperatuur gemeten te hebben, was het vrijwel duidelijk dat de ingreep geen doorgang kon vinden. Wij waren erg blij dat Dr. Bentohami dit heeft opgemerkt. De ingreep tijdens ons tweede afspraak verliep stabiel en professioneel. Onze zoon bleef heel kalm tijdens de ingreep waardoor wij als ouders ook gerust waren. De nazorg tips en vaseline van Dr. Bentohami hebben bijgedragen aan een spoedig herstel. Ook na de ingreep zijn wij uitstekend ontvangen. Via de chat ontvang je direct een reactie op je vragen of foto's. Ook konden wij snel terecht voor een nacontrole. Nogmaals veel dank voor de fijne zorgen! Het moge duidelijk zijn dat wij Bento Clinics van harte aanbevelen. Toon minder »
Sanae Imazouine
26 april 2023 21:09
Dit was onze 2e keer bij Bento Clinics en wederom zijn we zeer tevreden over de besnijdenis van ons zoontje. Zeer goed geholpen en 100% aan te raden. In de wachtkamer vriendelijk ontvangen door de dame achter de balie. Dr Bentohami is erg vriendelijk en vertelt bij elke stap wat hij aan het doen is. Door zijn rustige houding wist hij onze zoon ook rustig te... Toon meer »
Dit was onze 2e keer bij Bento Clinics en wederom zijn we zeer tevreden over de besnijdenis van ons zoontje. Zeer goed geholpen en 100% aan te raden. In de wachtkamer vriendelijk ontvangen door de dame achter de balie.

Dr Bentohami is erg vriendelijk en vertelt bij elke stap wat hij aan het doen is. Door zijn rustige houding wist hij onze zoon ook rustig te houden. Hij heeft geen kick gegeven, ook niet na de ingreep. Het herstel is zeer snel en goed verlopen. Voor ons een dikke 10! Toon minder »
Jamal Aouriaghel
26 maart 2023 20:08
Aanrader! Deze ervaren chirurg heeft echt kennis van zaken. Je wordt verwelkomd door een aardige assistente en krijgt alle ruimte voor je vragen. Dr. Bentohami bespreekt daarna nog kort alle stappen en gaat uitermate secuur aan de slag. De pijnloze behandeling duurde maximaal 5 minuten in totaal. Tevreden over de gang van zaken en top nazorg! Ik heb altijd... Toon meer »
Aanrader! Deze ervaren chirurg heeft echt kennis van zaken. Je wordt verwelkomd door een aardige assistente en krijgt alle ruimte voor je vragen. Dr. Bentohami bespreekt daarna nog kort alle stappen en gaat uitermate secuur aan de slag. De pijnloze behandeling duurde maximaal 5 minuten in totaal.

Tevreden over de gang van zaken en top nazorg! Ik heb altijd vrijwel direct reactie via de WhatsApp persoonlijk van Dr. Bentohami.

Mocht je nog opzoek zijn naar een besnijdenis kliniek. Kijk dan niet verder dit is de beste! Enorm bedankt voor alle goede zorgen! Toon minder »
Yassine Da
29 maart 2022 08:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Bento Aesthetics Amsterdam?

Één zone Botox bij Bento Aesthetics Amsterdam kost € 100,00.

Wat kost een filler behandeling bij Bento Aesthetics Amsterdam?

1 ML filler kost bij Bento Aesthetics Amsterdam v.a. € 300,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Bento Aesthetics Amsterdam?

Op basis van 10 Google reviews heeft Bento Aesthetics Amsterdam 5 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Bento Aesthetics Amsterdam?

Op Balboaplein 86 is Bento Aesthetics Amsterdam gevestigd in Amsterdam.