Blush Clinic Eelde

Blush Clinic Eelde

Blush Clinic Eelde uit Eelde-Paterswolde is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.7
40 reviews
Blush is echt een aanrader voor iedereen! Voor al je huid en lichaamsproblemen en beauty behandelingen kan je hier terecht. Behandelingen van zeer hoge kwaliteit. Super professionele en gezellige medewerkers!
Emma Venema
24 september 2022 07:07
Echt heel fijn en vriendelijk geholpen bij Blush Clinic. Fijne ambiance, mooie inrichting. Er wordt goed en eerlijk meegedacht over welke behandeling voor mij op dit moment passend is. Mijn huid voelt heerlijk schoon en kwam er ontspannen vandaan.
Lena Eveline
30 augustus 2022 22:10
Eerst had ik een beetje twijfels omdat er bij binnenkomst niemand was en ik dus een tijdje heb staan wachten bij de balie. (Uiteindelijk maar iemand gezocht) en de tent nog opgezet moest worden.. Daarna overigens super geholpen door Shannay, twijfel werd dubbel en dwars goedgemaakt door de behandeling. Snel, efficiënt, gezellig, voelde me op mijn gemak en bo... Toon meer »
Eerst had ik een beetje twijfels omdat er bij binnenkomst niemand was en ik dus een tijdje heb staan wachten bij de balie. (Uiteindelijk maar iemand gezocht) en de tent nog opgezet moest worden.. Daarna overigens super geholpen door Shannay, twijfel werd dubbel en dwars goedgemaakt door de behandeling. Snel, efficiënt, gezellig, voelde me op mijn gemak en bovenal: super resultaat! Ik ben echt heel blij met mijn kleurtje. Voor herhaling vatbaar! Toon minder »
Sabine Visser
3 augustus 2022 21:09
Prima en weer als vanouds, heerlijke behandeling en weer lekker bijgepraat...top!!
Connie J.S. Dees
16 juni 2022 15:03
te duur niet heen gaan
jan langedijk
14 juni 2022 19:07
Na bijna 25x te zijn langs geweest voor een laser behandeling nog steeds heel veel haar. (Ze geven zelf aan 8-12 behandelingen). Na deze 25x zelf maar aangegeven te gaan stoppen want ik heb niet het gevoel dat het nog helpt. Ineens was daar alle begrip en snapten ze het helemaal. Had dit dan even een paar honderd euro eerder gezegd). Tegen mij is elke keer g... Toon meer »
Na bijna 25x te zijn langs geweest voor een laser behandeling nog steeds heel veel haar. (Ze geven zelf aan 8-12 behandelingen).
Na deze 25x zelf maar aangegeven te gaan stoppen want ik heb niet het gevoel dat het nog helpt. Ineens was daar alle begrip en snapten ze het helemaal. Had dit dan even een paar honderd euro eerder gezegd). Tegen mij is elke keer gezegd ow, nog 2x. Dan is het beter. Ow we hebben nu een ander apparaat dat is nog beter.
Nu doen we hem op een andere stand dan gaat het nog sneller.
Ik ben er elke keer ingetrapt. Maar doe dat vooral niet.
Ik raad niemand dit aan! Toon minder »
kim groenveld
19 april 2022 15:03
Verschillende behandelingen gehad (laser behandeling, manicure & wenkbrauwen) - keer op keer zeer tevreden. Erg fijn personeel, vriendelijk en kwalitatief goede behandelingen. Echt een aanrader!
Lisanne Pilk
6 april 2022 08:08
Fantastisch en heerlijk !
anne vrieling
22 februari 2022 16:04
Hele fijne service en goed resultaat
Bianca
21 februari 2022 12:12
Wordt je heel goed geholpen, ze denken echt aan alles .
anneke wegereef
15 december 2021 18:06
Ging hier voor de eerste keer heen. Geen goede ervaring, zeer lange wachttijd, daarna niet de gevraagde behandeling gehad, wegens tijdgebrek. Ook ontevreden over het resultaat. Niet voor herhaling vatbaar
h w
21 oktober 2021 16:04
Geweldige plek met enthousiaste zeer deskundige specialisten.
Gewoon een aanrader!
Web meister
8 oktober 2020 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €150 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €350 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. €450 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €600 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Burgemeester J.G. Legroweg , Eelde-Paterswolde
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten