Logo Center Kliniek

Center Kliniek

Center Kliniek uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
22 reviews
Dokter Abkhezr is een aardige rustige kundige chirurg die een doel heeft... dat jij als patiënt wat hij er ook voor moet doen je tevreden bij hem de praktijk uit loopt.
Jannie de Meulmeester
4 september 2022 20:08
Dokter Abkhezr is een zeer kundige en vriendelijke arts die écht luistert naar wat je zegt. Super eerlijk advies en verstand van zijn vak. Zeer integer en prettig mens. Deskundig en eerlijk.
Lida Mooini
28 juni 2022 15:03
Betrouwbaar en professioneel!
Esther De Wit
22 mei 2022 08:08
In November een ooglid correctie laten doen door Dr Abkhezr bij de center kliniek. Ik ben zeer tevreden. Ik zou Dr Abkhezr bij iedereen aanraden. Dankjewel!
Rebecca Stubbe
28 januari 2022 15:03
Dokter Mahmoud Abkhezr is een zeer deskundige chirurg met heel veel ervaring. Hij geeft duidelijke uitleg en werkt zeer professioneel en netjes. Ook is hij een persoon die rust en vertrouwen uitstraalt. Voor wie erover denkt om een cosmetische ingreep te laten doen zou ik de deze chirurg van harte aanbevelen. Het is een super nette kliniek met vriendelijke m... Toon meer »
Dokter Mahmoud Abkhezr is een zeer deskundige chirurg met heel veel ervaring. Hij geeft duidelijke uitleg en werkt zeer professioneel en netjes. Ook is hij een persoon die rust en vertrouwen uitstraalt. Voor wie erover denkt om een cosmetische ingreep te laten doen zou ik de deze chirurg van harte aanbevelen. Het is een super nette kliniek met vriendelijke medewerkers. Toon minder »
Nilofar Sharifi
5 oktober 2021 16:04
Ik ben heel erg blij met mijn ooglidcorrectie. Dr Abkhezer is een hele goede arts, hij stelt je echt op je gemak en de nazorg is ook top!
San San
29 juni 2021 21:09
Dr Abkhezer is een zachtaardige, vriendelijke, professionele arts bij wie je je op je gemak voelt. Heb mijn wangvet laten verwijderen door hem en ik ben super blij met het resultaat. Alles is goed uitgelegd en de ingreep verliep prima. Ook is hij echt oprecht en wilt hij het beste voor je ipv dat het financiële belang voorop staat. Ik wilde namelijk ook nog... Toon meer »
Dr Abkhezer is een zachtaardige, vriendelijke, professionele arts bij wie je je op je gemak voelt. Heb mijn wangvet laten verwijderen door hem en ik ben super blij met het resultaat. Alles is goed uitgelegd en de ingreep verliep prima. Ook is hij echt oprecht en wilt hij het beste voor je ipv dat het financiële belang voorop staat. Ik wilde namelijk ook nog pdo draden maar hij zij dat ik dit echt niet nodig heb. Toon minder »
Sarah Birnbaum
18 juni 2021 15:03
Super netjes, schoon en mijn onderooglidcorrectie is top gedaan!
Esther Kint
22 september 2020 16:04
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €120 per zone
Bocouture (1 zone)
V.a. €120 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €310 per ml
Stylage
V.a. €310 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €375 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2016
Adres
's-Lands Werf 219, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten