Center Kliniek - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Center Kliniek

Center Kliniek

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 120 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 120 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 375 per 2 oksels
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 310 per ml
StylageStylage
V.a. € 310 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2016
Adres
's-Lands Werf 219, Rotterdam
Center Kliniek
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Mahmoud Abkhezr
Drs. Mahmoud Abkhezr
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 310,00
Profiel bekijken

Center Kliniek Reviews

4.9
33 reviews
Liposuctie van mijn buik gedaan. Zeer vriendelijke geduldige specialist, die van begin tot einde alle tijd heeft genomen om mij zonder bs te informeren en op mijn gemak te stellen. Zeer tevreden over het resultaat. Hier wordt de tijd voor je genomen en tijdens de behandeling getrakteerd op een gezellig gesprek. Alleen tijdens de vrijblijvend intake zul je di... Toon meer »
Liposuctie van mijn buik gedaan.
Zeer vriendelijke geduldige specialist, die van begin tot einde alle tijd heeft genomen om mij zonder bs te informeren en op mijn gemak te stellen.
Zeer tevreden over het resultaat.
Hier wordt de tijd voor je genomen en tijdens de behandeling getrakteerd op een gezellig gesprek.
Alleen tijdens de vrijblijvend intake zul je dit al merken. Toon minder »
Bianca Vermeulen
22 januari 2024 21:09
Heel tevreden! Aardige en rustige arts, stelt je erg op je gemak. Heel erg netjes gedaan! Ik zou het iedereen aanbevelen.
Elisabeth Balkhoven
30 juni 2023 12:12
Wat een fijne behandeling heb ik gehad ooglidcorrectie. Na een week alles dicht , niet blauw geweest terwijl ik toch bloedverdunners gebruik. Heerlijk open en eerlijk gesprek.Deze man heeft echt verstand van zaken. Ik raad iedereen aan deze kliniek te bezoeken. Fijne man, zeer kundig ,goede nazorg kortom geweldig Zeer billijke prijzen. EEN AANRADER Diana Zwa... Toon meer »
Wat een fijne behandeling heb ik gehad ooglidcorrectie.
Na een week alles dicht , niet blauw geweest terwijl ik toch bloedverdunners gebruik.
Heerlijk open en eerlijk gesprek.Deze man heeft echt verstand van zaken.
Ik raad iedereen aan deze kliniek te bezoeken.
Fijne man, zeer kundig ,goede nazorg kortom geweldig
Zeer billijke prijzen.
EEN AANRADER
Diana Zwanenburg Toon minder »
Diana Zwanenburg
3 juni 2023 15:03
Ik kom al jaren bij deze arts hij is erg professioneel en vriendelijk.
Ik zou hem zeker aanbevelen bij iedereen.
Debby Gracia
18 mei 2023 21:09
Professionele consult. Diepgaande vakkennis. Uitstekende uitvoering. Zeer vriendelijk onthaal. Na een paar kleinere correcties heb ik net een kin- hals lift laten doen. Ziet er gewoon geweldig uit. De Center Kliniek is een aanrader. No- nonsense. Na slechte ervaringen elders, stuur ik mijn vriendinnen naar Dr. Abhezr.
Mueller-Lenhartz Eva
11 mei 2023 16:04
Wát een fantastische kliniek. Heel kleinschalig en met een uiterst prettige, persoonlijke en professionele aanpak. Dokter Abkhezr is een rustige, vriendelijke man die je met zijn uitgebreide aandacht en uitleg volledig op je gemak stelt. De ooglidcorrectie die hij heeft uitgevoerd is buitengewoon goed gedaan. Ook het herstel is in mijn geval probleemloos ve... Toon meer »
Wát een fantastische kliniek. Heel kleinschalig en met een uiterst prettige, persoonlijke en professionele aanpak. Dokter Abkhezr is een rustige, vriendelijke man die je met zijn uitgebreide aandacht en uitleg volledig op je gemak stelt. De ooglidcorrectie die hij heeft uitgevoerd is buitengewoon goed gedaan. Ook het herstel is in mijn geval probleemloos verlopen en na een week was het resultaat al verbluffend. Ook mijn complimenten voor de assistente die werkzaam is in de kliniek. Kortom, dit is een kliniek voor plastische/cosmetische chirurgie die ik voor 100% kan aanbevelen. Toon minder »
Arno Nuis
9 februari 2023 16:04
Arts is een heel aardige man en luistert heel goed naar wat je wilt. Is heel eerlijk over wat hij wel of niet kan doen voor je.
Alleen resultaat na mijn ooglidcorrectie valt zwaar tegen de littekens vallen helemaal buiten de oogleden. Vind het heel jammer dat men mij vaak vraagt welk kliniek het zo verprutst heeft.
Becky Schaars op aarde
23 december 2022 21:09
Heel goede ervaringen bij deze kliniek.
Geplande operatie werd goed uitgelegd en super uitgevoerd mede dankzij de assistente Wendy. Zij stelde gerust, hield mijn hand vast als ik het te spannend vond maar ook na de operatie was zij telefonisch bereikbaar voor vragen.
Heel tevreden over het resultaat!
Petra Hoogesteger
5 december 2022 17:05
Dokter Abkhezr is een aardige rustige kundige chirurg die een doel heeft... dat jij als patiënt wat hij er ook voor moet doen je tevreden bij hem de praktijk uit loopt.
Jannie de Meulmeester
4 september 2022 20:08
Dokter Abkhezr is een zeer kundige en vriendelijke arts die écht luistert naar wat je zegt. Super eerlijk advies en verstand van zijn vak. Zeer integer en prettig mens. Deskundig en eerlijk.
Lida Mooini
28 juni 2022 15:03
Betrouwbaar en professioneel!
Esther De Wit
22 mei 2022 08:08
In November een ooglid correctie laten doen door Dr Abkhezr bij de center kliniek. Ik ben zeer tevreden. Ik zou Dr Abkhezr bij iedereen aanraden. Dankjewel!
Rebecca Stubbe
28 januari 2022 15:03
Dokter Mahmoud Abkhezr is een zeer deskundige chirurg met heel veel ervaring. Hij geeft duidelijke uitleg en werkt zeer professioneel en netjes. Ook is hij een persoon die rust en vertrouwen uitstraalt. Voor wie erover denkt om een cosmetische ingreep te laten doen zou ik de deze chirurg van harte aanbevelen. Het is een super nette kliniek met vriendelijke m... Toon meer »
Dokter Mahmoud Abkhezr is een zeer deskundige chirurg met heel veel ervaring. Hij geeft duidelijke uitleg en werkt zeer professioneel en netjes. Ook is hij een persoon die rust en vertrouwen uitstraalt. Voor wie erover denkt om een cosmetische ingreep te laten doen zou ik de deze chirurg van harte aanbevelen. Het is een super nette kliniek met vriendelijke medewerkers. Toon minder »
Nilofar Sharifi
5 oktober 2021 16:04
Ik ben heel erg blij met mijn ooglidcorrectie. Dr Abkhezer is een hele goede arts, hij stelt je echt op je gemak en de nazorg is ook top!
San San
29 juni 2021 21:09
Dr Abkhezer is een zachtaardige, vriendelijke, professionele arts bij wie je je op je gemak voelt. Heb mijn wangvet laten verwijderen door hem en ik ben super blij met het resultaat. Alles is goed uitgelegd en de ingreep verliep prima. Ook is hij echt oprecht en wilt hij het beste voor je ipv dat het financiële belang voorop staat. Ik wilde namelijk ook nog... Toon meer »
Dr Abkhezer is een zachtaardige, vriendelijke, professionele arts bij wie je je op je gemak voelt. Heb mijn wangvet laten verwijderen door hem en ik ben super blij met het resultaat. Alles is goed uitgelegd en de ingreep verliep prima. Ook is hij echt oprecht en wilt hij het beste voor je ipv dat het financiële belang voorop staat. Ik wilde namelijk ook nog pdo draden maar hij zij dat ik dit echt niet nodig heb. Toon minder »
Sarah Birnbaum
18 juni 2021 15:03
Super netjes, schoon en mijn onderooglidcorrectie is top gedaan!
Esther Kint
22 september 2020 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Center Kliniek?

Één zone Botox bij Center Kliniek kost € 120,00.

Wat kost een filler behandeling bij Center Kliniek?

1 ML filler kost bij Center Kliniek v.a. € 310,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Center Kliniek?

Op basis van 16 Google reviews heeft Center Kliniek 4.9 van de 5 sterren.

Waar is Center Kliniek gevestigd?

Op 's-Lands Werf 219 is Center Kliniek gevestigd in Rotterdam.