Delia Skin Clinic - Wrinkless - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Delia Skin Clinic - Wrinkless

Delia Skin Clinic - Wrinkless

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 175 per zone
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 575 per 1,5 ml
Teosyal
V.a. € 400 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2015
Adres
Hunzebos 2, Purmerend
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Anwar Thio
Drs. Anwar Thio
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Delia Skin Clinic - Wrinkless Reviews

4.3
231 reviews
Ik heb een nare ervaring bij delia skin clinic. Ze smeren je behandelingen aan ( ik ging voor een peeling ) waarbij ik om de 2 weken van hun moest komen om de peeling te herhalen. Er worden behandelingen en producten aangesmeerd die 0% effect hebben voor een dure prijs. Om de 2 weken 110 euro voor een behandeling plus producten? Belachelijk. En als je verte... Toon meer »
Ik heb een nare ervaring bij delia skin clinic. Ze smeren je behandelingen aan ( ik ging voor een peeling ) waarbij ik om de 2 weken van hun moest komen om de peeling te herhalen. Er worden behandelingen en producten aangesmeerd die 0% effect hebben voor een dure prijs. Om de 2 weken 110 euro voor een behandeling plus producten? Belachelijk. En als je vertelt dat je liever een andere peeling wilt omdat je niet zo vaak wilt komen, wordt er gezegd dat het net als de sportschool is en je na 1 keer sporten ook niet gelijk afvalt. Iedereen heeft het zelfde riedeltje geleerd. Het draait hier dus niet om je gezicht maar om je portemonnee leeg te plukken! Toon minder »
Beyza Bc
7 maart 2024 01:01
Er werd mij gezegd dat ik een uitgebreide huidanalyse zou krijgen maar voor 90,- had ik aansluitend bijv een masker of iets van een behandeling wel op prijs gesteld. Tijdens deze analyse werd mij geadviseerd om producten van hun en supplementen van hun aan te schaffen. Ook moest ik voor een optimaal resultaat om de twee weken terugkomen voor een Peeling. Kor... Toon meer »
Er werd mij gezegd dat ik een uitgebreide huidanalyse zou krijgen maar voor 90,- had ik aansluitend bijv een masker of iets van een behandeling wel op prijs gesteld.
Tijdens deze analyse werd mij geadviseerd om producten van hun en supplementen van hun aan te schaffen. Ook moest ik voor een optimaal resultaat om de twee weken terugkomen voor een Peeling. Kortom als je heel veel geld hebt dan geloof ik best dat je hier een mooie huid krijgt maar voor iemand die zo eens in de 2-3 maanden een peeling wil dan is dit niet de kliniek waar je moet zijn. Toon minder »
Anouk Boin
24 februari 2024 18:06
Haar producten zijn top. Echter zei zelf kan niet tegen kritiek en de waarheid. Op instagram gaf ik haar eerlijke kritiek je word dan per direct verwijderd en ze verwijderd de reacties. Alsof ze in een roze wolk leeft wil ze geen kritiek of weerstand hebben. Ze leeft in een droomwereld. Plus ik heb haar geapped zakelijk gezien en ze reageert niet. Het is een... Toon meer »
Haar producten zijn top. Echter zei zelf kan niet tegen kritiek en de waarheid. Op instagram gaf ik haar eerlijke kritiek je word dan per direct verwijderd en ze verwijderd de reacties. Alsof ze in een roze wolk leeft wil ze geen kritiek of weerstand hebben. Ze leeft in een droomwereld. Plus ik heb haar geapped zakelijk gezien en ze reageert niet. Het is een persoon die voor de fame en de cloud leeft. Heel jammer. Dit geeft aan dat ze enorm zwak is en er alles aan doet om hoger te komen, terwijl ze vergeet dat haar volgers haar groot hebben gemaakt. Toon minder »
Mrbixx Van heuven
23 november 2023 17:05
Op advies van skin advisor allerlei producten aangeschaft met de hoop eindelijk een betere huid te krijgen. Dit kostte nogal wat… Ik had last van onzuiverheden en periodes met diepere puisten. Direct na gebruik van de producten maandenlang last gehad van verergerde acne, diepe onderhuidse puisten en ontzettend veel littekens aan overgehouden tot mijn grote s... Toon meer »
Op advies van skin advisor allerlei producten aangeschaft met de hoop eindelijk een betere huid te krijgen. Dit kostte nogal wat… Ik had last van onzuiverheden en periodes met diepere puisten. Direct na gebruik van de producten maandenlang last gehad van verergerde acne, diepe onderhuidse puisten en ontzettend veel littekens aan overgehouden tot mijn grote spijt. Ik bleef hoop houden en vroeg de kliniek om advies. Steeds werd maar gezegd dat ik moest volhouden. Zelf zag ik mijn huid alleen maar achteruitgaan waar ik tot een punt ben gekomen dat ik niet eens naar buiten durf door mijn huid en ik de grote onderhuidse ontstekingen niet eens met een laagje make-up kan bedekken. Hele slechte ervaring mee gehad en nooit meer!!!! Totaal geen resultaat gezien, de huid is in tegenstelling juist alleen maar verslechterd… Toon minder »
Amal El-Helayk
18 november 2023 17:05
Ik heb morgen een afspraak staan bij de salon, ben al jaren een vaste klant. Helaas heb ik de afspraak moeten annuleren omdat mijn 2 kinderen ziek zijn geworden vannacht, onmacht.. Gelijk om 08.30 de salon gebeld en kreeg niemand aan de lijn, heb een berichtje gestuurd en naar het noodnummer een bericht gestuurd dat ik helaas niet kan komen. Werd terug gebel... Toon meer »
Ik heb morgen een afspraak staan bij de salon, ben al jaren een vaste klant.
Helaas heb ik de afspraak moeten annuleren omdat mijn 2 kinderen ziek zijn geworden vannacht, onmacht..
Gelijk om 08.30 de salon gebeld en kreeg niemand aan de lijn, heb een berichtje gestuurd en naar het noodnummer een bericht gestuurd dat ik helaas niet kan komen.
Werd terug gebeld, mijn verhaal gedaan, ze vroeg of ik geen oppas kon regelen voor mijn kinderen, een nieuwe afspraak ingepland en krijg nu net een mail dat ik 65,- moet betalen. Omdat ik niet binnen 48 uur heb kunnen annuleren..
Jammer heel jammer dit..
geldklopperij, ga op zoek naar een andere salon. Een beetje begrip of een passende oplossing had ik wel verwacht omdat ik al jaren een vaste klant ben.. Toon minder »
Nadia pani
5 oktober 2023 08:08
Ontzettend tevreden met de service en behandelingen. T traject begint met een super fijne en duidelijke skin analyse om je huid te begrijpen. Vervolgens krijg je een stappenplan om thuis je huid te onderhouden. Dit in combinatie met de behandelingen die je in de salon krijgt zie je telkens een vooruitgang in je huid.
Casey Chu
30 juni 2023 07:07
Ik heb in april een moedervlekje in het gezicht verwijderd door middel van de DAS plasma behandeling. Wilde het al super lang laten verwijderen maar wilde geen lelijk litteken of een lang herstel. Met de DAS plasma behandeling was het maar een weekje herstellen en geen litteken! Alleen een klein roze vlekje wat na loop van tijd vervaagt. Ontzettend blij met... Toon meer »
Ik heb in april een moedervlekje in het gezicht verwijderd door middel van de DAS plasma behandeling. Wilde het al super lang laten verwijderen maar wilde geen lelijk litteken of een lang herstel. Met de DAS plasma behandeling was het maar een weekje herstellen en geen litteken! Alleen een klein roze vlekje wat na loop van tijd vervaagt.
Ontzettend blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden. Toon minder »
Loïs Camphuis
27 juni 2023 14:02
Niet tevreden met de babylijn. Ik gebruik de babyshampo ruim een week (elke dag) bij mijn baby. Echter is de berg op haar hoofdje niet verdwenen. De producten zijn ook zeer prijzig, dan verwacht je natuurlijk wel wat terug! Geen aanrader dus!
Ais O
19 juni 2023 11:11
Heel erg ontevreden. Ik kom hier al 4 of 5 jaar misschien we langer. Iedere keer krijg ik dezelfde peelings wat totaal niet helpt en mn huid nog slechter maakt. Als ik dat aangeef, ja maar dan kan je t beste onze supplementen slikken. Het draait hier meer om producten verkopen, verkopen en nog eens sales. Nooit een gerichte aanpak van de huid vind ik sorry.... Toon meer »
Heel erg ontevreden. Ik kom hier al 4 of 5 jaar misschien we langer. Iedere keer krijg ik dezelfde peelings wat totaal niet helpt en mn huid nog slechter maakt. Als ik dat aangeef, ja maar dan kan je t beste onze supplementen slikken. Het draait hier meer om producten verkopen, verkopen en nog eens sales. Nooit een gerichte aanpak van de huid vind ik sorry. Geldklopperij Toon minder »
Okey Okeyy
13 juni 2023 11:11
Hierbij een review ! Ik schrijf nooit reviews maar wat hier is gebeurt is gewoon fantastisch! Ik had zoon onzuivere huid met heel veel ontstekingen, was de ontsteking weg kwam de maandelijkse periode en daar was alles weer, maar nu met de white days heb ik me zelf eens getrakteerd met de producten van D-skin! ( ik ben er nog niet ) maar krijg zoveel complime... Toon meer »
Hierbij een review ! Ik schrijf nooit reviews maar wat hier is gebeurt is gewoon fantastisch! Ik had zoon onzuivere huid met heel veel ontstekingen, was de ontsteking weg kwam de maandelijkse periode en daar was alles weer, maar nu met de white days heb ik me zelf eens getrakteerd met de producten van D-skin! ( ik ben er nog niet ) maar krijg zoveel complimenten hoe mooi mijn huid aan het worden is, ik heb me natuurlijke kleur weer terug alle ontstekingen verdwijnen als sneeuw voor de zon ! Ik ben egt helemaal om! En had dit allemaal veel eerder moeten bestellen!

Het heeft mij elk geval een hoop zelf vertrouwen gegeven ! Toon minder »
sheraah
18 mei 2023 10:10
Hierbij een review ! Ik schrijf nooit reviews maar wat hier is gebeurt is gewoon fantastisch! Ik had zoon onzuivere huid met heel veel ontstekingen, was de ontsteking weg kwam de maandelijkse periode en daar was alles weer, maar nu met de white days heb ik me zelf eens getrakteerd met de producten van D-skin! ( ik ben er nog niet ) maar krijg zoveel complime... Toon meer »
Hierbij een review ! Ik schrijf nooit reviews maar wat hier is gebeurt is gewoon fantastisch! Ik had zoon onzuivere huid met heel veel ontstekingen, was de ontsteking weg kwam de maandelijkse periode en daar was alles weer, maar nu met de white days heb ik me zelf eens getrakteerd met de producten van D-skin! ( ik ben er nog niet ) maar krijg zoveel complimenten hoe mooi mijn huid aan het worden is, ik heb me natuurlijke kleur weer terug alle ontstekingen verdwijnen als sneeuw voor de zon ! Ik ben egt helemaal om! En had dit allemaal veel eerder moeten bestellen!

Het heeft mij elk geval een hoop zelf vertrouwen gegeven ! Toon minder »
Queenofkings
18 mei 2023 10:10
Hele fijne ervaring! Het personeel is heel aardig en helpt je in iedere stap. Ze nemen de hele behandel plan met je door en Ik zie ook echt vooruitgang!
yasmien
10 mei 2023 19:07
Sinds 2020 ben ik onder behandeling bij deze clinic en helaas moet ik zeggen tot op heden geen resultaat ik kreeg elke keer dezelfde peelingen als n als ik er wat van zei dan was het dat ze naar de huid keken. Ik ben nu paar maanden onder behandeling bij een andere kliniek en wat een mooi resultaat hebben zij voor mij geboekt zeg. Ik denk dat delia skin nu... Toon meer »
Sinds 2020 ben ik onder behandeling bij deze clinic en helaas moet ik zeggen tot op heden geen resultaat ik kreeg elke keer dezelfde peelingen als n als ik er wat van zei dan was het dat ze naar de huid keken. Ik ben nu paar maanden onder behandeling bij een andere kliniek en wat een mooi resultaat hebben zij voor mij geboekt zeg. Ik denk dat delia skin nu alleen de naam heeft heel jammer dit Toon minder »
Khadija Khadija
21 maart 2023 14:02
Ik ben heel erg tevreden over delia skin Clinic. Ik heb altijd erg veel last gehad van acne/gevoelige huid. De producten/supplementen vind ik heel fijn. De behandelingen doen ook goed hun werk om m’n huid goed schoon te maken en te verbeteren. Daarnaast ga ik ook naar de healthlab wat heel top is dat dit ook bij hun in de kliniek zit. Voeding is 1 van de bel... Toon meer »
Ik ben heel erg tevreden over delia skin Clinic. Ik heb altijd erg veel last gehad van acne/gevoelige huid. De producten/supplementen vind ik heel fijn. De behandelingen doen ook goed hun werk om m’n huid goed schoon te maken en te verbeteren. Daarnaast ga ik ook naar de healthlab wat heel top is dat dit ook bij hun in de kliniek zit. Voeding is 1 van de belangrijkste factoren voor een goede huid, dus ik volg de instructies heel goed op en ik zie niet alleen verbeteringen in m’n huid maar mijn algehele gezondheid is sindsdien heel erg verbeterd. Ik zou delia skin heel zeker aanraden, en het belangrijkste is dan het totale pakket te volgen want met alleen Peelings kom je er niet! Toon minder »
kirsten DL
14 november 2022 11:11
Toen ik begon met mijn behandelingen hier had ik een erg doffe, droge huid met wat vlekjes hier en daar. Van puistjes heb ik niet zoveel of direct last gehad. Na de eerste 2 behandelingen was dat doffe deel helemaal weg, ik had ook de producten die ze me hadden gegeven grotendeels gekocht. Helaas zag ik daarna helemaal geen resultaat meer, het werd alleen ma... Toon meer »
Toen ik begon met mijn behandelingen hier had ik een erg doffe, droge huid met wat vlekjes hier en daar. Van puistjes heb ik niet zoveel of direct last gehad. Na de eerste 2 behandelingen was dat doffe deel helemaal weg, ik had ook de producten die ze me hadden gegeven grotendeels gekocht. Helaas zag ik daarna helemaal geen resultaat meer, het werd alleen maar heel erg droog en het voelde gewoon niet gezond meer. Van mijn vlekjes heb ik nog steeds last en het lijkt zelfs alsof het nog erger is geworden... had nadat ik niet meer naar de salon ging had ik wel de resterende producten gehaald, maar tevergeefs zie ik nog steeds niet het resultaat dat ik voor ogen had. Wel is na het stoppen bij de kliniek mijn huid wat rustiger geworden, en gebruik ik de producten niet zovaak. Het voelt nu veel gezonder en beter. Heb eerlijk gezegd best spijt dat ik ben begonnen bij de kliniek, het voelt als verspilt geld en tijd. Daarnaast vind ik het jammer dat ze niet echt een duidelijkere inschatting vd kosten konden geven. Er werd namelijk vh behandelplan afgeweken en kreeg ook niet echt te horen hoeveel behandelingen me te wachten stonden. Ook al was het wel van tevoren gemeld dat het kon afwijken, blijft het moeilijk om je in te kunnen beelden hoeveel je nog zou moeten investeren en of het wel echt effect gaat hebben. 1 behandeling kost namelijk al snel rond de 70-100 Euro. Ook voelde ik me niet echt altijd gehoord. Maar dit was mijn persoonlijke ervaring. Ze hebben wel een hele nette en schone salon, dat vond ik wel fijn! Toon minder »
Hi just your local friend
3 juli 2022 10:10
Toen ik begon met mijn behandelingen hier had ik een erg doffe, droge huid met wat vlekjes hier en daar. Van puistjes heb ik niet zoveel of direct last gehad. Na de eerste 2 behandelingen was dat doffe deel helemaal weg, ik had ook de producten die ze me hadden gegeven grotendeels gekocht. Helaas zag ik daarna helemaal geen resultaat meer, het werd alleen ma... Toon meer »
Toen ik begon met mijn behandelingen hier had ik een erg doffe, droge huid met wat vlekjes hier en daar. Van puistjes heb ik niet zoveel of direct last gehad. Na de eerste 2 behandelingen was dat doffe deel helemaal weg, ik had ook de producten die ze me hadden gegeven grotendeels gekocht. Helaas zag ik daarna helemaal geen resultaat meer, het werd alleen maar heel erg droog en het voelde gewoon niet gezond meer. Van mijn vlekjes heb ik nog steeds last en het lijkt zelfs alsof het nog erger is geworden... had nadat ik niet meer naar de salon ging had ik wel de resterende producten gehaald, maar tevergeefs zie ik nog steeds niet het resultaat dat ik voor ogen had. Wel is na het stoppen bij de kliniek mijn huid wat rustiger geworden, en gebruik ik de producten niet zovaak. Het voelt nu veel gezonder en beter. Heb eerlijk gezegd best spijt dat ik ben begonnen bij de kliniek, het voelt als verspilt geld en tijd. Daarnaast vind ik het jammer dat ze niet echt een duidelijkere inschatting vd kosten konden geven. Er werd namelijk vh behandelplan afgeweken en kreeg ook niet echt te horen hoeveel behandelingen me te wachten stonden. Ook al was het wel van tevoren gemeld dat het kon afwijken, blijft het moeilijk om je in te kunnen beelden hoeveel je nog zou moeten investeren en of het wel echt effect gaat hebben. 1 behandeling kost namelijk al snel rond de 70-100 Euro. Ook voelde ik me niet echt altijd gehoord. Maar dit was mijn persoonlijke ervaring. Ze hebben wel een hele nette en schone salon, dat vond ik wel fijn! Toon minder »
M E
26 april 2022 09:09
Ik ben geholpen door meriam en Jaimy. Top dames, super lief en bespreken elke stap die ze ondernemen tijdens de behandeling zodat je alles in detail kan volgen. Raad de clinic 100% aan.
Nisrine Ghaddari
2 november 2021 16:04
Al een aantal maanden heb ik elke 2 weken een behandeling bij Delia Skin en deze ervaringen zijn heel goed geweest. Ik zie echt verbeteringen in mijn huid en ben tevreden.
Soumia Ozakar
27 juni 2021 11:11
Fijne producten, goed advies en mega snelle levering
Korrel enkruid
11 mei 2021 06:06
Ik kom al ruim 20 jaar bij de kliniek, dat zegt wel wat over mijn tevredenheid. Ik wordt al jaren deskundig geholpen, altijd met afstemming op wat mijn huid op dat moment kan gebruiken. Door het succes en drukte is de bereikbaarheid soms moeilijk, maar als ik een appje stuur word ik altijd dezelfde dag teruggebeld. Ik blijf een trouwe klant en kan Delia van... Toon meer »
Ik kom al ruim 20 jaar bij de kliniek, dat zegt wel wat over mijn tevredenheid. Ik wordt al jaren deskundig geholpen, altijd met afstemming op wat mijn huid op dat moment kan gebruiken.
Door het succes en drukte is de bereikbaarheid soms moeilijk, maar als ik een appje stuur word ik altijd dezelfde dag teruggebeld.
Ik blijf een trouwe klant en kan Delia van harte aanbevelen. Toon minder »
Wendy Smak
30 april 2021 13:01
Een hele nette salon. Zeer professioneel en vriendelijk personeel.
Renske Toet
26 maart 2021 09:09
Super vriendelijk personeel, allemaal kritisch en goed in hun werk. Ze stellen een persoonlijk behandelplan op
Marit Hinderks
18 maart 2021 14:02
Al 5 jaar kom ik bij Delia skin clinic. Vroeger had ik veel last van mijn huid en inmiddels heb ik geen last meer van pukkeltjes. Niet alleen zijnde behandelingen heel fijn ook is het personeel heel aardig. Veel mijn mijn vrienden zijn op aanranding van mij ook behandelingen aan gegaan en zijn ook zeer tevreden. Ik raad het zeker aan om een keer langs te gaa... Toon meer »
Al 5 jaar kom ik bij Delia skin clinic. Vroeger had ik veel last van mijn huid en inmiddels heb ik geen last meer van pukkeltjes. Niet alleen zijnde behandelingen heel fijn ook is het personeel heel aardig. Veel mijn mijn vrienden zijn op aanranding van mij ook behandelingen aan gegaan en zijn ook zeer tevreden. Ik raad het zeker aan om een keer langs te gaan. Toon minder »
Fleur k
15 maart 2021 14:02
Zojuist een heerlijke behandeling gehad en kom hier al jaren. Zeer tevreden!
Flower Mood
15 maart 2021 13:01
Ik kom hier al zes jaar en ben zeer tevreden: mijn huid is echt opgeknapt!
Geen probleem met ouder worden, maar wel graag zo mooi mogelijk! Telkens stemt Sylvia met mij af welke behandeling op dat moment het beste past. Ook de thuis producten zijn erg fijn!
Jacky Heere
22 februari 2021 17:05
Wat straalt deze pratijk een fijn gevoel uit. De tijd, de energie en de liefde die ze steken om je huid naar next level te brengen is geweldig! Dikke pluim, ga zo door!
Francis Vernooij
27 januari 2021 13:01
Ik ben sinds 2018 bij Delia skin clinic. Ik ben heel blij met de resultaat die ik heb kunnen behalen met hun behandelingen thuis en in de praktijk. Heel fijn begeleiding, goede communicatie en echt kwaliteit. Je moet wat voor hebben, maar je hebt wel echt resultaat. Ik wil mijn huid nooit door een andere clinics laten behandelen . Ik kom vanuit Amsterdam... Toon meer »
Ik ben sinds 2018 bij Delia skin clinic. Ik ben heel blij met de resultaat die ik heb kunnen behalen met hun behandelingen thuis en in de praktijk.
Heel fijn begeleiding, goede communicatie en echt kwaliteit. Je moet wat voor hebben, maar je hebt wel echt resultaat. Ik wil mijn huid nooit door een andere clinics laten behandelen . Ik kom vanuit Amsterdam voor mijn behandeling Toon minder »
ام عبدالله
8 januari 2021 12:12
Hele fijne salon, ik begrijp de reacties hieronder ergens wel ik denk alleen dat het erg belangrijk is te beseffen dat een mooie huid van binnen komt. Gezonden voeding, producten voor thuis en supplementen. Eerlijk is eerlijk mijn huid is igg nog nooit zo mooi geweest! Ik krijg onwijs veel complimenten over mijn huid en vind het persoonlijk een voordeel dat... Toon meer »
Hele fijne salon, ik begrijp de reacties hieronder ergens wel ik denk alleen dat het erg belangrijk is te beseffen dat een mooie huid van binnen komt. Gezonden voeding, producten voor thuis en supplementen. Eerlijk is eerlijk mijn huid is igg nog nooit zo mooi geweest! Ik krijg onwijs veel complimenten over mijn huid en vind het persoonlijk een voordeel dat de behandelingen 30 minuten duren (welke je overigens ook met 30 min kunt verlengen) ik heb 2 kleine kindjes en weinig tijd. Enige min punt voor mij is de koffie 😉 maar goed daar komen we niet voor! Al met al ben ik heel tevreden en zal het iedereen die echt voor huidverbetering wilt gaan adviseren! Toon minder »
Joella Bogers
13 december 2020 17:05
Ik (59 jaar) ben nu voor ongeveer 1 jaar onder behandeling bij Delia skin clinic, ik was tevreden met mijn huid maar wist niet dat er nog zoveel huid verbetering/verjonging mogelijk was. Mijn huid is nu zichtbaar strakker en stralender, in het bijzonder nu ik met een kuur van Sylvia ben begonnen. Fijne service altijd even vriendelijk en duidelijke communicat... Toon meer »
Ik (59 jaar) ben nu voor ongeveer 1 jaar onder behandeling bij Delia skin clinic, ik was tevreden met mijn huid maar wist niet dat er nog zoveel huid verbetering/verjonging mogelijk was. Mijn huid is nu zichtbaar strakker en stralender, in het bijzonder nu ik met een kuur van Sylvia ben begonnen. Fijne service altijd even vriendelijk en duidelijke communicatie. Ik gebruik de producten voor thuis en deze zijn heel erg fijn, ruiken heerlijk en geven mijn huid een echte Delia glow. Toon minder »
Betty van der Heiden
13 december 2020 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Delia Skin Clinic - Wrinkless?

Bij Delia Skin Clinic - Wrinkless kost één zone Botox € 175,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Delia Skin Clinic - Wrinkless?

Bij Delia Skin Clinic - Wrinkless kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 400,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Delia Skin Clinic - Wrinkless?

Delia Skin Clinic - Wrinkless scoort 4.3 van de 5 sterren uit 29 Google reviews.

Wat is het adres van Delia Skin Clinic - Wrinkless?

In Purmerend is Delia Skin Clinic - Wrinkless gevestigd op Hunzebos 2.