Face-it-Almere - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Face-it-Almere

Face-it-Almere

Face It Almere biedt de meest professionele en betrouwbare Botox® en Hyaluronzuur behandelingen aan van Flevoland. Bij Face It Almere bent u verzekerd van de beste cosmetische behandeling van Almere. Cosmetisch Arts Peter Driessen is KNMG erkend cosmetisch arts.

Prijzen zijn vaste prijzen. Er is bij ons geen 'vanaf'.

Face-it-Almere uit Almere-Haven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Face It Almere biedt de meest professionele en betrouwbare Botox® en Hyaluronzuur behandelingen aan van Flevoland. Bij Face It Almere bent u verzekerd van de beste cosmetische behandeling van Almere. Cosmetisch Arts Peter Driessen is KNMG erkend cosmetisch arts. Meer lezen »

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 125 per zone
2 zones
V.a. € 225 per behandeling
3 zones
V.a. € 325 per behandeling
Fillers
StylageStylage
V.a. € 400 per ml
Teosyal
V.a. € 400 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
1994
Adres
Schapenmeent 1, Almere-Haven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Peter Driessen
Drs. Peter Driessen
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Face-it-Almere Reviews

4.7
14 reviews
Peter is een zeer kundig art en ik ben zeer tevreden over zijn behandelingen ! En het is een hele vriendelijke man .
annemieke coolen
9 mei 2024 15:03
Ik ben al jaren bij dr. Diessen en ik ben gewoon super tevreden. Hij luistert echt naar je en het resultaat is altijd mooi en het blijft ook lang strak en mooi!

Kortom super tevreden!

Groetjes van Mirjam Docter
Mirjam Docter
6 mei 2024 13:01
Heel tevreden over mijn behandeling en het prachtige resultaat. Peter is zeer deskundig en neemt de tijd voor je om alles uit te leggen, wat wel en wat niet kan. Daarnaast is Peter een echt mensen mens! Ik kom graag weer terug!
Jacqueline van Velzen
14 maart 2024 13:01
Peter is geen doorsnee mens maar zijn resultaten zijn altijd goed en natuurlijk bovendien is hij ook eerlijk als hij denkt dat een ingreep onnodig of niet mooi wordt.
Iris van der Made
13 maart 2024 17:05
Zo blij met het resultaat, super netjes en fijn behandeld. Ik zou Peter aan iedereen aanraden!! Hij luistert precies naar de wensen
Joelle Manders
28 februari 2024 10:10
Onlangs mijn vrouw een complexe behandeling laten doen aan het gezicht waar een lichte misvorming plaats plaats vind aan en rond haar lip. Deskundig en met veel geduld heeft de arts hier aan gewerkt. Heel veel uitleg en een goed luisterend en inlevingsvermogen zijn en waren de resultaten van deze geslaagde behandeling. Deze arts is bevlogen en uniek in zijn... Toon meer »
Onlangs mijn vrouw een complexe behandeling laten doen aan het gezicht waar een lichte misvorming plaats plaats vind aan en rond haar lip. Deskundig en met veel geduld heeft de arts hier aan gewerkt. Heel veel uitleg en een goed luisterend en inlevingsvermogen zijn en waren de resultaten van deze geslaagde behandeling. Deze arts is bevlogen en uniek in zijn uitvoering. Toon minder »
Han De Koster
10 oktober 2023 11:11
Vakkundig en zeer ervaren Cosmetisch arts. Fijne man.
Tim Jaring
21 juli 2023 06:06
Face It Almere is een betrouwbare kliniek. Je krijgt persoonlijke aandacht en een goed en oprecht advies.
Pien Cornelissen
8 juni 2022 15:03
Ik kom al zeker 10 jaar bij Peter, naar mijn mening de beste in zijn vak!! Heel eerlijk ,zeer deskundig en altijd vriendelijk.
Deze arts weet wat hij doet en zorgt voor een zeer natuurlijk resultaat .
Kim Lutjens
9 april 2022 12:12
Mijn vriendin en ik komen al jaren bij Dr. Peter Driessen van Face-it Almere voor botox en fillers. Wij zijn beiden enorm tevreden! Hij levert echt professioneel klasse werk! Hij is zeer vriendelijk, goed bereikbaar, open en eerlijk in zijn adviezen en luistert goed naar wat je als klant wilt. Zo kom je samen tot een prachtig resultaat. Ook zijn zijn prijzen... Toon meer »
Mijn vriendin en ik komen al jaren bij Dr. Peter Driessen van Face-it Almere voor botox en fillers. Wij zijn beiden enorm tevreden! Hij levert echt professioneel klasse werk! Hij is zeer vriendelijk, goed bereikbaar, open en eerlijk in zijn adviezen en luistert goed naar wat je als klant wilt. Zo kom je samen tot een prachtig resultaat. Ook zijn zijn prijzen heel schappelijk. En mocht je onverhoopt niet 100% tevreden zijn met het resultaat dan lost hij het voor je op. Toon minder »
oscar leijnse
17 augustus 2020 18:06
Gister ben ik langs geweest bij Peter Driessen voor een neusbrug behandeling en voor mijn onderlip. Elke dag als ik in de spiegel keek werd ik ongelukkig om mijn gezicht van de zijkant te zien omdat ik een bobbel op mijn neus had. Peter heeft echt de tijd genomen om alles zo goed mogelijk uit te leggen en te vragen naar wat mijn ideaal beeld was betreft mijn... Toon meer »
Gister ben ik langs geweest bij Peter Driessen voor een neusbrug behandeling en voor mijn onderlip. Elke dag als ik in de spiegel keek werd ik ongelukkig om mijn gezicht van de zijkant te zien omdat ik een bobbel op mijn neus had.
Peter heeft echt de tijd genomen om alles zo goed mogelijk uit te leggen en te vragen naar wat mijn ideaal beeld was betreft mijn neus. Hij heeft alles perfect uitgelegd en verteld hoe het er uit zou komen te zien na de behandeling.
Eenmaal de behandeling gehad wist ik niet wat ik zag.. mijn neus is recht! Ik ben dol gelukkig met het resultaat en kan mij nu al niet meer voorstellen hoe het eruit zag voordat de filler er in ging.
Ook was mijn onderlip iets scheef en uit proportie en dat heeft hij heel mooi weer recht gemaakt en volume in gegeven!
Ik ben erg blij met het resultaat en ben Peter ontzettend dankbaar, echt een aanrader! Toon minder »
Danique Bono
27 mei 2018 11:11
Zeer tevreden....Dr Driessen heeft mij nu 2 x behandeld. Frons rimpel en voorhoofd rimpel...en mijn lippen opgevuld. En heel natuurlijk!
Marga Jansen
12 maart 2018 10:10
Het is een zeer ervaren arts, praat genoeg waardoor je je juist op je gemak voelt..
Evengoed luisterd hij goed na je wensen,denkt met je mee en weet ook precies waar en hoeveel hij moet inprikken.
Mijn klanten zijn tot nu toe allemaal tevrenden.
Tot snel Peter!
Nadine Wiedemeijer
12 maart 2018 09:09
praat graag over zichzelf, emotioneel geladen man, luistert niet goed, ben inmiddels bij een professionele cosmetisch arts geweest.
mde vries
19 februari 2018 19:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Face-it-Almere?

Één zone Botox bij Face-it-Almere kost € 125,00.

Wat kost een filler behandeling bij Face-it-Almere?

1 ML filler kost bij Face-it-Almere v.a. € 400,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Face-it-Almere?

Op basis van 14 Google reviews heeft Face-it-Almere 4.7 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Face-it-Almere?

In Almere-Haven is Face-it-Almere gevestigd op Schapenmeent 1.