Face-it-Almere

Face-it-Almere

Face-it-Almere uit Almere-Haven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.4
7 reviews
Face It Almere is een betrouwbare kliniek. Je krijgt persoonlijke aandacht en een goed en oprecht advies.
Pien Cornelissen
8 juni 2022 15:03
Ik kom al zeker 10 jaar bij Peter, naar mijn mening de beste in zijn vak!! Heel eerlijk ,zeer deskundig en altijd vriendelijk.
Deze arts weet wat hij doet en zorgt voor een zeer natuurlijk resultaat .
Kim Lutjens
9 april 2022 12:12
Mijn vriendin en ik komen al jaren bij Dr. Peter Driessen van Face-it Almere voor botox en fillers. Wij zijn beiden enorm tevreden! Hij levert echt professioneel klasse werk! Hij is zeer vriendelijk, goed bereikbaar, open en eerlijk in zijn adviezen en luistert goed naar wat je als klant wilt. Zo kom je samen tot een prachtig resultaat. Ook zijn zijn prijzen... Toon meer »
Mijn vriendin en ik komen al jaren bij Dr. Peter Driessen van Face-it Almere voor botox en fillers. Wij zijn beiden enorm tevreden! Hij levert echt professioneel klasse werk! Hij is zeer vriendelijk, goed bereikbaar, open en eerlijk in zijn adviezen en luistert goed naar wat je als klant wilt. Zo kom je samen tot een prachtig resultaat. Ook zijn zijn prijzen heel schappelijk. En mocht je onverhoopt niet 100% tevreden zijn met het resultaat dan lost hij het voor je op. Toon minder »
oscar leijnse
17 augustus 2020 18:06
Gister ben ik langs geweest bij Peter Driessen voor een neusbrug behandeling en voor mijn onderlip. Elke dag als ik in de spiegel keek werd ik ongelukkig om mijn gezicht van de zijkant te zien omdat ik een bobbel op mijn neus had. Peter heeft echt de tijd genomen om alles zo goed mogelijk uit te leggen en te vragen naar wat mijn ideaal beeld was betreft mijn... Toon meer »
Gister ben ik langs geweest bij Peter Driessen voor een neusbrug behandeling en voor mijn onderlip. Elke dag als ik in de spiegel keek werd ik ongelukkig om mijn gezicht van de zijkant te zien omdat ik een bobbel op mijn neus had.
Peter heeft echt de tijd genomen om alles zo goed mogelijk uit te leggen en te vragen naar wat mijn ideaal beeld was betreft mijn neus. Hij heeft alles perfect uitgelegd en verteld hoe het er uit zou komen te zien na de behandeling.
Eenmaal de behandeling gehad wist ik niet wat ik zag.. mijn neus is recht! Ik ben dol gelukkig met het resultaat en kan mij nu al niet meer voorstellen hoe het eruit zag voordat de filler er in ging.
Ook was mijn onderlip iets scheef en uit proportie en dat heeft hij heel mooi weer recht gemaakt en volume in gegeven!
Ik ben erg blij met het resultaat en ben Peter ontzettend dankbaar, echt een aanrader! Toon minder »
Danique Bono
27 mei 2018 11:11
Zeer tevreden....Dr Driessen heeft mij nu 2 x behandeld. Frons rimpel en voorhoofd rimpel...en mijn lippen opgevuld. En heel natuurlijk!
Marga Jansen
12 maart 2018 10:10
Het is een zeer ervaren arts, praat genoeg waardoor je je juist op je gemak voelt..
Evengoed luisterd hij goed na je wensen,denkt met je mee en weet ook precies waar en hoeveel hij moet inprikken.
Mijn klanten zijn tot nu toe allemaal tevrenden.
Tot snel Peter!
Nadine Wiedemeijer
12 maart 2018 09:09
praat graag over zichzelf, emotioneel geladen man, luistert niet goed, ben inmiddels bij een professionele cosmetisch arts geweest.
mde vries
19 februari 2018 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Dysport (1 zone)
V.a. €150 per zone
Fillers
Stylage
V.a. €500 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
1994
Adres
Schapenmeent 1, Almere-Haven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten