Natuurlijk Jong!

Natuurlijk Jong!

Natuurlijk Jong! uit Hoorn is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
185 reviews
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn ooglidcorrectie.
Al tijdens het eerste bezoek kreeg ik het gevoel in goede handen te zijn. De behandeling en de nacontroles zijn fijn verlopen.
Tijdens en na de behandeling geen pijn of klachten gehad dus kan het iedereen aanbevelen. Team Natuurlijk Jong bedankt.
Claudi van Dort
27 oktober 2022 11:11
In een woord geweldig! Bij de intake alles duidelijk uitgelegd; al bij de ontvangst alles gemoedelijk en vriendelijk. Tijdens de behandeling wordt elke handeling uitgelegd en voor je het weet is het al klaar. Zowel mondeling als schriftelijk wordt daarna uitvoerig en ook weer heel duidelijk de nazorg uitgelegd. Ik heb me bij alles comfortabel en op me gemak... Toon meer »
In een woord geweldig! Bij de intake alles duidelijk uitgelegd; al bij de ontvangst alles gemoedelijk en vriendelijk. Tijdens de behandeling wordt elke handeling uitgelegd en voor je het weet is het al klaar.
Zowel mondeling als schriftelijk wordt daarna uitvoerig en ook weer heel duidelijk de nazorg uitgelegd. Ik heb me bij alles comfortabel en op me gemak gevoeld. De kliniek ziet er ook bijzonder professioneel uit met allemaal ontzettend vriendelijke en kundige medewerkers en hoe leuk dat 2 zussen De Jong (Natuurlijk Jong) al zolang deze kliniek runnen; dat geeft veel vertrouwen! En tot slot, het resultaat: wat ben ik ongelooflijk blij hiermee, wat een verbetering, wat is het mooi geworden en wat een complimenten krijg ik! Een groot compliment en “dankjewel” voor deze kliniek! Toon minder »
Els van Duijn
20 oktober 2022 12:12
Ik ben superblij met het resultaat van mijn ooglidcorrectie. Ik was best gespannen voor de ingreep, maar het is mij echt enorm meegevallen. Jammer dat ik dit niet al jaren eerder heb gedaan. Erg blij dat ik voor NatuurlijkJong heb gekozen. De informatie op de website sprak mij aan, hun specialisatie in ooglidcorrecties (ook lekker veel voor- en na foto´s),.... Toon meer »
Ik ben superblij met het resultaat van mijn ooglidcorrectie. Ik was best gespannen voor de ingreep, maar het is mij echt enorm meegevallen. Jammer dat ik dit niet al jaren eerder heb gedaan. Erg blij dat ik voor NatuurlijkJong heb gekozen. De informatie op de website sprak mij aan, hun specialisatie in ooglidcorrecties (ook lekker veel voor- en na foto´s),. De kliniek is prima bereikbaar vanuit Amsterdam. Prettige sfeer en professionele medewerkers. Ze nemen echt de tijd voor je, ze stellen je op je gemak en leggen alle stappen goed uit. Kortom, een aanrader wanneer je een ooglidcorrectie overweegt! Toon minder »
Ingrid van Beek
18 oktober 2022 15:03
Ik heb 3 maanden terug een ooglidcorrectie ondergaan , wilde het eigenlijk al veel eerder maar durfde niet , het is mij zo ontzettend meegevallen ik kan het iedereen aanraden als je er ook over denk het te willen laten doen . Alles wordt heel goed met je besproken en allemaal even aardig personeel . Ben er super blij mee , nu zoveel leuker om je ogen weer mo... Toon meer »
Ik heb 3 maanden terug een ooglidcorrectie ondergaan , wilde het eigenlijk al veel eerder maar durfde niet , het is mij zo ontzettend meegevallen ik kan het iedereen aanraden als je er ook over denk het te willen laten doen . Alles wordt heel goed met je besproken en allemaal even aardig personeel . Ben er super blij mee , nu zoveel leuker om je ogen weer mooi op te mogen maken . Ziet er heel natuurlijk uit ! Bedankt voor jullie goede zorg !
Groetjes Ingrid Toon minder »
Jac Dudink
30 augustus 2022 19:07
Uitstekende service dat al begon met het plannen van de behandeling waar ik als ondernemer wat wensen bij had, dat werd goed opgepakt en geregeld. Behandeling goed verlopen en eind resultaat zeer blij mee
Bas Visker
25 augustus 2022 14:02
Enorm tevreden over mijn ooglidcorrectie 10 weken geleden. Ik zie zoveel meer en heb zoveel meer ontspanning in mijn gezicht.
De hoofdpijn is weg, pijn in mijn nek ook (tijdens autorijden en tv kijken kantelde ik mijn hoofd om makkelijker te kunnen zien)
Ik heb zo'n frisse heldere look nu. Geen boos of vermoeid gezicht meer!
Linda Van Der Stal
5 augustus 2022 09:09
Professioneel, kundig, duidelijk en goede resultaten. Vriendelijke ontvangst. Geen lange wachttijden en ook niet te duur.
Ik beveel deze kliniek aan!!!
Jose Brugman
31 juli 2022 08:08
Na jaren twijfelen eindelijk de stap genomen. Ik vond de operatie wel erg spannend maar het personeel was heel aardig. Het resultaat is echt verbluffend. Ik had het eigenlijk eerder moeten doen.
Jennifer Roukema
24 juli 2022 11:11
Ben heel tevreden met het eind resultaat.
Simpele ingreep, kundig, asrdig personeel.
Alles duidelijk uitgelegd en prima nazorg.
Oftewel een echte aanrader.
Gr. Pé.
Pe Kuin
21 juli 2022 07:07
Ik zag wel een beetje op tegen de operatie, maar dat is me erg meegevallen. Ik werd heel goed en heel aardig begeleid. Het werd heel duidelijk uitgelegd en in alle rust uitgevoerd. en ook de nazorg was heel goed. Het resultaat ik ben er erg blij mee! Mensen in mijn omgeving vinden het ook erg mooi en het ziet er natuurlijk uit. Dank je wel team van " Natuurl... Toon meer »
Ik zag wel een beetje op tegen de operatie, maar dat is me erg meegevallen.
Ik werd heel goed en heel aardig begeleid. Het werd heel duidelijk uitgelegd en in alle rust uitgevoerd. en ook de nazorg was heel goed.
Het resultaat ik ben er erg blij mee! Mensen in mijn omgeving vinden het ook erg mooi en het ziet er natuurlijk uit.
Dank je wel team van " Natuurlijk jong" Toon minder »
Jeanne Berkelmans
12 juli 2022 15:03
Een heel correct werkend instituut met goede voorlichting vooraf en prima uitvoering, in een omgeving die je gelijk op je gemak stelt en een eindresultaat waarvan je positief opkijkt!
Dick Kuilboer
29 juni 2022 12:12
Ik had dit al eerder moeten doen. Ik heb me lange tijd geïrriteerd aan mijn hangende oogleden en het werd steeds erger. Uiteindelijk de stap genomen om naar natuurlijk jong te gaan. Na een intake met een duidelijke uitleg een afspraak ingepland voor de operatie. Oké een paar dagen ongemak was het wel, maar wat ben ik blij met het resultaat, een open blik! Zo... Toon meer »
Ik had dit al eerder moeten doen. Ik heb me lange tijd geïrriteerd aan mijn hangende oogleden en het werd steeds erger. Uiteindelijk de stap genomen om naar natuurlijk jong te gaan. Na een intake met een duidelijke uitleg een afspraak ingepland voor de operatie. Oké een paar dagen ongemak was het wel, maar wat ben ik blij met het resultaat, een open blik! Zou het zo weer doen.
#goedeservice #ooglidcorrectie #vriendelijkpersoneel #vakkundig #snel Toon minder »
Marieke Driessens
16 juni 2022 10:10
Ik heb een ooglidcorrectie ondergaan. Bij de intake is alles goed uitgelegd. De operatie viel erg mee. Maar de eerste dagen erna was wel even afzien. Zodra de hechtingen eruit zijn knap je op en ben je blij! Ik ben zeer tevreden met het resultaat en raad iedereen die twijfelt het te doen. De artsen en personeel zijn heel vriendelijk. Goede begeleiding.... Toon meer »
Ik heb een ooglidcorrectie ondergaan. Bij de intake is alles goed uitgelegd. De operatie viel erg mee. Maar de eerste dagen erna was wel even afzien. Zodra de hechtingen eruit zijn knap je op en ben je blij! Ik ben zeer tevreden met het resultaat en raad iedereen die twijfelt het te doen. De artsen en personeel zijn heel vriendelijk. Goede begeleiding. Ik ben zeer tevreden. Toon minder »
Anne-Marie Brandhoff
16 juni 2022 07:07
Ik ben heel blij en tevreden met mijn ooglid correctie die door Natuurlijk Jong is uitgevoerd! Bij het intake gesprek wordt je goed voorgelicht over de mogelijkheden, het te verwachten resultaat en hoe het hele proces verloopt.
Het is een fijn en heel professioneel team!! Als je een ooglid correctie overweegt ga dan naar Natuurlijk Jong! Jeroen
italas kantoor
31 mei 2022 19:07
Het heeft lang geduurd voordat ik de stap om een ooglidcorrectie te laten doen aan durfde. Nu ben ik zó blij!! Deskundige behandeling, geruststelling, vriendelijke artsen en medewerksters. Een aanrader voor iedereen die met een vermoeide oogopslag in de spiegel kijkt !!
Anita Rijnboutt
19 mei 2022 10:10
Eindelijk de knoop doorgehakt en binnen 3 weken was ik van de overtollige huid boven mijn ogen af. Zowel voor, tijdens als na de behandeling heel fijn geholpen. Het is mij ontzettend meegevallen en ik zou het zo weer doen.
Sandra de Wit
17 mei 2022 11:11
Ik ben zo vakkundig geholpen!!
Deskundige behandelaar, vriendelijk personeel, goede informatie vooraf over behandeling en nazorg en een goed samengesteld pakket wat je na de behandeling nodig had. Kortom: SUPER!!
Wilma van den Mosselaar
13 mei 2022 13:01
Ik ben heel tevreden over deze kliniek. Mijn eerste intake was voor mijn ooglid correctie die geheel vrijblijvend was , maar de juiste informatie. Mijn ooglid correctie in januari 2022 laten doen en super blij met het resultaat.was vandaag voor de nacontrole terwijl er een jaar voor staat voordat alles volledig hersteld is , maar nu ná 3,5 maand al tevreden... Toon meer »
Ik ben heel tevreden over deze kliniek.
Mijn eerste intake was voor mijn ooglid correctie die geheel vrijblijvend was , maar de juiste informatie.
Mijn ooglid correctie in januari 2022 laten doen en super blij met het resultaat.was vandaag voor de nacontrole terwijl er een jaar voor staat voordat alles volledig hersteld is , maar nu ná 3,5 maand al tevreden .
Fijne kliniek waar je je ook thuisvoelt, want het blijft een overwinning om dit te laten doen ,ook al had ik er al jaren last van . Toon minder »
Anitra konz
5 mei 2022 18:06
Ik ben super blij met het resultaat van de ooglidcorrectie! Het draagt bij aan een gelukkig gevoel en ik krijg alleen maar complimenten over hoe natuurlijk het eruit ziet. Het geneest erg mooi dankzij de goede adviezen voor en na de operatie. Heerlijk om weer ontspannen te kunnen kijken zonder te compenseren met mijn voorhoofd. Het is een wereld van verschil... Toon meer »
Ik ben super blij met het resultaat van de ooglidcorrectie! Het draagt bij aan een gelukkig gevoel en ik krijg alleen maar complimenten over hoe natuurlijk het eruit ziet. Het geneest erg mooi dankzij de goede adviezen voor en na de operatie. Heerlijk om weer ontspannen te kunnen kijken zonder te compenseren met mijn voorhoofd. Het is een wereld van verschil! Toon minder »
Marieke Vink
25 april 2022 11:11
Bijzonder tevreden over het resultaat. Geen zware oogleden meer! Wat heerlijk! Vriendelijk personeel. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en de operatie zelf was zo gebeurd. Geen napijn gehad en de informatie is duidelijk. De eerste paar dagen vond ik pittig maar ben heel blij dat ik het heb laten doen. Dank aan Dokter Annika en haar ervaren te... Toon meer »
Bijzonder tevreden over het resultaat. Geen zware oogleden meer! Wat heerlijk!
Vriendelijk personeel. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en de operatie zelf was zo gebeurd.
Geen napijn gehad en de informatie is duidelijk.
De eerste paar dagen vond ik pittig maar ben heel blij dat ik het heb laten doen. Dank aan Dokter Annika en haar ervaren team👍. Toon minder »
Sannie van den Berg
15 april 2022 07:07
Zeer vriendelijk personeel! Werd heel erg op mijn gemak gesteld. het resultaat is echt super mooi en vakkundig gedaan. Mijn complimenten ik zal jullie zeker adviseren aan andere
Maxime Kuiper
8 april 2022 12:12
Positief, over de behandeling. Ooglid correctie, zonder problemen. 1 week even vervelend. Vooral s’nachts. Rechtop slapen is niet fijn, maar met een nek kussentje goed te doen. Daarna alleen maar leuke reacties. Goh je ziet er goed uit! Heb je een nieuwe bril? Ha ha.
Wat een fijn personeel bij Natuurlijk jong. Ik voelde me erg op mijn gemak.
Wil en Han van Lier
7 april 2022 12:12
Vakmanschap , passie voor je werk en een hele fijne manier met klanten omgaan... geldt voor het hele team.... Boven-oogleden laten doen.... nu weer een frisse blik en doordat de oogleden niet meer op de ogen drukken ook een veel helderder en beter zicht. Iedereen om mij heen zegt ook; mooi hoor... Dus.... Natuurlijk Jong.... Well Done...!! Thnx,... Ron
Ron de Vries
17 maart 2022 12:12
Mooie kliniek met hele fijne mensen. Superblij met het eindresultaat, ik zou het iedereen aanraden! Duidelijke intake, ooglidcorrectie was een snelle, pijnloze behandeling en ook de nazorg is uitstekend geregeld!
Suzanne
11 maart 2022 17:05
Via diverse mensen in mijn omgeving had ik gehoord over Natuurlijk Jong. Gezien de resultaten en het feit dat zij erg te spreken waren over deze kliniek heb ik bij hen een intake gesprek voor een ooglidcorrectie ingepland. Het is inmiddels 3 maanden geleden dat de correctie is uitgevoerd. Ik ben heel erg tevreden over de vriendelijke en kundige mensen in de... Toon meer »
Via diverse mensen in mijn omgeving had ik gehoord over Natuurlijk Jong. Gezien de resultaten en het feit dat zij erg te spreken waren over deze kliniek heb ik bij hen een intake gesprek voor een ooglidcorrectie ingepland. Het is inmiddels 3 maanden geleden dat de correctie is uitgevoerd. Ik ben heel erg tevreden over de vriendelijke en kundige mensen in de kliniek én het resultaat. Aanrader! Toon minder »
Nancy Konijn
17 februari 2022 15:03
Hele fijne Kliniek, met fijne medewerkers en een eerlijk oordeel bij consult. Ook tijdens de behandeling heel goed begeleid. Er wordt heel duidelijk verteld wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Heel fijn en ontspannen. Super na begeleiding en na-controle! Ik zou het zo weer doen
Nikki van Diemen
16 februari 2022 15:03
Yes, Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat ik mijn oogleden heb laten doen. Echt, elke dag dat ik het afgelopen jaar in de spiegel keek was ik zoooo blij met het resultaat. En weet je, de behandeling duurt maar 15 minuten per oog! Eigenlijk onvoorstelbaar. Je bent hier in hele goede handen. Alles wordt heel rustig besproken en uitgelegd en ook de nazorg... Toon meer »
Yes, Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat ik mijn oogleden heb laten doen. Echt, elke dag dat ik het afgelopen jaar in de spiegel keek was ik zoooo blij met het resultaat. En weet je, de behandeling duurt maar 15 minuten per oog! Eigenlijk onvoorstelbaar.
Je bent hier in hele goede handen. Alles wordt heel rustig besproken en uitgelegd en ook de nazorg is perfect.
Je hoeft niet te twijfelen, maak gewoon een afspraak dan komt de rest vanzelf. De winter is de beste periode om dit te doen.
Ik kan het iedereen met een vermoeide blik van harte aanbevelen. Toon minder »
Addy van Tatenhove
25 januari 2022 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €125 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €175 per zone
Overige
Haarfillers
V.a. €775 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €550 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €300 per behandeling
RRS Eyes
V.a. €475 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2011
Adres
Nieuwe Steen 52, Hoorn
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Annika Roukema-de Jong

Drs. Annika Roukema-de Jong

Natuurlijk Jong!
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
9 jaar
Profiel bekijken
Sylvie van Assema-de Jong

Drs. Sylvie van Assema-de Jong

Natuurlijk Jong!
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
9 jaar
Profiel bekijken