Natuurlijk Jong!

Natuurlijk Jong!

Natuurlijk Jong! uit Hoorn is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
68 reviews
Ik ben super blij met het resultaat van de ooglidcorrectie! Het draagt bij aan een gelukkig gevoel en ik krijg alleen maar complimenten over hoe natuurlijk het eruit ziet. Het geneest erg mooi dankzij de goede adviezen voor en na de operatie. Heerlijk om weer ontspannen te kunnen kijken zonder te compenseren met mijn voorhoofd. Het is een wereld van verschil... Toon meer »
Ik ben super blij met het resultaat van de ooglidcorrectie! Het draagt bij aan een gelukkig gevoel en ik krijg alleen maar complimenten over hoe natuurlijk het eruit ziet. Het geneest erg mooi dankzij de goede adviezen voor en na de operatie. Heerlijk om weer ontspannen te kunnen kijken zonder te compenseren met mijn voorhoofd. Het is een wereld van verschil! Toon minder »
Marieke Vink
25 april 2022 11:11
Bijzonder tevreden over het resultaat. Geen zware oogleden meer! Wat heerlijk! Vriendelijk personeel. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en de operatie zelf was zo gebeurd. Geen napijn gehad en de informatie is duidelijk. De eerste paar dagen vond ik pittig maar ben heel blij dat ik het heb laten doen. Dank aan Dokter Annika en haar ervaren te... Toon meer »
Bijzonder tevreden over het resultaat. Geen zware oogleden meer! Wat heerlijk!
Vriendelijk personeel. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en de operatie zelf was zo gebeurd.
Geen napijn gehad en de informatie is duidelijk.
De eerste paar dagen vond ik pittig maar ben heel blij dat ik het heb laten doen. Dank aan Dokter Annika en haar ervaren team👍. Toon minder »
Sannie van den Berg
15 april 2022 07:07
Zeer vriendelijk personeel! Werd heel erg op mijn gemak gesteld. het resultaat is echt super mooi en vakkundig gedaan. Mijn complimenten ik zal jullie zeker adviseren aan andere
Maxime Kuiper
8 april 2022 12:12
Positief, over de behandeling. Ooglid correctie, zonder problemen. 1 week even vervelend. Vooral s’nachts. Rechtop slapen is niet fijn, maar met een nek kussentje goed te doen. Daarna alleen maar leuke reacties. Goh je ziet er goed uit! Heb je een nieuwe bril? Ha ha.
Wat een fijn personeel bij Natuurlijk jong. Ik voelde me erg op mijn gemak.
Wil en Han van Lier
7 april 2022 12:12
Vakmanschap , passie voor je werk en een hele fijne manier met klanten omgaan... geldt voor het hele team.... Boven-oogleden laten doen.... nu weer een frisse blik en doordat de oogleden niet meer op de ogen drukken ook een veel helderder en beter zicht. Iedereen om mij heen zegt ook; mooi hoor... Dus.... Natuurlijk Jong.... Well Done...!! Thnx,... Ron
Ron de Vries
17 maart 2022 12:12
Mooie kliniek met hele fijne mensen. Superblij met het eindresultaat, ik zou het iedereen aanraden! Duidelijke intake, ooglidcorrectie was een snelle, pijnloze behandeling en ook de nazorg is uitstekend geregeld!
Suzanne
11 maart 2022 17:05
Via diverse mensen in mijn omgeving had ik gehoord over Natuurlijk Jong. Gezien de resultaten en het feit dat zij erg te spreken waren over deze kliniek heb ik bij hen een intake gesprek voor een ooglidcorrectie ingepland. Het is inmiddels 3 maanden geleden dat de correctie is uitgevoerd. Ik ben heel erg tevreden over de vriendelijke en kundige mensen in de... Toon meer »
Via diverse mensen in mijn omgeving had ik gehoord over Natuurlijk Jong. Gezien de resultaten en het feit dat zij erg te spreken waren over deze kliniek heb ik bij hen een intake gesprek voor een ooglidcorrectie ingepland. Het is inmiddels 3 maanden geleden dat de correctie is uitgevoerd. Ik ben heel erg tevreden over de vriendelijke en kundige mensen in de kliniek én het resultaat. Aanrader! Toon minder »
Nancy Konijn
17 februari 2022 15:03
Hele fijne Kliniek, met fijne medewerkers en een eerlijk oordeel bij consult. Ook tijdens de behandeling heel goed begeleid. Er wordt heel duidelijk verteld wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Heel fijn en ontspannen. Super na begeleiding en na-controle! Ik zou het zo weer doen
Nikki van Diemen
16 februari 2022 15:03
Yes, Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat ik mijn oogleden heb laten doen. Echt, elke dag dat ik het afgelopen jaar in de spiegel keek was ik zoooo blij met het resultaat. En weet je, de behandeling duurt maar 15 minuten per oog! Eigenlijk onvoorstelbaar. Je bent hier in hele goede handen. Alles wordt heel rustig besproken en uitgelegd en ook de nazorg... Toon meer »
Yes, Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat ik mijn oogleden heb laten doen. Echt, elke dag dat ik het afgelopen jaar in de spiegel keek was ik zoooo blij met het resultaat. En weet je, de behandeling duurt maar 15 minuten per oog! Eigenlijk onvoorstelbaar.
Je bent hier in hele goede handen. Alles wordt heel rustig besproken en uitgelegd en ook de nazorg is perfect.
Je hoeft niet te twijfelen, maak gewoon een afspraak dan komt de rest vanzelf. De winter is de beste periode om dit te doen.
Ik kan het iedereen met een vermoeide blik van harte aanbevelen. Toon minder »
Addy van Tatenhove
25 januari 2022 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €150 per zone
Overige
Haarfillers
V.a. €775 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €450 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €300 per behandeling
RRS Eyes
V.a. €475 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2011
Adres
Nieuwe Steen 52, Hoorn
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Annika Roukema-de Jong

Drs. Annika Roukema-de Jong

Natuurlijk Jong!
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
3 jaar
Profiel bekijken
Sylvie van Assema-de Jong

Drs. Sylvie van Assema-de Jong

Natuurlijk Jong!
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
3 jaar
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling