Natuurlijk Jong! - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Natuurlijk Jong!

Natuurlijk Jong!

Natuurlijk Jong voert geen filler behandelingen uit. Alleen injectables behandelingen met Botox en Profhilo.

Natuurlijk Jong! uit Hoorn is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Natuurlijk Jong voert geen filler behandelingen uit. Alleen injectables behandelingen met Botox en Profhilo. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 175 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 550 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 125 per behandeling
Overige
Haarfillers
V.a. € 775 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 300 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 475 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2011
Adres
Nieuwe Steen 52, Hoorn
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Annika Roukema-de Jong
Drs. Annika Roukema-de Jong
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Sylvie van Assema-de Jong
Drs. Sylvie van Assema-de Jong
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Natuurlijk Jong! Reviews

4.9
410 reviews
Heel tevreden! Fijne sfeer en alles duidelijk hoe en wat er gaat gebeuren. Zo blij met het resultaat!
Tanja Osinga
6 mei 2024 14:02
Op aanraden van mijn zus hier een ooglidcorrectie laten doen. Hele vriendelijke mensen, goed voorbereid: je weet precies wat er gaat gebeuren en wat nodig is. Ik ben ongelooflijk blij met dit prachtige resultaat!
Petra Zijp
18 april 2024 17:05
Zo blij dat ik voor deze kliniek gekozen heb! Zeer persoonlijke en hele vriendelijke ervaring gehad, er wordt echt gekeken naar wat er bij jouw gezicht en ogen past. Superlieve medewerkers en de ingreep zelf is me 100% meegevallen. Verdoving gebeurt aan 2 kanten tegelijk dus daar ben je zo doorheen. En het eindresultaat is verbluffend, ik voel me 20 jaar jon... Toon meer »
Zo blij dat ik voor deze kliniek gekozen heb! Zeer persoonlijke en hele vriendelijke ervaring gehad, er wordt echt gekeken naar wat er bij jouw gezicht en ogen past. Superlieve medewerkers en de ingreep zelf is me 100% meegevallen. Verdoving gebeurt aan 2 kanten tegelijk dus daar ben je zo doorheen. En het eindresultaat is verbluffend, ik voel me 20 jaar jonger! Dankjewel!!! Toon minder »
Nicole Bongaerts
12 april 2024 19:07
Super blij mee, intake, behandeling ging snel. Behandeling snel en kundig met alle uitleg. Niet pijnlijk, viel allemaal ontzettend mee.
Dagen erna ging ook goed. Kan iedereen aanraden om naar Natuurlijk Jong te gaan. Vriendelijke mensen en zeer professioneel.
Anja Mol
21 maart 2024 16:04
Eindelijk besloten mijn oogleden te laten corrigeren. Meteen al een goed gevoel bij binnenkomst. Vriendelijke en duidelijke uitleg. Ook tijdens de operatie werd alles eerst uitgelegd. Het resultaat is mooi en vooral fijn dat ik geen moeite meer heb om mijn ogen open te houden aan het eind van de dag. En nog fijner ….minder hoofdpijn. Vandaag de nacontrole ge... Toon meer »
Eindelijk besloten mijn oogleden te laten corrigeren. Meteen al een goed gevoel bij binnenkomst. Vriendelijke en duidelijke uitleg. Ook tijdens de operatie werd alles eerst uitgelegd. Het resultaat is mooi en vooral fijn dat ik geen moeite meer heb om mijn ogen open te houden aan het eind van de dag. En nog fijner ….minder hoofdpijn. Vandaag de nacontrole gehad. Alles gaat heel professioneel en rustig. Een echte aanrader! Dank jullie wel! Toon minder »
Greet Hendriks
15 februari 2024 17:05
Ik heb een bovenooglidcorrectie gehad op 28-11-2023.
Vandaag was de nacontrole.
Ik ben heel erg blij en tevreden met het resultaat!
De nazorg is ook goed.
Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou doen, maar ik kan het van harte aanbevelen!
Marco Lucas
12 februari 2024 18:06
Goede uitleg en informatie van tevoren gekregen, operatie geslaagd en zeer tevreden met het resultaat! zeker een aanrader om daar naar toe te gaan.
Lianne Offenberg
9 februari 2024 13:01
Ik heb een ooglidcorrectie ondergaan, wat ben ik blij met het resultaat!! En wat een geweldig team, altijd vriendelijk, zorgzaam en kundig. Echt een aanrader!
Saskia Tulner
8 februari 2024 17:05
Uitstekende behandeling en nazorg. Resultaat is erg goed.
Hebben me meer dan uitstekend geholpen na een ongeluk thuis waardoor ik een verwonding in mijn gezicht had. Superlief en deskundig, geen moeite is ze daar teveel. Ben ze enorm dankbaar hiervoor. Ik raad iedereen Natuurlijk Jong aan!
Alita Krook
16 januari 2024 09:09
Uitstekende voorlichting en begeleiding. Ooglidcorrectie werd zorgvuldig uitgevoerd met prachtig resultaat. Zeer prettige omgang met de artsen en medewerkers. Ook de nazorg zeer service gericht. Kortom uiterst tevreden.
Jos Klaver
9 januari 2024 16:04
Wat een geweldige service! Eerst een intake gehad waar ze alle mogelijkheden hebben besproken en goed uit gingen leggen wat er zou gaan gebeuren. Daarna de afspraak voor de behandeling zelf. Wat verbazingwekkend snel ging. Een week later de hechtingen eruit. En uiteindelijk de nacontrole. Bij elke afspraak waren ze erg duidelijk. Ik kon alles met ze bespreke... Toon meer »
Wat een geweldige service! Eerst een intake gehad waar ze alle mogelijkheden hebben besproken en goed uit gingen leggen wat er zou gaan gebeuren. Daarna de afspraak voor de behandeling zelf. Wat verbazingwekkend snel ging. Een week later de hechtingen eruit. En uiteindelijk de nacontrole. Bij elke afspraak waren ze erg duidelijk. Ik kon alles met ze bespreken. Ze zijn allemaal erg vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Ik heb zelfs de voor en na fotos gekregen. Ik ben erg blij met het resultaat.
Ik raad ze zeker aan! Toon minder »
Coletta Snel
4 januari 2024 18:06
Voor een ooglidcorrectie ben ik bij Natuurlijk Jong geweest. Ik voelde me gelijk thuis, ze zijn erg vriendelijk en ze vertellen duidelijk wat de behandeling inhoud. Ook het nazorgtraject heb ik als zeer prettig ervaren. Het resultaat is nu al mooi en ik ben er erg blij mee.
Nadine Groen
13 december 2023 06:06
De operatie viel erg mee. Geen pijn gehad, wat ongemakkelijke klachten. Maar het was goed te doen! Resultaat is geweldig!!
Lieve meiden, en Annika is geweldig!!!
corina Besseling
1 december 2023 19:07
Ik ben hier echt van onder de indruk. Wat een super team medewerkers. Een snelle behandeling en wel binnen 2 dagen. Ook de nazorg is perfect. Kan echt geen negatieve punt opnoemen.
" Natuurlijk Jong " kan ik iedereen aan bevelen, hier voel je je mens en geen nummer.
Milan Z.
7 november 2023 17:05
Deskundige mensen en zeer vriendelijk. Alles wordt goed besproken je krijgt informatie mee en via de mail. Je kunt een pakketje kopen met de benodigde spullen voor na de behandeling dit vond ik erg prettig want zij weten exact wat je nodig hebt. Tijdens de ingreep wordt je op de hoogte gehouden en ze praten over van alles en nog wat ter afleiding. Ik heb nau... Toon meer »
Deskundige mensen en zeer vriendelijk. Alles wordt goed besproken je krijgt informatie mee en via de mail. Je kunt een pakketje kopen met de benodigde spullen voor na de behandeling dit vond ik erg prettig want zij weten exact wat je nodig hebt. Tijdens de ingreep wordt je op de hoogte gehouden en ze praten over van alles en nog wat ter afleiding. Ik heb nauwelijks napijn gehad de dagen erna. Kortom een prettige ervaring en een zeer mooi resultaat! Toon minder »
Saskia Joukes
6 november 2023 10:10
Ik heb mij oogleden laten doen omdat ze erg voor mijn ogen begonnen te hangen. Voor dat ik de operatie heb ondergaan wat overigens niet voelt als een operatie heb ik een vrijblijvend intake gesprek gehad. Tijdens dat gesprek werd door de cosmetisch arts uitgebreid en duidelijk uitgelegd wat er zou gaan gebeuren . En waar je daarna rekening mee moet houden. N... Toon meer »
Ik heb mij oogleden laten doen omdat ze erg voor mijn ogen begonnen te hangen.
Voor dat ik de operatie heb ondergaan wat overigens niet voelt als een operatie heb ik een vrijblijvend intake gesprek gehad.
Tijdens dat gesprek werd door de cosmetisch arts uitgebreid en duidelijk uitgelegd wat er zou gaan gebeuren .
En waar je daarna rekening mee moet houden.
Na deze intake werd er geheel vrijblijvend een datum gepland en had ik enkele dagen om het te overdenken en een ja of nee te geven.
Nadat ik besloten had het te doen ben ik op zeer profesionele wijze geholpen .
De pijn daarna viel ook heel erg mee al is dat natuurlijk hoe ik het ervaren heb.
Ik heb er dan ook geen moment spijt gehad.
Ik had vaak een heel vermoeide blik en regelmatig hoofpijn aan het eind van de middag.
Het resultaat is een open blik en als bonus de hoofdpijn weg.
Al met al een ingreep die je zeker moet overwegen als je er last van hebt.
De zorg en nazorg daarvoor ook van mij een dikke 10 Toon minder »
jaap Swagerman
25 oktober 2023 18:06
Het eerste contact met Natuurlijk Jong vond ik al correct en klantgericht evenals de ontvangst was vriendelijk. Het intakegesprek verliep prettig en er werd ruimschoots de tijd genomen om mij te informeren over de behandeling en wat te doen na de behandeling. De dag van de behandeling verliep vlot waarbij ik ook tijdens de behandeling werd geinformeerd over... Toon meer »
Het eerste contact met Natuurlijk Jong vond ik al correct en klantgericht evenals de ontvangst was vriendelijk. Het intakegesprek verliep prettig en er werd ruimschoots de tijd genomen om mij te informeren over de behandeling en wat te doen na de behandeling. De dag van de behandeling verliep vlot waarbij ik ook tijdens de behandeling werd geinformeerd over het verloop er van . Ik voelde me volledig op mijn gemak. Met het resultaat ben ik tot nu toe al zeer tevreden terwijl het uiteindelijke resultaat pas zichtbaar zal zijn over ong. 6 maanden. Al met al kan ik Natuurlijk Jong van harte aanbevelen. Een Top kliniek! Toon minder »
Franzy Valkenburg
17 oktober 2023 17:05
Na jaren lang twijfelen, eindelijk juli 2024 de stap overwogen. Vele website bezocht, kwam ik op hun site terecht met een zeer goede Gevoel. Ik kon al gauw terecht. Het was voor mij verder rijden ( drie kwartier). Maar de moeite waard. En nu ben ik zeer blij met het eindresultaat! Ook zeer tevreden over de zorg van intake tot het eind. Super professioneel e... Toon meer »
Na jaren lang twijfelen, eindelijk juli 2024 de stap overwogen. Vele website bezocht, kwam ik op hun site terecht met een zeer goede Gevoel. Ik kon al gauw terecht. Het was voor mij verder rijden ( drie kwartier). Maar de moeite waard. En nu ben ik zeer blij met het eindresultaat! Ook zeer tevreden over de zorg van intake tot het eind. Super professioneel en erg klantvriendelijk. Weinig tot geen pijn of blauwe plekjes gehad, de genezingproces verliep zeer snel. Super bedankt meiden, jullie zijn geweldig!! Toon minder »
Ilva Glorie
10 oktober 2023 11:11
Goede ervaring. Het pand is gezellig ingericht waardoor je je direct al op je gemak voelt. Het personeel is zeer vriendelijk en de artsen zijn kundig. Ik ben erg tevreden met mijn ooglidcorrectie.
Fenna den Boer
28 september 2023 17:05
Na veel mensen gezien en gesproken te hebben over de kliniek Natuurlijk Jong met name de ooglift heb ik de stap genomen om dit ook te doen en met zeer grote tevredenheid moet ik zeggen. Ik heb geen blauwe rode ogen gehad, herstel ging meer dan voorspoedig en met zes weken waren mijn ogen zo hersteld dat niemand enig litteken meer kon zien. Waar ik voorheen... Toon meer »
Na veel mensen gezien en gesproken te hebben over de kliniek Natuurlijk Jong met name de ooglift heb ik de stap genomen om dit ook te doen en met zeer grote tevredenheid moet ik zeggen.
Ik heb geen blauwe rode ogen gehad, herstel ging meer dan voorspoedig en met zes weken waren mijn ogen zo hersteld dat niemand enig litteken meer kon zien.
Waar ik voorheen met make up de schaduwen maakte om maar de overcompensatie van het ooglid te maskeren, gebruik ik nu alleen nog maar mascara. Ik voel me zeker stuk Jonger en heb duidelijk stuk meer licht in de ogen.
Hier dus zeker een tevreden klant en ik kan iedereen dan ook Natuurlijk jong aanbevelen voor deze oog operatie.
Veel dank.

Groetjes Linda Toon minder »
linda overtoom
6 september 2023 18:06
De dubbele bovenooglidcorrectie voelde alsof het niets voorstelde. De behandeling en begeleiding door de medewerkers en chirurgen was voortreffelijk en zij gaven de indruk dat de operatie een fluitje van een cent was. Ikzelf heb het ervaren als een simpele ingreep, wat het eigenlijk niet is. Het resultaat is fantastisch en zou het morgen weer doen.
H.G.F. Steenhuisen
4 september 2023 13:01
Ik heb een ooglidcorrectie gehad.
Heel mooi resultaat , ben er erg blij mee.
De intake , operatie en nazorg zijn perfect geregeld door een fijn team.
Heleen Schiphorst
2 augustus 2023 08:08
Heel blij en tevreden met mijn ooglid correctie door Natuurlijk Jong.Van intake tot nacontrolle uitstekend begeleid.Zodra je de kliniek binnenstapt voel je je al op je gemak door de aardige en warme ontvangst.
Het is best wel spannend om een ooglid correctie te laten uitvoeren, maar bij natuurlijk Jong ben je in goede en professionele handen.
Richard
22 juli 2023 19:07
Ik ben blij met mijn ooglidcorrectie. Het resultaat is heel natuurlijk en de operatie gaat kundig en snel. Duidelijke rustige uitleg vooraf en na een week konden de hechtingen eruit en zie je er ook weer redelijk toonbaar uit. Mocht iemand twijfelen, dan zou ik zeggen, niet doen en gewoon de stap zetten, want je word er echt blij van.
Anita den Hartog
20 juli 2023 18:06
Duidelijke uitleg over de ooglidcorrectie, voor mij al de 3e keer, 1e keer hier. Ik ben heel tevreden over de behandeling/resultaat, de eerlijkheid van Annika over een andere behandeling. Iedereen is heel vriendelijk, een aanrader!
Yvonne Muller
29 juni 2023 21:09
Wat een fijn team bij Natuurlijk Jong. Ze leggen duidelijk hoe de behandeling gaat verlopen voor een ooglidcorrectie aan beide ogen. Ze stellen je erg op je gemak. De behandeling is zeer professioneel uitgevoerd. Ik was nog niet thuis of ik had een email ontvangen waar alles wat we mondeling hadden besproken nogmaals schriftelijk werd bevestigd. Top geregeld... Toon meer »
Wat een fijn team bij Natuurlijk Jong. Ze leggen duidelijk hoe de behandeling gaat verlopen voor een ooglidcorrectie aan beide ogen. Ze stellen je erg op je gemak. De behandeling is zeer professioneel uitgevoerd. Ik was nog niet thuis of ik had een email ontvangen waar alles wat we mondeling hadden besproken nogmaals schriftelijk werd bevestigd.
Top geregeld! Toon minder »
André Gonggrijp
19 juni 2023 10:10
In februari heb ik een ooglidcorrectie ondergaan bij Natuurlijk Jong in Hoorn.
Ontzettend professioneel en vriendelijk begeleid.
Vanaf de intake, het proces naar de operatie toe, tijdens de operatie alsook de weken erna.
Van de balie medewerkers, assistenten en uiteraard de arts ervaarde ik betrokkenheid en kennis van zaken.
Erg blij met het resultaat!
Mirella Stolker
9 juni 2023 05:05
Ooglidcorrectie: Ik ben heel blij dat ik dit heb laten doen. Natuurlijk vond ik het mega spannend! Ik had 'Natuurlijk Jong' gekozen omdat de reviews heel positief waren en omdat ze deze ingrepen dagelijks doen. Het hele team is super lief en geduldig waardoor ik me veilig voelde. De ingreep zelf was heel snel voorbij - 20 min en klaar. Bij mij ging de healin... Toon meer »
Ooglidcorrectie: Ik ben heel blij dat ik dit heb laten doen. Natuurlijk vond ik het mega spannend! Ik had 'Natuurlijk Jong' gekozen omdat de reviews heel positief waren en omdat ze deze ingrepen dagelijks doen. Het hele team is super lief en geduldig waardoor ik me veilig voelde. De ingreep zelf was heel snel voorbij - 20 min en klaar. Bij mij ging de healing process iets langzamer waardoor mijn ogen extra zorg nodig hadden met oogdruppeltjes en zalfjes. Ook hierin voelde ik mij super begeleid en voelde me elke keer weer gerust gesteld na een belletje of bezoekje bij de kliniek. Nu na 10 weken zijn de oogleden nog ietsje rood maar ik zie er zo veel frisser uit wat ook vrienden vaak bevestigen. Dus blij met het resultaat :-) Toon minder »
Lisa Graber
8 mei 2023 10:10
Zeer goede ervaring . Goede behandeling, en een heel goed resultaat.
Voor de mensen die ook overwegen om een ooglid correctie te willen laten doen, is het zeker aan re bevelen. Je moet er even een week voor over hebben om met blauwe plekken te lopen ( viel bij mij nog wel mee), maar dan krijg je daar weer mooie oog leden voor terug. Ik ben blij!!!!
Aafke Balk
4 april 2023 10:10
Ik zocht bewust naar een kleinere kliniek waar men op een warme en persoonlijke manier benaderd wordt. Al vanaf het eerste contact werd ik door Sophie en de overige medewerkers bij Natuurlijk Jong, vriendelijk te woord gestaan en op de dag van de ingreep werd ik met zorg en aandacht begeleid (ik was nogal angstig). Ook ben ik heel tevreden over de nazorg omd... Toon meer »
Ik zocht bewust naar een kleinere kliniek waar men op een warme en persoonlijke manier benaderd wordt. Al vanaf het eerste contact werd ik door Sophie en de overige medewerkers bij Natuurlijk Jong, vriendelijk te woord gestaan en op de dag van de ingreep werd ik met zorg en aandacht begeleid (ik was nogal angstig).
Ook ben ik heel tevreden over de nazorg omdat nog steeds al mijn vragen serieus worden genomen waardoor ik mij als patiënt gehoord en gewaardeerd voel.
Natuurlijk Jong heeft aan al mijn wensen voldaan en alhoewel mijn ingreep nog geen 6 maanden geleden heeft plaatsgevonden, ben ik nu al blij met het resultaat! Toon minder »
Emy Soedira
27 maart 2023 14:02
Ik vond het erg spannend om een ooglidcorrectie te laten doen en heb lang getwijfeld. Als ik van te voren had geweten hoe professioneel, deskundig maar ook ontzettend warm ik begeleid en behandeld zou worden, had ik het echt veel eerder gedaan. De 2 weken na de ingreep waren vervelend en ongemakkelijk, maar beslist niet onoverkomelijk of pijnlijk. Ik zou het... Toon meer »
Ik vond het erg spannend om een ooglidcorrectie te laten doen en heb lang getwijfeld. Als ik van te voren had geweten hoe professioneel, deskundig maar ook ontzettend warm ik begeleid en behandeld zou worden, had ik het echt veel eerder gedaan. De 2 weken na de ingreep waren vervelend en ongemakkelijk, maar beslist niet onoverkomelijk of pijnlijk. Ik zou het dan ook zo weer doen en dan ook bij deze dames, wat een ontzettend prettig en fijn team. Ze zijn mega professioneel, maar geven je geen moment het gevoel dat je de zoveelste bent. Erg positief en goede ervaring dan ook! Toon minder »
Ilona Pals
8 maart 2023 06:06
Ik had in eerste instantie ergens anders een afspraak gemaakt voor een ooglidcorrectie. Mijn gevoel was daar niet zo goed en voor een second opinie ben ik naar Natuurlijk Jong gegaan. Ik had een leuk en duidelijk gesprek en liep weg met een zeker gevoel dat ik het bij hun liet doen. Nu 10 weken later na mijn operatie heb ik geen moment spijt gehad. Van A tot... Toon meer »
Ik had in eerste instantie ergens anders een afspraak gemaakt voor een ooglidcorrectie. Mijn gevoel was daar niet zo goed en voor een second opinie ben ik naar Natuurlijk Jong gegaan. Ik had een leuk en duidelijk gesprek en liep weg met een zeker gevoel dat ik het bij hun liet doen. Nu 10 weken later na mijn operatie heb ik geen moment spijt gehad. Van A tot Z is de operatie en de zorg die ze geven super goed. Mijn blik ziet er prachtig uit en ik heb geen hoofdpijn meer. Bedankt meiden! Toon minder »
Maartje Zandvoort
20 december 2022 11:11
al heel lang had ik regelmatig hoofdpijn en 'savonds moeite om mijn ogen open te houden. een ooglidcorrectie zou kunnen helpen. na wat zoeken op internet kwam ik uit bij Natuurlijkjong in Hoorn. zeer goede recenties, goed bereikbaar, voor/na foto's zien er erg mooi uit. begin november de stap gezet voor een intake gesprek, kon dezelfde week al langskomen. en... Toon meer »
al heel lang had ik regelmatig hoofdpijn en 'savonds moeite om mijn ogen open te houden.
een ooglidcorrectie zou kunnen helpen.
na wat zoeken op internet kwam ik uit bij Natuurlijkjong in Hoorn. zeer goede recenties, goed bereikbaar, voor/na foto's zien er erg mooi uit.
begin november de stap gezet voor een intake gesprek, kon dezelfde week al langskomen. en de operatie kon 2 weken later al.
op 21 november '22 heb ik een bovenooglidcorrectie laten doen.
tijdens de operatie werd ik op de hoogte gehouden wat er ging gebeuren. (snijden, hechten enz)
Op bijgevoegde foto zie je het resultaat voor de operatie en na 9 dagen.
Ik ben zeer tevreden.
Bedankt Toon minder »
Cees Christiani
2 december 2022 09:09
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn ooglidcorrectie.
Al tijdens het eerste bezoek kreeg ik het gevoel in goede handen te zijn. De behandeling en de nacontroles zijn fijn verlopen.
Tijdens en na de behandeling geen pijn of klachten gehad dus kan het iedereen aanbevelen. Team Natuurlijk Jong bedankt.
Claudi van Dort
27 oktober 2022 11:11
In een woord geweldig! Bij de intake alles duidelijk uitgelegd; al bij de ontvangst alles gemoedelijk en vriendelijk. Tijdens de behandeling wordt elke handeling uitgelegd en voor je het weet is het al klaar. Zowel mondeling als schriftelijk wordt daarna uitvoerig en ook weer heel duidelijk de nazorg uitgelegd. Ik heb me bij alles comfortabel en op me gemak... Toon meer »
In een woord geweldig! Bij de intake alles duidelijk uitgelegd; al bij de ontvangst alles gemoedelijk en vriendelijk. Tijdens de behandeling wordt elke handeling uitgelegd en voor je het weet is het al klaar.
Zowel mondeling als schriftelijk wordt daarna uitvoerig en ook weer heel duidelijk de nazorg uitgelegd. Ik heb me bij alles comfortabel en op me gemak gevoeld. De kliniek ziet er ook bijzonder professioneel uit met allemaal ontzettend vriendelijke en kundige medewerkers en hoe leuk dat 2 zussen De Jong (Natuurlijk Jong) al zolang deze kliniek runnen; dat geeft veel vertrouwen! En tot slot, het resultaat: wat ben ik ongelooflijk blij hiermee, wat een verbetering, wat is het mooi geworden en wat een complimenten krijg ik! Een groot compliment en “dankjewel” voor deze kliniek! Toon minder »
Els van Duijn
20 oktober 2022 12:12
Ik ben superblij met het resultaat van mijn ooglidcorrectie. Ik was best gespannen voor de ingreep, maar het is mij echt enorm meegevallen. Jammer dat ik dit niet al jaren eerder heb gedaan. Erg blij dat ik voor NatuurlijkJong heb gekozen. De informatie op de website sprak mij aan, hun specialisatie in ooglidcorrecties (ook lekker veel voor- en na foto´s),.... Toon meer »
Ik ben superblij met het resultaat van mijn ooglidcorrectie. Ik was best gespannen voor de ingreep, maar het is mij echt enorm meegevallen. Jammer dat ik dit niet al jaren eerder heb gedaan. Erg blij dat ik voor NatuurlijkJong heb gekozen. De informatie op de website sprak mij aan, hun specialisatie in ooglidcorrecties (ook lekker veel voor- en na foto´s),. De kliniek is prima bereikbaar vanuit Amsterdam. Prettige sfeer en professionele medewerkers. Ze nemen echt de tijd voor je, ze stellen je op je gemak en leggen alle stappen goed uit. Kortom, een aanrader wanneer je een ooglidcorrectie overweegt! Toon minder »
Ingrid van Beek
18 oktober 2022 15:03
Ik heb 3 maanden terug een ooglidcorrectie ondergaan , wilde het eigenlijk al veel eerder maar durfde niet , het is mij zo ontzettend meegevallen ik kan het iedereen aanraden als je er ook over denk het te willen laten doen . Alles wordt heel goed met je besproken en allemaal even aardig personeel . Ben er super blij mee , nu zoveel leuker om je ogen weer mo... Toon meer »
Ik heb 3 maanden terug een ooglidcorrectie ondergaan , wilde het eigenlijk al veel eerder maar durfde niet , het is mij zo ontzettend meegevallen ik kan het iedereen aanraden als je er ook over denk het te willen laten doen . Alles wordt heel goed met je besproken en allemaal even aardig personeel . Ben er super blij mee , nu zoveel leuker om je ogen weer mooi op te mogen maken . Ziet er heel natuurlijk uit ! Bedankt voor jullie goede zorg !
Groetjes Ingrid Toon minder »
Jac Dudink
30 augustus 2022 19:07
Uitstekende service dat al begon met het plannen van de behandeling waar ik als ondernemer wat wensen bij had, dat werd goed opgepakt en geregeld. Behandeling goed verlopen en eind resultaat zeer blij mee
Bas Visker
25 augustus 2022 14:02
Enorm tevreden over mijn ooglidcorrectie 10 weken geleden. Ik zie zoveel meer en heb zoveel meer ontspanning in mijn gezicht.
De hoofdpijn is weg, pijn in mijn nek ook (tijdens autorijden en tv kijken kantelde ik mijn hoofd om makkelijker te kunnen zien)
Ik heb zo'n frisse heldere look nu. Geen boos of vermoeid gezicht meer!
Linda Van Der Stal
5 augustus 2022 09:09
Professioneel, kundig, duidelijk en goede resultaten. Vriendelijke ontvangst. Geen lange wachttijden en ook niet te duur.
Ik beveel deze kliniek aan!!!
Jose Brugman
31 juli 2022 08:08
Na jaren twijfelen eindelijk de stap genomen. Ik vond de operatie wel erg spannend maar het personeel was heel aardig. Het resultaat is echt verbluffend. Ik had het eigenlijk eerder moeten doen.
Jennifer Roukema
24 juli 2022 11:11
Ben heel tevreden met het eind resultaat.
Simpele ingreep, kundig, asrdig personeel.
Alles duidelijk uitgelegd en prima nazorg.
Oftewel een echte aanrader.
Gr. Pé.
Pe Kuin
21 juli 2022 07:07
Ik zag wel een beetje op tegen de operatie, maar dat is me erg meegevallen. Ik werd heel goed en heel aardig begeleid. Het werd heel duidelijk uitgelegd en in alle rust uitgevoerd. en ook de nazorg was heel goed. Het resultaat ik ben er erg blij mee! Mensen in mijn omgeving vinden het ook erg mooi en het ziet er natuurlijk uit. Dank je wel team van " Natuurl... Toon meer »
Ik zag wel een beetje op tegen de operatie, maar dat is me erg meegevallen.
Ik werd heel goed en heel aardig begeleid. Het werd heel duidelijk uitgelegd en in alle rust uitgevoerd. en ook de nazorg was heel goed.
Het resultaat ik ben er erg blij mee! Mensen in mijn omgeving vinden het ook erg mooi en het ziet er natuurlijk uit.
Dank je wel team van " Natuurlijk jong" Toon minder »
Jeanne Berkelmans
12 juli 2022 15:03
Een heel correct werkend instituut met goede voorlichting vooraf en prima uitvoering, in een omgeving die je gelijk op je gemak stelt en een eindresultaat waarvan je positief opkijkt!
Dick Kuilboer
29 juni 2022 12:12
Ik had dit al eerder moeten doen. Ik heb me lange tijd geïrriteerd aan mijn hangende oogleden en het werd steeds erger. Uiteindelijk de stap genomen om naar natuurlijk jong te gaan. Na een intake met een duidelijke uitleg een afspraak ingepland voor de operatie. Oké een paar dagen ongemak was het wel, maar wat ben ik blij met het resultaat, een open blik! Zo... Toon meer »
Ik had dit al eerder moeten doen. Ik heb me lange tijd geïrriteerd aan mijn hangende oogleden en het werd steeds erger. Uiteindelijk de stap genomen om naar natuurlijk jong te gaan. Na een intake met een duidelijke uitleg een afspraak ingepland voor de operatie. Oké een paar dagen ongemak was het wel, maar wat ben ik blij met het resultaat, een open blik! Zou het zo weer doen.
#goedeservice #ooglidcorrectie #vriendelijkpersoneel #vakkundig #snel Toon minder »
Marieke Driessens
16 juni 2022 10:10
Ik heb een ooglidcorrectie ondergaan. Bij de intake is alles goed uitgelegd. De operatie viel erg mee. Maar de eerste dagen erna was wel even afzien. Zodra de hechtingen eruit zijn knap je op en ben je blij! Ik ben zeer tevreden met het resultaat en raad iedereen die twijfelt het te doen. De artsen en personeel zijn heel vriendelijk. Goede begeleiding.... Toon meer »
Ik heb een ooglidcorrectie ondergaan. Bij de intake is alles goed uitgelegd. De operatie viel erg mee. Maar de eerste dagen erna was wel even afzien. Zodra de hechtingen eruit zijn knap je op en ben je blij! Ik ben zeer tevreden met het resultaat en raad iedereen die twijfelt het te doen. De artsen en personeel zijn heel vriendelijk. Goede begeleiding. Ik ben zeer tevreden. Toon minder »
Anne-Marie Brandhoff
16 juni 2022 07:07
Ik ben heel blij en tevreden met mijn ooglid correctie die door Natuurlijk Jong is uitgevoerd! Bij het intake gesprek wordt je goed voorgelicht over de mogelijkheden, het te verwachten resultaat en hoe het hele proces verloopt.
Het is een fijn en heel professioneel team!! Als je een ooglid correctie overweegt ga dan naar Natuurlijk Jong! Jeroen
italas kantoor
31 mei 2022 19:07
Het heeft lang geduurd voordat ik de stap om een ooglidcorrectie te laten doen aan durfde. Nu ben ik zó blij!! Deskundige behandeling, geruststelling, vriendelijke artsen en medewerksters. Een aanrader voor iedereen die met een vermoeide oogopslag in de spiegel kijkt !!
Anita Rijnboutt
19 mei 2022 10:10
Eindelijk de knoop doorgehakt en binnen 3 weken was ik van de overtollige huid boven mijn ogen af. Zowel voor, tijdens als na de behandeling heel fijn geholpen. Het is mij ontzettend meegevallen en ik zou het zo weer doen.
Sandra de Wit
17 mei 2022 11:11
Ik ben zo vakkundig geholpen!!
Deskundige behandelaar, vriendelijk personeel, goede informatie vooraf over behandeling en nazorg en een goed samengesteld pakket wat je na de behandeling nodig had. Kortom: SUPER!!
Wilma van den Mosselaar
13 mei 2022 13:01
Ik ben heel tevreden over deze kliniek. Mijn eerste intake was voor mijn ooglid correctie die geheel vrijblijvend was , maar de juiste informatie. Mijn ooglid correctie in januari 2022 laten doen en super blij met het resultaat.was vandaag voor de nacontrole terwijl er een jaar voor staat voordat alles volledig hersteld is , maar nu ná 3,5 maand al tevreden... Toon meer »
Ik ben heel tevreden over deze kliniek.
Mijn eerste intake was voor mijn ooglid correctie die geheel vrijblijvend was , maar de juiste informatie.
Mijn ooglid correctie in januari 2022 laten doen en super blij met het resultaat.was vandaag voor de nacontrole terwijl er een jaar voor staat voordat alles volledig hersteld is , maar nu ná 3,5 maand al tevreden .
Fijne kliniek waar je je ook thuisvoelt, want het blijft een overwinning om dit te laten doen ,ook al had ik er al jaren last van . Toon minder »
Anitra konz
5 mei 2022 18:06
Ik ben super blij met het resultaat van de ooglidcorrectie! Het draagt bij aan een gelukkig gevoel en ik krijg alleen maar complimenten over hoe natuurlijk het eruit ziet. Het geneest erg mooi dankzij de goede adviezen voor en na de operatie. Heerlijk om weer ontspannen te kunnen kijken zonder te compenseren met mijn voorhoofd. Het is een wereld van verschil... Toon meer »
Ik ben super blij met het resultaat van de ooglidcorrectie! Het draagt bij aan een gelukkig gevoel en ik krijg alleen maar complimenten over hoe natuurlijk het eruit ziet. Het geneest erg mooi dankzij de goede adviezen voor en na de operatie. Heerlijk om weer ontspannen te kunnen kijken zonder te compenseren met mijn voorhoofd. Het is een wereld van verschil! Toon minder »
Marieke Vink
25 april 2022 11:11
Bijzonder tevreden over het resultaat. Geen zware oogleden meer! Wat heerlijk! Vriendelijk personeel. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en de operatie zelf was zo gebeurd. Geen napijn gehad en de informatie is duidelijk. De eerste paar dagen vond ik pittig maar ben heel blij dat ik het heb laten doen. Dank aan Dokter Annika en haar ervaren te... Toon meer »
Bijzonder tevreden over het resultaat. Geen zware oogleden meer! Wat heerlijk!
Vriendelijk personeel. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en de operatie zelf was zo gebeurd.
Geen napijn gehad en de informatie is duidelijk.
De eerste paar dagen vond ik pittig maar ben heel blij dat ik het heb laten doen. Dank aan Dokter Annika en haar ervaren team👍. Toon minder »
Sannie van den Berg
15 april 2022 07:07
Zeer vriendelijk personeel! Werd heel erg op mijn gemak gesteld. het resultaat is echt super mooi en vakkundig gedaan. Mijn complimenten ik zal jullie zeker adviseren aan andere
Maxime Kuiper
8 april 2022 12:12
Positief, over de behandeling. Ooglid correctie, zonder problemen. 1 week even vervelend. Vooral s’nachts. Rechtop slapen is niet fijn, maar met een nek kussentje goed te doen. Daarna alleen maar leuke reacties. Goh je ziet er goed uit! Heb je een nieuwe bril? Ha ha.
Wat een fijn personeel bij Natuurlijk jong. Ik voelde me erg op mijn gemak.
Wil en Han van Lier
7 april 2022 12:12
Vakmanschap , passie voor je werk en een hele fijne manier met klanten omgaan... geldt voor het hele team.... Boven-oogleden laten doen.... nu weer een frisse blik en doordat de oogleden niet meer op de ogen drukken ook een veel helderder en beter zicht. Iedereen om mij heen zegt ook; mooi hoor... Dus.... Natuurlijk Jong.... Well Done...!! Thnx,... Ron
Ron de Vries
17 maart 2022 12:12
Mooie kliniek met hele fijne mensen. Superblij met het eindresultaat, ik zou het iedereen aanraden! Duidelijke intake, ooglidcorrectie was een snelle, pijnloze behandeling en ook de nazorg is uitstekend geregeld!
Suzanne
11 maart 2022 17:05
Via diverse mensen in mijn omgeving had ik gehoord over Natuurlijk Jong. Gezien de resultaten en het feit dat zij erg te spreken waren over deze kliniek heb ik bij hen een intake gesprek voor een ooglidcorrectie ingepland. Het is inmiddels 3 maanden geleden dat de correctie is uitgevoerd. Ik ben heel erg tevreden over de vriendelijke en kundige mensen in de... Toon meer »
Via diverse mensen in mijn omgeving had ik gehoord over Natuurlijk Jong. Gezien de resultaten en het feit dat zij erg te spreken waren over deze kliniek heb ik bij hen een intake gesprek voor een ooglidcorrectie ingepland. Het is inmiddels 3 maanden geleden dat de correctie is uitgevoerd. Ik ben heel erg tevreden over de vriendelijke en kundige mensen in de kliniek én het resultaat. Aanrader! Toon minder »
Nancy Konijn
17 februari 2022 15:03
Hele fijne Kliniek, met fijne medewerkers en een eerlijk oordeel bij consult. Ook tijdens de behandeling heel goed begeleid. Er wordt heel duidelijk verteld wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Heel fijn en ontspannen. Super na begeleiding en na-controle! Ik zou het zo weer doen
Nikki van Diemen
16 februari 2022 15:03
Yes, Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat ik mijn oogleden heb laten doen. Echt, elke dag dat ik het afgelopen jaar in de spiegel keek was ik zoooo blij met het resultaat. En weet je, de behandeling duurt maar 15 minuten per oog! Eigenlijk onvoorstelbaar. Je bent hier in hele goede handen. Alles wordt heel rustig besproken en uitgelegd en ook de nazorg... Toon meer »
Yes, Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat ik mijn oogleden heb laten doen. Echt, elke dag dat ik het afgelopen jaar in de spiegel keek was ik zoooo blij met het resultaat. En weet je, de behandeling duurt maar 15 minuten per oog! Eigenlijk onvoorstelbaar.
Je bent hier in hele goede handen. Alles wordt heel rustig besproken en uitgelegd en ook de nazorg is perfect.
Je hoeft niet te twijfelen, maak gewoon een afspraak dan komt de rest vanzelf. De winter is de beste periode om dit te doen.
Ik kan het iedereen met een vermoeide blik van harte aanbevelen. Toon minder »
Addy van Tatenhove
25 januari 2022 13:01
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Natuurlijk Jong!?

Bij Natuurlijk Jong! kost één zone Botox € 175,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Natuurlijk Jong!?

Natuurlijk Jong! scoort 4.9 van de 5 sterren uit 60 Google reviews.

Wat is het adres van Natuurlijk Jong!?

In Hoorn is Natuurlijk Jong! gevestigd op Nieuwe Steen 52.