Original Skin

Original Skin

Original Skin uit Amersfoort is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
37 reviews
Voor mijn eerste keer ben ik hartstikke tevreden met de behandeling.
Monica Tellez
6 september 2022 12:12
Een fijne gezichtsbehandeling gehad met bijpassend advies. Mijn huid voelt weer een stuk fijner aan. Er werd duidelijk verteld wat er stap voor stap ging gebeuren wat ik erg prettig vindt. Ik kijk uit naar de volgende behandeling!
GWM Voskuilen
2 mei 2022 19:07
De dames, onder leiding van Margo, zijn niet allen kundig en professioneel met hun vak bezig maar hebben ook oog voor de persoon. Verder hebben zij hart voor de zaak en dat stralen ze ook uit😊.
Ga zo door.
yvonne Harmsen
13 maart 2022 10:10
Heel tevreden over de behandelingen en het advies over producten. Vriendelijk en deskundig personeel!
Wendy Vastenburg
18 februari 2022 21:09
De meiden zijn super professioneel en gezellig. Altijd weer heerlijk momentje voor mezelf. Even heerlijk genieten.
Denise de Goede
25 februari 2021 15:03
Hele mooie en fijne schoonheidssalon in Amersfoort Vathorst. De behandelingen worden in overleg bepaald en de uitvoering is fantastisch. Deze vrouwen weten écht wat ze doen, adviseren waar nodig goede producten die je altijd thuis mag testen. Fijn dat mijn afspraken altijd door gepland worden, dan heb ik zeker weten een plekje!
Anouk Lozeman
25 februari 2021 13:01
Ik kom al jaren bij Margot en haar team in de salon. Er wordt door Margot en haar team oprecht gestreefd naar verbetering van de huid zonder dat commercie daarbij de boventoon voert. Ze is altijd op zoek naar de nieuwste en beste methodes, zodat wat er aangeboden wordt ook daadwerkelijk wat toevoegt aan de huidverbetering. Ook qua scholing is het hele team... Toon meer »
Ik kom al jaren bij Margot en haar team in de salon. Er wordt door Margot en haar team oprecht gestreefd naar verbetering van de huid zonder dat commercie daarbij de boventoon voert. Ze is altijd op zoek naar de nieuwste en beste methodes, zodat wat er aangeboden wordt ook daadwerkelijk wat toevoegt aan de huidverbetering. Ook qua scholing is het hele team voor alle handelingen die toegepast worden goed opgeleid en worden er nog regelmatig diverse nieuwe cursussen gevolgd. Tenslotte is het hele team altijd vriendelijk en betrokken. Een top salon dus! Toon minder »
Angela Maes
15 februari 2021 15:03
Lieve Dames Original Skin,

Ik denk dat ik namens alle klanten spreek als ik zeg dat we jullie en jullie behandelingen missen.
Gelukkig kunnen we dankzij jullie bezorgservice en de tips and tricks zelf onze huid verzorgen en toch een beetje ons mooie velletje behouden.🥰
Hou vol en tot snel🍀
TDE Teunissen
7 februari 2021 17:05
Nette salon met vriendelijk personeel en fijne producten!
Ellen van der Most
6 januari 2021 11:11
Inmiddels ben ik ruim 2 jaar een erg tevreden klant. Ik word in principe altijd behandeld door Fenna waar ik erg tevreden over ben maar ook de andere meiden werken zeer professioneel. Mijn huid ziet er veel beter uit dan 2 jaar geleden. Naast de behandelingen (ongeveer 5 per jaar) gebruik ik ook een aantal producten uit de salon van Hannah en Obagi, deze com... Toon meer »
Inmiddels ben ik ruim 2 jaar een erg tevreden klant. Ik word in principe altijd behandeld door Fenna waar ik erg tevreden over ben maar ook de andere meiden werken zeer professioneel. Mijn huid ziet er veel beter uit dan 2 jaar geleden. Naast de behandelingen (ongeveer 5 per jaar) gebruik ik ook een aantal producten uit de salon van Hannah en Obagi, deze combinatie doet duidelijk zijn werk! Kortom een fijne salon met vriendelijk personeel en in mijn ogen de beste producten voor de huid. Toon minder »
Bodil Renses
2 juni 2020 11:11
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Azoren 15, Amersfoort
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten