ReSculpt Aesthetics Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
ReSculpt Aesthetics Amsterdam

ReSculpt Aesthetics Amsterdam

Bij ReSculpt Aesthetics vind je alleen de beste specialisten in hun vakgebied. Wij bieden een holistische benadering en persoonlijke aandacht gedurende het hele behandeltraject.

Maak kennis met ons team van deskundige professionals voor, tijdens en na de behandeling. Ontdek nu onze uitgebreide behandelmogelijkheden en geniet van de mooiste resultaten. Kies voor kwaliteit en zorg bij ReSculpt Aesthetics.

ReSculpt Aesthetics Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij ReSculpt Aesthetics vind je alleen de beste specialisten in hun vakgebied. Wij bieden een holistische benadering en persoonlijke aandacht gedurende het hele behandeltraject.

Maak kennis met ons team van deskundige professionals voor, tijdens en na de behandeling. Ontdek nu onze uitgebreide behandelmogelijkheden en geniet van de mooiste resultaten. Kies voor kwaliteit en zorg bij ReSculpt Aesthetics. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 175 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 495 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 100 per behandeling
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 475 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 500 per 1,5 ml
Fillers overige
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 800 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 600 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 400 per behandeling
Kenmerken
Kliniek opgericht
2016
Adres
Noordhollandstraat 61a, Amsterdam
ReSculpt Aesthetics Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Jonathan Kadouch
Dr. Jonathan Kadouch
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Hajo Bruining
Dr. Hajo Bruining
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Joost van Wijk
Dr. Joost van Wijk
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Pieter Siebenga
Dr. Pieter Siebenga
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Refaat Karim
Dr. Refaat Karim
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

ReSculpt Aesthetics Amsterdam Reviews

4.6
20 reviews
Wat een Top team! Ik ben geholpen door Hajo en zijn team. Ik kan iedereen de Resculpt kliniek aanraden. Ga er iig voor een intake langs als je twijfelt of meer informatie wil. Ze zijn zo kundig! Ik zelf heb lipoedeem en ben behandeld aan mijn bovenbenen. Hajo is een eerlijke arts, een warm mens. Kijkt en denkt echt met je mee. Hij is eerlijk ook over wat er... Toon meer »
Wat een Top team!
Ik ben geholpen door Hajo en zijn team.
Ik kan iedereen de Resculpt kliniek aanraden.
Ga er iig voor een intake langs als je twijfelt of meer informatie wil.
Ze zijn zo kundig!
Ik zelf heb lipoedeem en ben behandeld aan mijn bovenbenen.
Hajo is een eerlijke arts, een warm mens. Kijkt en denkt echt met je mee.
Hij is eerlijk ook over wat er wel of niet te bereiken is.
Jij moet tevreden zijn zei hij tegen mij en kom anders gerust nog eens langs ( en nee daar zitten geen extra kosten aan en natuurlijk kunnen ze ook niet toveren ).
Ze staan als team voor je klaar, ik heb de hele behandeling geen pijn gehad, Ze praten je er echt doorheen, we hebben zelfs flink gelachen.
Mijn leven is zo veranderd na deze behandelingen, ik kan weer zo veel meer, heb minder pijn en ja het ziet er ook nog eens beter uit.
Echt een team van goud! Toon minder »
Christel Kersten
9 februari 2024 03:03
Grote Dank aan Drs. Hajo Bruining en zijn team: de verpleegkundigen Gerda de Lange, Carla Visser en de assistente voor het uitstekende werk! In 2022 was ik gediagnosticeerd met lipoedeem stadium II door Drs. Hajo Bruining. Ik was niet bekend met deze aandoening, maar nu had ik eindelijk verklaring over de dikke bennen van de vrouwen in mijn familie! Op advie... Toon meer »
Grote Dank aan Drs. Hajo Bruining en zijn team: de verpleegkundigen Gerda de Lange, Carla Visser en de assistente voor het uitstekende werk!
In 2022 was ik gediagnosticeerd met lipoedeem stadium II door Drs. Hajo Bruining. Ik was niet bekend met deze aandoening, maar nu had ik eindelijk verklaring over de dikke bennen van de vrouwen in mijn familie! Op advies van Drs. Bruining heb ik besloten om liposuctie behandeling te ondergaan om het vet van de aangedane locaties te reduceren. In 2023 heb ik 4 liposuctiebehandelingen van mijn benen gehad. Het leek mij verstandig om mij op tijd te laten opereren en niet te wachten totdat de aandoening de 3e of de 4e stadium bereikt. Toen was ik nog net op streefgewicht BMI 24. Ik maak gebruik van de Lipoedeem voedingsplan van Resculpt Clinic en ik blijf sporten.
Ik wil iedere vrouw met lipoedeem adviseren om niet te lang te wachten met een eventuele liposuctie behandeling en aanpassen van dieet en leefstijl!! De behandelingen zijn niet goedkoop, maar absoluut waard!
Ik ben weer de oude! Ik heb meer spierkracht in mijn benen dan voorheen! Ik voel me uitstekend en ik ben heel gelukkig met het resultaat!
Op advies van Drs. Bruining gebruik ik ook Lymfedrainage pomp een paar keer per week. Deze wordt door mijn verzekering vergoed en heb ik thuis geïnstalleerd.
Nogmaals Dank Resculpt Clinic! Toon minder »
Ana Rashkova
4 januari 2024 20:08
Recent fantastisch en op korte termijn geholpen. Vriendelijke ontvangst, met een koud drankje om wat rust te creëren. Daarna door dokter Kadouch en een vakbekwame assistente uitstekend en professioneel geholpen. Zonder pijn, met precies het gewenste resultaat. Een aanrader!!!
David de Jong
1 januari 2024 18:06
De Resculpt kliniek is een echte aanrader! Ze beloven geen dingen die ze niet kunnen waarmaken en zijn dus erg eerlijk. Zeer kundig en vrolijk personeel. Zelf ben ik geholpen door Hajo Bruining, alleen maar tevreden! Voor traject en na traject is super. Je voelt je er veilig, kunt alles bespreken en ze denken echt met je mee. Ik heb zelf lipoedeem en besloot... Toon meer »
De Resculpt kliniek is een echte aanrader! Ze beloven geen dingen die ze niet kunnen waarmaken en zijn dus erg eerlijk.
Zeer kundig en vrolijk personeel.
Zelf ben ik geholpen door Hajo Bruining, alleen maar tevreden!
Voor traject en na traject is super. Je voelt je er veilig, kunt alles bespreken en ze denken echt met je mee.
Ik heb zelf lipoedeem en besloot een liposuctie te laten doen omdat ik van de last af wilde.
Maar het heeft me echt een fijner leven gegeven.
Ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel.
Minder pijn, geen opengeschuurde benen meer en ook van mijn rug en bekken klachten ben ik af.
Twijfel je vraag een consult aan, ik gun dit iedereen! Toon minder »
Christel Kersten
11 december 2023 10:10
Door de zeer vakkundige dokter Jonathan Kadouch en idem verplegend personeel heb ik een liposuctie behandeling ondergaan bij ReSculpt Clinic te Amsterdam. Ik zou deze clinic aan iedereen aanraden omdat de behandeling onder plaatselijke verdoving is. De volgende dag weer mobiel zijn is zo fijn. Geen pijn gehad door de juiste hoeveelheid verdoving vloeistof. V... Toon meer »
Door de zeer vakkundige dokter Jonathan Kadouch en idem verplegend personeel heb ik een liposuctie behandeling ondergaan bij ReSculpt Clinic te Amsterdam. Ik zou deze clinic aan iedereen aanraden omdat de behandeling onder plaatselijke verdoving is. De volgende dag weer mobiel zijn is zo fijn. Geen pijn gehad door de juiste hoeveelheid verdoving vloeistof. Vanaf begin tot einde is er meegedacht over mijn probleem zones. Nu in herstel en zéér tevreden! Echt een aanrader deze clinic. Toon minder »
Elize Nouwens
12 oktober 2023 18:06
Hele fijne kliniek waar je goed word geholpen. Je word erg op je gemak gesteld door de medewerkers.
Je kan altijd terecht met je vragen.
Lisa Verbaas
3 oktober 2023 17:05
Ik ben nog nooit bij een kliniek geweest die zoveel kennis heeft als deze artsen hebben!!! Wauw! Zo ontzettend blij dat ik deze kliniek heb ontdekt. Er is heel erg veel aandacht en tijd voor je, er wordt veel rekening gehouden met de wensen en je wordt absoluut niet als nummertje behandeld. Ik wil niet meer anders! Aanrader! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Julia Akkerman
1 oktober 2023 19:07
Ik heb een Necktite en morpheus8 behandeling ondergaan. De ingreep was geheel pijnloos en het resultaat is zo ontzettend mooi geworden. Dr. Jonathan is heel kundig en stelt je erg op je gemak samen met zijn team. Alles werd heel goed uitgelegd, ook de nazorg! Nagenoeg geen pijn gehad na de behandeling. Ik raad deze kliniek zeker aan.
Danielle van der Wulp
31 augustus 2023 16:04
Dr. Kadouch is zeer deskundig, geduldig en vriendelijk. Hij neemt uitgebreid de tijd voor zijn patiënten en legt alle facetten van de behandeling duidelijk uit. De operatie zelf is soepel verlopen, zonder (na-)pijn en met een uitstekend resultaat. Dr Kadouch opereert gefocust en doortastend. De verpleegkundige is zeer zorgzaam en vakkundig. De samenwerking v... Toon meer »
Dr. Kadouch is zeer deskundig, geduldig en vriendelijk. Hij neemt uitgebreid de tijd voor zijn patiënten en legt alle facetten van de behandeling duidelijk uit. De operatie zelf is soepel verlopen, zonder (na-)pijn en met een uitstekend resultaat. Dr Kadouch opereert gefocust en doortastend. De verpleegkundige is zeer zorgzaam en vakkundig. De samenwerking verliep in goede harmonie en in positieve sfeer. De warme ontvangst in de mooie, nieuwe, ruime en rustige kliniek heeft mij zeer op mijn gemak gesteld. Als ik had geweten hoe soepel de ingreep zou verlopen, had ik het jaren eerder laten doen. Toon minder »
Annick Schoon
10 april 2023 19:07
Dr. Kadouch is zeer deskundig, geduldig en vriendelijk. Hij neemt uitgebreid de tijd voor zijn patiënten en legt alle facetten van de behandeling duidelijk uit. De operatie zelf is soepel verlopen, zonder (na-)pijn en met een uitstekend resultaat. Dr Kadouch opereert gefocust en doortastend. De verpleegkundige is zeer zorgzaam en vakkundig. De samenwerking v... Toon meer »
Dr. Kadouch is zeer deskundig, geduldig en vriendelijk. Hij neemt uitgebreid de tijd voor zijn patiënten en legt alle facetten van de behandeling duidelijk uit. De operatie zelf is soepel verlopen, zonder (na-)pijn en met een uitstekend resultaat. Dr Kadouch opereert gefocust en doortastend. De verpleegkundige is zeer zorgzaam en vakkundig. De samenwerking verliep in goede harmonie en in positieve sfeer. De warme ontvangst in de mooie, nieuwe, ruime en rustige kliniek heeft mij zeer op mijn gemak gesteld. Als ik had geweten hoe soepel de ingreep zou verlopen, had ik het jaren eerder laten doen. Toon minder »
Annick Schoon
10 april 2023 19:07
Ik ben heel erg goed geholpen door dr. Bruinings. De liposuctie van mijn onderbenen is ongelooflijk mooi geworden. Een hele fijne rustige arts die alles goed uitlegd. Ook de verpleegkundigen die assisteren bij de ingreep waren zeer kundig en gaven je een veilig gevoel. Ik raad iedereen aan om bij de kliniek en arts een liposuctie te laten doen. Top arts.
Lia Axt
22 november 2022 14:02
Afgelopen zomer ben ik bij dr. Bruining van de ReSculpt Clinic geweest om mijn onderkin weg te halen. Inmiddels was het vet onder de kin, ook door wat extra kilo’s zover gegroeid, dat ik me ervoor schaamde. Ik dacht dat het geen zin had mijn onderkin weg te laten halen. Maar het gewenste resultaat is geweldig. Ik voel me weer lekker en kijk blij in de spiege... Toon meer »
Afgelopen zomer ben ik bij dr. Bruining van de ReSculpt Clinic geweest om mijn onderkin weg te halen. Inmiddels was het vet onder de kin, ook door wat extra kilo’s zover gegroeid, dat ik me ervoor schaamde. Ik dacht dat het geen zin had mijn onderkin weg te laten halen. Maar het gewenste resultaat is geweldig. Ik voel me weer lekker en kijk blij in de spiegel! Mijn onderkin verwijderen was de beste beslissing ooit.
Ik kan niet wachten op de verdere onderkin behandeling met microneedling met de Morpheus8. Weg met de dubbele kin! Toon minder »
Maartje Boersma
11 november 2021 15:03
Afgelopen zomer ben ik bij dr. Bruining van de ReSculpt Clinic geweest om mijn onderkin weg te halen. Inmiddels was het vet onder de kin, ook door wat extra kilo’s zover gegroeid, dat ik me ervoor schaamde. Ik dacht dat het geen zin had mijn onderkin weg te laten halen. Maar het gewenste resultaat is geweldig. Ik voel me weer lekker en kijk blij in de spiege... Toon meer »
Afgelopen zomer ben ik bij dr. Bruining van de ReSculpt Clinic geweest om mijn onderkin weg te halen. Inmiddels was het vet onder de kin, ook door wat extra kilo’s zover gegroeid, dat ik me ervoor schaamde. Ik dacht dat het geen zin had mijn onderkin weg te laten halen. Maar het gewenste resultaat is geweldig. Ik voel me weer lekker en kijk blij in de spiegel! Mijn onderkin verwijderen was de beste beslissing ooit.
Ik kan niet wachten op de verdere onderkin behandeling met microneedling met de Morpheus8. Weg met de dubbele kin! Toon minder »
Maartje Boersma
11 november 2021 15:03
Ik kom bij Dr. Hajo Bruining voor een lipoedeem liposuctietraject. Heel erg blij met de zorg vooraf en het meedenken, de behandeling, het team, de nazorg en het resultaat.
Leontine den Heijer-Blok
11 november 2020 10:10
Ik kom bij Dr. Hajo Bruining voor een lipoedeem liposuctietraject. Heel erg blij met de zorg vooraf en het meedenken, de behandeling, het team, de nazorg en het resultaat.
Leontine den Heijer-Blok
11 november 2020 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij ReSculpt Aesthetics Amsterdam?

Één zone Botox bij ReSculpt Aesthetics Amsterdam kost € 175,00.

Wat kost een filler behandeling bij ReSculpt Aesthetics Amsterdam?

1 ML filler kost bij ReSculpt Aesthetics Amsterdam v.a. € 475,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft ReSculpt Aesthetics Amsterdam?

Op basis van 15 Google reviews heeft ReSculpt Aesthetics Amsterdam 4.6 van de 5 sterren.

Wat is het adres van ReSculpt Aesthetics Amsterdam?

In Amsterdam is ReSculpt Aesthetics Amsterdam gevestigd op Noordhollandstraat 61a.