SkinDoctor Wassenaar

SkinDoctor Wassenaar

SkinDoctor Wassenaar uit Wassenaar is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4
2 reviews
Tijdens een recent bezoek aan Nederland had ik het genoegen om in het mooie dorp Wassenaar te winkelen. The Skindoctor is een leuke winkel aan het einde van de winkelstraat, de Langstraat. Het verkoopt huidverzorgingsproducten maar ook luxe boetiekartikelen die geschikt zijn om cadeau te geven. Niets in de winkel is geprijsd. Naar mijn mening is het onhandig... Toon meer »
Tijdens een recent bezoek aan Nederland had ik het genoegen om in het mooie dorp Wassenaar te winkelen. The Skindoctor is een leuke winkel aan het einde van de winkelstraat, de Langstraat. Het verkoopt huidverzorgingsproducten maar ook luxe boetiekartikelen die geschikt zijn om cadeau te geven. Niets in de winkel is geprijsd. Naar mijn mening is het onhandig en niet klantvriendelijk om een ​​verkoopmedewerker te vragen naar de prijs van elk artikel. Ik heb wel een mooie cadeauset van Marie Stella Maris Amsterdam gekocht en de verkoopmedewerker was erg behulpzaam. In de loop van de afgelopen 10 jaar heb ik talloze boetieks en cadeauwinkels zien komen en gaan. Als een winkel zich meer zorgen maakt over hun eigen gemak om een ​​prijs te identificeren met een streepjescode, dan zijn ze met het gemak van een klant die een prijs identificeert, dit is slechts een indicatie van waar hun eigen prioriteiten liggen. Toon minder »
Deborah Murphy
18 augustus 2022 12:12
Claire Martens
7 juni 2022 09:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €155 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €99 per behandeling
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €325 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €475 per 1,5 ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. €525 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €475 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2014
Adres
Plein 19, Wassenaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten