Yagmur Aesthetics

Yagmur Aesthetics

Yagmur Aesthetics uit Dordrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.9
40 reviews
Een uitstekende gezichtsbehandeling gehad. Yagmur weet waar ze het over heeft, werd stap voor stap meegenomen in de behandeling en kreeg hele goede uitleg. Keep up the good work👍🏼
Milad Ahmadyar
4 juni 2022 09:09
Ik heb een zeer slechte massage behandeling meegemaakt en in tegenstelling tot alle foto's was de omgeving vies en slordig. Heel onprofessionele massage behandeling. Ik wordt niet uitgelegd over producten die gebruikt worden en wordt niet gevraagd of ik de dagcrème daar wil gebruiken. Hoewel het de eerste keer was, waren de ontvangst en het einde onaangen... Toon meer »
Ik heb een zeer slechte massage behandeling meegemaakt en in tegenstelling tot alle foto's was de omgeving vies en slordig. Heel onprofessionele massage behandeling. Ik wordt niet uitgelegd over producten die gebruikt worden en wordt niet gevraagd of ik de dagcrème daar wil gebruiken. Hoewel het de eerste keer was, waren de ontvangst en het einde onaangenaam.👎 Toon minder »
mina darini
27 mei 2022 15:03
Super 👌 goed echt top zaak
alexandra ooms
4 april 2022 15:03
Wat een vreselijke onbeschofte vrouw Ik heb via Groupon een vet bevriezing behandeling aangekocht. Maar bij het maken van een afspraak werd ik zeer onbeschoft aangesproken. het is onmogelijk een afspraak in te plannen.ik heb het 5 keer geprobeerd. Ze nemen niet op en toen ze op nam was ze grof en gaf ze me het gevoel dat ik haar lastig val. Ze schreeuwde da... Toon meer »
Wat een vreselijke onbeschofte vrouw
Ik heb via Groupon een vet bevriezing behandeling aangekocht. Maar bij het maken van een afspraak werd ik zeer onbeschoft aangesproken. het is onmogelijk een afspraak in te plannen.ik heb het 5 keer geprobeerd. Ze nemen niet op en toen ze op nam was ze grof en gaf ze me het gevoel dat ik haar lastig val. Ze schreeuwde dat ik maar online moest gaan inplannen en hing op in mijn oor. Totaal geen klanten service. Waarom op Groupon aanbieden als je het niet aankan en mensen klanten als een hond behandeld. Sluit die waardeloze tent !!! Toon minder »
iris rivera
17 maart 2022 09:09
Vreselijke ervaring, heel onprofessioneel. Inplannen van de afspraak was de eerste ramp. Klaagt over andere klanten en Groupon, terwijl ik een nieuwe klant ben die gewoon een afspraak wil maken. Eenmaal binnen worden we verwelkomt met: hoi, je bent te laat. Ik kijk naar de klok, het is letterlijk 2 minuten later. Ik geef aan dit geen vriendelijke welkom te v... Toon meer »
Vreselijke ervaring, heel onprofessioneel. Inplannen van de afspraak was de eerste ramp. Klaagt over andere klanten en Groupon, terwijl ik een nieuwe klant ben die gewoon een afspraak wil maken. Eenmaal binnen worden we verwelkomt met: hoi, je bent te laat. Ik kijk naar de klok, het is letterlijk 2 minuten later. Ik geef aan dit geen vriendelijke welkom te vinden voor mijn moeder op leeftijd en mijzelf. Ze reageert defensieve en is niet gediend van feedback, want dit is haar zaak zegt ze. Ze vraagt ons te verttekken. Ik geef aan dat we al hebben betaald en dat ik mijn geld terug wil. Dat is “niet haar probleem”

Haar zoon was vriendelijk maar helaas, de ervaring was verschrikkelijk.

Onfrisse zaak, oogt gedateerd, ruikt niet fris.
Voor ons nooit meer. Toon minder »
Rina Alic
4 maart 2022 15:03
Hele lieve meid die je precies verteld wat ze gaat doen en waarom. Heb genoten en zeker aan te raden.
Belinda Bos
25 november 2021 11:11
Mijn haren laten highlighten en knippen drogen/stylen door de lieve eigenaresse
Ze heeft mijn haar weer tot leven gebracht.
Ze heeft de gehele behandeling leuk met mij gesproken.
Super energetic woman.
Kom hier zeker terug!!! Raad iedereen aan om hier heen te gaan.
Rashmi M
3 augustus 2021 15:03
Ik had op 26/5 een afspraak voor een keratinebehandeling die ik via Groupon had gekocht maar werd in de salon na het bekijken en analyseren van mijn haar goed geadviseerd om de botox-keratine te nemen met mijn soort haar en met een bijbetaling. Ook had ik tegelijkertijd mijn uitgroei laten doen. 5 uurtjes later (😇😁✌🏽) ging ik vrolijk en blij de Beautysalo... Toon meer »
Ik had op 26/5 een afspraak voor een keratinebehandeling die ik via Groupon had gekocht maar werd in de salon na het bekijken en analyseren van mijn haar goed geadviseerd om de botox-keratine te nemen met mijn soort haar en met een bijbetaling. Ook had ik tegelijkertijd mijn uitgroei laten doen.
5 uurtjes later (😇😁✌🏽) ging ik vrolijk en blij de Beautysalon uit.

De energieke en bruisende en zeer vrolijke eigenaresse en haar lieve zoon die in opleiding is, hebben mij onder hun kundige handen genomen en zeer de tijd voor mijn haar genomen😍.
Drinken werd iedere keer aangeboden.

In Yagmur Avci Haar & Beautysalon heerst een mooie, relaxte en goede energieke sfeer met good vibes.
Deze salon is echt een aanrader voor haar goede service en oog 👁 voor de klant.

Lieve Yagmur en je lieve zoon, bedankt voor jullie goede en lieve service en advies!
Tot een andere keer!
Lieve groetjes van mij;
Jacqueline 💋 Toon minder »
Jacqueline Ruiz
27 mei 2021 07:07
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Leerparkpromenade 204, Dordrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling