Kwaliteitsmanagement voor klinieken

2 april 2022

Advertorial Lairesse Ziekenhuisfarmacie

Bent u momenteel bezig met de voorbereiding van een NVCG-visitatie of IGJ-bezoek? 
Mist u nog protocollen of procedures? 
Wilt u weten of u voldoet aan de relevante wet- en regelgeving?
Wilt u uw kwaliteitsmanagement systeem (KMS) spoedig op orde krijgen? 

Lairesse Ziekenhuis Farmacie kan u vanaf nu geheel ontzorgen in dit noodzakelijke maar ook tijdsintensieve traject met het KMS Kliniek pakket.

Kwaliteitsmanagement voor klinieken

KMS KLINIEK PAKKET

Het KMS Kliniek Pakket is een implementatie- en ondersteuningspakket voor zowel startende als reeds bestaande medisch specialistische klinieken. Het pakket helpt u aantoonbaar te maken dat de kliniek kwalitatief goede en veilige zorg verleent en dat zorgprocessen geprotocolleerd worden uitgevoerd door bekwaam en bevoegd personeel op basis van geldende richtlijnen.  Dit pakket leert u en uw medewerkers risicovolle processen te detecteren, hierop verbetermaatregelen in te zetten en te evalueren of risico reductie heeft plaatsgevonden. U en uw team worden intensief en op maat begeleid door een ervaren ISO 9001 gekwalificeerde lead-auditor van Lairesse Ziekenhuis Farmacie (LZF). Wij leveren dus niet alleen de KMS protocollen maar zorgen ook dat deze op de juiste wijze worden ge├»mplementeerd zodat u na dit traject niet met vragen blijft zitten, wij streven naar 100% klanttevredenheid. Omdat wij goed bekend zijn met de cosmetische setting kunnen we snel, doelgericht en effici├źnt uw kwaliteitsmanagement systeem op orde brengen

Kwaliteitsmanagement voor klinieken

WAT ALS U KMS AL GEHEEL OP ORDE IS? 

Ook dan kan LZF iets voor u betekenen. Naast het aanbieden van het KMS pakket verzorgen wij ook het uitvoeren van de medicatie audits alsmede het leveren van medicatie tegen scherpe tarieven. Iedere cosmetische kliniek die medicatie op voorraad heeft liggen is namelijk wettelijk verplicht een samenwerking aan te gaan met een apotheek. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van deze medicatie audits bij cosmetische klinieken en daarnaast leveren wij u ook de benodigde medicatieprotocollen waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste werkwijze. Wij zorgen ervoor dat de inhoud van de medicatieprotocollen wordt geupdate aan de hand van wijzigingen in de richtlijnen of wet en regelgeving zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Daarnaast kunnen wij ook al uw medicatie leveren tegen scherpe tarieven en zijn wij altijd beschikbaar voor vragen.

INTERESSE?

Wilt u meer weten over het KMS Kliniek pakket, het uitvoeren van de medicatie audits of het afnemen van medicatie? Klik dan hier om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. 
Namens Team Lairesse Ziekenhuisfarmacie, 
Wieske Geerts, Jacqueline Van der Lingen-Borst en Maya Monnink

Kwaliteitsmanagement voor klinieken
Kwaliteitsmanagement voor klinieken
Kwaliteitsmanagement voor klinieken

Dit artikel is stond stand gekomen in samenwerking met Lairesse Ziekenhuisfarmacie

-----------------------

Ander onderwerp:
Lip flip behandeling

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt