Uitslag Clinic Awards 2022

1 april 2022

Injectablesbooking.nl organiseert in 2022 voor de eerste keer de Clinic Awards. De verkiezing is in het leven geroepen om consumenten de kans te geven om te stemmen op hun favoriete cosmetische kliniek. Klinieken met de meeste stemmen worden tijdens de uitreiking in het zonnetje gezet met een Clinic Award!

Klinieken en artsen bepalen uiteraard zelf of zij hun achterban activeren. Dit is massaal gedaan. Consumenten blijken erg betrokken bij ‘hun’ cosmetische kliniek!

Uitslag Clinic Awards 2022

De winnaars

Consumenten konden tussen 23 februari en 4 maart stemmen op hun favoriete kliniek. De uitslag van deze populariteitsverkiezing is:

1. Skin + Surgery Clinics
2. Dikrama Clinics
3. Signé Clinics

Van deze klinieken heeft Skin + Surgery Clinics de meeste stemmen ontvangen. Skin + Surgery Clinics is winnaar van de Clinic Awards 2022.

 

Doe mee aan de Clinic Awards 2023!

 

Skin + Surgery Clinics

Dr. Thanya Tha-In reageert verheugd op het winnen van de Clinic Award 2022: “Wij gaan voor de allerhoogste kwaliteit in cosmetische behandelingen. Al onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG en per 1 juli allemaal geregistreerd als Cosmetisch Arts KNMG. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd. Het is voor ons extra bijzonder omdat het een consumentenprijs is. Daar doen wij het allemaal voor; superblije klanten!”

Skin + Surgery Clinics is gevestigd in Bergschenhoek (Rotterdam) en Den Haag.

Uitslag Clinic Awards 2022

Dikrama Clinics

Dr. Petra Dikrama van Dikrama Clinics is in haar nopjes met de waardering van haar cliënten. Dr. Dikrama is dermatoloog en combineert haar werk voor Dikrama Clinics met haar werkzaamheden voor het Erasmus MC. Daar is zij opleider voor dermatologen in opleiding.

Dikrama Clinics is gevestigd in de prachtige Zakkendragers steeg in hartje Utrecht. Deze steeg loop zomaar voorbij als je hem niet kent. De steeg is aan het begin namelijk nauwelijks 2 meter breed, maar herbergt met Dikrama Clinics, Beauty Boost en restaurant ‘De Zakkendrager’ enkele geheimen die alleen échte kenners kennen. 

Uitslag Clinic Awards 2022

Signé Clinics

Signé Clinics (Rotterdam) is een nieuwe cosmetische parel in Rotterdam. Deze kliniek is sinds vorig jaar zomer geopend en heeft een waanzinnige inrichting en uitstraling. Signé Clinics is dan ook opgericht door Dr. Robert Boonen en Thieu Jaspers, tevens eigenaren van Polikliniek De Blaak. Zij hebben met dank aan al hun ervaring en expertise Signé Clinics een vliegende start gegeven. Thieu Jaspers: “Alles draait om kwaliteit. Van de artsen, de protocollen, de producten, van alles. Wij zijn de eerste cosmetische kliniek met een ZKN Keurmerk. Wanneer je kwaliteit levert, dan wordt het altijd een succes." Drs. Nastja Hendriks is de Cosmetisch Arts KNMG van Signé Clinics.

Uitslag Clinic Awards 2022

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt