Lanluma filler

19-01-2022

Lanluma is een ‘filler’ die de huid stimuleert om het collageen te versterken. Lanluma bestaat uit poly-L-melkzuur (PLLA) moleculen. Dit is familie van moleculen waarvan oplosbaar hechtdraad wordt gemaakt. Oplosbaar hechtdraad wordt al meer dan 20 jaar gebruikt in de medische wereld. Lanluma wordt in het gezicht, handen, decolleté en billen toegepast. Wat zijn de voor en nadelen van Lanluma? Bij welke klinieken kun je terecht voor een Lanluma behandeling? Lees gauw verder!

Lanluma filler

Wat is het verschil tussen Lanluma en andere fillers?

De meest gebruikte fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur fillers geven tijdelijk effect, gemiddeld 5-12 maanden. Er zijn dikkere en dunnere varianten hyaluronzuur, maar wordt altijd door het lichaam opgenomen. Zeker A-Merk hyaluronzuur fillers hebben een hoog veiligheidsprofiel. Één van de kenmerken van hyaluronzuur is dat het vocht aantrekt. 

Lanluma is ook een tijdelijke filler, maar dan op basis van PLLA moleculen. Lanluma is als filler vergelijkbaar met Sculptra. Lanluma geeft direct resultaat, maar stimuleert de huid ook om de collageen productie te verstevigen. Lanluma is niet voor iedere indicatie geschikt. Bijvoorbeeld op plekken waar de huid heel dun is kun je Lanluma niet gebruiken. Daarentegen is Lanluma dan weer toe te passen in grotere volumes. Bijvoorbeeld voor een bilvergroting. Lanluma X is beschikbaar in een 50 ML flacon. 

Wie produceert Lanluma?

Lanluma wordt geproduceerd door het Zuid Koreaanse GCS Co. Ltd. en gedistribueerd door Sinclair Pharma, een farmaceut met het hoofdkantoor in Londen. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Wat is Lanluma?

Lanluma is een injecteerbare collageenstimulator. Het kan voor 2 verschillende doeleinden worden ingezet. Enerzijds om volume toe te voegen aan het gezicht of lichaam. Daarnaast wordt Lanluma toegepast om een jongere uitstraling te geven door craquelé huid, kleine rimpels en oneffenheden op te vullen en verstevigen. 

Welke Lanluma fillers zijn er? 

Er zijn 2 varianten Lanluma fillers; Lanluma V en Lanluma X. 

Lanluma V is geschikt als behandeling voor jukbeenderen, kaaklijn, kin, hals, handen, decolleté, marionetlijnen en neus- lippenplooi. Lanluma V gaat per flacon van 15 ML. Als dit te veel is dan kan er ook een deel van de flacon worden gebruikt. 

Lanluma X is geschikt voor volumineuze indicaties zoals billen, benen/dijen en armen. Lanluma X gaat per flacon van 50 ML. Met dit product is het dus ook serieus volume te creëren op de plek waar jij het wilt hebben. 

Lanluma bilvergroting

Een Lanluma bilvergroting is behoorlijk populair. Onder aanvoering van influencers en (social) media sterren zijn ronde vormen mega populair. 

Wat zijn de voor en nadelen van Lanluma?

De voordelen zijn dat Lanluma direct volume geeft, maar daarna ook de huid aan het werk zet. De huid verstevigd langzaam maar zeker door. Het toegenomen collageen geeft de huid een jongere en stevigere uitstraling. Het resultaat kan tot 2 jaar aanhouden. 

De nadelen zijn dat werken met Lanluma expertise en vaardigheid vereist. Het product moet voldoende en subtiel op de juiste plekken worden verdeeld. Als het niet goed verdeeld wordt dan kun je het product in de eerste dagen voelen zitten in de huid. Daarnaast moet het goed worden verdeeld om op de juiste plekken duurzaam volume en versteviging te krijgen.

Welke klinieken maken gebruik van Lanluma?

Je kunt in heel Nederland terecht voor Lanluma behandelingen. Vergelijk alle klinieken via de Zoekbalk. Je kunt bij de volgende klinieken terecht voor een Lanluma bilvergroting of filler behandeling.

Praktijk voor Injectables
Cosmopolitan Clinic
Van Lennep Kliniek
Amstelzijde Kliniek
Waterland Kliniek

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling