Mijn lipfiller behandeling

29 april 2022

Elise (36) heeft haar persoonlijke verhaal over haar lipbehandeling met fillers exclusief met Injectablesbooking.nl gedeeld.

lippen-opvullen-ervaring

Welcome back, beautifull lips!

Eigenlijk ben ik best zelfverzekerd. Ik ben nooit extreem met mijn uiterlijk bezig geweest. Tijdens mijn studententijd zat ik rustig zonder make-up in de kroeg. Ik cultiveerde de ‘girl next door’ te zijn. Dat was makkelijk, want ik hoefde niet veel tijd te besteden aan mijn uiterlijk, maar ik vond het ook niet echt belangrijk. Ik sportte veel en was als sociaal dier vaak met vriendinnen en op pad.  Na mijn studie ben ik gaan werken bij een grote verzekeraar. Ik maakte carrière, kreeg een relatie en op mijn 31e werd ik moeder. Inmiddels ben ik 36 en ben erg gelukkig. Twee mooie zoontjes en een lieve man maken mij erg blij. Niks aan de hand dus. 

Toch heb ik onlangs voor een lipbehandeling met fillers gekozen. Ik merkte namelijk dat mijn gezicht het jeugdige gaat verliezen. Is dat erg? Nee. Is het erg om iets aan jezelf te laten doen? Nee, ook niet.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Mager gezicht

Wat ik merkte? Ik heb altijd een ‘meisjes gezicht’ gehad. Mijn gezicht was nooit ‘vol’, maar wel vrouwelijk. Maar de laatste jaren merkte ik dat mijn gezicht ‘mager’ lijkt te worden, terwijl ik geen gewicht verlies. Dat wil ik ook niet, mijn gewicht is prima. Ik sport nog altijd 2-3 keer per week, dat is een uitlaatklep.

Daarnaast lijkt het alsof mijn lippen zijn verdwenen. Ik heb nooit echt volle lippen gehad, maar wat ik had is volledig verdwenen. Ik besloot me daarin te verdiepen, en wat blijkt? Het volume van de lippen neemt af naarmate we ouder worden. Een gemiddelde groep 8 klas heeft volle lippen, een gemiddeld volleybal team van 35 jaar heeft nauwelijks lippen. Volle lippen is dus een teken van jeugdigheid. 

------------------

Meer informatie

Lipfiller kosten
Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?
Wat kun je met 0,5 ML lipfiller?

------------------

Interesse!

Ik associeerde opgevulde lippen altijd met aso’s en barbie’s. Maar wat blijkt; bij 90% van de mensen valt een lipbehandeling helemaal niet op. Het is voor de meeste mensen ook niet de bedoeling dat lipfillers opvallen. Vergelijk het met een tatoeage; die kun je plaatsen op een plek voor jezelf, óf laten zetten op een plaats dat het anderen altijd opvalt. Sommige mensen (met name vrouwen) willen dus graag dat mensen zien dat hun lippen zijn opgevuld. Als soort van uiterlijk statement. Net zoals dat sommige mensen als gothic of hipster gekleed gaan.

Afijn, mijn interesse in lipfillers was gewekt. Maar hoe werkt dat dan precies? Doet het pijn? Hoe lang heb je resultaat van de lipbehandeling? Ik besloot om op consult te gaan bij 3 cosmetische klinieken in Rotterdam. Ik vertelde bij alle drie de consulten hetzelfde. Dat ik graag mijn lippen van vroeger terug wilde, maar dat niemand mocht zien dat ik was behandeld. Alle drie de klinieken gaven aan dat ik dan met een behandeling van 0,5 ML, verdeeld over mijn boven- en onderlip, ruimschoots geholpen zou zijn. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

lipfiller reviews

Ik besloot te kiezen voor de kliniek waarbij ik het beste gevoel had. De kliniek krijgt goede reviews, heeft een vriendelijke dokter en de kliniek ziet er professioneel en hygiënisch uit. Voor de behandeling kreeg ik EMLA-creme. Dat is een verdovende zalf die enige tijd moet intrekken. Daarnaast werd er behandeld met een filler met verdoving. Dan is de lipfiller gemixt met lidocaïne. De lidocaïne zorgt ervoor dat de lip tijdens de behandeling extra wordt verdoofd.

Om eerlijk te zijn vond ik het geen pretje. Het is zeker niet pijnloos. Ik heb ca. 10 prikjes in beide lippen gekregen. Maar met het resultaat ben ik wel erg blij. Niemand zal beweren dat mijn lippen opgevuld zijn. Ik zal goed in de gaten houden hoe lang het resultaat blijft. Wanneer ik het weer nodig vindt dan zal ik het zeker gaan herhalen. 

Ik begrijp nu wel waarom cosmetische behandelingen zo populair zijn. Met een korte behandeling kan echt een probleem(pje) worden verholpen. Doorslaan zal ik nooit, maar mijn interesse is wel gewekt. Naar verluidt werkt Profhilo heel goed bij wat slanke gezichten met startende rimpeltjes. Een Profhilo behandeling ga ik dan ook zeker proberen. Voor de rest heb ik geen plannen. Voor nu ben ik blij dat ik deze stap heb gemaakt!

Liefs,
Elise

-----------------------
Vind een behandeling bij jou in de buurt

Lipfillers klinieken Utrecht
Lipfillers klinieken Rotterdam
Lipfillers klinieken Amsterdam
Lipfillers klinieken Groningen
Lipfillers klinieken Den Haag
Lipfillers klinieken Almere

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lees hier een persoonlijke ervaring met een traangoot filler behandeling

Nieuwe behandeling in Nederland

Lemonbottle behandeling

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt