Lipfillers Den Haag

01-01-2021

Ben je op zoek naar lipfillers Den Haag? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Den Haag met elkaar te vergelijken.

Lipfillers worden al bijna 20 jaar toegepast door cosmetisch artsen. Door middel van lipfillers worden lippen opgevuld. Lipfillers zijn bijna altijd gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Lipfillers hebben tijdelijk effect, gemiddeld 5-12 maanden. Daarna is de hyaluronzuur volledig door het lichaam opgenomen. Overweeg jij lipfillers Den Haag? Lees dit artikel voor alle informatie en vind direct gespecialiseerde klinieken.

Lipfillers Den Haag

Botox lippen Den Haag

Botox lippen… Één van de meest voorkomende misverstanden is dat lippen kunnen worden opgevuld met Botox. Dat kan helemaal niet. Er is namelijk een verschil tussen Botox en fillers. Botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) is een werkzame stof die er voor zorgt dat overmatig storende spiertjes die rimpels veroorzaken tijdelijk niet meer aangespannen kunnen worden. Fillers zijn huidvullers, waarmee dunne huid, rimpels of bijvoorbeeld lippen kunnen worden opgevuld. 

De lipflip is wel een botulinetoxine behandeling voor de lippen, maar deze vult de lippen niet op. Een lipflip behandeling met botulinetoxine laat de bovenlip tijdelijk iets naar buiten laat kantelen. Daardoor oogt deze voller. Ook in Den Haag kun je lippen niet opvullen met Botox.

Lippen opvullen Den Haag

Vanuit hartje centrum Den Haag zijn er meer dan 150 artsen en klinieken te vinden die injectables behandelingen toepassen. De meeste van deze klinieken in Den Haag zullen ook lippen opvullen. Onder andere de volgende gerenommeerde klinieken in Den Haag zijn gespecialiseerd in lipfillers:
Van Lennep Kliniek
Maikel Scheer
Gaaf Injectables
Liquid Beauty
Clinic 28 Den Haag
Skin + Surgery Den Haag 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Den Haag

Lipfillers zijn zowel bij jongvolwassenen als bij 40-plussers populair. Het volume van lippen neemt namelijk af naarmate we ouder worden. Jong volwassenen willen vaak mooie volle lippen, 40-plussers willen hun lipvolume behouden. Dit kan ook heel subtiel door alleen het liplijntje een fractie te behandelen, of door een kleine lipbehandeling uit te voeren. De meeste mensen willen namelijk dat hun lipfillers niet opvallen. Een ervaren cosmetisch arts kan deze behandeling heel subtiel en fraai uitvoeren. Ook rimpels op de bovenlip, rimpels op de wangen en marionetlijnen kunnen heel fraai worden gecorrigeerd. 

Kosten lipfillers Den Haag

De tarieven van lipfillers liggen in Den Haag flink uit elkaar. De prijs varieert tussen de € 200 en € 500 per behandeling. Het loont dus de moeite om de klinieken regelmatig te vergelijken. Het is daarnaast nog belangrijker om artsen te vergelijken op kwaliteit. Hoe lang hebben zij ervaring? Wat voor opleiding hebben ze genoten? Met welke merken injectables werken zij graag? Vergelijk de artsen en klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Arts
Leanne Wong

Drs. Leanne Wong

Tour of Beauty Skin+Surgery Clinics Den Haag Kliniek Laurium Zoetermeer Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek
+ 3 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
4 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 145
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Tour of Beauty

Tour of Beauty

Tour of Beauty
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 395
Kliniek bekijken
Arts
Raymond de Zeeuw

Drs. Raymond de Zeeuw

Velthuis Kliniek Den Haag Kliniek Laurium Zoetermeer Medical laser Kliniek Laurium Linschoten
+ 2 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
2 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken