Lipfillers Groningen

15-02-2021

Ben je op zoek naar lipfillers Groningen? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Groningen met elkaar te vergelijken.

Lipfillers zijn injectables om lippen mee te behandelen. Met fillers kun je lippen opvullen. Dit is één van de populairste behandelingen van dit moment. Niet alleen jongvolwassen kiezen voor lipfillers. Ook veel 40-plussers laten hun lippen behandelen. Naarmate we ouder worden neemt het volume van de lippen af. Door je lippen heel subtiel te laten behandelen krijg je nét die vollere lippen. Vaak valt het bij buitenstaanders niet eens op. Je ziet er alleen éxtra goed uit! In dit artikel lees je alle informatie over lipfillers Groningen.

Lipfillers Groningen

Lippen opvullen Groningen

Lippen opvullen wordt door cosmetische artsen voornamelijk gedaan met hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al in het menselijk lichaam voor. Er zijn diverse merken en varianten hyaluronzuur fillers. Voor iedere indicatie is er een geschikte hyaluronzuur filler. Een filler die geschikt is voor de kaaklijn moet namelijk andere capaciteiten hebben dan een filler die geschikt is voor de traangoten. Een hyaluronzuur filler voor de lippen is 6-12 maanden effectief, afhankelijk van de het gebruikte merk. Daarna is de hyaluronzuur volledig in het lichaam opgenomen. Een andere methode om je lippen voller te laten lijken is de ‘lipflip’. Bij deze behandeling wordt de bovenlip iets naar buiten gekanteld met Botox. Daardoor lijkt deze optisch voller.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers kliniek Groningen

In Groningen zijn er in een straal van 15 kilometer meer dan 50 artsen en klinieken die injectables behandelingen toepassen. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Gerenommeerde injectables klinieken in Groningen zijn:

DermaClinic Groningen
Betan Clinics Groningen
Moerman Clinics
Professor Berend van der Lei

Lipfillers kosten Groningen

De kosten van filler behandelingen liggen ver uiteen bij de diverse klinieken. Één ML hyaluronzuur varieert tussen de € 200 en € 425 per ML. Toch is het aan te raden om je niet blind te staren op de tarieven. Het resultaat is uiteraard het belangrijkste. Een ervaren en vaardige cosmetisch arts behaald fantastische resultaten met injectables. Een minder vaardige Botox arts behaald soms geen enkel resultaat. Het is daarom belangrijk om injectables klinieken Groningen te vergelijken op kwaliteit. 

Boek je injectables behandeling in Groningen

Kliniek
City Skin Company

City Skin Company

Steentilstraat 48, Groningen
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Faegheh Nayebi

Drs. Faegheh Nayebi

City Skin Company PiuraLift Clinic for Beauty Amersfoort Clinic for beauty Arnhem
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
5 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin

Betan Clinics Groningen Betan Clinics Groningen 2 Betan Clinics Leeuwarden Betan Clinics Hoogeveen
+ 2 meer
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
6 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Betan Clinics Groningen

Betan Clinics Groningen

Betan Clinics Groningen
Kliniek opgericht
2018
Prijs botox per zone
v.a. € 185
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijken