Lipfillers Utrecht

31-01-2021

Ben je op zoek naar lipfillers Utrecht? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Utrecht met elkaar te vergelijken.

Utrecht is misschien wel de lipfillers hoofdstad van Nederland. Lipfillers zijn fillers, specifiek voor lippen ontwikkeld. Deze fillers zorgen ervoor dat de lippen zacht en dynamisch blijven, maar wel subtiel en mooi opgevuld kunnen worden. In Utrecht zijn diverse klinieken die lipfillers toepassen. Vanuit hartje centrum Utrecht zijn er meer dan 90 klinieken en artsen die zich bezig houden met cosmetische behandelingen. Wil jij alles weten of Lipfillers Utrecht? Lees dit artikel met tips over behandelingen en klinieken.

Lipfillers Utrecht

Lippen opvullen Utrecht

Lippen opvullen is een populaire cosmetische behandeling. Eigenlijk zijn er 2 type lipfiller cliënten. Ten eerste heb je de cliënten van 40 jaar en ouder. Naarmate we ouder worden neemt het volume van de lippen af. Veel mensen laten het liplijntje heel subtiel opvullen. Vaak valt dit bij andere mensen helemaal niet op. Maar het is vaak een enorme verbetering! Daarnaast zijn er de mensen tussen de 20 en 40 jaar. Dat zijn vaak mensen die geïnteresseerd zijn in beauty en uiterlijke verzorging. Zij zijn geïnspireerd geraakt door influencers en modellen met volle lippen. Volle lippen zijn nu eenmaal een schoonheidsideaal. Omdat in Utrecht veel studenten en jonge mensen wonen, is Utrecht misschien wel de lipfillers hoofdstad! Lippen opvullen Utrecht kan bij meerdere klinieken.

Lipfillers Utrecht kliniek

Sinds meer dan 20 jaar worden lipfillers toegepast. Toch heeft het opvullen van lippen in 2015 een grote vlucht genomen. Destijds bekende Kyle Jenner aan haar volgers op sociale media dat zij lipfillers laat toepassen. De volgende klinieken zijn gespecialiseerd in lipfillers Utrecht:
Dikrama Clinics Utrecht
Doctors at Soap Utrecht
Faceland Utrecht
Bey Clinics Utrecht
Jeanette Hessels Kliniek Health & Beauty

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox lippen Utrecht

De opmerking ‘Botox lippen’ zorgt veelvuldig voor verwarring. Lippen opvullen kan helemaal niet met Botox. Wat is dan het verschil tussen Botox en fillers? Botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) is een werkzame stof dat er voor zorgt dat overmatig storende spiertjes die rimpels veroorzaken tijdelijk niet meer aangespannen kunnen worden. Fillers zijn huidvullers, waarmee dunne huid, rimpels of bijvoorbeeld lippen kunnen worden opgevuld. 

Je kunt de bovenlip wel iets kantelen met botulinetoxine. Daardoor lijkt deze optisch voller. Dit noemt met de ‘lipflip’. Botox lippen Utrecht kan dus ook niet. 

Prijs lipfillers Utrecht

De kosten per lipfillers behandeling Utrecht varieert behoorlijk bij de diverse klinieken. Sommige klinieken berekenen een prijs per behandeling, andere klinieken een prijs per milliliter filler. Het is raadzaam om je bij de vergelijking van de klinieken niet alleen te kijken naar de prijs. Juist de vaardigheid en ervaring van een cosmetisch arts geeft de doorslag voor een succesvolle behandeling. Een vaardige arts kan toveren met fillers, terwijl een minder vaardige arts zomaar 2 ML kan laten verdwijnen. Een kliniek zoeken voor lippen opvullen in Utrecht zou je dus zeker niet alleen van de prijs moeten laten afhangen. Klik hier om klinieken te vinden bij jou in de buurt!

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Arts
Gulsima Omar

Drs. Gulsima Omar

Derma Medical Clinics Utrecht Derma Medical Clinics Deventer Derma Medical Clinics Leeuwarden
Functie
Arts lid van NVCG
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
61B48DFE-7F02-4F25-8D72-54DBD3D4CC6D

Derma Medical Clinics Utrecht

Derma Medical Clinics Utrecht
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Evita Beauty

Evita Beauty

Evita Beauty
Kliniek opgericht
2010
Kliniek bekijken
Arts
Nagita Grover-Khatri

Drs. Nagita Grover-Khatri

Dikrama Clinics Bey Clinics Utrecht Bey Clinics Hilversum Bey Clinics Den Haag
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
4 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken