Infusion Clinics Amsterdam en Rotterdam

5 februari 2023

Gezondheid en vitaliteit worden steeds meer een doelstelling van onze levensstijl. Infusion Clinics is een kliniek voor gezondheid en vitaliteit. Zij spelen als pionier in op deze onomkeerbare ontwikkeling. Bij infusion clinics kun je terecht voor een boost. Het concept is eenvoudig. Tegen diverse klachten zijn infusen en therapieën ontwikkeld om je vitaliteit te optimaliseren. Heb je last van vermoeidheid? Een lage weerstand? Slapeloosheid? Gewricht- of spierpijn of huid- / haarklachten? Een op maat gemaakte infuus of therapie kan jou vooruit helpen. 

infusion-clinics-amsterdam

Focus op vitaliteit

In 1950 was de levensverwachting voor mannen gemiddeld 70,3 jaar en voor vrouwen 72,6 jaar. Inmiddels is de levensverwachting voor mannen ruim 80 jaar en voor vrouwen ruim 83 jaar. Deze stijging is met name te danken aan betere leefomstandigheden en betere geneeskunde. Momenteel zijn meer mensen dan ooit bezig met gezond en bewust leven. Zij willen het beste voor de planeet maar gunnen hun lichaam ook gezonde brandstof en omstandigheden voor optimale gezondheid en vitaliteit. 

In het buitenland zijn vitaliteit bevorderende infusen en therapieën al langer populair. Deze ontwikkeling startte bij 'The rich and famous'; Kater of jetlag? Artiesten en acteurs versnelden het herstel met een op-maat-gemaakte infuus. Optimaal presteren met sporten en voortvarend herstellen? Een infuus of booster injectie helpt je lichaam met de benodigde ingrediënten.

Naast de infusen kun je je lichaam in shape brengen met de EMSculpt NEO. De EMSculpt NEO vermindert het viscerale vet én zorgt voor een sterkere core, strakkere buik of billen. Visceraal vet is orgaanvet dat zich om de organen in de buik ophoopt en de aanwezigheid leidt tot een hoger risico op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten en diabetes mellitus (suikerziekte). Visceraal vet is een gezondheidsrisico.

Indrukwekkende opening Infusion Clinics Amsterdam

Op donderdag 2 februari zijn Infusion Clinics en Robert Clinics officieel geopend. Beide klinieken delen een locatie in het gloednieuwe The Valley. Dit indrukwekkende prestige object schittert op de Amsterdamse Zuidas. Tijdens de opening waren tal van BN-ers, influencers en collega artsen aanwezig om getuige te zijn van hét nieuwe concept in onze hoofdstad. Heerlijke hapjes en drankjes, een goede DJ en een gezellige roulette tafel maakten de grote opening tot een waar succes.

infusion-clinics

Infusion Clinics Rotterdam en Amsterdam

Infusion Clinics heeft vestigingen in Rotterdam en in Amsterdam en heeft plannen om in nog meer steden vestigingen te openen.

Wil jij eens vrijblijvend advies van een Infusion Arts? Maak nu een afspraak:

Infusion Clinics Rotterdam of Infusion Clinics Amsterdam

Founder

Infusion Clinics is een initiatief van Drs. Robert Logger. Robert Logger is infusion arts, cosmetisch arts KNMG en medisch directeur. Hij verwierf bekendheid als cosmetisch arts bij Dr. Robert Clinics, een toonaangevende cosmetische kliniek in Rotterdam. Inmiddels heeft hij samen met enkele investeerders de Booster Company opgericht, waartoe zowel Robert Clinics als Infusion Clinics behoren. Missie van de Booster Company is Boost your life! Daarbij helpt Infusion Clinics met je vitaliteit en Robert Clinics met je uiterlijk. 

Klik hier voor een vrijblijvend consult bij Robert Clinics Rotterdam of Robert Clinics Amsterdam.

Lees verder:
Lip flip behandeling
Interview met Drs. Robert Logger

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt