Botox behandeling in Groningen?

31-08-2020

Ben je op zoek naar een botox behandeling in Groningen? (Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken zijn Bocouture en Azzalure) Of een andere cosmetische behandeling om je rimpels te laten behandelen? Dan heb je voldoende keuze! Er zijn meer dan 25 cosmetisch artsen en injectables klinieken gevestigd in en om Groningen. Daarmee is Groningen officieus de Cosmetiek Hoofdstad van Noord Nederland!

Cosmetische behandeling Groningen

Kennelijk houden Groningers van verzorging, zien zij er graag goed uit. Als je inzoomt op de cosmetische behandelingen dan merk je dat met name de beroepsbevolking cosmetische behandelingen heeft omarmd. Daarna komen de studenten. Bij de beroepsbevolking zijn met name de ‘vertrouwde’ cosmetische behandelingen populair. Zoals een Botox behandelingen tegen de fronsrimpels of kraaienpootjes, en een filler behandeling van de gezichtsrimpels of hangende mondhoeken. Die behandelingen komen het vaakst voor. Trend gevoelige behandelingen als lipfillers of een strakke kaaklijn zijn nog minder populair in Groningen.

Botox behandeling in Groningen?

Groningen bruist van schoonheid

Groningen staat bekend om haar mooie binnenstad. De Martinitoren en de Grote Markt zijn bekende bezienswaardigheden. Maar ook het Noorderplantsoen is een bijzonder mooi plekje. Misschien komt het wel door de schoonheid van de stad dat haar inwoners en omwonenden waarde hechten aan een cosmetische behandeling. Er zijn in Groningen klinieken van diverse pluimage. Van een Injectables kliniek geleid door een basisarts, tot cosmetische klinieken waar KNO-artsen óf plastisch chirurgen uit het UMCG werken, tot DermaClinic, een landelijke keten van cosmetische klinieken, waarvan de thuisbasis toch echt in Groningen ligt. Vul de locatie in waar je zoekt naar een injectables consult en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Groningen

In Groningen zijn veel klinieken en artsen gevestigd die Botox behandelingen uitvoeren. Het loont daarom de moeite om de prijs per Botox behandeling te vergelijken. De prijzen van een Botox behandeling in Groningen liggen behoorlijk ver uit elkaar. De Botox tarieven varieren tussen de € 90 en € 220 per zone bij de diverse klinieken. Één zone Botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. 

Botox behandeling Groningen

In Nederland worden naar schatting ca. 400.000 behandelingen met botulinetoxine uitgevoerd en zo’n 200.000 behandelingen met fillers. Dit betekent dat deze behandelingen al lang niet meer voor BN’ers en de high society zijn. Sterker nog, cijfers geven aan dat met name de beroepsbevolking zorgt voor groei. Vaak gaan deze cosmetische behandelingen gepaard met bijvoorbeeld lichaamsbeweging. Deze mensen werken hard, maar zorgen ook dat zij fit zijn en er goed uit zien. Kennelijk vinden mensen in Groningen dat ook erg belangrijk! 

In Groningen zijn de verschillen tussen de cosmetisch artsen en klinieken behoorlijk groot. Verschil in ervaring, verschil in merk botulinetoxine en filler, verschil qua tarieven. Een zonde botulinetoxine verschilt tussen de € 80 en € 250 per zone. Vergelijken loont dus! Injectablesbooking.nl heeft alle artsen en klinieken in haar database. Zoek, vergelijk en boek direct je injectablesbehandeling in Groningen!

Boek je injectables behandeling in Groningen

Arts
Farah Nayebi

Drs. Farah Nayebi

Functie
Cosmetisch arts KNMG
Behandelingen per jaar
Onbekend
Ervaring
4 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin

+ 1 meer
Functie
Plastisch Chirurg
Behandelingen per jaar
Onbekend
Ervaring
Onbekend
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
City Skin Company

City Skin Company

City Skin Company
Behandelingen per jaar
Onbekend
Behandelt sinds
2020
Prijs filler per ml
Onbekend
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Betan Clinics Groningen

Betan Clinics Groningen

Betan Clinics Groningen
Behandelingen per jaar
Onbekend
Behandelt sinds
2020
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Prijs botox per zone
v.a. € 185
Kliniek bekijken
Afspraak maken