Aesthetic Beauty Center - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Aesthetic Beauty Center

Aesthetic Beauty Center

Welkom bij Aesthetic Beauty Center, pioniers in het leveren van een uniek all-in concept. Bij ons komt het beste van kappers, nagelstylisten, huidtherapeuten en chirurgen samen in één groot multidisciplinair team. Wij streven naar niets minder dan vakkundigheid, topkwaliteit en natuurlijke resultaten.

In de afgelopen vier jaar hebben we een reis gemaakt van één behandelkamer naar het grootste beautycentrum van Europa. Onze groei is gestoeld op persoonlijk contact, klantgerichtheid en een ongeëvenaarde topservice.

Bij Aesthetic Beauty Center geloven we in het bieden van alles voor zelfvertrouwen onder één dak. Dankzij ons all-in concept hoeft u niet meer naar verschillende adressen voor diverse schoonheidsbehandelingen. Hier combineert u moeiteloos al uw gewenste behandelingen op één locatie, voor een verwendagje alleen of samen met anderen.

Ons enthousiaste, deskundige en multidisciplinaire team van specialisten staat zeven dagen per week voor u klaar. Of u nu op zoek bent naar producten om huidveroudering tegen te gaan, glanzend en gezond haar wilt behouden of andere schoonheidsbehoeften heeft, bij Aesthetic Beauty Center bent u in bekwame handen. U vindt al uw schoonheidsbehoeften onder één dak, zo voelen uw behandelingen als een dagje uit.

Aesthetic Beauty Center uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Welkom bij Aesthetic Beauty Center, pioniers in het leveren van een uniek all-in concept. Bij ons komt het beste van kappers, nagelstylisten, huidtherapeuten en chirurgen samen in één groot multidisciplinair team. Wij streven naar niets minder dan vakkundigheid, topkwaliteit en natuurlijke resultaten.

In de afgelopen vier jaar hebben we een reis gemaakt van één behandelkamer naar het grootste beautycentrum van Europa. Onze groei is gestoeld op persoonlijk contact, klantgerichtheid en een ongeëvenaarde topservice.

Bij Aesthetic Beauty Center geloven we in het bieden van alles voor zelf... Meer lezen »

Grootste en meest luxueuze beauty centrum van Europa!

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 125 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 125 per zone
3 zones
V.a. € 300 per behandeling
Faceslimming
V.a. € 350 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 350 per 2 oksels
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 380 per ml
Lipfiller
V.a. € 330 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 380 per 1,5 ml
StylageStylage
V.a. € 330 per ml
Teosyal
V.a. € 480 per ml
Traangoot filler
V.a. € 380 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 180 per behandeling
Lanluma X (100 ML)
V.a. € 1.900 per behandeling
Lanluma X (per flacon van 50 ML)
V.a. € 1.000 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 550 per behandeling
Haarfillers
V.a. € 150 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
PDO Draadlift
V.a. € 550 per behandeling
PRP
V.a. € 250 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 350 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
7000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Vet oplossen, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body contouring, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
2018
Adres
Siciliëboulevard 230, Rotterdam
Aesthetic Beauty Center
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Aniel Sewnaik
Dr. Aniel Sewnaik
Functie
KNO-Arts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Seyed Ali Hosseini
Drs. Seyed Ali Hosseini
Functie
Huisarts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken

Aesthetic Beauty Center Reviews

4.6
266 reviews
Ik ben er nu 1 x geweest voor een behandeling. Ik was 20 minuten te vroeg aanwezig en werd al na 5 minuten opgehaald. De arts nam alle tijd om mij te informeren en mijn vragen te beantwoorden, daarna meteen de behandeling gekregen, terwijl ik eigenlijk alleen voor een informatief consult kwam. Mijn ervaring met de kliniek is zeer positief en ik ga zeker teru... Toon meer »
Ik ben er nu 1 x geweest voor een behandeling. Ik was 20 minuten te vroeg aanwezig en werd al na 5 minuten opgehaald. De arts nam alle tijd om mij te informeren en mijn vragen te beantwoorden, daarna meteen de behandeling gekregen, terwijl ik eigenlijk alleen voor een informatief consult kwam. Mijn ervaring met de kliniek is zeer positief en ik ga zeker terug. Toon minder »
Karin den Toom
4 mei 2024 10:10
Ben nu twee keer hier geweest. Kapper en pedicure. Mooie tent, schoon en wellicht gewoon pech ervaringen. Als je druk bent of fulltime baan hebt, raad ik deze plek helaas af. Eerste keer hadden ze mij op het laatste moment gecanceld (1 uur van te voren). Prima, kreeg mijn aanbetaling, wel pas na twee weken, terug. Hiervoor kreeg ik een korting die ik mocht g... Toon meer »
Ben nu twee keer hier geweest. Kapper en pedicure. Mooie tent, schoon en wellicht gewoon pech ervaringen. Als je druk bent of fulltime baan hebt, raad ik deze plek helaas af.
Eerste keer hadden ze mij op het laatste moment gecanceld (1 uur van te voren). Prima, kreeg mijn aanbetaling, wel pas na twee weken, terug. Hiervoor kreeg ik een korting die ik mocht gebruiken bij een nieuwe behandeling.
Beide keren hebben ze mij redelijk lang laten wachten, maar vooral de tweede keer. 20 minuten te laat zonder tussendoor wat te zeggen. Bijna verkeerde behandeling gestart en eerste 25 min niets aan mij gedaan! Ze was druk met een andere afspraak bezig? In totaal dus 45 minuten te laat. Ondertussen liep er een fotograaf rond, die zonder toestemming foto’s van onder andere mij maakte. In totaal heb ik hier langer dan 2 uur gezeten voor een behandeling van 1 uur. Cancel de volgende keer aub de afspraak als er een dubbele boeking is.
Als ik niet al een aanbetaling had gedaan, was ik weggelopen.
Behandelingen zijn goed, maar hier kom ik helaas niet meer terug. Toon minder »
Larissa Schickendantz
23 april 2024 16:04
Grootste oplichters! Ze verminken je gezicht en lossen het niet op tot je geld neerlegt Gatverdamme want een walgelijke mensen werken daar. Ik ga jullie opgeven voor het programma BOOS. Jullie zien de cameras vanzelf wel verschijnen. Stelletje geldwolven. Moge Allah jullie vervloeken voor alle mensen die jullie oplichten en verminken voor geld. Voor alle men... Toon meer »
Grootste oplichters! Ze verminken je gezicht en lossen het niet op tot je geld neerlegt Gatverdamme want een walgelijke mensen werken daar. Ik ga jullie opgeven voor het programma BOOS. Jullie zien de cameras vanzelf wel verschijnen. Stelletje geldwolven. Moge Allah jullie vervloeken voor alle mensen die jullie oplichten en verminken voor geld. Voor alle mensen die hier ook zijn opgelicht, mail naar het programma. Samen staan we sterk! Toon minder »
Lem Ca
9 april 2024 08:08
Ik begrijp al deze negatieve reacties hier onder absoluut niet.

Ik ben zowel door artsen Drs. Sewnaik als Dr. Hosseini op een prettige manier behandeld en ben super blij met het resultaat! Beiden heren weten echt wat ze doen en gaan voor natuurlijke resultaten.

Ik blijf in ieder geval zeker terugkomen!
Kim DF.
25 maart 2024 09:09
Zeer slechte service, fillers laten plaatsen zonder resultaat helaas. Aan de telefoon werd verteld dat er een verhuizing is en de arts niet beschikbaar was. Gewacht tot na de verhuizing, opnieuw gebeld, mijn naam en tel nr achtergelaten dat ik teruggebeld zou worden. Nooit gebeurd. Uiteindelijk 1 keer op controle geweest er werden foto’s gemaakt waar duideli... Toon meer »
Zeer slechte service, fillers laten plaatsen zonder resultaat helaas. Aan de telefoon werd verteld dat er een verhuizing is en de arts niet beschikbaar was. Gewacht tot na de verhuizing, opnieuw gebeld, mijn naam en tel nr achtergelaten dat ik teruggebeld zou worden. Nooit gebeurd. Uiteindelijk 1 keer op controle geweest er werden foto’s gemaakt waar duidelijk te zien is dat er geen verschil zit in de before en after.
Uiteindelijk werd ik gebeld door dr. Hoesseini, die was zo kortaf, “helaas ik kan u niet helpen, er zijn al meer dan 2 weken voorbij”.
Dit is echt schandalig!! Zeer slecht ervaren helaas. Toon minder »
Fatma Demir
15 maart 2024 07:07
Ongeveer 3 maanden geleden onderging ik de behandeling, waarbij ik aanvankelijk alleen een botox behandeling voor mijn voorhoofd wenste. Arts Hoesseini stelde voor om ook de frons mee te nemen om het verzakken van mijn wenkbrauwen te voorkomen. Na de behandeling ervaarde ik echter aanzienlijke bijwerkingen, waaronder ernstige hoofdpijn en het naar beneden za... Toon meer »
Ongeveer 3 maanden geleden onderging ik de behandeling, waarbij ik aanvankelijk alleen een botox behandeling voor mijn voorhoofd wenste. Arts Hoesseini stelde voor om ook de frons mee te nemen om het verzakken van mijn wenkbrauwen te voorkomen. Na de behandeling ervaarde ik echter aanzienlijke bijwerkingen, waaronder ernstige hoofdpijn en het naar beneden zakken van mijn voorhoofd.

Na contact met de kliniek werd mij verteld dat het resultaat na twee à drie weken zichtbaar zou zijn en dat een eventuele nabehandeling gratis zou zijn. Na drie weken, toen de situatie alleen maar verslechterde, onderging ik een nabehandeling waarbij ik slechts verbaal werd te woord gestaan zonder daadwerkelijke correctie. Dit resulteerde niet alleen in een gebrek aan verbetering maar ook in €250 aan kosten voor een onbevredigend resultaat.

Gedwongen door de situatie zocht ik hulp bij Faceland, waar werd bevestigd dat er foutief was geprikt en dat een nabehandeling nodig was om het zware gevoel op mijn ogen te verlichten.

Ik voel me verminkt, vermijd oogcontact en heb ernstige hinder ondervonden van deze behandeling. Toon minder »
M Shalom
9 maart 2024 21:09
Was mijn eerste x ooit draadlift gehad bloednerveus maar ze zijn heel lief en heel erg geduldig! Totaal geen problemen ervaren na de behandeling. Een absolute aanrader
lolita bonita
20 februari 2024 12:12
Ga nu alleen nog hier voor ingrepen! Dr. Hosseini is een zeer vriendelijke, betrouwbare en kundige arts.
Ook ontvangst aan de balie was top!
Zeker een aanrader!
Aria “Mondzorg Oirschot”
17 februari 2024 23:11
Wat een oplichting jullie! Barbie signature nails afspraak gemaakt voor vandaag 30-1-24 DUS BESEF RECENT! Paar dagen geleden werd mijn moeder gebeld omdat het om haar nails afspraak gaat. Dat Barbie er niet is i.v.m. een operatie en of het goed is als zij door een collega geholpen word. Mijn moeder gaf telefonisch aan echt te balen maar als het niet anders k... Toon meer »
Wat een oplichting jullie! Barbie signature nails afspraak gemaakt voor vandaag 30-1-24 DUS BESEF RECENT! Paar dagen geleden werd mijn moeder gebeld omdat het om haar nails afspraak gaat. Dat Barbie er niet is i.v.m. een operatie en of het goed is als zij door een collega geholpen word. Mijn moeder gaf telefonisch aan echt te balen maar als het niet anders kan dat het goed was. Vanochtend de afspraak gehad en indd zij is geholpen door een collega. Nieuwe set acryl lengte S/M almond met 4 vingers marble design gellak en de rest 1 kleur gellak. Mijn moeder kwam uit op een bedrag van €130. Nu zijn we niet beroerd om te betalen maar en dit waren geen Barbie signature nails en het ging niet om design waar je u tegen zegt. Prima betaald en mijn moeder is vertrokken. Na de afspraak gelijk contact opgenomen met Barbie want iedereen die haar kent weet wat voor kwaliteit nails Barbie zet en dat waren deze niet. Niks tegenover de nail artist die de nagels gedaan heeft vanochtend. Maar als je vraagt om een bepaald product hoor je dit ook te krijgen. Als dit niet geboden kan worden moet er iets gedaan worden in het bedrag. Contact gehad met Barbie en er is helemaal geen sprake van een operatie. Helaas is Barbie er niet meer werkzaam en de manager gaf aan dit niet te willen vertellen. Nu kan ik dat begrijpen maar er hoeft ook geen leugen verteld te worden naar klanten van Barbie. Want wat is hier de bedoeling nu van? Op de site is de duurste APRES/GEL-X LONG set €70 euro en natuurlijk kost nail art extra maar je kan me niet vertellen dat 4 nagels €60 euro extra kosten. Dit benoemde ik over de telefoon naar de manager en ze gaf aan dat het ook te maken heeft met lengte. De duurste set nogmaals is X LONG en dit waren S/M nails. Dus waar wordt de lef vandaan gehaald om deze bedragen te vragen!! De afspraak die geboekt was, is niet eens meer op de site beschikbaar dus hoe wil je die bedragen wel vragen onder de naam van IEMAND DIE DAAR NIET EENS MEER WERKT!! Sorry maar deze plek is geen aanrader. Dit komt over als gebruik maken van een ander voor eigen benefits als je dat zoekt in een salon is dit je adres.

ALS JE IEMAND ZOEKT DIE KWALITEIT NAGELS ZET, EERLIJK IS EN GEW THE BOMB! BARBIEEMATERIALNAILS BEIJERLAANSELAAN!!

Nog even bij Barbie langs geweest en ze heeft mijn moeder der nagels GRATIS GEFIXT!

Reactie: 01-02-24

Het maakt niet uit of ik zelf klant was of niet. Ik heb voor mijn moeder een afspraak gemaakt bij Barbie en ben bij jullie terecht gekomen via Barbie. NOGMAALS mijn moeder gaf telefonisch aan het vervelend te vinden dat zij niet door Barbie zelf geholpen kon worden. Nu hebben jullie haar ook amper een keus gegeven door te zeggen dat Barbie een operatie heeft. Dit is gewoon misleidend en waar zorgt het voor? Dat iemand sneller uw bod accepteerd en desbetreffende persoon niet wilt lastig vallen i.v.m. hun operatie. Dus slim gespeeld het delen van misleidende informatie. Mijn moeder heeft geaccepteerd door haar vakantie van vandaag dus nogmaals ze had voor haar gevoel geen keus. Als jullie eerlijk hadden gezegd dat zij niet meer werkzaam was en wegens privé redenen kunnen jullie niet delen waarom (begrijpelijk). Hadden jullie de keuze gelaten aan cliënt zelf om contact op te nemen met Barbie voor verdere info.

Mijn moeder vond de nagels mooi. Maar dit komt wel vanuit iemand die minder ervaring heeft als het komt op het gebied van nail styling. Dus ook het bedrag!

Waarom ik de GEL-X behandeling noem is omdat de behandeling die ik voor mijn moeder gekozen had was Barbie signature nails. Deze is via de site niet eens meer aan te klikken. Wat betekend dat jullie die behandeling niet meer bieden. Maar jullie vragen er dus wel geld voor. De GEL-X is jullie duurste nail behandeling wat dus al maakt dat €130 hoe dan ook al fout gerekend was.

Als we het moeten hebben over chique communicatie is het erg smaakloos van jullie hoe jullie de naam van een ander willen gebruiken voor eigen benefits. Misleidende informatie geven om zo aan jullie kost te komen. Heel chique! Toon minder »
Jeritza Coldenhoff-Albertus
1 februari 2024 08:08
Ik heb 6weken geleden bucaal vet verwijderd. Na lang denken en eerlijke advies van de arts. Heb ik besloten om het te doen. En wat ben ik tevreden hoe het is gegaan, ingreep gebeurde zo snel zonder pijn en de arts stelt je ook gerust. Ben super blij met het resultaat je ziet het nu al en krijg zo veel complimenten !!!
Nawal Kaddouri
30 januari 2024 17:05
Heel erg blij met resultaat. Geen pijn, heel gentel gedaan. Hele goeie service .ik heb vaker behandelingen gedaan ook in Turkije en in Nederland. Hier ben ik het meest tevreden ... Dr. Anil thank you!
doctuci dem
14 januari 2024 13:01
Ontevreden! 3 zones Botox gedaan en vervolgens een scheef hangend opgezwollen oog. Opnieuw weer naar toe moeten gaan voor een controle. Geven ze aan dat er een lekkage heeft plaatsgevonden. En is niet hun schuld. Ongevraagd willen ze een foto van je maken. En sturen je vervolgens met een scheef oog weg. Echt asociaal! Kom er nooit meer!
Soukri 1986
13 januari 2024 14:02
ZEER TEVREDEN! Prachtige locatie en onwijs leuke medewerkers. Ik ben voor het eerst langs geweest voor keratine behandeling, waar ik zeer tevreden over ben. Zeker aan te raden!
H. Bag
6 december 2023 10:10
Op advies van Drs.Hosseini een kin, kaak, traangoot en jukbeenderen fillerbehandeling gehad. Tijdens het consult wordt helder uitleg gegeven door de arts. Super tevreden met het resultaat!
merve dogan
29 november 2023 13:01
Ik heb onlangs een lipfiller behandeling ondergaan bij Dr. Hoseini en ik ben uitermate tevreden met zijn werk. Dr. Hoseini is een zeer bekwame arts die zijn vak op professionele wijze uitoefent. Het resultaat van de lipfiller behandeling overtrof mijn verwachtingen. Mijn lippen zien er natuurlijk en vol uit, precies zoals ik had gehoopt. Bedankt, Dr. Hosein... Toon meer »
Ik heb onlangs een lipfiller behandeling ondergaan bij Dr. Hoseini en ik ben uitermate tevreden met zijn werk. Dr. Hoseini is een zeer bekwame arts die zijn vak op professionele wijze uitoefent.
Het resultaat van de lipfiller behandeling overtrof mijn verwachtingen. Mijn lippen zien er natuurlijk en vol uit, precies zoals ik had gehoopt.

Bedankt, Dr. Hoseini, voor de fantastische ervaring en het prachtige resultaat! Toon minder »
Shadi M
21 november 2023 07:07
Ik heb een PDO Draadlift behandeling gehad (midface lift). Het is nu inmiddels twee weken geleden en de zwelling is inmiddels verdwenen. Ik heb nauwelijks pijn gevoeld tijdens mijn herstel. Deze draden zijn heel stevig waardoor ze niet makkelijk schuiven wanneer je eet of lacht. (In ‘t verleden ergens anders PDO draadlift gehad en in mijn herstel voelde ik d... Toon meer »
Ik heb een PDO Draadlift behandeling gehad (midface lift). Het is nu inmiddels twee weken geleden en de zwelling is inmiddels verdwenen. Ik heb nauwelijks pijn gevoeld tijdens mijn herstel. Deze draden zijn heel stevig waardoor ze niet makkelijk schuiven wanneer je eet of lacht. (In ‘t verleden ergens anders PDO draadlift gehad en in mijn herstel voelde ik die draden wel bewegen). Ik heb geen blauwe plekken gehad of littekens dus ik kon zo door met mijn dagelijkse routine.

Ik ben super te vreden met het resultaat (NU AL) terwijl ik pas na 8 weken het eindresultaat behaal. En door deze behandelingen wat ze zeggen (is niet vrijblijvend, omdat het effect 12 maanden aanhoudt ongeveer), Ik wel enorm veel verbetering zie/voel in mijn huid. Mijn huid reageert hier goed op. Het is veel steviger en mijn huid heeft meer bindweefsel aangemaakt door dat de draden zorgen voor collageen aanmaak!

Ik raad zeker maar ook zeker deze behandeling aan als je er jonger uit wil zien, minder moe of sip. En zo min mogelijk fillers (volume) wil toevoegen maar meer huid verstrakking wil. Vorig jaar deze PDO draadlift gehad bij Drs. S.A. Hosseini en dit jaar recent twee weken geleden weer herhaald!

Aestetic beauty bedankt ❤️ Toon minder »
N
1 november 2023 11:11
Ik ben erg tevreden over mijn behandelingen en de service! Er wordt goed geluisterd naar wat je precies wilt en je krijgt altijd eerlijk advies. Al met al een top plek!!
Sura Yasir
27 oktober 2023 19:07
Ontevreden over de service. Anderhalf maand geleden een afspraak gemaakt en op tijd gecanceld, op de dag van afspraak kreeg ik een melding dat ik nog een afspraak had.... hoe dan? Ik gebeld ja de afspraak is niet geannuleerd, terwijl ik een bevestiging in de mail heb. Nou prima aanbetaling krijg je binnen 2 weken maar tot de dag vandaag helemaal niks, bel je... Toon meer »
Ontevreden over de service. Anderhalf maand geleden een afspraak gemaakt en op tijd gecanceld, op de dag van afspraak kreeg ik een melding dat ik nog een afspraak had.... hoe dan? Ik gebeld ja de afspraak is niet geannuleerd, terwijl ik een bevestiging in de mail heb. Nou prima aanbetaling krijg je binnen 2 weken maar tot de dag vandaag helemaal niks, bel je is het niet goed mail je krijg je nauwelijks antwoord. Wordt je ook nog een op een hele nare onnette manier te woord gestaan en geeft ze aan we hebben een systeem fout geven ze aan je bent de enige waar bij gebeurt is. Sorry maar een klant hoeft geen dupe te zijn hiervan.

Update: Ze bellen en zeggen we hebben het geld overgemaakt dit was niet zo heb aangegeven, dan ligt het aan je bank wordt er gezegd. Maar je mag langs komen de koffie staat klaar , ik zo pardon ik wil niks meer met jullie te maken hebben oplichters. Zegt de telefoniste oh maar ik zie dat je niet meer welkom bent 😑 hoe kun je zoiets tegen een klant zeggen echt zo een slechte service en reactie heb ik nog nooit meegemaakt. Het lag niet aan mijn bank maar aan hun zelf.

In iederen zijn het echt totaal geen leuke medewerkers die daar werken en je te woord staan, al men al ik zou eerst even nadenken voor je een afspraak maakt. Toon minder »
Havana Jamil
24 oktober 2023 07:07
Geeft heel goed advies,
Ben erg tevreden met mijn behandeling die ik heb gehad bij Dhr. Hosseini. Ik kom zeker terug voor controle/behandeling
F prive
4 oktober 2023 06:06
Ik heb een PDO Draadlift behandeling gehad (midface lift). Het is nu inmiddels twee weken geleden en de zwelling is inmiddels verdwenen. Ik heb nauwelijks pijn gevoeld tijdens mijn herstel. Deze draden zijn heel stevig waardoor ze niet makkelijk schuiven wanneer je eet of lacht. (In ‘t verleden ergens anders PDO draadlift gehad en in mijn herstel voelde ik d... Toon meer »
Ik heb een PDO Draadlift behandeling gehad (midface lift). Het is nu inmiddels twee weken geleden en de zwelling is inmiddels verdwenen. Ik heb nauwelijks pijn gevoeld tijdens mijn herstel. Deze draden zijn heel stevig waardoor ze niet makkelijk schuiven wanneer je eet of lacht. (In ‘t verleden ergens anders PDO draadlift gehad en in mijn herstel voelde ik die draden wel bewegen). Ik heb geen blauwe plekken gehad of littekens dus ik kon zo door met mijn dagelijkse routine.

Ik ben super te vreden met het resultaat (NU AL) terwijl ik pas na 8 weken het eindresultaat behaal. En door deze behandelingen wat ze zeggen (is niet vrijblijvend, omdat het effect 12 maanden aanhoudt ongeveer), Ik wel enorm veel verbetering zie/voel in mijn huid. Mijn huid reageert hier goed op. Het is veel steviger en mijn huid heeft meer bindweefsel aangemaakt door dat de draden zorgen voor collageen aanmaak!

Ik raad zeker maar ook zeker deze behandeling aan als je er jonger uit wil zien, minder moe of sip. En zo min mogelijk fillers (volume) wil toevoegen maar meer huid verstrakking wil. Vorig jaar deze PDO draadlift gehad bij Drs. S.A. Hosseini en dit jaar recent twee weken geleden weer herhaald!

Aestetic beauty bedankt ❤️ Toon minder »
N
21 augustus 2023 11:11
Heel correct en netjes clinic omdat ik wegens omstandigheden de afspraak heb geannuleerd en voor de tweede keer wilde verplaatsen heb ik toch mijn voorschot terug gekregen wat ik enorm apprécier ik ga zeker in november afspraak maken voor december want dan heb ik verlof alvast bedankt
Badia Belhamra
11 juli 2023 11:11
Zo tevreden met mijn behandeling die ik heb gehad bij Dhr. Hosseini. Heb hiervoor me lippen bij een andere kliniek gedaan en moet eerlijk zeggen dat ik niet zo goed was geholpen als bij Aesthetic Beauty. Kom zeker nog terug!
Mine Yavuz
3 juli 2023 13:01
Midden mei voor een botox behandeling geweest waarvan een maand later bijna niets meer te zien is..na de behandeling had ik ook 10 dagen lang hoofdpijn wat ik daarvoor nooit heb gehad. Na het bedrijf te contacteren kreeg ik een arrogant antwoord wat totaal niet nodig was. Ik heb het gevoel dat vanaf er afgerekend werd ik niet meer belangrijk was. Iedereen re... Toon meer »
Midden mei voor een botox behandeling geweest waarvan een maand later bijna niets meer te zien is..na de behandeling had ik ook 10 dagen lang hoofdpijn wat ik daarvoor nooit heb gehad. Na het bedrijf te contacteren kreeg ik een arrogant antwoord wat totaal niet nodig was. Ik heb het gevoel dat vanaf er afgerekend werd ik niet meer belangrijk was. Iedereen reageert anders op behandelingen dat begrijp ik, maar je kan wel vriendelijk blijven zelfs na de behandeling. Toon minder »
Laura Caralis
30 juni 2023 07:07
Ik ben opgelicht qua prijs en mijn gezicht is verpest. Er werd mij tijdens de eerste afspraak toegezegd dat ik een pakketprijs kon krijgen van 850. Uiteindelijk in totaal 1030 af moeten rekenen bij de tweede afspraak! Ben dus opgelicht voor 180 euro. Kliniek komt met smoesjes aan. Wat nog veel erger is.... resultaat pdo draad is minimaal EN JE ZIET ZE ZITTEN... Toon meer »
Ik ben opgelicht qua prijs en mijn gezicht is verpest. Er werd mij tijdens de eerste afspraak toegezegd dat ik een pakketprijs kon krijgen van 850. Uiteindelijk in totaal 1030 af moeten rekenen bij de tweede afspraak! Ben dus opgelicht voor 180 euro. Kliniek komt met smoesjes aan. Wat nog veel erger is.... resultaat pdo draad is minimaal EN JE ZIET ZE ZITTEN!!!! Twee bulten in m'n gezicht nu. Terwijl mij werd verteld dat je er niets van zou zien na een aantal weken. Mijn advies: kom hier AUB niet als je gezicht je lief is. Toon minder »
Kim Kuijer
20 juni 2023 07:07
Hele vriendelijke arts Hosseini!
Ben goed ingelicht wat het beste bij mij past en super mooi , natuurlijk resultaat zeker herhaling vatbaar
selma chakrouni
27 mei 2023 12:12
Heel lang gewacht/getwijfeld om lip fillers te nemen. Maar echt echt SUPER blij met het resultaat. Ik voelde me erg op mijn gemak! Ik ga nergens anders meer heen. Client for life!😆🫶
Katriena Bardheci
24 mei 2023 20:08
İk heb erg tevreden..
deskundige Doktor ( Drs. S.A. Hosseini) en vriendelijk ..
Arzu Karacan
16 maart 2023 13:01
Prima ! Zeer fijn geholpen traangoot vulling. Resultaat is heel mooi.
Zeer tevreden.
Eva Szabados
4 maart 2023 17:05
Dr S.A Hosseini is een zeer kundige arts en ben tevreden over de behandelingen die ik heb gedaan bij hem
Cynthia Groeneveld
21 januari 2023 09:09
Heel tevreden zo als altijd, dokter Hosseini is super goed☺️
kazal muhammeed
14 december 2022 11:11
Hi!

Vandaag een behandeling ondergaan voor mijn traangoten, meteen effect en zonder pijn. De arts legt de behandeling goed uit.

Thanks!
zayd bdb
9 december 2022 18:06
Voor het eerst lipfillers gehad bij dr Sewnaik.
Totaal geen pijn en tevreden met t resultaat!
Simona Filiz
25 november 2022 02:02
Super tevreden met alle behandelingen! Een heel natuurlijk ogend resultaat, gewoon prachtig. Drs. S.A. Hosseini is een zeer deskundige, vriendelijke (huis)arts en stelt je op je gemak. Ondanks reisafstand is Aesthetic Beautycenter mijn vaste plek geworden. Je bent zeker op het goede adres voor medische-cosmetische behandelingen!
Özlem
4 november 2022 20:08
Ben hier super goed geholpen. Hele aardige arts die verstand heeft van zijn vak en eerlijk advies geeft!
Barbara Proietti
27 oktober 2022 21:09
Ik ben twee keer bij dokter Sewnaik geweest voor een botox behandeling. Er wordt de tijd genomen om verwachtingen en wensen te bespreken. Daarnaast is de dokter heel eerlijk in zijn advies en haalbaarheid van de wensen! Ik ben erg te spreken over de behaalde resultaten en de goede service. Ook de receptioniste is erg vriendelijk en heeft kennis over behande... Toon meer »
Ik ben twee keer bij dokter Sewnaik geweest voor een botox behandeling. Er wordt de tijd genomen om verwachtingen en wensen te bespreken. Daarnaast is de dokter heel eerlijk in zijn advies en haalbaarheid van de wensen!

Ik ben erg te spreken over de behaalde resultaten en de goede service. Ook de receptioniste is erg vriendelijk en heeft kennis over behandelingen en de nazorg.

De kliniek is schoon en er wordt hygiënisch te werk gegaan.

Kortom, ik ben erg blij deze kliniek gevonden te hebben en raad het zeker aan om hierheen te gaan voor je behandeling! Toon minder »
Amanda Blesgraaf
11 september 2022 11:11
Dokter Hosseini heeft gouden handen. Goede service… ik ben erg tevreden met het resultaat!
S SD
17 juli 2022 09:09
Nooit meer ! Ptosis (afhangend ooglid) gekregen na botox! Hij heeft te laag geprikt !
Sarah V.
29 juni 2022 11:11
Super tevreden over de advies en de behandelingen zoals altijd of het de profilo of botox of neusfillers of lippen allemaal professioneel en pijloos en gelijk
mooie resultaat Te zien Top arts heb ik dr.Sewnaik.
Sabrina Fadili
20 juni 2022 09:09
De arts is goed geleerd, spreekt uit ervaring. Goed in het vak en heeft mensenkennis/respect.
Yeliz Altindag
7 juni 2022 10:10
Dr. Hosseini is een toparts. Hij luistert goed en geeft heel uitgebreid en goed advies. Hij stelt je gerust voor de behandeling. En het resultaat is prachtig, heel natuurlijk. Ik kom hier jaren voor mijn traangoot, botox, PDO en neuslippen plooi. Hij is een kunstenaar! Top! tot snel . Gr Frozan
Its mylife 100
31 mei 2022 16:04
De Arts S.A. Hosseini is een vak bekwame Arts plus
Chirurg.
Een hele vriendelijke arts. Ik voelde mij erg op mijn gemak.
De handeling verliep vrijwel pijnloos.
Ik raad deze arts dan ook ten zeerste aan.
En ik kom zeker terug
Johanna Chatzipetros
9 mei 2022 10:10
Ben hier voor verschillende behandelingen geweest en ben altijd erg tevreden over het resultaat. De artsen zijn zeer kundig en denken graag met je mee. Als iets niet nodig is zullen ze dit ook aangeven. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen door de dame bij de balie. Mooie ruimte ook. Ik heb een prp behandeling gehad met een heel mooi resultaat. Echt een aan... Toon meer »
Ben hier voor verschillende behandelingen geweest en ben altijd erg tevreden over het resultaat.
De artsen zijn zeer kundig en denken graag met je mee. Als iets niet nodig is zullen ze dit ook aangeven.
Je wordt altijd vriendelijk ontvangen door de dame bij de balie. Mooie ruimte ook.
Ik heb een prp behandeling gehad met een heel mooi resultaat. Echt een aanrader! Toon minder »
Nes Bes
26 maart 2022 22:10
Neemt zijn tijd en geen de nodige aandacht.
Yasemin Aytar
19 maart 2022 12:12
Ben echt heel tevreden doe verschillende behandelingen daar.
Schoon netjes en heel vriendelijk personeel.
Stefanie Kippers
9 maart 2022 11:11
Hele nette kliniek met aardig personeel. Was gegaan voor de prp behandeling voor mijn haren. Heb ook aanvullend goede adviezen gekregen.
Vahid Ajdarpasic
11 februari 2022 09:09
Ik ben op aanraden van een vriendin bij dr Hosseini geweest om mijn kaaklijn strakker te maken. Hij stelde een draadliftbehandeling voor. In ene half uur was hij daarmee klaar. Na enkele weken zag ik dat ik een onderkin had gekregen door de behandeling. Daarnaast was de linker en rechterhelft niet langer symmetrisch. 8 weken na de behandeling ben ik opnieuw... Toon meer »
Ik ben op aanraden van een vriendin bij dr Hosseini geweest om mijn kaaklijn strakker te maken. Hij stelde een draadliftbehandeling voor. In ene half uur was hij daarmee klaar. Na enkele weken zag ik dat ik een onderkin had gekregen door de behandeling. Daarnaast was de linker en rechterhelft niet langer symmetrisch. 8 weken na de behandeling ben ik opnieuw langs geweest voor controle op mijn verzoek. Binnen vijf minuten stond ik weer buiten. Hij zei dat hij niets voor me kon doen. Mijn gezicht is dik en als ik daar wat aan wou laten doen, moest ik me laten opereren. Als dat zo was, dan had hij dit voor de eerste behandeling moeten adviseren. Nu ben ik 1500 Euro kwijt en ben ik er qua uiterlijk niet op vooruit gegaan. Toon minder »
Farnaz Kiani
1 december 2021 21:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Aesthetic Beauty Center?

De prijs van één zone Botox bij Aesthetic Beauty Center is € 125,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Aesthetic Beauty Center?

Een fillerbehandeling bij Aesthetic Beauty Center kost per 1 ML v.a. € 330,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Aesthetic Beauty Center?

Aesthetic Beauty Center heeft op basis van 46 Google reviews 4.6 van de 5 sterren.

Waar is Aesthetic Beauty Center gevestigd?

Aesthetic Beauty Center is gevestigd op Siciliëboulevard 230 in Rotterdam.