Botox lippen?

11-08-2020

Botox lippen is een populaire zoekterm in Google. Injectablesbooking.nl legt uit wat een Botox behandeling is, bij welke klinieken je daarvoor terecht kunt en wat de tarieven voor lipfillers of een lipvergroting met ‘Botox’ zijn. 

Mooie volle lippen zijn een schoonheidsideaal. Met name onder de jong volwassenen van 20-40 jaar zijn volle lippen erg gewild. Mensen die van nature volle lippen hebben accentueren dit graag. Anderen laten de lippen opspuiten door een cosmetisch arts. 

Botox lippen?

Volle Botox lippen?

Eigenlijk kun je in je lippen geen Botox doen. Een populaire behandeling voor de lippen zijn lipfillers. Met lipfillers kun je de lippen subtiel vergroten of de contour verbeteren. Een lipvergroting doet je cosmetisch arts met hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur fillers verdwijnen vanzelf weer uit het lichaam. Lipfillers hebben daarmee dus een tijdelijke werking. Wel zo veilig! Op Injectablesbooking.nl kun je een kliniek bij jou in de omgeving zoeken, vergelijken en boeken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom zijn Botox lippen gewild?

Omdat lippen qua volume afnemen naarmate je ouder wordt, zijn volle “Botox” lippen een schoonheidsideaal. Veel modellen, YouTubers en Social Media sterren pronken met volle lippen. Toch moet je realistisch zijn. Modellen en Social Media sterren worden perfect gefotografeerd en verdienen hun geld daarmee. Denk goed na of je daadwerkelijk volle lippen door een lipbehandeling wilt. Wanneer je écht graag een lipbehandeling wilt, zoek dan de beste arts bij jou in de omgeving op. Stel daar al je brandende vragen. Vraag ook zeker naar het merk hyaluronzuur dat wordt gebruikt.

Met Botox worden namelijk alleen rimpels in het voorhoofd behandeld. Daarmee wordt voorkomen dat je fronsrimpels, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes zichtbaar worden.

Wil je meer informatie over hyaluronzuur behandelingen? Klik hier.
Wil je meer informatie over Botox behandelingen?

Verwarring over lipvergroting met Botox

Voor veel consumenten is er verwarring over Botox. Enerzijds denken veel mensen dat je je lippen met Botox kunt laten opvullen, maar dat is niet waar. Met Botox (botulinetoxine) vul je niks op, maar kun je rimpels voorkomen. Bijvoorbeeld het spiertje die zorgt voor storende fronsrimpels kan worden geblokkeerd met botulinetoxine. 

Daarnaast is Botox geen ‘productcategorie’, maar een merknaam. Vergelijking: ‘Schoenen’ is de productcategorie, en Adidas, Nike en Sketchers zijn de merken. ‘Botulinetoxine’ is dus de categorie, en de merknamen zijn Bocouture, Botox en Azzalure. 

Botulinetoxine en fillers worden gezamenlijk injectables genoemd. Vandaar deze website injectablesbooking.nl. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling!