Botox lippen?

11-08-2020

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox lippen is een populaire zoekterm in Google. Daarmee wordt bedoeld 'lippen opvullen'. Lippen worden niet opgevuld met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine). Lippen worden opgevuld met lipfillers. In deze blog leggen we uit hoe een lipbehandeling werkt, welke mogelijkheden er zijn en hoe je de beste lippen arts vindt. Mooie volle lippen zijn een schoonheidsideaal. Met name bij jong volwassenen van 20-40 jaar zijn volle lippen erg populair. Mensen die van nature volle lippen hebben accentueren dit graag. Anderen laten de lippen opspuiten door een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken met elkaar vergelijken. Klik daarvoor hier.

Botox lippen?

Volle Botox lippen?

Eigenlijk kun je in je lippen geen botulinetoxine doen. Een populaire behandeling voor de lippen zijn lipfillers. Met lipfillers kun je de lippen subtiel vergroten of de contour verbeteren. Een lipvergroting doet je cosmetisch arts met hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur fillers worden vanzelf door het lichaam opgenomen. Hyaluronzuur is namelijk een stof die van nature ook in het lichaam voor komt. Lipfillers hebben een tijdelijke werking van ca. 9 maanden. Wel zo veilig! Daarna kun je opnieuw voor een behandeling kiezen. Op Injectablesbooking.nl kun je een kliniek bij jou in de omgeving zoeken, vergelijken en boeken.

Hoe zien Botox lippen er uit?

Tijdens een consult met een cosmetisch arts kun jij je wensen en verwachtingen bespreken. De cosmetisch arts kan vervolgens uitleggen wat het beste bij jou past en wat je kunt verwachten. Het is belangrijk dat de cosmetisch arts aan jou uitlegt met welk merk hyaluronzuur jij wordt behandeld. Er zijn namelijk gerenommeerde A-Merk lipfillers, maar er zijn ook minder gerenommeerde lipfillers. In dit overzicht lees je informatie over de bekende merken hyaluronzuur fillers

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom zijn Botox lippen gewild?

Omdat lippen qua volume afnemen naarmate je ouder wordt, zijn Botox lippen een schoonheidsideaal. Veel modellen, YouTubers en Social Media sterren pronken met volle lippen. Toch moet je realistisch zijn. Modellen en Social Media sterren worden perfect gefotografeerd en verdienen hun geld daarmee. Denk goed na of je daadwerkelijk volle lippen door een lipbehandeling wilt. Wanneer je écht graag een lipbehandeling wilt, zoek dan de beste arts bij jou in de omgeving op. Stel daar al je brandende vragen. Vraag ook zeker naar het merk hyaluronzuur dat wordt gebruikt.

Met Botox worden namelijk alleen rimpels in het voorhoofd behandeld. Daarmee wordt voorkomen dat je fronsrimpels, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes zichtbaar worden.

Wil je meer informatie over hyaluronzuur behandelingen? Klik hier.
Wil je meer informatie over Botox behandelingen?

Botox lippen lipflip

Voor veel consumenten is er verwarring over tussen lipfillers en de lipflip. Met botulinetoxine kun je lippen niet opvullen. Wel kun je met botulinetoxine andere cosmetische behandelingen uitvoeren. Botulinetoxine zorgt ervoor dat een spiertje tijdelijk wordt uitgeschakeld. Bijvoorbeeld om tijdelijk niet te fronsen. Of tijdelijk niet je voorhoofdsrimpels te activeren. Botulinetoxine wordt in de medische wereld al bijna 40 jaar gebruikt tegen spasmes. Maar je kunt het ook toepassen om hyperhidrosis, tandenknarsen of een tandvlees glimlach te voorkomen. Maar je kunt botulinetoxine dus ook toepassen voor de lipflip. De lipflip is een behandeling met botulinetoxine waarbij de bovenlip iets naar buiten wordt gekanteld. De botulinetoxine manipuleert het spiertje dusdanig dat het tijdelijk iets naar buiten kantelt. Sommige mensen die geen lipfillers willen, kiezen voor de lipflip.  

-----------------------

Lees verder:

Botox voor en na
Botox aanbieding
Beste botox arts
Goedkope Botox
Hoelang werkt Botox?
Btx voor man
Beste Botox kliniek
Afspraak maken
Botox prijs vergelijken
Wat is Botox?

-----------------------

Botox lippen?

Daarnaast is Botox geen ‘productcategorie’, maar een merknaam. Vergelijking: ‘Schoenen’ is de productcategorie, en Adidas, Nike en Sketchers zijn de merken. ‘Botulinetoxine’ is dus de categorie, en de merknamen zijn Bocouture, Botox en Azzalure. 

Botulinetoxine en fillers worden gezamenlijk injectables genoemd. Vandaar deze website injectablesbooking.nl. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling!

Veel gestelde vragen over Botox lippen?

Kun je lippen opvullen met botuline toxine?

Nee, dat kan niet. Lippen worden opgevuld met lipfillers.

Kun je een lipflip laten uitvoeren met botulinetoxine?

Ja, dat kan. Bij een lipflip kantelt de lip iets naar buiten zodat deze voller lijkt. Een lipflip behandeling is ca. 3 maanden effectief.

Hoe vind ik de beste lip filler kliniek?

Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts die een adequate opleiding heeft gevolgd. (bijvoorbeeld tot Cosmetisch Arts KNMG, Plastisch Chirurg of Dermatoloog)

Lees verder: 
Jukbeenderen met fillers
Ingevallen wangen

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling