Beauty Icon Almere

Beauty Icon Almere

Beauty Icon Almere uit Almere-Buiten is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.6
133 reviews
Snappen jullie het nu eindelijk zogenaamde lieve aardige dames??? Na zo’n zes weken niet meer beschuldigd te worden van het plaatsen van valse racistische reviews hebben jullie eindelijk door dat wij nooit iets geplaatst hebben en zou een excuus wel op z’n plaats zijn Cherrida en Zhila!!! Mij een beetje beschuldigingen voor de dood van de vader van mijn ki... Toon meer »
Snappen jullie het nu
eindelijk zogenaamde lieve aardige dames???

Na zo’n zes weken niet meer beschuldigd te worden van het plaatsen van valse racistische reviews hebben jullie eindelijk door dat wij nooit iets geplaatst hebben en zou een excuus wel op z’n plaats zijn Cherrida en Zhila!!!

Mij een beetje beschuldigingen voor de dood van de vader van mijn kinderen, dat zegt genoeg over jullie!

Jullie hebben geen idee wat dat met met mijn dochter gedaan heeft, walgelijk zijn jullie en onprofessioneel!! Zijn geen andere woorden voor!
En dan al die zielige reacties van jullie onder reviews die wij nooit geplaatst hebben. Het zegt genoeg over jullie!

In afwachting van jullie excuses zowel hier als persoonlijk, jullie weten tenslotte waar we wonen na het onterechte bezoek bij ons thuis! Toon minder »
P R
10 augustus 2022 21:09
Ik ben hier zeer vriendelijk en netjes ontvangen. Mijn moeder kreeg een top behandeling voor haar wenkbrauwen en is hier zeer tevreden over. Toen we binnen kwamen was de sfeer zeer aangenaam en de medewerker was heel hulpvaardig en professioneel. Mijn complimenten voor de mooie locatie. Het ziet er prachtig netjes uit! Deze mooie plek is zeker een aanrader v... Toon meer »
Ik ben hier zeer vriendelijk en netjes ontvangen. Mijn moeder kreeg een top behandeling voor haar wenkbrauwen en is hier zeer tevreden over. Toen we binnen kwamen was de sfeer zeer aangenaam en de medewerker was heel hulpvaardig en professioneel. Mijn complimenten voor de mooie locatie. Het ziet er prachtig netjes uit! Deze mooie plek is zeker een aanrader voor andere mensen die op zoek zijn naar een goede en multi functionele beauty en schoonheids salon. Zhila is een hele aardige en professionele vrouw die 100% haar best doet met alles. Deze locatie is zeker een aanrader voor iemand die een fijne beauty behandeling wil. Toon minder »
Lily Gale
6 augustus 2022 21:09
Laat hier je oksels niet harsen. Super vriendelijk en lieve vrouw die mij hielp. Maar helaas is mijn ervaring met de daadwerkelijke behandeling niet goed bevallen. Mijn linker oksel is meer dan 10 keer getrokken waardoor mijn huid mee getrokken is. Edit; Dan geef je dus een review, hoop je op een fatsoenlijke reactie. Krijg je onderstaande domme reactie die... Toon meer »
Laat hier je oksels niet harsen. Super vriendelijk en lieve vrouw die mij hielp. Maar helaas is mijn ervaring met de daadwerkelijke behandeling niet goed bevallen. Mijn linker oksel is meer dan 10 keer getrokken waardoor mijn huid mee getrokken is.

Edit;
Dan geef je dus een review, hoop je op een fatsoenlijke reactie. Krijg je onderstaande domme reactie die ze onder elke slechte review plaatsen. Wat een simpel bedrijf is dit zeg. Toon minder »
Alexandra Ismalia
9 juli 2022 07:07
Afgelopen week ben ik voor het eerst gekomen bij beauty icon en wat een top service heb een gezichtsbehandeling afgenomen en me huid voelde gelijk beter aan. Dit zijn zeer professionele mensen die weten wat ze doen ik ga hier zeker vaker komen voel me gelijk thuis een topp kliniek. De bazinnen en het personeel erom heen is echt uiteraard een top team hoe ze... Toon meer »
Afgelopen week ben ik voor het eerst gekomen bij beauty icon en wat een top service heb een gezichtsbehandeling afgenomen en me huid voelde gelijk beter aan. Dit zijn zeer professionele mensen die weten wat ze doen ik ga hier zeker vaker komen voel me gelijk thuis een topp kliniek. De bazinnen en het personeel erom heen is echt uiteraard een top team hoe ze ook samen met elkaar werken en de klanten tevreden willen stellen is zeer professioneel raad iedereen hun aan! Toon minder »
Girlss Lifee
29 mei 2022 19:07
Ik voel me net bij de slager !!! Ik ben hier gekomen voor een laserbehandeling. Ik wou dat ik tijd kon terug draaien want mijn lichaam is helemaal vol met littekens. Ik zit al weken lang te huilen. Ik ben verminkt. Dit is geen eerlijke manier van zaken. Er is ook nooit excuses gekomen. Het enigste wat tegen mij gezegd werd is “je hebt al betaald, je kan er... Toon meer »
Ik voel me net bij de slager !!!

Ik ben hier gekomen voor een laserbehandeling. Ik wou dat ik tijd kon terug draaien want mijn lichaam is helemaal vol met littekens.
Ik zit al weken lang te huilen. Ik ben verminkt. Dit is geen eerlijke manier van zaken. Er is ook nooit excuses gekomen.
Het enigste wat tegen mij gezegd werd is “je hebt al betaald, je kan er niks meer aan doen”. Ik heb staan huilen en schreeuwen maar ze tonen geen 1% medelijden.
De eigenaresse heeft haar achterwerk laten doen en heeft zelf ook littekens.
Zij weet ook heel goed hoe het is om littekens te hebben !! Maar alsnog is er geen medelijden of een compensatie gekomen.

Nooit meer voor mij oplichterij. Toon minder »
Ryan Brooks
29 mei 2022 04:04
Ik kwam naar de salon voor tandenbleken. de licht getin (te) dame zei uit het niets dat ik neus fillers moet nemen voor mijn haak neus. Ik kom zelf uit India en ik ben trots op hoe ik eruit zie. Alleen deze opmerking viel me heel erg tegen. Ik heb ze op dat moment ook aangesproken dat dit soort opmerkingen echt problemen kunnen veroorzaken voor hun bedrijf.... Toon meer »
Ik kwam naar de salon voor tandenbleken. de licht getin (te) dame zei uit het niets dat ik neus fillers moet nemen voor mijn haak neus.
Ik kom zelf uit India en ik ben trots op hoe ik eruit zie. Alleen deze opmerking viel me heel erg tegen.
Ik heb ze op dat moment ook aangesproken dat dit soort opmerkingen echt problemen kunnen veroorzaken voor hun bedrijf.
Maar er werd gesuggereerd dat ik er mooier en beter uit zou Zien met fillers in mijn neus. Sorry maar ik ben wie ik ben.
Jullie willen geld verdienen…. Niet op deze manier !!! Dit is gewoon triest. Jullie proberen mensen onzeker te maken voor extra geld.
Zo werkt het niet in de praktijk. Misschien hadden jullie toch maar door moeten studeren voor Huid- therapeut in plaats van niveau 3 schoonheidsspecialiste.
Misschien kunnen jullie ook een cursus sociale vaardigheden volgen bij Schoevers, dat zijn hele goede opleidingen en jullie kunnen er echt wat van leren. Toon minder »
Araceli Perez
29 mei 2022 04:04
Ik ben zelf van Turkse afkomst. Ik als Turkse dame voelde me niet welkom in de salon. Er werd ineens heel sarcastisch tegen mij gepraat. De privacy van de klanten is hier trouwens ook niet op orde. Ze geven je wel een lachje wanneer je de salon verlaat na de behandeling, maar toen luisterde ik heel goed en er werd gewoon over de klant die net vertrok gewoon... Toon meer »
Ik ben zelf van Turkse afkomst. Ik als Turkse dame voelde me niet welkom in de salon. Er werd ineens heel sarcastisch tegen mij gepraat. De privacy van de klanten is hier trouwens ook niet op orde.
Ze geven je wel een lachje wanneer je de salon verlaat na de behandeling, maar toen luisterde ik heel goed en er werd gewoon over de klant die net vertrok gewoon geroddeld.
Dames, alsjeblieft. Deel geen prive zaken met de dames hier. Hoewel dit soort dingen wel bekend zijn bij vele schoonheidssalons is het als nog niet netjes.
Ik ben zelf een vrouw met eer en respect en ik zou niemand bekritiseren met afkomst, geloofsovertuiging of kleur. Het doet me pijn dat dit soort dingen mij overkomen.
Om mijzelf te besparen kom ik niet meer naar Beauty Icon voor een behandeling. Gelukkig is Almere vol met schoonheidssalons, wie weet vind ik mijn draai wel ergens. Toon minder »
Fernando E. Denny
29 mei 2022 04:04
Ik heb hier mijn wenkbrauwen laten doen (powder brows). De behandeling was zeer pijnlijk ik had tranen over mijn wangen. Mijn hoofd was helemaal dik en opgezet. Ik heb teruggebeld en de situatie uitgelegd. De dame zei “ja het kan nog een beetje zwellen”. Maar na een week was de zwelling in mijn gezicht niet weg en ik kon niet normaal slapen. Ben ik naar de h... Toon meer »
Ik heb hier mijn wenkbrauwen laten doen (powder brows). De behandeling was zeer pijnlijk ik had tranen over mijn wangen.
Mijn hoofd was helemaal dik en opgezet. Ik heb teruggebeld en de situatie uitgelegd. De dame zei “ja het kan nog een beetje zwellen”.
Maar na een week was de zwelling in mijn gezicht niet weg en ik kon niet normaal slapen. Ben ik naar de huisarts gegaan en blijkbaar is er dettol in mijn huid gekomen dankzij de dame (met donkere haren).
De huisarts zei dat dit levensgevaarlijk is en dat ik gelukkig op tijd aan de bel ben gaan hangen. Vervolgens ben ik opnieuw terug gegaan en verteld wat de huisarts zei.
Daarna kreeg ik een vergoeding, de vergoeding was een doosje chocolade. De dame zei “Je volgende behandeling is gratis”. Alsof ik nog terug kom????? Ik heb niet normaal meer kunnen slapen.
Ik hoop dat niemand nog naar jullie salon toe komt. Jullie slijmen bij klanten, zo zit ik niet in elkaar. Succes met geld verdienen. Toon minder »
John Ewan
29 mei 2022 04:04
Ohja en ik moest een postieve review schrijven, hierbij een negatieve! Ik kwam voor het eerst in de salon enkele weken geleden. Ik ben niet onzeker over mijzelf en ik sta wel sterk in mijn schoenen. Maar wat bij Beautyicon gebeurde vond ik abnormaal! Wat die 2 dames doen voor geld is ongelofelijk. Ineens had ik een donkere snor en kon ik die bij hun met tou... Toon meer »
Ohja en ik moest een postieve review schrijven, hierbij een negatieve!

Ik kwam voor het eerst in de salon enkele weken geleden. Ik ben niet onzeker over mijzelf en ik sta wel sterk in mijn schoenen.
Maar wat bij Beautyicon gebeurde vond ik abnormaal! Wat die 2 dames doen voor geld is ongelofelijk.
Ineens had ik een donkere snor en kon ik die bij hun met touw laten weg halen (ik heb helemaal geen donkere snor ik ben blond).
Ze raadde me aan om lipfillers bij hun te nemen zodat ik mooier zal worden omdat mijn lippen heel dun zijn.
Ik zei dat ik liever niks laat injecteren, toen zei de (Koer) dishe dame dat ik ook gewoon mn lippen met PMU moet laten doen omdat mn lippen te dun zijn.
Belachelijk. Ik kwam voor een acne behandeling… ik snap dat jullie geld willen verdienen maar dankzij jullie 2 dames ben ik ineens heel anders naar mijzelf gaan kijken.
Ik hoop dat jullie je beseffen dat jullie TE VER gaan voor geld. Toon minder »
Sam E. Dunham
29 mei 2022 04:04
Ik doe laserbehandeling en vetbevriezing bij BeautyIcon ik ben zeer tevreden met de resultaten , het is zeker een aanraden 👍🏼
Y Ali
19 april 2022 21:09
Fijne mensen erg vriendelijk en heel deskundig!zeker nog een keer heen.
Ramona Bouwman
26 februari 2022 07:07
Zojuist mijn tanden gebleekt bij beauty icon! Super blij met het resultaat en goede service! Ik kom zeker terug!!
Lindsey de Ruiter
22 februari 2022 13:01
Ik kom bij Beauty Icon voor de vet verwijderbehandeling. Het intake gesprek was heel fijn. Ik kreeg veel informatie en kon ook meteen terecht.
Dit is nu mijn derde keer.
Ik ben super te vreden!!
Er is sinds de eerste keer veel resultaat al te zien, ben er super blij mee.

De medewerkers zijn erg klantvriendelijk en professioneel.
Michelle Spier
22 februari 2022 12:12
Ik zit bij beautyicon onder laser behandeling, na 2 behandeldingen hoef ik nu al bijna niet meer te scheren. Ik ben er super blij mee, beautyicon raad ik iedereen aan.
Faried Soebratie
16 februari 2022 18:06
Ik ben bij beautyicon gegaan om mijn wenkbrauwen te epileren met touw. Nog nooit zijn mijn wenkbrauwen zo goed gedaan. Er wordt ruim tijd voor je genomen, vervolgens ben ik ook de vetbevriezing en de microneedling gaan doen. Ik ben super blij met het resultaat mijn huid is vele malen beter en ik ben heel veel afgevallen bij mijn buik. Deze zaak raad ik ieder... Toon meer »
Ik ben bij beautyicon gegaan om mijn wenkbrauwen te epileren met touw. Nog nooit zijn mijn wenkbrauwen zo goed gedaan. Er wordt ruim tijd voor je genomen, vervolgens ben ik ook de vetbevriezing en de microneedling gaan doen. Ik ben super blij met het resultaat mijn huid is vele malen beter en ik ben heel veel afgevallen bij mijn buik. Deze zaak raad ik iedereen aan, ze zijn eerlijk, professioneel en heel vriendelijk. Dankjewel Team Beautyicon Toon minder »
Esra Raouf el baki
29 januari 2022 08:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €125 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2018
Adres
Koppeldreef 3, Almere-Buiten
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten