Kliniek De Medici - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek De Medici

Kliniek De Medici

Bij Kliniek de Medici bent u in de deskundige handen van cosmetisch arts Chantalle van de Pas. Zij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Na haar artsexamen heeft zij een brede werkervaring opgedaan binnen de (cosmetische) dermatologie en het onderzoek hierin. Haar missie is “how to create healthy skin” en zij gaat altijd voor een gezonde huid en een natuurlijk resultaat. Zij heeft “oog voor natural beauty” en voor haar geldt “less is more”.

Kliniek de Medici is dé praktijk voor huidverbetering en huidverjonging in ’t Gooi.
Men gebruikt hiervoor de injectables (dit zijn de botuline toxine, filler, skinboosters en Profhilo® behandelingen) en de krachtige producten en peelings van Dr. Zein Obagi (ZO Skin Health).

Het doel is daarbij altijd te streven naar een gezonde huid en deze zo lang mogelijk in een optimale conditie houden. Daarbij kijken we altijd naar het gezicht als geheel, vinden we persoonlijke aandacht uiterst belangrijk en geven altijd eerlijk advies met realistische verwachtingen.

Als arts onderzoeker gebruikt Chantalle alleen veilige, effectieve en wetenschappelijk bewezen producten die al jaren op de markt zijn. Behalve huidveroudering worden ook huidziektes behandeld zoals oa acne, rosacea, ontstekingen, roodheid, wratjes en pigmentvlekken.

Kliniek De Medici uit Blaricum is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij Kliniek de Medici bent u in de deskundige handen van cosmetisch arts Chantalle van de Pas. Zij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Na haar artsexamen heeft zij een brede werkervaring opgedaan binnen de (cosmetische) dermatologie en het onderzoek hierin. Haar missie is “how to create healthy skin” en zij gaat altijd voor een gezonde huid en een natuurlijk resultaat. Zij heeft “oog voor natural beauty” en voor haar geldt “less is more”. Meer lezen »

"beste versie van jezelf, gezonde huid, aging gracefully"

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 150 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 150 per zone
2 zones
V.a. € 275 per behandeling
3 zones
V.a. € 375 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 475 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 100 per behandeling
Fillers
Aliaxin
V.a. € 300 per ml
BeloteroBelotero
V.a. € 300 per ml
Juvéderm
V.a. € 325 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 150 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 150 per behandeling
Onbekend merk skinbooster
V.a. € 150 per behandeling
ProfhiloProfhilo
V.a. € 300 per per 2 ml
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 750 per behandeling
VISCODERM Hydrobooster
V.a. € 300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2016
Adres
Matthijssenhoutweg 45A, Blaricum
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Chantalle van de Pas
Drs. Chantalle van de Pas
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Kliniek De Medici Reviews

5
21 reviews
Uitstekende ervaring bij De Medici! Professioneel, vakkundig, en helder in communicatie. Absoluut een aanrader!
Serhat Öztorun
4 juni 2024 13:01
Chantalle is vriendelijk, kundig en empathisch. Ze neemt ruim de tijd voor je en gaat samen kijken naar de beste behandeling die past. Ik zou haar zeker aanraden!
S Alt
29 mei 2024 13:01
Zeer tevreden over Chantalle van Kliniek de Medici. Zij weet met haar professionele en subtiele aanpak net dat verschil te maken. En ze denkt supergoed met je mee. Ik krijg veel complimenten over hoe ik eruit zie, fris en fruitig maar nog wel lekker mezelf. Ik raad Chantalle ten zeerste aan. Josephine
Vincent Geerts
1 april 2024 15:03
Onwijs tevreden over mijn behandeling bij Chantalle. Eindelijk iemand gevonden die mij echt kon helpen. Met haar kundige advies en de behandeling met de dr ZEIN OBAGI producten, heeft mijn huid een enorme boost gekregen. Wat een verbetering! Ik kan haar iedereen aanbevelen.
L. Naumovski
25 september 2023 11:11
Chantalle komt professioneel, eerlijk en duidelijk over. Heeft oog voor detail en weet heel goed wat ze doet. Heel subtiel resultaat behaald, blij mee!
machteld korenhof
20 juni 2023 16:04
Na haar hartelijke ontvangst nam Chantalle alle tijd voor een deskundig advies. Ook tijdens de behandeling legt ze alles precies uit. Ik ben heel erg blij met het resultaat!
Leonie Bauer
29 mei 2023 11:11
Na diverse operaties ivm Bells Parese vroeg ik mij af of Botox en/of fillers nog iets van toevoeging zou kunnen zijn. En dat kan het!! Wauw! Zeer subtiel, meedenkend en begripvol gaat Chantalle van Kliniek De Medici te werk. Met hele kleine stapjes zijn we tot een resultaat gekomen. Ik ben super blij!! Bij Kliniek De Medici voel je je comfortabel, begrepe... Toon meer »
Na diverse operaties ivm Bells Parese vroeg ik mij af of Botox en/of fillers nog iets van toevoeging zou kunnen zijn. En dat kan het!! Wauw!
Zeer subtiel, meedenkend en begripvol gaat Chantalle van Kliniek De Medici te werk. Met hele kleine stapjes zijn we tot een resultaat gekomen. Ik ben super blij!!
Bij Kliniek De Medici voel je je comfortabel, begrepen en welkom. Dank je wel Chantalle! Toon minder »
Sandra Smit
19 mei 2023 12:12
Ik ben zeer tevreden en kan iedereen die er frisser en jeugdiger uit wil zien aanraden om naar Chantalle te gaan. Haar advies is eerlijk en altijd gericht op een natuurlijke uitstraling. De behandeling is professioneel en de nazorg is ook uitstekend. Een aanrader!
H Meesters
5 april 2023 16:04
Mooie en zeer nette kliniek! Chantalle is zeer deskundig, vriendelijk en neemt alle tijd voor je.
Jac Speelman
29 juni 2022 11:11
Chantalle stelt je helemaal op je gemak en neemt alle tijd om samen een plan te maken. Zij gaat voor subtiele verbeteringen die er natuurlijk uitzien en dat was voor mij erg belangrijk.
Margit Meuwissen
1 juni 2022 13:01
Echte professional, zeer begaan met haar vak. Producten van ZO zijn niet goedkoop maar van top kwaliteit. Een aanrader in t' Gooi!
Roland Theuws
29 december 2021 17:05
Mijn huid is in de afgelopen 2 jaar bij Kliniek de Medici enorm verbeterd en ziet er goed uit. Oorspronkelijk kwam ik voor een behandeling van rosacea, welke inmiddels niet meer zichtbaar is. Chantalle neemt de tijd voor je en legt goed uit wat zij voor je kan betekenen. De producten van Dr. Zein Obagi zijn super en doen hun werk. Ik zal niet zo snel meer ie... Toon meer »
Mijn huid is in de afgelopen 2 jaar bij Kliniek de Medici enorm verbeterd en ziet er goed uit. Oorspronkelijk kwam ik voor een behandeling van rosacea, welke inmiddels niet meer zichtbaar is. Chantalle neemt de tijd voor je en legt goed uit wat zij voor je kan betekenen. De producten van Dr. Zein Obagi zijn super en doen hun werk. Ik zal niet zo snel meer iets anders willen! Toon minder »
Dani Havering
18 augustus 2021 15:03
Heel blij met de prachtige resultaten en de toegewijde service van Chantalle. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.
Katrien Smets
9 april 2021 15:03
Chantalle geeft goed informatie en neemt echt de tijd voor je. Ik heb al veel producten geprobeerd voor mijn rosacea. De Producten van Chantalle werken goed voor mijn hele huid. Mijn huid is in zijn geheel zachter en gezonder. De rode plekken gaan er niet weg mee, maar de kwaliteit van mijn huid is zeker beter geworden. Heel fijn!
P 1
19 januari 2020 10:10
Rode vlekken aan de rechterkant van mijn gezicht, en een tranend oog waren reden voor mij om in oktober naar de huisarts te gaan. Waarschijnlijk eczeem. Dus een hormoonzalfje, maar helaas. Een tweede hormoonzalfje voor schimmel, maar helaas. Toen door naar de dermatoloog. Die constateerde gordelroos. Een pillenkuur met weer een nieuw zalfje moest de oplossin... Toon meer »
Rode vlekken aan de rechterkant van mijn gezicht, en een tranend oog waren reden voor mij om in oktober naar de huisarts te gaan. Waarschijnlijk eczeem. Dus een hormoonzalfje, maar helaas. Een tweede hormoonzalfje voor schimmel, maar helaas. Toen door naar de dermatoloog. Die constateerde gordelroos. Een pillenkuur met weer een nieuw zalfje moest de oplossing zijn. Maar helaas na een week niet over. Dan waarschijnlijk een ontsteking, dus weer een andere kuur. Maar helaas. Een allergietest, wie weet...Maar helaas. Inmiddels waren de rode vlekken wel wat minder en stuurde de dermatoloog mij naar huis, met de tip als het erger wordt, gewoon weer bellen.
Nadat de vlekken weer opvlamde ben ik opnieuw naar de huisarts gegaan. Hij kon weinig doen. Gaf als optie een second opinion. En liet de huidziekte rosacea vielen. Dit bracht mij aan het googelen en zodoende kwam ik uit bij kliniek De Medici in Blaricum.
Na een hartelijk ontvangst van Chantalle heeft zij in alle rust mijn verhaal aangehoord. Daarna vroeg zij door op mijn leef- en eetgewoontes. Vervolgens keek ze rustig na de rode vlekken op het gezicht.
Met een goed onderbouwd verhaal heeft zij mij overtuigd dat de rode vlekken geen rosacea zijn, maar wel degelijk gordelroos. Mijn eigen immuunsysteem zal dit virus uiteindelijk zelf overwinnen. Antivirale middelen en oogdruppels verminderen de symptomen. Ik ga er vanuit dat ik er binnenkort weer stralend uit zal zien.
Met dit gratis gouden advies, wat naslagwerk en een hartelijke handdruk verliet ik gerustgesteld de kliniek.
Chantalle, ook via deze weg nogmaals hartelijk dank. Toon minder »
Arjo Slotboom
17 januari 2019 14:02
Ik ben naar Kliniek De Medici gegaan voor advies en behandeling van pigmentvlekjes in mijn hals, ontstaan tijdens mijn zwangerschappen. In overleg met Chantalle vd Pas ben ik overgestapt op de ZO Skin Health (by Zein Obagi) huidverzorgingslijn (reiniging en verzorging) ipv de (merk) producten die ik dagelijks gebruikte. Met af en toe een kuur gerricht op pi... Toon meer »
Ik ben naar Kliniek De Medici gegaan voor advies en behandeling van pigmentvlekjes in mijn hals, ontstaan tijdens mijn zwangerschappen. In overleg met Chantalle vd Pas ben ik overgestapt op de ZO Skin Health (by Zein Obagi) huidverzorgingslijn (reiniging en verzorging) ipv de (merk) producten die ik dagelijks gebruikte. Met af en toe een kuur gerricht op pigment correctie. Ik ben heel tevreden met de geboekte resultaten en blijf de producten (via Chantalle) daarom gebruiken. Ook gebruik ik op haar advies de Tint du Soleil met spf30 dagelijks voor een beetje kleur over de dagverzorging. Mijn huid was altijd al goed, los van de pigmentvlekjes, maar voelt nu nog beter en ziet er mooier en egaler uit. Mensen vragen mij regelmatig wat ik doe om mijn huid er zo goed uit te laten zien en reageren verrast als ik uitleg hoe dat komt en hoe oud ik ben. Ik kan de kliniek en Chantal als cosmetisch arts zeer aanbevelen! Toon minder »
Fem Ruisch
30 april 2018 17:05
Ik ben erg blij met Chantalle van Kliniek De Medici! Chantalle is naast een uiterst deskundig arts, ook heel betrokken bij haar clienten. In haar adviezen en bij haar behandelingen is zij kritisch, zodat de client altijd de voor haar/hem beste behandeling met het beste/mooiste resultaat krijgt. Bijna een jaar geleden ben ik onder haar deskundige begeleiding... Toon meer »
Ik ben erg blij met Chantalle van Kliniek De Medici! Chantalle is naast een uiterst deskundig arts, ook heel betrokken bij haar clienten. In haar adviezen en bij haar behandelingen is zij kritisch, zodat de client altijd de voor haar/hem beste behandeling met het beste/mooiste resultaat krijgt. Bijna een jaar geleden ben ik onder haar deskundige begeleiding gestart met de producten en peelings van Dr Obagi. Al heel snel zag ik mijn huid verbeteren en er frisser uit zien. In het begin is het wel even wennen om een soort routine op te bouwen met alle producten, die je in een bepaalde volgorde moet gebruiken/aanbrengen. Maar dat went al snel. En het resultaat maakt dat allemaal zeker de moeite waard. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien! Ik word vaak gevraagd wat ik voor creme gebruikt. Kan iedereen Kliniek de Medici (én de producten van Dr Obagi) van harte aanraden!!! Toon minder »
Irene Aars
19 mei 2017 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Kliniek De Medici?

Bij Kliniek De Medici kost één zone Botox € 150,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Kliniek De Medici?

Bij Kliniek De Medici kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 300,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Kliniek De Medici?

Kliniek De Medici scoort 5 van de 5 sterren uit 17 Google reviews.

Wat is het adres van Kliniek De Medici?

In Blaricum is Kliniek De Medici gevestigd op Matthijssenhoutweg 45A.