Kliniek De Medici

Kliniek De Medici

Kliniek De Medici uit Blaricum is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
13 reviews
Chantalle stelt je helemaal op je gemak en neemt alle tijd om samen een plan te maken. Zij gaat voor subtiele verbeteringen die er natuurlijk uitzien en dat was voor mij erg belangrijk.
Margit Meuwissen
1 juni 2022 13:01
Echte professional, zeer begaan met haar vak. Producten van ZO zijn niet goedkoop maar van top kwaliteit. Een aanrader in t' Gooi!
Roland Theuws
29 december 2021 17:05
Mijn huid is in de afgelopen 2 jaar bij Kliniek de Medici enorm verbeterd en ziet er goed uit. Oorspronkelijk kwam ik voor een behandeling van rosacea, welke inmiddels niet meer zichtbaar is. Chantalle neemt de tijd voor je en legt goed uit wat zij voor je kan betekenen. De producten van Dr. Zein Obagi zijn super en doen hun werk. Ik zal niet zo snel meer ie... Toon meer »
Mijn huid is in de afgelopen 2 jaar bij Kliniek de Medici enorm verbeterd en ziet er goed uit. Oorspronkelijk kwam ik voor een behandeling van rosacea, welke inmiddels niet meer zichtbaar is. Chantalle neemt de tijd voor je en legt goed uit wat zij voor je kan betekenen. De producten van Dr. Zein Obagi zijn super en doen hun werk. Ik zal niet zo snel meer iets anders willen! Toon minder »
Dani Havering
18 augustus 2021 15:03
Heel blij met de prachtige resultaten en de toegewijde service van Chantalle. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.
Katrien Smets
9 april 2021 15:03
Chantalle geeft goed informatie en neemt echt de tijd voor je. Ik heb al veel producten geprobeerd voor mijn rosacea. De Producten van Chantalle werken goed voor mijn hele huid. Mijn huid is in zijn geheel zachter en gezonder. De rode plekken gaan er niet weg mee, maar de kwaliteit van mijn huid is zeker beter geworden. Heel fijn!
P 1
19 januari 2020 10:10
Rode vlekken aan de rechterkant van mijn gezicht, en een tranend oog waren reden voor mij om in oktober naar de huisarts te gaan. Waarschijnlijk eczeem. Dus een hormoonzalfje, maar helaas. Een tweede hormoonzalfje voor schimmel, maar helaas. Toen door naar de dermatoloog. Die constateerde gordelroos. Een pillenkuur met weer een nieuw zalfje moest de oplossin... Toon meer »
Rode vlekken aan de rechterkant van mijn gezicht, en een tranend oog waren reden voor mij om in oktober naar de huisarts te gaan. Waarschijnlijk eczeem. Dus een hormoonzalfje, maar helaas. Een tweede hormoonzalfje voor schimmel, maar helaas. Toen door naar de dermatoloog. Die constateerde gordelroos. Een pillenkuur met weer een nieuw zalfje moest de oplossing zijn. Maar helaas na een week niet over. Dan waarschijnlijk een ontsteking, dus weer een andere kuur. Maar helaas. Een allergietest, wie weet...Maar helaas. Inmiddels waren de rode vlekken wel wat minder en stuurde de dermatoloog mij naar huis, met de tip als het erger wordt, gewoon weer bellen.
Nadat de vlekken weer opvlamde ben ik opnieuw naar de huisarts gegaan. Hij kon weinig doen. Gaf als optie een second opinion. En liet de huidziekte rosacea vielen. Dit bracht mij aan het googelen en zodoende kwam ik uit bij kliniek De Medici in Blaricum.
Na een hartelijk ontvangst van Chantalle heeft zij in alle rust mijn verhaal aangehoord. Daarna vroeg zij door op mijn leef- en eetgewoontes. Vervolgens keek ze rustig na de rode vlekken op het gezicht.
Met een goed onderbouwd verhaal heeft zij mij overtuigd dat de rode vlekken geen rosacea zijn, maar wel degelijk gordelroos. Mijn eigen immuunsysteem zal dit virus uiteindelijk zelf overwinnen. Antivirale middelen en oogdruppels verminderen de symptomen. Ik ga er vanuit dat ik er binnenkort weer stralend uit zal zien.
Met dit gratis gouden advies, wat naslagwerk en een hartelijke handdruk verliet ik gerustgesteld de kliniek.
Chantalle, ook via deze weg nogmaals hartelijk dank. Toon minder »
Arjo Slotboom
17 januari 2019 14:02
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €150 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €325 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering
Kliniek opgericht
2015
Adres
Matthijssenhoutweg 45A, Blaricum
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling