skin-surgery-257x100

Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek

Wij zijn Skin + Surgery Clinics. We vinden dat jij uniek bent en dat jij het verdient om jezelf te zijn. Wij geloven dat innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan. Pas als je lichaam en geest in balans zijn, verover je met je glimlach de hele wereld.

Skin + Surgery Clinics is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in injectables, huidverbetering en cosmetische chirurgie. We hebben aandacht voor jouw verhaal. Met warmte, sympathie en inzicht maken we een behandelplan dat gericht is op jouw dromen. We staan voor kwaliteit en tevredenheid. Niet voor niets behoort Skin + Surgery Clinics tot één van de hoogst gewaardeerde cosmetische klinieken van Nederland.

Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek uit Bergschenhoek is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand

Reviews

4.7
59 reviews
In maart voor een bovenooglidcorrectie naar locatie Bergschenhoek gegaan. Wat een geweldige en fijne ervaring. Een deskundig team met liefde voor het vak. Elke stap is goed begeleid, uitgelegd en netjes afgehandeld. Ondanks dat ik super zenuwachtig was viel het mij enorm mee. Nul pijn gehad, enkel wat ongemak. Echt een top ervaring en ik zou het zo weer doen... Toon meer »
In maart voor een bovenooglidcorrectie naar locatie Bergschenhoek gegaan. Wat een geweldige en fijne ervaring. Een deskundig team met liefde voor het vak. Elke stap is goed begeleid, uitgelegd en netjes afgehandeld. Ondanks dat ik super zenuwachtig was viel het mij enorm mee. Nul pijn gehad, enkel wat ongemak. Echt een top ervaring en ik zou het zo weer doen. Dankzij het mooie resultaat is dat voorlopig niet nodig ;). Enorm bedankt dr. Woltman & team! Toon minder »
Leanda Brooks
29 april 2022 17:05
Prefessionele begeleiding, geen complicaties of pijn. Een heel natuurlijk effect van de ooglid correctie. 100% tevreden
Johanna Vlamings
26 april 2022 11:11
Heb face/halslift gehad !! Heel tevreden en blij met eindresultaat !!
Iedereen super aardig en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt !!
Gertruud Bijl
12 februari 2022 15:03
Eind december 2021 een ooglidcorrectie laten doen door Dr Kirsten Woltman. De intake was in Den Haag. Dit ging best snel en er werden foto's gemaakt. Uiteindelijk de behandeling in Bergschenhoek gedaan. Ik was erg zenuwachtig aangezien het wel je ogen zijn. Uiteindelijk heel vriendelijk geholpen ook belde ik 2 x van te voren maar de aardige dames van de rec... Toon meer »
Eind december 2021 een ooglidcorrectie laten doen door Dr Kirsten Woltman. De intake was in Den Haag. Dit ging best snel en er werden foto's gemaakt. Uiteindelijk de behandeling in Bergschenhoek gedaan. Ik was erg zenuwachtig aangezien het wel je ogen zijn. Uiteindelijk heel vriendelijk geholpen ook belde ik 2 x van te voren maar de aardige dames van de receptie stellen je gerust. Ook tijdens de operatie praten ze tegen je zodat je wordt afgeleid. Na 1 week met hechtingen gelopen mochten ze eruit. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ik raad deze kliniek dan ook aan voor je ooglidcorrectie. Dr Woltman stelt je echt op je gemak. Toon minder »
franny van der h
17 januari 2022 20:08
Begin december heb ik mijn buccaal vet laten verwijderen door dr. Tha-in. Heel erg tevreden over hoe alles is verlopen. Het team wat er staat is héél erg vriendelijk en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. De ingreep zelf was ook heel goed te doen, ging supersnel en door de verdoving voel je er niks van. Het herstel ging ook top. Vrijwel nergens last... Toon meer »
Begin december heb ik mijn buccaal vet laten verwijderen door dr. Tha-in. Heel erg tevreden over hoe alles is verlopen. Het team wat er staat is héél erg vriendelijk en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. De ingreep zelf was ook heel goed te doen, ging supersnel en door de verdoving voel je er niks van. Het herstel ging ook top. Vrijwel nergens last van gehad - klein beetje zwelling - en had de volgende dag eigenlijk gewoon weer aan het werk gekund. De kliniek heeft ook na de ingreep nog contact opgenomen om te vragen hoe het ging etc. Erg netjes! Met het resultaat ben ik ook superblij! Dit is precies wat ik wilde. Al met al raad ik deze kliniek zeker aan en wil ik ze nogmaals bedanken voor de goede zorg. Toon minder »
W Hilbrands
7 januari 2022 09:09
Top service van a tot z. En met een prachtig eindresultaat. Ik kan deze kliniek van harte aanbevelen.
Ilse Van der meer
29 december 2021 06:06
Heel erg tevreden; goeie begeleiding in de aanloop (door meerdere belletjes) en tevens fijne nazorg. Voelde me erg op m'n gemak en vooral ook heel erg tevreden over het resultaat!
Ester van der Bijl
16 februari 2021 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €150 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €100 per behandeling
Collageen stimulerende fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €550 per 1,5 ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. €600 per ml
Consult
1e consult
Gratis
Second opinie
V.a. €250 per consult
Fillers
Aliaxin
V.a. €390 per ml
Restylane
V.a. €390 per ml
Stylage
V.a. €390 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €295 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €500 per 2 oksels
PDO Draadlift
V.a. €400 per behandeling
Vitamine infuus
V.a. €150 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €325 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €250 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
5000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2011
Adres
Leeuwenhoekweg 4, Bergschenhoek
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling