skin-surgery-257x100

Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek

Wij zijn Skin + Surgery Clinics. We vinden dat jij uniek bent en dat jij het verdient om jezelf te zijn. Wij geloven dat innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan. Pas als je lichaam en geest in balans zijn, verover je met je glimlach de hele wereld.

Skin + Surgery Clinics is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in injectables, huidverbetering en cosmetische chirurgie. We hebben aandacht voor jouw verhaal. Met warmte, sympathie en inzicht maken we een behandelplan dat gericht is op jouw dromen. We staan voor kwaliteit en tevredenheid. Niet voor niets behoort Skin + Surgery Clinics tot één van de hoogst gewaardeerde cosmetische klinieken van Nederland.

Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek uit Bergschenhoek is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Alluzience (1 zone)
V.a. € 165 per zone
Azzalure (1 zone)
V.a. € 165 per zone
Bocouture (1 zone)
V.a. € 165 per zone
Drie (3) zones
V.a. € 385 per behandeling
Dysport (1 zone)
V.a. € 165 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 100 per behandeling
Twee (2) zones
V.a. € 285 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Second opinie
V.a. € 250 per consult
Fillers
Juvéderm
V.a. € 500 per ml
Lanluma X (per flacon van 50 ML)
V.a. € 3.000 per behandeling
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 550 per 1,5 ml
Restylane
V.a. € 450 per ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 600 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 300 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 2.000 per behandeling
Infusen
Hydratatie
V.a. € 200 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 200 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 500 per 2 oksels
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 690 per per ingreep (twee ogen)
PDO Draadlift
V.a. € 400 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 350 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 875 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 250 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
10000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2011
Adres
Leeuwenhoekweg 4, Bergschenhoek
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Aletta de Wit
Drs. Aletta de Wit
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Elizia Soares
Drs. Elizia Soares
+ 2 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Leanne Wong
Drs. Leanne Wong
+ 2 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Thanya Tha-In
Dr. Thanya Tha-In
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Diederik van Imhoff
Drs. Diederik van Imhoff
+ 5 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Amra Sabanovic
Drs. Amra Sabanovic
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 109,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Vivian Beekman
Drs. Vivian Beekman
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Suzanne van Soest-Valkenet
Drs. Suzanne van Soest-Valkenet
+ 3 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek Reviews

4.9
168 reviews
Al jaren heb ik last van mijn hangende oogleden. Hoofdpijn, moe en branderig. Na vele reviews van verschillende klinieken te hebben gelezen, heb ik onlangs de knoop doorgehakt en heb ik een afspraak gemaakt bij Skin & surgery clinics Bergschenhoek. Ik werd hartelijk ontvangen en tijdens de intakegesprek werd ik door Mireille op mijn gemak gesteld. 2 weken la... Toon meer »
Al jaren heb ik last van mijn hangende oogleden. Hoofdpijn, moe en branderig. Na vele reviews van verschillende klinieken te hebben gelezen, heb ik onlangs de knoop doorgehakt en heb ik een afspraak gemaakt bij Skin & surgery clinics Bergschenhoek. Ik werd hartelijk ontvangen en tijdens de intakegesprek werd ik door Mireille op mijn gemak gesteld. 2 weken later kon ik al geholpen worden. Afgelopen maandag 17 april kreeg ik dan mijn ooglidcorrectie die werd uitgevoerd door chirurg Kristel Woltman met assistentie van mireille. Het was tijdens de ingreep vooral relaxed en gezellig en geheel pijnloos. Ook de week na de ingreep totaal geen last gehad. Ik ben ook niet erg blauw geweest. Veel koelen heeft geholpen. Afgelopen maandag zijn mn hechtingen eruit gegaan. Ook dit was pijnloos en het resultaat is een behoorlijke verbetering. Zo mooi. En per dag zie je het mooier worden. Ik ben zo blij. Dit had ik jaren eerder moeten doen. Ik wil alle dames danken voor de goede zorgen, in het bijzonder Kristel en Mireille. Kristel is spontaan en zeer vakkundig en houdt ervan dat je uitstraling natuurlijk blijft, wat ik heel belangrijk vind. Ik zal haar dan ook zeker aanbevelen. Toon minder »
Judith V
25 april 2023 16:04
3 weken geleden heb ik een behandeling ondergaan. Ik heb het vanaf het eerste consult tot aan nu erg positief ervaren. Ze zijn erg vriendelijk, hebben mij op mijn gemak gesteld tijdens de behandeling en gerust gesteld na de behandeling als ik me zorgen maakte. Ik kon ze 24 uur per dag bereiken als dit nodig was en werd dan ook fijn geholpen. De kliniek is s... Toon meer »
3 weken geleden heb ik een behandeling ondergaan. Ik heb het vanaf het eerste consult tot aan nu erg positief ervaren. Ze zijn erg vriendelijk, hebben mij op mijn gemak gesteld tijdens de behandeling en gerust gesteld na de behandeling als ik me zorgen maakte. Ik kon ze 24 uur per dag bereiken als dit nodig was en werd dan ook fijn geholpen. De kliniek is schoon, mooi en je word vriendelijk ontvangen. Zeer ervaren, betrokken artsen en personeel. Zelf ben ik behandeld door dokter Amra, waar ik heel tevreden mee ben. Ik zou Skin+Surgery Clinics zeker aanraden! Toon minder »
Chantana De Maar
1 maart 2023 18:06
Voor het eerst langs geweest voor botox en wat vond ik het spannend! Hier is Drs. Amra onwijs fijn mee omgegaan om mij echt op mijn gemak te stellen en welkom te laten voelen in de kliniek. Het resultaat is onwijs mooi.

Een mooie kliniek waar ze echt meedenken met je voor een mooi kundig resultaat.

Bedankt groetjes Sorèl
Sorel Mulder
4 januari 2023 11:11
Ik heb een ooglidcorrectie gehad. Ik ben heel prettig geholpen, goed geïnformeerd. Fijne sfeer en tijdens de ingreep werd ik op m'n gemak gesteld en heb geen pijn gehad. Resultaat is nog afwachten maar na 4 dagen ziet het er al goed uit en heb ik alle vertrouwen in het verdere herstel.
Sandra Buitenhuis
26 december 2022 14:02
Al jaren zat ik met het idee om deze operatie te ondergaan. Uiteindelijk in een spontaan moment een consult geboekt en ik had me geen betere ervaring kunnen wensen. Doc Amra is onzettend kundig, geduldig en vriendelijk. Tijdens de operatie heeft zij samen met de assistente Marije mij gerust gesteld, liefdes advies gegeven en geweldig geholpen. Bij het zien v... Toon meer »
Al jaren zat ik met het idee om deze operatie te ondergaan. Uiteindelijk in een spontaan moment een consult geboekt en ik had me geen betere ervaring kunnen wensen. Doc Amra is onzettend kundig, geduldig en vriendelijk. Tijdens de operatie heeft zij samen met de assistente Marije mij gerust gesteld, liefdes advies gegeven en geweldig geholpen. Bij het zien van het eindresultaat moest ik huilen: wat een verademing and was ontzettend goed gedaan. Nu in mijn herstel periode ervaar in nauwelijks last- de nazorg instructies waren duidelijk. Doc. Amra bedankt! Door u zal mijn leven nooit meer hetzelfde zijn en kan ik mijzelf eindelijk in een nieuw beeld zien. Toon minder »
利石莲
11 december 2022 13:01
Ik ben zeer tevreden met het behaalde resultaat van mijn ooglid correctie,heel erg blij mee. Maar ook de nazorg is perfect geweest. Ik raad iedereen dokter Kristel Woltman aan👌🏽🙏🏽🤗
Aukje knops
1 november 2022 15:03
Allereerst kan ik melden dat ik over de behandeling meer dan 100% tevreden ben ! Ik heb mezelf vooraf goed ingelezen waar ik de behandeling zou laten doen , zo kwam ik bij Skin+Surgery terecht . Op de site zag ik dat Dr. Tanya Tha-In gespecialiseerd is in de facelift behandeling . Tijdens de 1e afspraak, het intake-gesprek, wist ik dat ik de juiste keus had... Toon meer »
Allereerst kan ik melden dat ik over de behandeling meer dan 100% tevreden ben ! Ik heb mezelf vooraf goed ingelezen waar ik de behandeling zou laten doen , zo kwam ik bij Skin+Surgery terecht .
Op de site zag ik dat Dr. Tanya Tha-In gespecialiseerd is in de facelift behandeling .
Tijdens de 1e afspraak, het intake-gesprek, wist ik dat ik de juiste keus had gemaakt.
Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren, na het 2e gesprek werd de behandeling ingepland.
Alles keurig op tijd en en volgens afspraak. De behandeling ging ook perfect. Na 2 dagen ging het verband er af ...dat was even wennen, dr Tanya zei dat ik geduld moest hebben en dat alles goed zou komen.
Na 2 weken gingen de eerste hechtingen eruit, weer een stapje verder.
Nu ben ik 4 maanden verder en het resultaat is geweldig.
Nogmaals bedankt voor de goede voor- en nazorg van mijn behandeling. Toon minder »
Sonja Noorlander
26 september 2022 18:06
Zoals hieronder heb ik hetzelfde ervaren met een operatie, die 1,5 gelden is gedaan en nog steeds niet blij ben met het resultaat en een litteken plooi heb waar ik niet blij mee ben. Eerst was er tegen me gezegd toen dr tha-inn me in het echt zag dat ze het wel kon herstellen maar ik wilden er over nadenken. Later werd ik afgewimpeld met een video consult... Toon meer »
Zoals hieronder heb ik hetzelfde ervaren met een operatie, die 1,5 gelden is gedaan en nog steeds niet blij ben met het resultaat en een litteken plooi heb waar ik niet blij mee ben.

Eerst was er tegen me gezegd toen dr tha-inn me in het echt zag dat ze het wel kon herstellen maar ik wilden er over nadenken.

Later werd ik afgewimpeld met een video consult die ik als heel onprettig hebt ervaren, kreeg te horen dat ik het maar beter kon oplossen met Botox sorry maar daar heb ik de ingreep niet voor onder gaan.

Om de situatie erger te maken werd ik ongelooflijk klantonvriendelijk te woord gestaan. Dit is niet hoe je tegen klanten praat die voor een ingreep hebben betaald en goede na zorg willen. Echt zo onprofessioneel. Toon minder »
Naomie Ekelmans
17 augustus 2022 13:01
Gisteren voor de eerste keer geweest, voor mijn lippen en mijn traangootjes. Ze nemen echt de tijd voor je, geven duidelijke uitleg en stellen je gerust. Het belangrijkste vind ik ik dat ze het op een natuurlijk manier doen op die manier krijg je ook de mooiste resultaten. Het was ook erg gezellig en ze gebruiken hele goede technieken voor het beste resulta... Toon meer »
Gisteren voor de eerste keer geweest, voor mijn lippen en mijn traangootjes.

Ze nemen echt de tijd voor je, geven duidelijke uitleg en stellen je gerust. Het belangrijkste vind ik ik dat ze het op een natuurlijk manier doen op die manier krijg je ook de mooiste resultaten. Het was ook erg gezellig en ze gebruiken hele goede technieken voor het beste resultaat en ook zo dat het niet blauw word. Mocht ik in de toekomst nog meer willen doen ga ik zeker terug.

Mijn extra complimenten naar Drs. Amra, ze is echt een perfectionist die heel netjes haar werk doet en alles goed bekijkt voor een perfect resultaat. Toon minder »
Sanne
31 juli 2022 10:10
Fijne kliniek, ben behandeld door dokter amra. Wat een fijne arts, luistert echt naar je wensen, legt alles heel goed uit straalt rust uit en stelt je op gemak. Je ben misschien meer kwijt aan en behandeling als andere klinieken maar is het meer als waard. Hier weten ze waar ze het over hebben , nemen de tijd en ben je geen nummer. Super tevreden
Wendy Disselkoen
28 juli 2022 11:11
Dr. Tha-In deed een facelift voor mij. Tijdens de operatie heb ik geslapen en niets gevoeld. Het verband werd de tweede dag na de operatie verwijderd. Ik was aangenaam verrast dat ik geen enkele blauwe plek op mijn gezicht had. De postoperatieve periode was zeer gemakkelijk en pijnloos. Ik ben erg blij met het resultaat, ik voel me goed en kijk met plez... Toon meer »
Dr. Tha-In deed een facelift voor mij. Tijdens de operatie heb ik geslapen en niets gevoeld. Het verband werd de tweede dag na de operatie verwijderd. Ik was aangenaam verrast dat ik geen enkele blauwe plek op mijn gezicht had. De postoperatieve periode was zeer gemakkelijk en pijnloos. Ik ben erg blij met het resultaat, ik voel me goed en kijk met plezier naar mezelf in de spiegel. Ik denk dat ik er minstens 10 jaar jonger uitzie. Toon minder »
I van der zanden
23 juli 2022 11:11
Geweldige ervaring veel vragen mbt de behandeling werden goed uitgelegd ook de voor/nadelen van de behandeling.
Het was mijn eerste keer dus ik was best wat zenuwachtig maar door de goede uitleg en de rust die de specialist uitstraalde werd ik zelf ook rustig. De behandeling was goed en het resultaat super goed ik ben compleet een ander persoon bedankt 🥰
Rageni Goeptar
13 juli 2022 13:01
Begin april ooglid correctie laten doen. Absoluut naar volle tevredenheid. Fantastische arts en heel fijn team van mensen daaromheen. Liefde voor hun vak bij een ieder. Dr. Woltman heeft me zeker een frisse open blik gegeven. Volgen mij schoonzus zie ik er 20 jaar jonger uit.
Jose Meijers
24 mei 2022 10:10
Na 2 jaar welles nietes toch besloten een facelift te doen. Veel informatie gezocht en welke kliniek dan? Wegens de goede berichten gekozen voor deze kliniek. Heb nu precies 2 weken geleden facelift laten doen en op advies gelijk mijn bovenoogleden gedaan. En wat ben ik blij...zo mooi geworden. Het is heel natuurlijk en zacht. Heb er zelf voor gekozen om t... Toon meer »
Na 2 jaar welles nietes toch besloten een facelift te doen. Veel informatie gezocht en welke kliniek dan? Wegens de goede berichten gekozen voor deze kliniek. Heb nu precies 2 weken geleden facelift laten doen en op advies gelijk mijn bovenoogleden gedaan. En wat ben ik blij...zo mooi geworden. Het is heel natuurlijk en zacht. Heb er zelf voor gekozen om twee weken verlof op te nemen en zou dat ook aanraden. Overweeg jezelf nog om dit te laten doen zou ik je deze kliniek aan raden...van mij een dikke 12. Voor en nazorg helemaal top. Toon minder »
Angellique Hartog
18 mei 2022 15:03
Ik ga al jaren naar deze kliniek voor botox, fillers, huidtherapie en sinds kort ook profhilo. Ik ben door diverse artsen en therapeuten behandeld en altijd tevreden. De informatie vooraf, nazorg, hygiëne, gezelligheid en persoonlijke aandacht zijn altijd top! Ook de producten die ze gebruiken zijn erg fijn. Kortom, ik zie mijzelf hier nog heel lang komen :-... Toon meer »
Ik ga al jaren naar deze kliniek voor botox, fillers, huidtherapie en sinds kort ook profhilo. Ik ben door diverse artsen en therapeuten behandeld en altijd tevreden. De informatie vooraf, nazorg, hygiëne, gezelligheid en persoonlijke aandacht zijn altijd top! Ook de producten die ze gebruiken zijn erg fijn. Kortom, ik zie mijzelf hier nog heel lang komen :-D Toon minder »
R C
3 mei 2022 13:01
Ruim een jaar geleden een ooglidcorrectie ondergaan en super tevreden over het resultaat.
Goed voorbereid de ingreep ondergaan door goede voorlichting.
Een paar dagen na de ingreep zeer fijn telefonisch te woord gestaan en gerustgesteld door Lisanne.
Na zes weken een nacontrole gehad en nu, na een jaar, kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben.
Henriette Looyestein
3 mei 2022 13:01
6 maanden geleden ben ik een faceslimming behandeling ondergaan door dr Thanya. De aanloop naar de behandeling en de behandeling zelf zijn prima verlopen. Echter is het de nazorg waar het grote gebrek is. De nacontrole (na 6 weken) wordt niet uitgevoerd door de behandelend arts, maar door een consulent. De arts ziet jou zelf dus niet. Prima, dit heb ik zo g... Toon meer »
6 maanden geleden ben ik een faceslimming behandeling ondergaan door dr Thanya. De aanloop naar de behandeling en de behandeling zelf zijn prima verlopen.

Echter is het de nazorg waar het grote gebrek is. De nacontrole (na 6 weken) wordt niet uitgevoerd door de behandelend arts, maar door een consulent. De arts ziet jou zelf dus niet. Prima, dit heb ik zo geaccepteerd.

Het wordt echter anders als je 5 maanden na de ingreep ontevreden bent met het resultaat of je zorgen maakt om het herstel. Ik heb contact opgenomen omdat ik mij zorgen maak over een bepaalde zwelling bij het behandelend gebied. Het leek mij beter dat de arts mij in persoon zou zien, maar ik moest foto’s toesturen en deze werden beoordeeld door de arts.

Na enkele weken namen mijn zorgen niet af en nam ik wederom contact op en verzocht om een persoonlijke evualatie door de behandelend arts. De telefoniste vertelde mij dat dit niet mogelijk is omdat de arts te druk is en ik alleen een afspraak kon maken met de consulent (de “rechterhand” van de arts). Dit vond ik zeer frappant. De arts heeft mij NOOIT gezien sinds de ingreep, wat ik al vreemd vind, maar nu kan ze mij ook niet zien terwijl ik mij zorgen maak om het resultaat/herstel?

Om de situatie erger te maken werd ik ongelooflijk klantonvriendelijk te woord gestaan door ene Lisanne. Dit is niet hoe je tegen klanten praat die voor een ingreep hebben betaald die duurder is dan jouw gehele maandloon. Echt zo onprofessioneel, totaal niet verwacht van Skin Surgeries.

Overigens claimde Lisanne dat zij mij “enkel wilt helpen”, maar dat doe je niet door klanten het gevoel te geven dat zij een last zijn terwijl ik nota bene mijn zorgen n.a.v. een ingreep kom toelichten. Verder zou ik volgens Lisanne wederom foto’s moeten opsturen zodat zij dit kon overleggen met de arts (iets wat ik al enkele weken geleden al heb gedaan).

Los van de ongepaste houding van Lisanne, gaat het dus ook om het beleid van de kliniek: dat je heel, heel veel moeite moet doen om een afspraak te krijgen met je behandelend arts na een ingreep, zelfs als je zorgen/twijfels hebt en €3000 hebt betaald. Dat kan gewoon echt niet en ik vraag mij af of dit in lijn is met de wetgeving en richtlijnen omtrent cosmetische chirurgie. Toon minder »
Imane Lnn
2 mei 2022 15:03
In maart voor een bovenooglidcorrectie naar locatie Bergschenhoek gegaan. Wat een geweldige en fijne ervaring. Een deskundig team met liefde voor het vak. Elke stap is goed begeleid, uitgelegd en netjes afgehandeld. Ondanks dat ik super zenuwachtig was viel het mij enorm mee. Nul pijn gehad, enkel wat ongemak. Echt een top ervaring en ik zou het zo weer doen... Toon meer »
In maart voor een bovenooglidcorrectie naar locatie Bergschenhoek gegaan. Wat een geweldige en fijne ervaring. Een deskundig team met liefde voor het vak. Elke stap is goed begeleid, uitgelegd en netjes afgehandeld. Ondanks dat ik super zenuwachtig was viel het mij enorm mee. Nul pijn gehad, enkel wat ongemak. Echt een top ervaring en ik zou het zo weer doen. Dankzij het mooie resultaat is dat voorlopig niet nodig ;). Enorm bedankt dr. Woltman & team! Toon minder »
Leanda Brooks
29 april 2022 17:05
Prefessionele begeleiding, geen complicaties of pijn. Een heel natuurlijk effect van de ooglid correctie. 100% tevreden
Johanna Vlamings
26 april 2022 11:11
Heb face/halslift gehad !! Heel tevreden en blij met eindresultaat !!
Iedereen super aardig en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt !!
Gertruud Bijl
12 februari 2022 15:03
Eind december 2021 een ooglidcorrectie laten doen door Dr Kirsten Woltman. De intake was in Den Haag. Dit ging best snel en er werden foto's gemaakt. Uiteindelijk de behandeling in Bergschenhoek gedaan. Ik was erg zenuwachtig aangezien het wel je ogen zijn. Uiteindelijk heel vriendelijk geholpen ook belde ik 2 x van te voren maar de aardige dames van de rec... Toon meer »
Eind december 2021 een ooglidcorrectie laten doen door Dr Kirsten Woltman. De intake was in Den Haag. Dit ging best snel en er werden foto's gemaakt. Uiteindelijk de behandeling in Bergschenhoek gedaan. Ik was erg zenuwachtig aangezien het wel je ogen zijn. Uiteindelijk heel vriendelijk geholpen ook belde ik 2 x van te voren maar de aardige dames van de receptie stellen je gerust. Ook tijdens de operatie praten ze tegen je zodat je wordt afgeleid. Na 1 week met hechtingen gelopen mochten ze eruit. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ik raad deze kliniek dan ook aan voor je ooglidcorrectie. Dr Woltman stelt je echt op je gemak. Toon minder »
franny van der h
17 januari 2022 20:08
Begin december heb ik mijn buccaal vet laten verwijderen door dr. Tha-in. Heel erg tevreden over hoe alles is verlopen. Het team wat er staat is héél erg vriendelijk en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. De ingreep zelf was ook heel goed te doen, ging supersnel en door de verdoving voel je er niks van. Het herstel ging ook top. Vrijwel nergens last... Toon meer »
Begin december heb ik mijn buccaal vet laten verwijderen door dr. Tha-in. Heel erg tevreden over hoe alles is verlopen. Het team wat er staat is héél erg vriendelijk en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. De ingreep zelf was ook heel goed te doen, ging supersnel en door de verdoving voel je er niks van. Het herstel ging ook top. Vrijwel nergens last van gehad - klein beetje zwelling - en had de volgende dag eigenlijk gewoon weer aan het werk gekund. De kliniek heeft ook na de ingreep nog contact opgenomen om te vragen hoe het ging etc. Erg netjes! Met het resultaat ben ik ook superblij! Dit is precies wat ik wilde. Al met al raad ik deze kliniek zeker aan en wil ik ze nogmaals bedanken voor de goede zorg. Toon minder »
W Hilbrands
7 januari 2022 09:09
Top service van a tot z. En met een prachtig eindresultaat. Ik kan deze kliniek van harte aanbevelen.
Ilse Van der meer
29 december 2021 06:06
Heel erg tevreden; goeie begeleiding in de aanloop (door meerdere belletjes) en tevens fijne nazorg. Voelde me erg op m'n gemak en vooral ook heel erg tevreden over het resultaat!
Ester van der Bijl
16 februari 2021 13:01
Schrijf een review