Tom van Eijk

Drs. Tom van Eijk

BIG-nummer: 59048577101

Visie van Drs. van Eijk

Drs. T.G.J. (Tom) van Eijk volgde zijn opleiding tot arts aan de Universiteit van Nijmegen en de Universiteit van Amsterdam, in het Academisch Medisch Centrum. Tijdens zijn studie deed hij onderzoek op de afdeling Experimentele Chirurgie naar de natuurkundige eigenschappen van bio-materialen. Op de afdeling Plastische Chirurgie was hij betrokken bij het onderzoek naar de erfelijkheid van huidaandoeningen.

Uitgebreide chirurgische ervaring deed hij op bij de afdeling Cardio-Thoracale (hart-) Chirurgie in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis. Daarna was hij gedurende drie jaar verbonden aan de afdeling Plastische Chirurgie in het Amsterdamse Slotervaart ziekenhuis. In deze periode werd hij getraind op het gebied van cosmetische chirurgie en werd zijn interesse in de mogelijkheden van de injectables zoals Botox en fillers gewekt.

In vijftien jaar tijd heeft hij zich ontwikkeld tot internationaal toonaangevend op het gebied van injectables. Hij bedacht voor Restylane de revolutionaire ‘Fern Pattern techniek‘ en geeft over deze en andere innovatieve technieken workshops aan collega artsen over de gehele wereld. Over de technisch-mechanische mogelijkheden van hyaluronzuur schreef hij twee wetenschappelijke artikelen (Fern Pattern Technique en Lip Tenting Technique) die verschenen in het tijdschrift ‘Journal of Drugs in Dermatology’ in New York.

Sinds de oprichting van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) is Tom van Eijk hieraan verbonden en actief als CRKBO geregistreerd opleider van artsen (TOM VAN EIJK ACADEMY).

Drs. Tom van Eijk is gespecialiseerd in behandelingen met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Functie
Arts lid van NVCG
Beroepsverenigingen
NVCG
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Aantal behandelingen per jaar
1000
Ervaring
20 Jaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Tom van Eijk is werkzaam bij

Tom van Eijk Kliniek Amsterdam

Tom van Eijk Kliniek Laren

5
Burgemeester van Nispenstraat 23, Laren
Behandelingen per jaar
1000
Kliniek opgericht
2003
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Tom van Eijk Kliniek Amsterdam

Tom van Eijk Kliniek Amsterdam

5
Sophialaan 43, Amsterdam
Behandelingen per jaar
1000
Kliniek opgericht
2003
Kliniek bekijkenAfspraak maken