Tom van Eijk Kliniek Amsterdam

Tom van Eijk Kliniek Amsterdam

Cosmetische geneeskunde is een complex vak. Om kwaliteit te kunnen garanderen is niet alleen het gebruik van het juiste materiaal (Botox, Azzalure, Restylane) van belang. De manier waarop de injecties worden uitgevoerd bepaalt in grote mate hoe mooi en natuurlijk het resultaat gaat zijn. De tijd die wij voor u nemen en de aandacht waarmee de behandelingen worden uitgevoerd maken het verschil. Ik nodig u uit kritisch te zijn. Dat ben ik ook. Het gaat immers om uw gezicht.

Tom van Eijk Kliniek Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. € 210 per zone
Fillers
Restylane
V.a. € 550 per ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1000
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2003
Adres
Sophialaan 43, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Tom van Eijk
Drs. Tom van Eijk
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 550,00
Profiel bekijken

Tom van Eijk Kliniek Amsterdam Reviews

5
18 reviews
Vandaag voor het eerst behandeld door Dr Tom en wat een geweldige ervaring! Ben al bij veel cosmetisch artsen geweest maar niemand komt in de buurt van dr Tom; zo professioneel, nuchter, respectvol en verstand van zaken. Ook zijn assistente Jeannette is een schat van een vrouw. Eindelijk een arts zonder sterallures en die de tijd voor je neemt.
Ini Smn
11 november 2022 20:08
Tom is een toparts met een uitzonderlijk oog voor schoonheid. Ik ben zeer tevreden van de resultaten !
Jelena Cecelja
31 juli 2022 09:09
Ik geef Tom van Eijk 5 sterren voor mijn botox behandeling. Hij neemt alle tijd voor je en hij straalt rust en vakmanschap uit. Hij doet het zo natuurlijk laten lijken dat het nooit zal verraden dat dit Botox is!
Antoinette Van Amsterdam
24 maart 2022 17:05
Tom van Eijk is een zeer professionele en bekwame arts. Hij neemt de tijd voor je en door zijn rustige uitstraling voel je je in veilige handen. Ik ben meer dan tevreden over de Tom van Eijk Kliniek. Tom van Eijk is rustig, aardig, eerlijk, respecteert en geeft je het gevoel dat je in zeer goede handen bent.
Marin Van Leeuwen
3 mei 2021 13:01
Uitermate kundig als het gaat om de behandeling van migraine met behulp van Botox.
maxime Verlaat
29 december 2020 16:04
Al meer dan 10 jaar een zeer tevreden cliënt.
Tom van Eijk is uiterst bekwaam en geduldig.
Neemt voldoende de tijd en luistert echt naar jou en jouw wensen.Het is altijd precies goed en nooit te veel. Je voelt je bij Tom en Jeannette (assistente) echt in vertrouwde handen.
Een dikke 10 met een griffel
Linda Cult
29 december 2020 15:03
Ik kom sinds een aantal jaren bij Tom van Eijk voor de behandeling van acne littekentjes in mijn gezicht. Ik had al veel andere behandelingen gehad zonder een echt goed resultaat. Maar dit is fantastisch. Mijn acne littekentjes zijn echt veel minder zichtbaar. Ik moet een eind rijden naar de kliniek van Tom, maar ik heb het ervoor over!
Karin Smit
20 oktober 2020 15:03
Zeer tevreden over de filler behandeling van de heer van Eijk, mooi en natuurlijk en o zo subtiel. Echt ontzettend blij met het resultaat!
Nienke W
18 augustus 2020 14:02
Ik kom al bijna 20 jaar bij Tom van Eijk en hij is en blijft de specialist op het gebied van injectables. Hij is een zeer kundig arts die altijd met de klant meedenkt waardoor zijn advies altijd goed uitpakt. Kortom: Ben je op zoek naar een professioneel cosmetisch arts, dan ben je zeker bij Tom van Eijk aan het goede adres.
Robert-Jan Schoor
10 september 2019 07:07
Als trouwe klant van drs. Tom van Eijk ben ik oprecht verbaasd omtrent de negatieve review met 1 ster van JOKE, hier kan ik me totaal niet in vinden. Ik kom al 15 jaar naar volle tevredenheid bij deze arts (zie mijn uitgebreide review op kliniekervaringen.nl) en met mij velen gezien de lovende reviews. Zoals de arts al aangeeft (een wereldwijde autoriteit op... Toon meer »
Als trouwe klant van drs. Tom van Eijk ben ik oprecht verbaasd omtrent de negatieve review met 1 ster van JOKE, hier kan ik me totaal niet in vinden. Ik kom al 15 jaar naar volle tevredenheid bij deze arts (zie mijn uitgebreide review op kliniekervaringen.nl) en met mij velen gezien de lovende reviews. Zoals de arts al aangeeft (een wereldwijde autoriteit op dit gebied) betreft de gepatenteerde techniek een proces waarbij het effect en duurzaamheid opgebouwd wordt door meerdere behandelingen te ondergaan. Het (directe) resultaat is uiteraard afhankelijk van type huid, genetische component, leefstijl etc, evenals de bijwerkingen (prikgaatjes/blauwe plekken). Dit laatste punt zult u overigens bij alle klinieken teruglezen! U merkt dat ik goed op de hoogte ben daar ik vind dat de arts de professional is in deze maar dat ik als klant me ook terdege moet voorbereiden door me te (blijven) verdiepen in de injectables behandelingen qua voor-en nazorg.De arts en zijn deskundige, bevlogen PA Jeanette Bloem staan erom bekend uitgebreid de tijd te nemen om uit te leggen wat de mogelijkheden zijn en wat je kan verwachten van de (vervolg)behandeling. Er zijn zoveel beunhazen binnen de cosmetische geneeskunde maar dat is absoluut niet van toepassing op deze fijne, betrouwbare en vakkundige arts! Toon minder »
Evelien
7 juli 2019 13:01
Na 45 jaar acne met diepe littekens ben ik bij dr Tom terechtgekomen. alle mogelijke behandelingen en therapieën bij dermatologen en schoonheidspecialisten geprobeerd. beter als dit werd het niet, vertelde ze me. Tot ik bij dr Tom kwam , ik werd heel warm ontvangen door zijn assistente Jeanette voelde me gelijk op mijn gemak, dr. Tom een innemende lieve man... Toon meer »
Na 45 jaar acne met diepe littekens ben ik bij dr Tom terechtgekomen. alle mogelijke behandelingen en therapieën bij dermatologen en schoonheidspecialisten geprobeerd. beter als dit werd het niet, vertelde ze me. Tot ik bij dr Tom kwam , ik werd heel warm ontvangen door zijn assistente Jeanette voelde me gelijk op mijn gemak, dr. Tom een innemende lieve man legde me een nieuwe methode uit die hij bijzonder geschikt vond voor mijn gezicht . Nu na 3 behandelingen geloof je niet hoe gezond en gaaf mijn gezicht is . Mijn dank is ongelooflijk groot ik durf weer te LEVEN. Voor het eerst kijk ik in de spiegel en voel ik me gelukkig i.p.v. schaamte DANK
Juanita Toon minder »
j.h.j
26 juni 2019 19:07
Schrijf een review