Filler oplossen

2 juni 2021
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar een hyaluronidase behandeling of wil je je filler oplossen? Vergelijk alle artsen en klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers worden sinds de jaren ’90 veelvuldig gebruikt als cosmetische behandeling. Inmiddels worden er meer dan 200.000 filler behandelingen per jaar uitgevoerd in Nederland. Maar wat kun je er aan doen als je toch niet tevreden bent over de fillers? Kun je de filler oplossen? Kun je lipfillers verwijderen? Dat kan met een vrij eenvoudige behandeling met hyaluronidase. In dit artikel lees je informatie over over fillers verwijderen met hyaluronidase.

filler-oplossen

Fillers verwijderen

De klanttevredenheid na een filler behandeling is ontzettend hoog. Toch kan het zijn dat je het te veel vindt of toch dat je toch niet volledig blij bent met het resultaat. Wanneer je met een hyaluronzuur filler behandeld bent, dan kan de filler worden opgelost. Meer dan 90% van de fillerbehandelingen worden uitgevoerd met hyaluronzuur. 

Filler oplossen

In de meeste steden in Nederland kun je fillers laten oplossen. 

Filler oplossen Amsterdam
Filler oplossen Rotterdam
Filler oplossen Almere
Filler oplossen Den Haag
Filler oplossen Groningen
Filler oplossen Eindhoven

Hyaluronidase behandeling

Hyaluronidase is een enzym dat de afbraak van hyaluronzuur versnelt. Er zijn verschillende merken hyaluronidase, zoals Hyalase en Hyason. De gespecialiseerde arts maakt de hyaluronzuur klaar voor injectie. De hyaluronidase wordt heel gericht ingespoten op plekken waar er iets teveel hyaluronzuur is geïnjecteerd. Het middel werkt erg lokaal. Na een behandeling zie je vrijwel direct resultaat. Toch kan er van deze injectie weer een blauwe plek en/of zwelling ontstaan. Na 2 weken zie je het uiteindelijke resultaat van de hyaluronidase behandeling.

Sommige mensen willen na een hyaluronidase behandeling weer een nieuwe behandeling met hyaluronzuur. Bijvoorbeeld omdat zij met een ander merk hyaluronzuur of andere arts behandeld willen worden. De meeste artsen adviseren om daar 2 weken mee te wachten.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers verwijderen

Lipfillers verwijderen wordt regelmatig gedaan. Het loont dan ook de moeite om voor een behandeling met de cosmetisch arts een hele duidelijke afspraak te hebben gemaakt over het gewenste resultaat. Ook is het raadzaam om van tevoren een goede cosmetisch arts te selecteren. Op Injectablesbooking.nl kun je de opleiding en ervaring van alle artsen met elkaar vergelijken.

Hyaluronidase kosten

De kosten van een hyaluronidase behandeling varieert tussen de € 98 en € 500 bij de diverse klinieken. Hyalase kosten zijn vergelijkbaar met de hyaluronidase kosten. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken met elkaar vergelijken.

Filler oplossen reviews

Ik vond het voor de eerste keer best wel spannend. Omdat er een drempel is voor de meeste mensen. Maar sinds het moment dat je binnenkomt, lijkt het alsof je geen klant bent maar een familie lid. Het voelt vertrouwd en heel erg fijn hoe ze met je omgaan. Je onzekerheden verdwijnen niet alleen zichtbaar vanuit je gezicht en lichaam maar ook van innerlijk. Ze... Toon meer »
Ik vond het voor de eerste keer best wel spannend. Omdat er een drempel is voor de meeste mensen. Maar sinds het moment dat je binnenkomt, lijkt het alsof je geen klant bent maar een familie lid. Het voelt vertrouwd en heel erg fijn hoe ze met je omgaan. Je onzekerheden verdwijnen niet alleen zichtbaar vanuit je gezicht en lichaam maar ook van innerlijk. Ze verbeteren letterlijk je hele uitstraling en je aura. Deze dames die hier werken doen het écht met passie. En niet voor het geld. Jou problemen en onzekerheden oplossen is hun missie. Als je hier bent geweest veranderd zelfs je dagelijkse routine. Je voeding, beweging en het structuur in je leven word positiever. Indirect ga je bewuster leven. En houden van je zelf! Toon minder »
Murat. H
Aura Esthetics
27 juni 2023 20:08
Hele fijne dokter die goed luistert naar de patiënt en verder denkt dan waar de patiënt voor komt. Ik kwam voor een Plexr behandeling maar dit zou mijn “probleem” niet oplossen. Kosteloos advies wat ik beter eerst kan doen.

Heel fijn en erg professioneel
16 januari 2023 10:10
Natasha + Jody = Match made in heaven. Door een andere arts is er wat fout gegaan en voelde ik me onbegrepen en ongehoord. Toen ik bij Natasha kwam viel er een last van mijn schouders af en ik werd zelf even emotioneel van de stress ontlading! Ze wist precies hoe en wat en is heel vakkundig. Oude fillers opgelost. Jody heeft mij gerustgesteld en mijn handje... Toon meer »
Natasha + Jody = Match made in heaven.
Door een andere arts is er wat fout gegaan en voelde ik me onbegrepen en ongehoord. Toen ik bij Natasha kwam viel er een last van mijn schouders af en ik werd zelf even emotioneel van de stress ontlading! Ze wist precies hoe en wat en is heel vakkundig. Oude fillers opgelost. Jody heeft mij gerustgesteld en mijn handje vast gehouden tijdens het oplossen en mij haar rustige energie doorgegeven. heerlijke meid ook! Beste assistente ever. I love her!!

Ik kan niet wachten op mijn volgende afspraak. Toon minder »
Deliza van Zeeland
Liquid Beauty Den Haag
9 november 2023 14:02

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

FAQ over fillers oplossen

Hoe lang duurt fillers oplossen?

Het oplossen van de filler is vaak binnen 15 minuten gebeurd. Daarna kan de huid gezwollen en rood/blauw worden. Deze zwelling neemt na 3 dagen af waarna je na 2 weken het definitieve resultaat kunt bewonderen.

Kan je fillers oplossen?

Fillers kun je oplossen met hyaluronidase. Hyaluronidase is een enzym dat hyaluronzuur afbreekt, waarna het door het lichaam wordt afgevoerd. Bekijk welke klinieken deze behandeling aanbieden op Injectablesbooking.nl.

Hoe gaan fillers sneller weg?

Fillers kunnen worden verwijderd met hyaluronidase. Dat wordt door een arts bij de filler gespoten waarna de filler wordt opgelost. De filler wordt daarna door het lichaam afgevoerd. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt