Filler oplossen

02-06-2021

Ben je op zoek naar een hyaluronidase behandeling of wil je je filler oplossen? Vergelijk alle artsen en klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers worden sinds de jaren ’90 veelvuldig gebruikt als cosmetische behandeling. Inmiddels worden er meer dan 200.000 filler behandelingen per jaar uitgevoerd in Nederland. Maar wat kun je er aan doen als je toch niet tevreden bent over de fillers? Kun je de filler oplossen? Kun je lipfillers verwijderen? Dat kan met een vrij eenvoudige behandeling met hyaluronidase. In dit artikel lees je informatie over over fillers verwijderen met hyaluronidase.

Filler oplossen

Fillers verwijderen

De klanttevredenheid na een filler behandeling is ontzettend hoog. Toch kan het zijn dat je het te veel vindt of toch dat je toch niet volledig blij bent met het resultaat. Wanneer je met een hyaluronzuur filler behandeld bent, dan kan de filler worden opgelost. Meer dan 90% van de fillerbehandelingen worden uitgevoerd met hyaluronzuur. 

Hyaluronidase behandeling

Hyaluronidase is een enzym dat de afbraak van hyaluronzuur versnelt. Er zijn verschillende merken hyaluronidase, zoals Hyalase en Hyason. De gespecialiseerde arts maakt de hyaluronzuur klaar voor injectie. De hyaluronidase wordt heel gericht ingespoten op plekken waar er iets teveel hyaluronzuur is geïnjecteerd. Het middel werkt erg lokaal. Na een behandeling zie je vrijwel direct resultaat. Toch kan er van deze injectie weer een blauwe plek en/of zwelling ontstaan. Na 2 weken zie je het uiteindelijke resultaat van de hyaluronidase behandeling.

Sommige mensen willen na een hyaluronidase behandeling weer een nieuwe behandeling met hyaluronzuur. Bijvoorbeeld omdat zij met een ander merk hyaluronzuur of andere arts behandeld willen worden. De meeste artsen adviseren om daar 2 weken mee te wachten.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers verwijderen

Lipfillers verwijderen wordt regelmatig gedaan. Het loont dan ook de moeite om voor een behandeling met de cosmetisch arts een hele duidelijke afspraak te hebben gemaakt over het gewenste resultaat. Ook is het raadzaam om van tevoren een goede cosmetisch arts te selecteren. Op Injectablesbooking.nl kun je de opleiding en ervaring van alle artsen met elkaar vergelijken.

Hyaluronidase kosten

De kosten van een hyaluronidase behandeling varieert tussen de € 98 en € 500 bij de diverse klinieken. Hyalase kosten zijn vergelijkbaar met de hyaluronidase kosten. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken met elkaar vergelijken.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt