2020logo-MOERMAN

Moerman Clinic

Wij bieden uitgebreiden consulten en behandelingen waarin veel tijd en aandacht wordt geschonken aan het creëren van de meest perfecte en natuurlijke resultaten. In onze prachtige kliniek bent u welkom voor een vriendelijk ontvangst.

Wij zijn erg trots op onze reviews, zie hieronder enkele beoordelingen:

"Dokter Kimberly is zeer kundig en vriendelijk. Ze neemt alle tijd voor je. Kom zeker terug!!"

"Super geholpen, en er hangt altijd een ontspannende sfeer. Kimberly is heel vakkundig en oprecht."

"What a lovely experience. Kimberly was highly educated, communicative and honest with everything she was doing. She didn't try to over sale me and always gave her honest opinion as we discussed what was best for me and my personal needs. I highly recommend her!!"

"De behandelingen geven echt resultaat. Ik raad deze kliniek dan ook bij iedereen aan temeer dat je geholpen wordt door een professionele behandelaar in een sfeervolle omgeving."

"was relaxed, tijd genoeg voor uitleg, vragen stellen/antwoorden krijgen!"

"Goede uitleg, professionele behandeling en super resultaat!"

Moerman Clinic uit Groningen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.9
55 reviews
Prima ervaring, arts Paula was vriendelijk en nam de tijd om even met me in gesprek te gaan en alle stappen uit te leggen. Klein puntje van feedback; ik probeerde tijdens werkuren te bellen, maar werd telkens doorgeschakeld naar voicemail. Hoewel ik uiteindelijk netjes teruggebeld ben, kan dat lastig zijn.
muntendamkirsten
1 juni 2022 07:07
Voor het eerst een bezoek gebracht aan Moerman Clinic en wat een fijne ervaring. Dokter Kimberly neemt echt de tijd voor je. Er wordt goed besproken wat de wensen zijn en hoe het eindresultaat behaald kan worden. Ik verliet de kliniek met een enorme glimlach en kom zeker terug!
N
25 maart 2022 22:10
Begin 2021 kwam ik bij sara om moedervlekken weg te laten halen zowel in het gezicht als op lichaam, her resultaat is fantastisch! Het afgelopen jaar heb ik diverse gezichtsbehandelingen gehad, de huidconditie is verbeterd en de acne vermindert. Sara is een zorgzame en professionele huidtherapeut, een die je op je gemak stelt en ook nog eens ontzettend veel... Toon meer »
Begin 2021 kwam ik bij sara om moedervlekken weg te laten halen zowel in het gezicht als op lichaam, her resultaat is fantastisch! Het afgelopen jaar heb ik diverse gezichtsbehandelingen gehad, de huidconditie is verbeterd en de acne vermindert. Sara is een zorgzame en professionele huidtherapeut, een die je op je gemak stelt en ook nog eens ontzettend veel kennis en kunde bezit die ze vol passie inzet! Toon minder »
Suzanne Mulders
19 februari 2022 14:02
Ik heb nog geen ervaring met een behandeling, ik heb een afspraak voor een consult.
Het was heel eenvoudig het consult te boeken. Heel fijn dat je voor het maken van een consult zelf kunt kiezen voor de arts.
Site is keurig en professioneel. Op de foto's ziet alles er zeer verzorgd uit.
Ik ben benieuwd, ga er de 22e maart met vertrouwen naar toe.
R V H
19 februari 2022 07:07
Ik werd vriendelijk onthaald met een kopje koffie.. Ze kwam voor mijn behandeling netjes bij mij om te vertellen dat ze 5 min uit liep (enorm pluspunt).. Kreeg een goede en duidelijke uitleg over de behandeling, netjes en hygiënisch gewerkt..Resultaat is echt geweldig, super blij mee.. Zou iedereen aanraden hier heen te gaan
Birgitte Bols
14 februari 2022 09:09
Zeer tevreden over de behandelingen en de resultaten, precies zoals vooraf is besproken en de tijd die ze voor je nemen, geen clinic waar tijd geld is, hier is de klant nog koning ! Verder advies over de producten is ook helemaal top, zelf gebruik ik nu PH-formula, mijn huid is mooi egaal van kleur en ziet er stralend uit. De huid heeft echt een transformati... Toon meer »
Zeer tevreden over de behandelingen en de resultaten, precies zoals vooraf is besproken en de tijd die ze voor je nemen, geen clinic waar tijd geld is, hier is de klant nog koning !
Verder advies over de producten is ook helemaal top, zelf gebruik ik nu PH-formula, mijn huid is mooi egaal van kleur en ziet er stralend uit. De huid heeft echt een transformatie onder gaan. Toon minder »
Marjon
14 februari 2022 09:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €175 per zone
Botox
V.a. €175 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €495 per 1,5 ml
Saypha
V.a. €350 per ml
Stylage
V.a. €395 per ml
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. €225 per behandeling
Profhilo (2 ML)
V.a. €295 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2017
Adres
Lübeckweg 2, Groningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling