Moerman Clinic - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Moerman Clinic

Moerman Clinic

Wij bieden uitgebreiden consulten en behandelingen waarin veel tijd en aandacht wordt geschonken aan het creëren van de meest perfecte en natuurlijke resultaten. In onze prachtige kliniek bent u welkom voor een vriendelijk ontvangst.

Wij zijn erg trots op onze reviews, zie hieronder enkele beoordelingen:

"Dokter Kimberly is zeer kundig en vriendelijk. Ze neemt alle tijd voor je. Kom zeker terug!!"

"Super geholpen, en er hangt altijd een ontspannende sfeer. Kimberly is heel vakkundig en oprecht."

"What a lovely experience. Kimberly was highly educated, communicative and honest with everything she was doing. She didn't try to over sale me and always gave her honest opinion as we discussed what was best for me and my personal needs. I highly recommend her!!"

"De behandelingen geven echt resultaat. Ik raad deze kliniek dan ook bij iedereen aan temeer dat je geholpen wordt door een professionele behandelaar in een sfeervolle omgeving."

"was relaxed, tijd genoeg voor uitleg, vragen stellen/antwoorden krijgen!"

"Goede uitleg, professionele behandeling en super resultaat!"

Moerman Clinic uit Groningen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Wij bieden uitgebreiden consulten en behandelingen waarin veel tijd en aandacht wordt geschonken aan het creëren van de meest perfecte en natuurlijke resultaten. In onze prachtige kliniek bent u welkom voor een vriendelijk ontvangst. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 175 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 175 per zone
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 100 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 495 per 1,5 ml
Saypha
V.a. € 350 per ml
StylageStylage
V.a. € 395 per ml
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. € 225 per behandeling
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 295 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 850 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2017
Adres
Lübeckweg 2, Groningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Kimberly Moerman
Drs. Kimberly Moerman
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Paula Blom
Drs. Paula Blom
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Moerman Clinic Reviews

5
110 reviews
Opnieuw erg tevreden met de (botox)behandeling door Paula. Ze is prettig in de omgang en deskundig. Door de dunnere naald, voel je het amper. Effect was vorige keer wel 6 maanden zichtbaar. Aanrader deze kliniek!
Sandra
12 april 2024 17:05
Sara is een hele zorgzame kundige vrouw die goed kijkt naar wat er bij je huid past en wat jij nodig hebt. Ze legt je helemaal in de watten en stelt je helemaal op je gemak. Naast dat je huid er na de behandeling heel mooi uitziet voelt het als een mini-vakantie. Ook als je je wat onzeker voelt zou ik zeker naar Sara gaan! Ik ben net begonnen maar kijk nu al... Toon meer »
Sara is een hele zorgzame kundige vrouw die goed kijkt naar wat er bij je huid past en wat jij nodig hebt. Ze legt je helemaal in de watten en stelt je helemaal op je gemak. Naast dat je huid er na de behandeling heel mooi uitziet voelt het als een mini-vakantie. Ook als je je wat onzeker voelt zou ik zeker naar Sara gaan! Ik ben net begonnen maar kijk nu al uit naar mijn volgende behandelingen en de resultaten! Toon minder »
Dianne Oosterhof
18 maart 2024 10:10
Vandaag was wederom mijn afspraak bij dr. Paula en ben alweer super tevreden. Zij is echt goed in haar werk en geeft altijd geduldig antwoord op alle vragen die ik heb. Wat ik het allermeest waardeer is haar eerlijke mening over procedures die ik graag wil maar waarvan zij zegt dat ze niet nodig zijn of dat ze niet bij mijn gezicht passen. Dat lijkt tegenwoo... Toon meer »
Vandaag was wederom mijn afspraak bij dr. Paula en ben alweer super tevreden. Zij is echt goed in haar werk en geeft altijd geduldig antwoord op alle vragen die ik heb. Wat ik het allermeest waardeer is haar eerlijke mening over procedures die ik graag wil maar waarvan zij zegt dat ze niet nodig zijn of dat ze niet bij mijn gezicht passen. Dat lijkt tegenwoordig steeds zeldzamer te worden in de cosmetische branche en dit geeft me dus alleen maar meer vertrouwen in dr. Paula :-)) Toon minder »
Vera Platzer
2 januari 2024 18:06
Wimperserum Nanolash besteld gebruik het nu 4wk.
Geïrriteerde ogen, waterige ogen nog geen
mm gegroeid. Slechte service kan het zo weggooien.

m
Phyllis Mok
2 januari 2024 09:09
Paula Blom deed de Juvenus behandeling nu in meerdere kleine prikjes waardoor het de volgende dagen nauwelijks zichtbaar was, dus geen bultjes meer! Dank!
heleen van balen
29 oktober 2023 11:11
Vandaag voor het eerst fillers gekregen. Ik wilde een voorzichtig aanpak om mijn lijntjes te verminderen en een lichte vulling van de lippen. Ik ben er nu al enorm blij mee ook al weet ik dat de zwelling nog iets gaat zakken. Mocht ik later toch iets meer willen dan doe ik dit zeker bij Moerman. Er werd ontzettend goed naar me geluisterd. De uitleg die werd... Toon meer »
Vandaag voor het eerst fillers gekregen. Ik wilde een voorzichtig aanpak om mijn lijntjes te verminderen en een lichte vulling van de lippen. Ik ben er nu al enorm blij mee ook al weet ik dat de zwelling nog iets gaat zakken. Mocht ik later toch iets meer willen dan doe ik dit zeker bij Moerman. Er werd ontzettend goed naar me geluisterd. De uitleg die werd gegeven tijdens de behandeling en de rust die de arts uitstraalde maakte dat ik heel kalm de behandeling kon ondergaan. Toon minder »
Bianca Swarts
17 oktober 2023 19:07
Normaal ben ik niet zo van het schrijven van een review. Maar ik kom nu al een aantal jaren bij Kimberly en ik zou het niet anders willen. Ik word altijd vriendelijk ontvangen en er wordt samen met mij een behandelplan gemaakt. Ik ga altijd tevreden de deur uit. Ik kijk elke dag met een goed gevoel in de spiegel!
Dees G
7 oktober 2023 06:06
Paula heeft mij erg vakkundig en goed geholpen. Duidelijke uitleg en advies ik voelde me op mijn gemak! De sfeer in de clinic is prettig en fijn, ik kom zeker terug! ;)
L
6 oktober 2023 10:10
Paula heeft mij erg vakkundig en goed geholpen. Duidelijke uitleg en advies ik voelde me op mijn gemak! De sfeer in de clinic is prettig en fijn, ik kom zeker terug! ;)
L M Hendriks
6 oktober 2023 10:10
Ontzettend goede service bij Moerman Clinic. Er wordt tijd voor je genomen en aandacht besteed aan alle vragen die je mocht hebben. Erg professionele kliniek.
Sophie Anne
17 augustus 2023 15:03
vanmiddag intake gesprek gehad met Paula,was zeer prettig
Goeie uitleg,heel vriendelijk en deskundig
Kijk uit naar mijn eerste behandeling
Marry Bleuming
18 juli 2023 20:08
Vanaf de 1e keer was mijn hele onzekerheid over een behandeling te ondergaan weg gehaald. Paula legt alles duidelijk uit en staat open voor alle vragen. Ik ben inmiddels al voor de 3e keer geweest en ben nog steeds blij met de resultaten die ik krijg.😄
Judith Bakker
7 juli 2023 08:08
Ik heb een skinbooster behandeling gehad van Drs. Paula Blom. Zij heeft mij na een duidelijk advies en uitleg de behandeling uitgevoerd. Paula neemt de tijd en stelt je op je gemak en ze is zeer deskundig.
annet hund
19 juni 2023 10:10
Ik heb meer dan 4 behandelingen gehad met zeer goed resultaten.
Super aardig behandelaar Paula
Naser Abdulrahman
25 april 2023 14:02
Zonet weer een behandeling gehad. Kimberly legt goed uit wat ze gaat doen. Er word naar je wensen geluisterd en ook word er goed met je mee gedacht...
Anneke van Lune
5 april 2023 11:11
Ik heb gisteren een plasmage behandeling gehad bij deze kliniek. Ik ben erg tevreden. Ze legt alles heel duidelijk uit en neemt ook echt de tijd voor je. Ik ben ook al eerder geweest voor een botoxbehandeling. En was heel blij met het resultaat. Ik ben beide keren behandeld door Paula Blom, een ervaren en deskundige arts! Kortom, ik zou deze kliniek zeker aa... Toon meer »
Ik heb gisteren een plasmage behandeling gehad bij deze kliniek. Ik ben erg tevreden. Ze legt alles heel duidelijk uit en neemt ook echt de tijd voor je. Ik ben ook al eerder geweest voor een botoxbehandeling. En was heel blij met het resultaat. Ik ben beide keren behandeld door Paula Blom, een ervaren en deskundige arts! Kortom, ik zou deze kliniek zeker aanraden. Toon minder »
Marjolijn
14 februari 2023 11:11
Vandaag uitgebreide en fijne uitleg van de plasmage. Hierdoor kon een goed afgewogen beslissing worden genomen. Verder was de behandeling deskundig. Of de uitkomst ook zo goed is, moet nog blijken😉
merel hennink
13 februari 2023 17:05
Dit was mijn 1e x in de clinic. Ik werd heel goed geholpen, duidelijke uitleg en ze was ook realistisch in wat haalbaar is. Nog niet het gewenste resultaat( maar daar ook duidelijk over geweest), maar kan nog komen. Dat er een na-controle is, is ook fijn natuurlijk. Ik vond het een fijne ervaring en kom zeker weten terug!
Linda Heikamp - Vegter
6 februari 2023 11:11
Vandaag geweest om een bultje uit mijn gezicht te verwijderen door middel van plasmage. Duidelijke uitleg, snelle ingreep en aandacht voor goede verdoving! Nu nog wachten op het eindresultaat maar ik ben helemaal tevreden!
Willeke Schelhaas
6 januari 2023 16:04
Vandaag een plasmage behandeling gehad voor onder en boven oogleden. Ik was erg nerveus voor de verdovingprikjes maar dat was door de kalme en professionele benadering van de behandelaarster zo verdwenen. Echt een aanrader deze kliniek en deze lieve mensen.
Martine Nijenbrinks
12 december 2022 16:04
Door de ervaring die ik heb met andere cosmetisch artsen, kan ik zeggen dat Kimberly een echte professional is. Een goed oog voor verhoudingen, een eerlijke mening en een grote vakkundigheid: allemaal kwaliteiten die ervoor zorgen dat ik me volledig aan haar durf over te geven. Een echte aanrader!! Tot 20 Okt 😀
Marion Boomsma
6 oktober 2022 16:04
Mijn bezoek aan de Moerman Clinic is zoals altijd heel prettig verlopen. Kimberly neemt all tijd voor je en legt stap voor stap uit wat ze gaat doen. Super tevreden met het eindresultaat en weer een beetje knapper😉
Karin Helbig
5 oktober 2022 13:01
Gisteren bedacht dat ik wel behandeling wou, vandaag al geholpen. Kwam eigenlijk voor een andere behandeling, maar Paula raadde mij een andere behandeling aan die ik dan ook ondergaan heb, vertrouwde haar meteen. Nu benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!!
Gea Hoving
30 september 2022 17:05
Ik ben behandeld voor tanden klemmen door Paula. Leuke ontvangst! Ze neemt de tijd voor je, legt alles uit en beantwoord al je vragen.

De behandeling ging soepel en vlot zonder pijn.

Ik ben zeer tevreden! Bedankt!
Sevinc Karakaya
13 juli 2022 13:01
Wauw! zo tevreden over deze eerste keer bij Moerman Clinic.
Top uitleg van te voren gekregen. De behandeling ging super.
denise sikkens
8 juli 2022 16:04
Voor mijn chronische hoofdpijn nu twee keer bij dr. Moerman geweest, voor het eerst in jaren ben ik soms zo goed als hoofdpijn vrij geweest. Mooie nette salon, vriendelijk personeel en erg kundig. Zeker een aanrader, ik ga in ieder geval nergens anders naar toe!
kelly kcc
6 juli 2022 13:01
Wordt altijd goed geholpen en ze nemen echt de tijd voor je. Super fijn😊
Melanie Snijder
1 juli 2022 16:04
Vandaag had ik de eerste afspraak om mij te laten behandelen voor mijn gummy smile met Botox door Paula. Super lieve meid. Ze nam de tijd voor alles en legde mij alles uit wat ik moest weten! Ze stelde mij echt op mijn gemak en ik voelde direct dat ik in goede handen was! Moerman Clinic ziet er super netjes, mooi en schoon uit! Ik blijf hier zeker terugkomen... Toon meer »
Vandaag had ik de eerste afspraak om mij te laten behandelen voor mijn gummy smile met Botox door Paula. Super lieve meid. Ze nam de tijd voor alles en legde mij alles uit wat ik moest weten! Ze stelde mij echt op mijn gemak en ik voelde direct dat ik in goede handen was! Moerman Clinic ziet er super netjes, mooi en schoon uit! Ik blijf hier zeker terugkomen! Toon minder »
Annemarie Stel
22 juni 2022 14:02
Prima ervaring, arts Paula was vriendelijk en nam de tijd om even met me in gesprek te gaan en alle stappen uit te leggen. Klein puntje van feedback; ik probeerde tijdens werkuren te bellen, maar werd telkens doorgeschakeld naar voicemail. Hoewel ik uiteindelijk netjes teruggebeld ben, kan dat lastig zijn.
muntendamkirsten
1 juni 2022 07:07
Voor het eerst een bezoek gebracht aan Moerman Clinic en wat een fijne ervaring. Dokter Kimberly neemt echt de tijd voor je. Er wordt goed besproken wat de wensen zijn en hoe het eindresultaat behaald kan worden. Ik verliet de kliniek met een enorme glimlach en kom zeker terug!
N
25 maart 2022 22:10
Begin 2021 kwam ik bij sara om moedervlekken weg te laten halen zowel in het gezicht als op lichaam, her resultaat is fantastisch! Het afgelopen jaar heb ik diverse gezichtsbehandelingen gehad, de huidconditie is verbeterd en de acne vermindert. Sara is een zorgzame en professionele huidtherapeut, een die je op je gemak stelt en ook nog eens ontzettend veel... Toon meer »
Begin 2021 kwam ik bij sara om moedervlekken weg te laten halen zowel in het gezicht als op lichaam, her resultaat is fantastisch! Het afgelopen jaar heb ik diverse gezichtsbehandelingen gehad, de huidconditie is verbeterd en de acne vermindert. Sara is een zorgzame en professionele huidtherapeut, een die je op je gemak stelt en ook nog eens ontzettend veel kennis en kunde bezit die ze vol passie inzet! Toon minder »
Suzanne Mulders
19 februari 2022 14:02
Ik heb nog geen ervaring met een behandeling, ik heb een afspraak voor een consult.
Het was heel eenvoudig het consult te boeken. Heel fijn dat je voor het maken van een consult zelf kunt kiezen voor de arts.
Site is keurig en professioneel. Op de foto's ziet alles er zeer verzorgd uit.
Ik ben benieuwd, ga er de 22e maart met vertrouwen naar toe.
R V H
19 februari 2022 07:07
Ik werd vriendelijk onthaald met een kopje koffie.. Ze kwam voor mijn behandeling netjes bij mij om te vertellen dat ze 5 min uit liep (enorm pluspunt).. Kreeg een goede en duidelijke uitleg over de behandeling, netjes en hygiënisch gewerkt..Resultaat is echt geweldig, super blij mee.. Zou iedereen aanraden hier heen te gaan
Birgitte Bols
14 februari 2022 09:09
Zeer tevreden over de behandelingen en de resultaten, precies zoals vooraf is besproken en de tijd die ze voor je nemen, geen clinic waar tijd geld is, hier is de klant nog koning ! Verder advies over de producten is ook helemaal top, zelf gebruik ik nu PH-formula, mijn huid is mooi egaal van kleur en ziet er stralend uit. De huid heeft echt een transformati... Toon meer »
Zeer tevreden over de behandelingen en de resultaten, precies zoals vooraf is besproken en de tijd die ze voor je nemen, geen clinic waar tijd geld is, hier is de klant nog koning !
Verder advies over de producten is ook helemaal top, zelf gebruik ik nu PH-formula, mijn huid is mooi egaal van kleur en ziet er stralend uit. De huid heeft echt een transformatie onder gaan. Toon minder »
Marjon
14 februari 2022 09:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Moerman Clinic?

Bij Moerman Clinic kost één zone Botox € 175,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Moerman Clinic?

Bij Moerman Clinic kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 350,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Moerman Clinic?

Moerman Clinic scoort 5 van de 5 sterren uit 34 Google reviews.

Wat is het adres van Moerman Clinic?

In Groningen is Moerman Clinic gevestigd op Lübeckweg 2.