Wat is trapezius Botox?

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Botox wordt al meer dan 40 jaar toegepast in de medische wereld. Vele medische en cosmetische behandelingen kunnen ermee worden uitgevoerd. Behandeling van de trapezius spieren is de nieuwste toepassing. Deze behandeling zorgt ervoor dat de schouderpartij (bovenrug) slanker wordt. Ook zorgt trapezius Botox ervoor dat nekklachten, hoofdpijnklachten en schouderklachten die spier-gerelateerd kunnen afnemen.

trapezius-botox

Bochel boven rug

Veel mensen storen zich aan de spierpartij bovenaan de rug / net onder de nek. Het kan er uitzien als een 'bochel'. Deze bochel kan ontstaan door overmatig schermgebruik waarbij je voortdurend naar beneden kijkt. Een Trapezius behandeling met Botox zorgt ervoor dat de overmatige spierspanning verdwijnt. De spieren worden daardoor slanker. Het is dus eigenlijk een 'back slimming' behandeling!

Hoe werkt de trapezius behandeling?

Botox voorkomt overmatige spierspanning. Dat werkt zo bij spasmes, bij incontinentie problemen, bij de behandeling van fronsrimpels en dus ook bij overmatige spierspanning in de rug. Door de overmatige spierspanning kunnen schouder- nek en migraineklachten worden verholpen. En esthetisch geeft het dus ook resultaat; de 'bochel' wordt slanker.

Waar kun je terecht voor trapezius Botox?

Niet iedere arts voert deze behandeling uit. Het is belangrijk om te kiezen voor een kliniek met ervaren artsen en goede reviews.

Vul je adres in en vergelijk alle klinieken!

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen over de trapezius behandeling

Hoe snel werkt de trapezius behandeling?

Hoe lang houdt het resultaat aan van trapezius Botox?

Wat kost een trapezius behandeling?

Populaire behandelingen met BTX:

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt