Donkere kringen onder ogen

4 april 2021

Wil je de beste kliniek vinden voor een behandeling tegen donkere kringen? Klik hier

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Donkere kringen onder ogen zijn vaak erg storend. Je ziet er moe uit, terwijl je dat niet bent. Hoe ontstaan donkere kringen? Hoe kun je kringen onder ogen voorkomen? Welke behandelingen kun je laten uitvoeren? In dit artikel lees je alle informatie over donkere kringen onder ogen.

Donkere kringen onder ogen

Donkere kringen onder ogen

Donkere kringen worden zichtbaar als de huid wat invalt, dunner wordt, wanneer je bleker bent of als de huid zwakker wordt. Wanneer je gestrest of vermoeid bent dan zie je dat direct aan iemands ogen. Vaak zijn ze iets wateriger, de huid is wat bleker en de ogen kunnen wat holler zijn. 

De donkere kringen worden veroorzaakt doordat de huid letterlijk doorschijnend wordt of door schaduwwerking. Bij een doorschijnende huid worden de wallen veroorzaakt door het stromende bloed onder de huid. Schaduwwerking kan ontstaan als de huid iets invalt of de ogen iets invallen omdat de hoek van het jukbeen/traangoot/oogkas dan veranderd. Schaduwwerking kun je ook van nature hebben als je diepliggende oogkassen hebt.

Behandeling tegen donkere kringen

Wanneer je vaak last hebt van donkere kringen en dit niet ligt aan een ‘nachtje doorzakken’, dan is een filler behandeling een uitkomst. Een filler is een huidvuller die door een cosmetisch arts subtiel in de huid wordt verdeeld. Een filler tegen donkere kringen wordt ook wel een traangoot behandeling genoemd. Deze filler is op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur zorgt voor volume in de huid. Daardoor zijn de donkere kringen niet meer zichtbaar. Met een hyaluronzuur filler behandeling worden bijvoorbeeld ook de rokerslijntjes of neus-lippenplooi behandeld.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Donkere kringen ogen verleden tijd

Een hyaluronzuur filler behandeling tegen donkere kringen is gemiddeld 6-12 maanden effectief. Daarna is de filler volledig door het lichaam opgenomen. Nadat er volume in de huid is gebracht, schijnt de huid minder door. Ook is de schaduwwerking veranderd. Deze behandeling kan zeer nauwkeurig en effectief worden uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts. Het is raadzaam om alle artsen en klinieken te vergelijken op opleiding, ervaring en merk product.

Donkere kringen zijn iets anders dan Wallen onder ogen. Wallen bestaan vaak uit een ophoping van onderhuids vet of vocht. Donkere kringen en wallen worden ook wel eens met elkaar verward.

-----------------------
Vind een behandeling tegen donkere kringen onder ogen bij jou in de buurt

Donkere kringen verwijderen Groningen

Donkere kringen verwijderen Amsterdam

Donkere kringen verwijderen Eindhoven

Donkere kringen verwijderen Utrecht

Donkere kringen verwijderen Den Haag
Donkere kringen verwijderen Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Donkere kringen verwijderen

In Nederland kun je op meer dan 700 locaties terecht voor een injectables behandeling om donkere kringen verwijderen. Maar wat is de beste kliniek voor fillers bij jou in de buurt? Vergelijk alle klinieken, behandelingen en injectables merken op Injectablesbooking.nl. Ook de prijs van een fillerbehandeling kun je vergelijke evenals filler aanbiedingen

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt