huidkliniek twente

Huidkliniek Twente

Huidkliniek Twente uit Almelo is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.7
95 reviews
Super vriendelijk geholpen! Ze weten wie je bent en denken ruim mee in de mogelijkheden! Ze zouden je ook zeker niet onnodig nog dure extra behandelingen laten ondergaan als het niet nodig zou zijn!
SamieD86
19 april 2022 16:04
Zeer goed geholpen. Resultaat is boven verwachting. Kom zeker terug voor andere behandelingen..
Suzanne de Comarmond
13 april 2022 20:08
Zoals altijd hartelijk ontvangen, vriendelijke en professionele dames! Weer een laser sessie verder! En wat een prachtig pand hebben jullie. Een echte aanbeveling!
Melissa Reinbergen
9 april 2022 09:09
Goede behandelingen, snel contact en hele aardige medewerkers ❤️
Romy van der ven
9 maart 2022 11:11
Dames van de Huidkliniek Twente; Ik ben zo immens blij en gelukkig dat mijn gezicht/huid na een bezoek te hebben gebracht aan de Huidkliniek Twente er na jaren van tobben, smeren en behandelen door anderen, er nu eindelijk weer goed uit ziet en ook goed voelt. Ik had dit nooit durven dromen. Jullie ambiance, vakkundig-en vriendelijkheid gaven me vertrouwen... Toon meer »
Dames van de Huidkliniek Twente;

Ik ben zo immens blij en gelukkig dat mijn gezicht/huid na een bezoek te hebben gebracht aan de Huidkliniek Twente er na jaren van tobben, smeren en behandelen door anderen, er nu eindelijk weer goed uit ziet en ook goed voelt.
Ik had dit nooit durven dromen.
Jullie ambiance, vakkundig-en vriendelijkheid gaven me vertrouwen en dat vertrouwen hebben jullie meer dan wie ook waargemaakt.

Dank jullie wel! Toon minder »
maudy löwik
21 februari 2022 11:11
Carmen, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de manier waarop je de PlexR behandelingen hebt gegeven. Je bent een lief mens en je hebt goed voor mij gezorgd. Je luistert heel goed, waardoor jij en Loes op deze intensieve PlexR behandelingen zijn gekomen. Je legt alles uitgebreid uit en je doet het professioneel, waardoor ik het volste vertrouwen in je h... Toon meer »
Carmen, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de manier waarop je de PlexR behandelingen hebt gegeven. Je bent een lief mens en je hebt goed voor mij gezorgd. Je luistert heel goed, waardoor jij en Loes op deze intensieve PlexR behandelingen zijn gekomen. Je legt alles uitgebreid uit en je doet het professioneel, waardoor ik het volste vertrouwen in je had. Bovendien vond ik het leuk dat je er zo veel plezier in had, wat weer heel prettig was voor mij. 😉
Ik heb vier behandelingen gehad, de wallen onder mijn ogen, de lachrimpels naast mijn mond en ogen en de lijntjes rond mijn lippen. Het waren pittige behandelingen, maar het resultaat mag er ook zeker zijn. De kleine rimpels zijn verdwenen en de diepere rimpels zijn verzacht. Ik ben 64, heb 16 jaar in de tropen gewoond en die felle zon doet wat met je huid. Maar zoals mijn huid er nu weer uitziet, is boven verwachting. Vanzelfsprekend mogen jullie mijn foto's gebruiken om deze PlexR behandeling te promoten.
Talia Toon minder »
Talia
17 november 2021 22:10
Nadat er een mail is rondgestuurd aan klanten om een positieve review achter te laten met kans op een geldprijs en gratis producten, vind ik het toch belangrijk dat er - naast de door het bedrijf gestuurde recensies - ook mindere ervaringen worden gedeeld. Er zullen ongetwijfeld positieve ervaringen zijn, maar helaas kan ik hier niet over meepraten. Ik nam... Toon meer »
Nadat er een mail is rondgestuurd aan klanten om een positieve review achter te laten met kans op een geldprijs en gratis producten, vind ik het toch belangrijk dat er - naast de door het bedrijf gestuurde recensies - ook mindere ervaringen worden gedeeld. Er zullen ongetwijfeld positieve ervaringen zijn, maar helaas kan ik hier niet over meepraten.

Ik nam de huidtherapeut in vertrouwen voor een behandeling van mijn vette huid, en kreeg peperdure producten van ZO Skin Health geadviseerd. Ik had van tevoren uitgebreid aangegeven wat mijn huid tot nu toe had doorstaan, waaronder een gel van de dermatoloog - en tevens dat deze gel mijn huid gevoelig had gemaakt. Ondanks dat mocht ik de - naar wat achteraf bleek - agressieve geparfumeerde producten toch gelijk gebruiken, en toen kreeg ik een nare reactie met mijn huid. Het was alsof mijn gezicht verbrand was door de zon. Het was erg pijnlijk en gevoelig. Het werd echter afgedaan alsof het niets was. Bovendien nam de huidkliniek nul verantwoordelijkheid voor deze reactie. Het was volgens hen de schuld van de gel van de dermatoloog, ondanks dat ik dit duidelijk van tevoren had aangegeven. Mij werd zelfs telefonisch nog een extra product van dezelfde productenlijn aangesmeerd, maar toen ik aangaf mijn geld terug te willen bleek dit geen optie te zijn, ook al had ik niet alle producten geopend.

Als je zoveel geld durft te vragen voor je producten, mag je daar ook op z'n minst de nodige service voor verlenen. Toen ze mij adviseerden de producten te blijven gebruiken - maar dan minder frequent - wist ik dat er iets niet klopte aangezien de huisarts en de dermatoloog mij hadden geadviseerd onmiddellijk met de producten te stoppen.

Klantvriendelijkheid is ver te zoeken wanneer er iets mis gaat, en ook dat je pas je geld terugkrijgt als je over juridische gevolgen begint is heel jammer. Excuses zijn nooit aangeboden. Toon minder »
M.
9 september 2021 15:03
Mijn ervaring is niet per see positief. Ik vond het pijn doen. Ik kreeg een ijszakje aangeboden na het laseren. Het was niet mogelijk om mijn gehele gezicht te laseren volgens de therapeut zouden de donshaartjes erger terug kunnen groeien. Ik heb om een gedeelte van mijn geld terug gevraagd omdat mijn gezicht nog vol haar zit. Dat was niet mogelijk om de don... Toon meer »
Mijn ervaring is niet per see positief. Ik vond het pijn doen. Ik kreeg een ijszakje aangeboden na het laseren. Het was niet mogelijk om mijn gehele gezicht te laseren volgens de therapeut zouden de donshaartjes erger terug kunnen groeien. Ik heb om een gedeelte van mijn geld terug gevraagd omdat mijn gezicht nog vol haar zit. Dat was niet mogelijk om de donshaar verklaring. Het zou verrekend kunnen worden.

Mijn eerdere ervaring bij een ander kliniek was dat de behandeling daadwerkelijk grotendeels pijnloos aanvoelde. Mijn gehele gezicht werd gelaserd inclusief donsharen wel werd er van te voren medegedeeld dat het mogelijk was dat de behandeling niet zou aan slaan. Echter werd dit wel geprobeerd. En het werkte.

Ik heb verdere afspraken afgezegd en probeer mijn geluk bij een ander.

Veel succes Toon minder »
Denise Soares
3 september 2021 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €210 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €105 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. €50 per consult
Fillers
Juvéderm
V.a. €550 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €650 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €225 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2011
Adres
Wierdensestraat 51, Almelo
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Yvonne Aarnink

Drs. Yvonne Aarnink

Velthuis kliniek Enschede Huidkliniek Twente
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
8 jaar
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling