Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam

Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam

Een mooi natuurlijk resultaat begint bij een basis van vertrouwen in de behandelaar. Dokter Brandt kijkt naar het gezicht als geheel en behandelt vanuit de oorzaak van het probleem in plaats het probleem te camoufleren. Door persoonlijke service en natuurlijke resultaten te garanderen zien we een hoge tevredenheid en bouwen we een fijne band op met onze cliënten.

Dokter Brandt onderscheid zich op basis van zijn aanpak. Het begint met een gevoel van vertrouwen dat wordt gecreëerd door rustige en heldere communicatie. Cliënten weten dat ze kunnen rekenen op een eerlijk advies. Behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd met oog op detail. Wat deze kliniek bijzonder maakt is de garantie op natuurlijke resultaten.

Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Een mooi natuurlijk resultaat begint bij een basis van vertrouwen in de behandelaar. Dokter Brandt kijkt naar het gezicht als geheel en behandelt vanuit de oorzaak van het probleem in plaats het probleem te camoufleren. Door persoonlijke service en natuurlijke resultaten te garanderen zien we een hoge tevredenheid en bouwen we een fijne band op met onze cliënten. Meer lezen »

Natuurlijke resultaten, zorgvuldig uitgevoerd.

Voor en na foto's

Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam (na)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 175 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 175 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 175 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 175 per zone
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 75 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 500 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 550 per 1,5 ml
StylageStylage
V.a. € 500 per ml
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 500 per behandeling
PRP
V.a. € 400 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 350 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Vet oplossen, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, PRP, Body contouring, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
2015
Adres
Pilotenstraat 62, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Christopher Brandt
Drs. Christopher Brandt
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken

Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam Reviews

5
118 reviews
Super blij ben ik! Fijne en rustige kliniek. Ik ben best sceptisch wanneer het op fillers aankomt, maar Dokter Brandt kijkt heel kritisch en denkt goed mee. Ik ben super blij met mijn resultaat en merk dat ik er blijer en zelfverzekerd van ben geworden, ook zien de mensen om mij heen niet dat ik iets heb gedaan omdat het er erg natuurlijk uitziet. Als ik mee... Toon meer »
Super blij ben ik! Fijne en rustige kliniek. Ik ben best sceptisch wanneer het op fillers aankomt, maar Dokter Brandt kijkt heel kritisch en denkt goed mee. Ik ben super blij met mijn resultaat en merk dat ik er blijer en zelfverzekerd van ben geworden, ook zien de mensen om mij heen niet dat ik iets heb gedaan omdat het er erg natuurlijk uitziet. Als ik meer sterren kon geven dan had ik dat gedaan, ik raad dokter Brand iedereen aan die voor een natuurlijke, maar mooie verandering wilt gaan! Toon minder »
Reine M
31 januari 2024 10:10
Echt een super fijne ervaring gehad. Bij een huisarts en 2 huidspecialisten geweest. Niemand kon mijn probleem oplossen. Na een bezoek bij dokter brandt zag ik al meteen resultaten van verbetering! Na mijn tweede bezoek was het probleem opgelost. Zeker een aanrader! Ben er heel blij mee.
froukje vanDooren
19 januari 2024 10:10
Dokter Brandt is heel vriendelijk, professioneel en stelt je op je gemak. Hij neemt de tijd voor je en denkt met je mee voor een mooi resultaat. Het is mijn eerste ervaring met botox en ik ben heel tevreden met het resultaat. Dokter Brandt is echt een aanrader als je van een natuurlijke eindresultaat houdt en een arts zoekt die met je mee denkt!
Mer
19 november 2023 12:12
Ontzettend kundig, betrouwbaar, communicatief en geduldig.

Aan Dokter Brandt vertrouw ik blindelings m’n smoel toe - en dat zegt eigenlijk alles.
V. Axefield
9 november 2023 08:08
Super tevreden over mijn eindresultaat bij Dr. Brandt. Er wordt goed advies gegeven en meegedacht over hoe de behandeling past bij de wensen van de klant.
Minthe van Bunningen
29 oktober 2023 12:12
Christopher is een meester, verstaat zijn vak zeer goed. Misschien een van de goedkoopste, wel de beste!!
Ga elke keer zeer tevreden weg.
Simone Kuvener
22 oktober 2023 18:06
Dokter Brandt is een zeer fijne arts. Neemt de tijd voor je. Denkt met je mee. Uitgebreid eerlijk advies. Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst. Ik ben super blij met het resultaat elke keer.
E G
19 oktober 2023 19:07
Bij dokter Brandt kom ik altijd voor een botox zone, dokter Brandt is zeer kundig en communiceert/informeert duidelijk over de behandeling.
Voor de zomervakantie heeft dokter Brandt fillers bij mijn jukbeen geplaatst om meer volume aan mijn gezicht te geven. Erg spannend, maar zo tevreden over het resultaat. Ik ben dokter Brandt zeer dankbaar.
Wendy
3 oktober 2023 12:12
Dokter Christopher Brandt heeft echt magische handen en luistert enorm goed naar al je wensen! Hij denkt graag met je mee en komt met verschillende oplossingen die hij zelf ook doordacht test. Ik ben enorm blij met het natuurlijke resultaat die mij ook zal helpen om preventief mijn huid te beschermen tegen (toekomstige) veroudering. Ik zou Dokter Brandt zeke... Toon meer »
Dokter Christopher Brandt heeft echt magische handen en luistert enorm goed naar al je wensen! Hij denkt graag met je mee en komt met verschillende oplossingen die hij zelf ook doordacht test. Ik ben enorm blij met het natuurlijke resultaat die mij ook zal helpen om preventief mijn huid te beschermen tegen (toekomstige) veroudering. Ik zou Dokter Brandt zeker adviseren! Toon minder »
Mina Souliman
18 juli 2023 19:07
Dokter Christopher Brandt heeft echt magische handen en luistert enorm goed naar al je wensen! Hij denkt graag met je mee en komt met verschillende oplossingen die hij zelf ook doordacht test. Ik ben enorm blij met het natuurlijke resultaat die mij ook zal helpen om preventief mijn huid te beschermen tegen (toekomstige) veroudering. Ik zou Dokter Brandt zeke... Toon meer »
Dokter Christopher Brandt heeft echt magische handen en luistert enorm goed naar al je wensen! Hij denkt graag met je mee en komt met verschillende oplossingen die hij zelf ook doordacht test. Ik ben enorm blij met het natuurlijke resultaat die mij ook zal helpen om preventief mijn huid te beschermen tegen (toekomstige) veroudering. Ik zou Dokter Brandt zeker adviseren! Toon minder »
M Ninaber
18 juli 2023 19:07
Aanrader! Ik ben vorige week bij dokter Brand geweest voor een behandeling en ben super blij met het resultaat! Hij heeft een goede kijk op welke behandeling het beste bij jou past voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Ik zou dokter Brand aan iedereen aanraden en kom zeker terug!
Anouk Wolterbeek
6 juni 2023 19:07
Super bij met mijn behandeling door dokter Brandt.
Hij neemt echt de tijd om goed te kijken wat er moet gebeuren om het beste resultaat te krijgen.
felisa Cherelle
6 juni 2023 13:01
Christopher is een superfijne arts! Ik laat me alleen nog door hem behandelen. Voor mij is een natuurlijke uitstraling het allerbelangrijkste; ik wil niet dat mensen aan mij kunnen zien dat ik botox en fillers gebruik. Wél wil ik de uitgeruste, frisse look die je met deze middelen kunt bereiken. Bij Christopher ben je hiervan verzekerd. Hij luistert en kijkt... Toon meer »
Christopher is een superfijne arts! Ik laat me alleen nog door hem behandelen. Voor mij is een natuurlijke uitstraling het allerbelangrijkste; ik wil niet dat mensen aan mij kunnen zien dat ik botox en fillers gebruik. Wél wil ik de uitgeruste, frisse look die je met deze middelen kunt bereiken. Bij Christopher ben je hiervan verzekerd. Hij luistert en kijkt heel goed, en geeft goed onderbouwde adviezen. Hij zegt ook gerust: nee, je moet niet meer willen dan dit (die verleiding is er wel eens :)
Ik ga eens in de 6 maanden naar hem toe om de boel op te frissen. Ik ben 42, maar word vaak veel jonger geschat. En dat is echt mede dankzij de skills van Christopher :) Toon minder »
Boukje van Zantvliet
20 april 2023 16:04
Dokter Brandt is een geweldige goeie en vriendelijke arts, hij neemt uitgebreid de tijd en het resultaat is verbluffend goed en natuurlijk! Heb weer meer volume in mn gezicht en daardoor voel ik me een stuk zekerder, kan niet wachten op de volgende behandeling.
Een dikke 10 plus!!!
bianca de haan
19 april 2023 19:07
Zeer goede ervaringen met Dr. Brandt. Hij is deskundig, werkt nauwkeurig en is zeer vriendelijk. Wat ook handig is is dat je bijna voor de deur kunt parkeren.
Ingrid V
5 april 2023 15:03
Dokter Brandt is zeer kundig en werkt netjes en is daarnaast ook begripvol en behulpzaam als je de behandeling best een beetje spannend vindt. Hij is ook een aardig en interessant mens. De kliniek ziet er mooi en verzorgd uit. Ik heb hier een hele positieve ervaring gehad!
M Roubos
10 maart 2023 14:02
Professioneel en zeer bekwaam is Dokter Brandt, ik heb binnen 15 minuten resultaat ( Botox ) zo blij mee, ik kom al 3 jaar bij hem en het resultaat blijft bij mij half jaar goed zichtbaar. Dank je Dokter Brandt 🙏🏼
Corinne Visser
20 december 2022 11:11
Hele fijne arts en hele nette kliniek. Dr brandt luistert goed naar je wensen zijn en geeft daar het juiste advies bij. Heel erg blij met de resultaten.
Nikki Gobel
2 december 2022 19:07
Twee weken geleden ben ik behandeld door Chris en wat beviel dit goed. Hij legt alles duidelijk uit, luistert naar je wensen en stelt je op je gemak voorafgaand de behandeling. Want laten we eerlijk zijn, die eerste stap zetten om een behandeling te ondergaan is best spannend. Ik heb altijd al een filler behandeling aan mijn lippen gewild, maar ik was bang d... Toon meer »
Twee weken geleden ben ik behandeld door Chris en wat beviel dit goed. Hij legt alles duidelijk uit, luistert naar je wensen en stelt je op je gemak voorafgaand de behandeling. Want laten we eerlijk zijn, die eerste stap zetten om een behandeling te ondergaan is best spannend. Ik heb altijd al een filler behandeling aan mijn lippen gewild, maar ik was bang dat ik rond zou lopen met een duckface, wat ik absoluut niet zou willen. Chris heeft mijn wensen exact weten te vertalen. Mijn lippen zijn nu voller maar nog steeds erg natuurlijk, de subtiele verandering die ik wilde! Kortom, ik kan iedereen Chris aanraden! Toon minder »
Molly .Oleary
17 november 2022 19:07
Ik ben inmiddels vaker door dokter Brandt behandeld. Een plexr behandeling waardoor mijn oogleden zijn gelift; een veel frissere, open blik nu! Daarnaast fillers in mijn gezicht om een wat jongere, frissere uitstraling terug te krijgen: dit is mijns inziens enorm goed gelukt! Elke keer werd alles goed en duidelijk uitgelegd. Ik ga zeker de volgende keer weer... Toon meer »
Ik ben inmiddels vaker door dokter Brandt behandeld. Een plexr behandeling waardoor mijn oogleden zijn gelift; een veel frissere, open blik nu! Daarnaast fillers in mijn gezicht om een wat jongere, frissere uitstraling terug te krijgen: dit is mijns inziens enorm goed gelukt! Elke keer werd alles goed en duidelijk uitgelegd. Ik ga zeker de volgende keer weer naar dokter Brandt. Toon minder »
m weber
13 november 2022 17:05
Voor de 3e keer een botox behandeling (tegen gevoel van 'zwaar voorhoofd' en veelvuldig fronsen) ondergaan. Door Drs. Christopher Brandt voel ik me helemaal gehoord en begrepen. Hij belicht elk aspect van de behandeling, er is alle ruimte voor vragen en ik heb ook enorm baat bij de behandeling. Ik ben erg blij met Dokter Brandt en heb hem al meerdere malen a... Toon meer »
Voor de 3e keer een botox behandeling (tegen gevoel van 'zwaar voorhoofd' en veelvuldig fronsen) ondergaan. Door Drs. Christopher Brandt voel ik me helemaal gehoord en begrepen. Hij belicht elk aspect van de behandeling, er is alle ruimte voor vragen en ik heb ook enorm baat bij de behandeling. Ik ben erg blij met Dokter Brandt en heb hem al meerdere malen aanbevolen in mijn kennissenkring. Toon minder »
Anne Leen
15 september 2022 17:05
Ik kom al een aantal jaren bij dokter Brandt. Ik krijg vaak complimenten over mijn gezicht hoe het komt dat ik er er zo fris uit zie (46 jaar) dan is mijn antwoord: dokter Brandt. Ik zelf ga voor een no trace face. Dat betekend voor mij kleine subtiele behandelingen met het resultaat een frisse uitstraling zonder dat je ziet dat je iets hebt laten doen.
Monique Meser
3 september 2022 15:03
Ik kom al jaren bij dr brandt en dat bevalt erg goed. Ik heb altijd zoveel vragen en hij heeft zoveel geduld voor die vragen. Meerdere gebieden behandelend en altijd tevreden. Het meest belangrijke ook is dat het er altijd natuurlijk uitziet. Bedankt dr Brandt!
Sammie Doros
10 augustus 2022 10:10
Vandaag weer bij Dr Brandt geweest. Ik ben nu 3 jaar bij deze kliniek en zeer tevreden. Prachtig en natuurlijk resultaat en een zeer fijne en professionele arts. Een absolute aanrader als je voor kwaliteit gaat....
Mianda Jongkind
29 juli 2022 16:04
Dr Brandt is een vakman met passie, luistert goed, geeft eerlijk advies en vertrouwd! Locatie goed bereikbaar!!
Karin Konijnenberg
19 juli 2022 08:08
Mijn eerste ervaring bij brandt christopher! Bij binnenkomst zeer professioneel en een vertrouwd gevoel. Dokter brandt luister goed naar je wensen en denkt met je mee. Heel fijn om van te voren even te zitten en te kijken wat je wensen zijn en mooi bij je past. Verdoving is super je voelt er bijna niks van. “Je bent mooi zoals je bent “ en hier krijg je ee... Toon meer »
Mijn eerste ervaring bij brandt christopher!
Bij binnenkomst zeer professioneel en een vertrouwd gevoel.
Dokter brandt luister goed naar je wensen en denkt met je mee. Heel fijn om van te voren even te zitten en te kijken wat je wensen zijn en mooi bij je past.
Verdoving is super je voelt er bijna niks van.
“Je bent mooi zoals je bent “ en hier krijg je een extraatje erbij! Toon minder »
J A
25 juni 2022 12:12
Aanrader! Wat een superfijne plek is dit! Nooit eerder een arts ontmoet die met zoveel aandacht, empathie en geduld naar je luistert en naar je kijkt. Je krijgt bij Dokter Brandt een behandeling op maat maar dan ook ECHT op maat. Hij geeft een weloverwogen advies en legt alles zorgvuldig uit! Ik ben echt heel erg blij dat ik hem "gevonden" heb: Nooit meer zo... Toon meer »
Aanrader! Wat een superfijne plek is dit! Nooit eerder een arts ontmoet die met zoveel aandacht, empathie en geduld naar je luistert en naar je kijkt. Je krijgt bij Dokter Brandt een behandeling op maat maar dan ook ECHT op maat. Hij geeft een weloverwogen advies en legt alles zorgvuldig uit! Ik ben echt heel erg blij dat ik hem "gevonden" heb: Nooit meer zonder Dokter Brandt! Toon minder »
Nathalie van den Berg
10 juni 2022 10:10
Ik kwam bij dr. Brandt terecht na een teleurstellende ervaring bij een andere kliniek. Dit was de beste beslissing ooit! Dr. Brandt levert maatwerk, denkt met me mee en voor mij het allerbelangrijkst: hij begrijpt wat ik wil. Het voelt alsof ik mijn gezicht helemaal aan hem kan toevertrouwen. Ik ben dus al jarenlang een tevreden klant. Niemand ziet dat er ie... Toon meer »
Ik kwam bij dr. Brandt terecht na een teleurstellende ervaring bij een andere kliniek. Dit was de beste beslissing ooit! Dr. Brandt levert maatwerk, denkt met me mee en voor mij het allerbelangrijkst: hij begrijpt wat ik wil. Het voelt alsof ik mijn gezicht helemaal aan hem kan toevertrouwen. Ik ben dus al jarenlang een tevreden klant. Niemand ziet dat er iets aan me gedaan is maar ik krijg wel veel complimenten. En ik voel me fijner en zelfverzekerder, wat weer een positief effect heeft op mijn uitstraling. Kortom: als je nog twijfelt, ga er voor! Het is vertrouwd, veilig en ook nog betaalbaar. Gegarandeerd een mooi en natuurlijk resultaat 👍 Toon minder »
J
26 mei 2022 10:10
Ik kom al jaren bij Dr Brandt en dit met meer dan volle tevredenheid. Professioneel met een prettige benadering maar bovenal ook met mooie resultaten die in balans zijn. Je bent in goede handen!
Babette van den Berg
25 mei 2022 03:03
Ik ben al bij verschillende klinieken geweest en kwam bij Dr Brandt door een vriendin. Dr Brandt heeft verstand van zaken en weet wat hij doet en waar hij over praat. Hij is geduldig luistert naar je en geeft goed advies en hij is ook erg vriendelijk. Ben nu een paar keer bij hem geweest voor een behandeling en ga zeker nog vaker naar hem toe.....voor mij ge... Toon meer »
Ik ben al bij verschillende klinieken geweest en kwam bij Dr Brandt door een vriendin.
Dr Brandt heeft verstand van zaken en weet wat hij doet en waar hij over praat. Hij is geduldig luistert naar je en geeft goed advies en hij is ook erg vriendelijk.
Ben nu een paar keer bij hem geweest voor een behandeling en ga zeker nog vaker naar hem toe.....voor mij geen ander meer! Toon minder »
Ferry Vm
13 mei 2022 16:04
Hele professionele arts met een passie voor het vak!
Legt goed en rustig uit en geeft eerlijk advies.

Mooie locatie met goede parkeergelegenheid
Stephanie Versteeg
4 mei 2022 17:05
Na enkele jaren met een fronsrimpel rond te hebben gelopen, begon dit mij te belemmeren in mijn dagelijks leven. Echter vond ik de drempel om een botoxbehandeling te ondergaan nog vrij hoog. Na een kleine zoektocht op internet naar de juiste kliniek, werd ik uiteindelijk op positief advies van mijn zuster doorverwezen naar de kliniek van Dokter Brandt. Na e... Toon meer »
Na enkele jaren met een fronsrimpel rond te hebben gelopen, begon dit mij te belemmeren in mijn dagelijks leven. Echter vond ik de drempel om een botoxbehandeling te ondergaan nog vrij hoog.

Na een kleine zoektocht op internet naar de juiste kliniek, werd ik uiteindelijk op positief advies van mijn zuster doorverwezen naar de kliniek van Dokter Brandt. Na een geruststellend en gratis consult was de keuze voor de eerste botoxbehandeling zò gemaakt.

Dokter Brandt nam uitgebreid de tijd en voorzag mij van de juiste informatie, ook ná de
behandeling. Het resultaat was binnen de kortste keren verbluffend. Mijn huid was mooi egaal en van een rimpel was bijna geen sprake meer.

Ondertussen heeft mijn eerste behandeling 3 maanden geleden plaatsgevonden en ben ik vandaag voor mijn tweede botoxbehandeling langs geweest. Ik ben nogmaals uiterst tevreden over het gehele proces en kan de kliniek van Dokter Brandt absoluut aan iedereen aanbevelen. Toon minder »
Gayle van Rhijn
15 april 2022 21:09
Absolute topper, die z'n tijd neemt om naar je te luisteren en precies doet wat je vraagt. Mijn vaste plek!
Andrew Michael
15 april 2022 15:03
Vandaag bij dokter brandt geweest
Voor een behandeling met profhilo
Wat heel natuurlijk is een oppepper
Voor je huid
Dokter brandt geeft goed advies en zijn instituut ziet er heel verzorgd uit
Carla Bloemist
25 maart 2022 16:04
Ik kom hier altijd en zeer tevreden over het resultaat!
Super vriendelijk, eerlijk en geeft goed advies.
Lisa Tien
19 maart 2022 15:03
Zeer prettig ontvangst en een keurige kliniek. Luistert goed naar wat jou wensen zijn en hij helpt hierbij een juiste keus te maken in de behandeling. Kijkt ook goed mee met wat bij jou gezicht past. Ik krijg nooit het gevoel dat ik iets moet doen waar ik mij niet prettig bij voel. Ik kom zelf al een tijdje en ik ben zeer tevreden met het effect van de behan... Toon meer »
Zeer prettig ontvangst en een keurige kliniek. Luistert goed naar wat jou wensen zijn en hij helpt hierbij een juiste keus te maken in de behandeling. Kijkt ook goed mee met wat bij jou gezicht past. Ik krijg nooit het gevoel dat ik iets moet doen waar ik mij niet prettig bij voel.
Ik kom zelf al een tijdje en ik ben zeer tevreden met het effect van de behandeling. Zeker een aanrader! Toon minder »
Caroline
21 februari 2022 13:01
Deze man is mijn held! Ik ben 53 jaar en heb best al wat ervaring met cosmetisch artsen. Maar sinds ik bij Christopher kom, mag er niemand anders meer aan mijn gezicht komen. Ik voel me geen 53 en Christopher heeft ervoor gezorgd dat ik eruit zie zoals ik me voel! Sexy, aantrekkelijk, enetgiek en vol levenslust. Ik ben niet Saskia 2.0 maar Saskia 10.0. Met... Toon meer »
Deze man is mijn held! Ik ben 53 jaar en heb best al wat ervaring met cosmetisch artsen. Maar sinds ik bij Christopher kom, mag er niemand anders meer aan mijn gezicht komen. Ik voel me geen 53 en Christopher heeft ervoor gezorgd dat ik eruit zie zoals ik me voel! Sexy, aantrekkelijk, enetgiek en vol levenslust. Ik ben niet Saskia 2.0 maar Saskia 10.0. Met behoud van een nstuurlijke uitstralimg.
Nogmaals Christopher, you are my hero! Toon minder »
Saskia Kuvener
17 februari 2022 16:04
Ik ben niet heel erg thuis in de wereld van de cosmetische chirurgie en -behandelingen maar had nu wel echt reden om eens op onderzoek uit te gaan. Ik heb al mijn hele leven een frons, kreeg vaak te horen van mensen “kijk niet zo boos”. Na 2 zwangerschappen en slapeloze nachten met onze kids werden de groefjes tussen mijn wenkbrauwen steeds opvallender. Ik v... Toon meer »
Ik ben niet heel erg thuis in de wereld van de cosmetische chirurgie en -behandelingen maar had nu wel echt reden om eens op onderzoek uit te gaan. Ik heb al mijn hele leven een frons, kreeg vaak te horen van mensen “kijk niet zo boos”. Na 2 zwangerschappen en slapeloze nachten met onze kids werden de groefjes tussen mijn wenkbrauwen steeds opvallender. Ik vond het tijd om er iets aan te doen. Ik ben nogal voorzichtig qua ingrepen want ik hoor ook wel eens vervelende verhalen om me heen én zie soms mensen lopen die naar mijn smaak nét even te veel of te zichtbaar iets hebben laten doen.
Mijn eerste bezoek aan Dr Brandt was toen hij nog een andere kliniek in Aalsmeer had. Daar 3 keer geweest en zeer tevreden met het resultaat van Botox voor mijn frons. Ik ben laatst voor de eerste keer in zijn nieuwe kliniek geweest. Super mooi, netjes, schoon, centraal gelegen/goed bereikbaar (ook goede parkeergelegenheid). Ik ben weer als vanouds geholpen door Dr. Brandt en kom zeker weer terug. Toon minder »
Simone Meijer
30 januari 2022 19:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam?

De prijs van één zone Botox bij Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam is € 175,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam?

Een fillerbehandeling bij Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam kost per 1 ML v.a. € 500,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam?

Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam heeft op basis van 38 Google reviews 5 van de 5 sterren.

Waar is Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam gevestigd?

Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam is gevestigd op Pilotenstraat 62 in Amsterdam.