Filler Barneveld

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Barneveld. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Barneveld

Kengetallen binnen 15 km van Barneveld:

Aantal afspraken in Barneveld in de afgelopen periode
535
Gemiddelde prijs per ml Filler in Barneveld
€ 334,13
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Barneveld
73
Vind een kliniek in de buurt van Barneveld

Één ML filler kost in Barneveld gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 6% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 355,68).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Barneveld zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Barneveld

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Barneveld. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Barneveld

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Barneveld zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Barneveld

Boek een filler behandeling in Barneveld. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Barneveld. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Barneveld. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Barneveld.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Barneveld!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Barneveld in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Barneveld is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Barneveld

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Barneveld die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Barneveld?

Behandeling van wallen in Barneveld

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Barneveld kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Barneveld.

Filler reviews Barneveld

paar weken geleden geweest voor kraaienpootjes en kleine bovenlip filler ben heel erg blij met het resultaat!
Jiota Van den langenbergh
OranjeKlinieken Amersfoort
23 september 2022 14:02
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Henneke Jacobs
De Botox Specialist
28 april 2022 19:07
Wat een heerlijk team en wat mooie kliniek! Modern, hygiënisch heel schoon en het ruikt er heerlijk. Ze vertelde ook dat ze de ISO 9001 certificering behaald hadden wat staat voor de hoogste kwaliteit. Het was mijn eerste keer voor botox en fillers en ik was best zenuwachtig. Caroline en drs Kevin hebben echt ruim de tijd voor me genomen en geadviseerd voor... Toon meer »
Wat een heerlijk team en wat mooie kliniek! Modern, hygiënisch heel schoon en het ruikt er heerlijk. Ze vertelde ook dat ze de ISO 9001 certificering behaald hadden wat staat voor de hoogste kwaliteit. Het was mijn eerste keer voor botox en fillers en ik was best zenuwachtig. Caroline en drs Kevin hebben echt ruim de tijd voor me genomen en geadviseerd voor hetgeen ik me aan stoorde. Echt heel fijn! De behandeling van botox en fillers was echt goed te doen. Ik had geen pijn, klein beetje blauw maar dat verdween snel. Caroline belde ook dag erna op om te horen hoe het ging! Echt een aanrader en ik ga zeker terug. Toon minder »
Marijke Swinkels
Van Dijk Clinic
27 maart 2022 08:08
Bekijk meer Filler ervaringen in Barneveld

Boek je injectables behandeling in Barneveld

Natuurlijk Mooier Barneveld
Natuurlijk Mooier Barneveld
Barneveld, Parmentierstraat 15
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 385,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Skinstitute
5
Skinstitute
Leusden, Hamersveldseweg 6D
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Happy Fillers
Happy Fillers
Leusden, Larikslaan 2
11 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
SIS Clinics Veenendaal
SIS Clinics Veenendaal
Veenendaal, Fluitersstraat 1
13 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Barneveld

Wat zijn de kosten van één ML filler in Barneveld?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Barneveld is gemiddeld € 334,13. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Barneveld.

Wat is de beste filler kliniek in Barneveld?

In de omgeving van Barneveld (straal van 15 km) zijn 73 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Barneveld en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Barneveld op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Barneveld?

Kies de beste cosmetisch arts in Barneveld op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Barneveld te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Barneveld is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Barneveld zijn 32 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.