Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics

Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics

Bij alle behandelingen streeft dokter Aleida Dijkstra naar een op maat gemaakt advies, met als doel een mooie en gezonde huid, met behoud van natuurlijke kenmerken. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij voorop. Deze kwaliteit houdt dokter Dijkstra op peil door jaarlijks na te scholen, gespecialiseerde trainingen te volgen, internationale- en nationale dermatologische en esthetische congressen te bezoeken en door het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de Dermatologie.

Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics uit Hoevelaken is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij alle behandelingen streeft dokter Aleida Dijkstra naar een op maat gemaakt advies, met als doel een mooie en gezonde huid, met behoud van natuurlijke kenmerken. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij voorop. Deze kwaliteit houdt dokter Dijkstra op peil door jaarlijks na te scholen, gespecialiseerde trainingen te volgen, internationale- en nationale dermatologische en esthetische congressen te bezoeken en door het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de Dermatologie. Meer lezen »

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 195 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 195 per zone
2 zones
V.a. € 350 per behandeling
3 zones
V.a. € 450 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 495 per 2 oksels
Consult
1e consult
V.a. € 75 per consult
Controle
V.a. € 37,50 per consult
Contouring
EmSculpt (prijs per 4 behandelingen)
V.a. € 900 per kuur
EmSculpt (prijs per 6 behandelingen)
V.a. € 1.000 per kuur
Fillers
Lipfiller
V.a. € 350 per ml
StylageStylage
V.a. € 375 per ml
Traangoot filler
V.a. € 375 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 175 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 700 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 1.100 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 95 per behandeling
PDO Draadlift
V.a. € 360 per behandeling
PRP
V.a. € 350 per behandeling
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 300 per per 2 ml
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 375 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Laser / IPL, Chemische peeling, PRP, Body contouring, Fillers met lidocaïne, Filler oplossen, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
2006
Adres
Westerdorpsstraat 70, Hoevelaken
Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Aleida Dijkstra
Dr. Aleida Dijkstra
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics Reviews

4.6
11 reviews
Ik heb al 2 keer een Miradry behandeling ondergaan bij Aleida. Beiden keren ben ik heel goed geinformeerd en begeleid. De behandeling was pijnloos en Aleida heeft mij goed uitgelegd dat er nog wat ongevoeligheid en/of zwelling kan zijn en dat trekt met een aantal maanden. Vorig jaar de 1e behandeling gehad en in januari dit jaar mijn 2e. Ik heb geen zwelling... Toon meer »
Ik heb al 2 keer een Miradry behandeling ondergaan bij Aleida. Beiden keren ben ik heel goed geinformeerd en begeleid. De behandeling was pijnloos en Aleida heeft mij goed uitgelegd dat er nog wat ongevoeligheid en/of zwelling kan zijn en dat trekt met een aantal maanden. Vorig jaar de 1e behandeling gehad en in januari dit jaar mijn 2e. Ik heb geen zwelling of ongevoeligheid meer. Dokter Aleida is heel aardig, kundig en neemt de tijd om vooraf, achteraf en ook tijdens de behandeling je op je gemak te stellen. Ze legt alles heel goed uit en ze luistert ook heel goed naar wat je wilt. Ze is een hele goede dermatoloog en arts, en houdt je als klant/patient centraal. Ik raad haar enorm aan, aan iedereen die in goede handen wil zijn. Toon minder »
A H
9 mei 2024 12:12
De Miradry behandeling is zeker niet zonder risico! Door deze behandeling zijn zenuwen in mijn linkerarm beschadigd, ik heb hierdoor een aantal maanden mijn linker arm beperkt kunnen gebruiken (o.a. linker biceps kon ik niet eens aanspannen), nu bijna een jaar later heb ik nog steeds tintelingen in mijn linker onderarm en een doof gevoel. Aleida heeft mijn k... Toon meer »
De Miradry behandeling is zeker niet zonder risico! Door deze behandeling zijn zenuwen in mijn linkerarm beschadigd, ik heb hierdoor een aantal maanden mijn linker arm beperkt kunnen gebruiken (o.a. linker biceps kon ik niet eens aanspannen), nu bijna een jaar later heb ik nog steeds tintelingen in mijn linker onderarm en een doof gevoel. Aleida heeft mijn klachten wel serieus genomen en uiteindelijk de helft van de behandeling terugbetaald, maar dit is een doekje voor het bloeden geweest. De medische kosten om dit te laten onderzoeken waren hoger en ik heb hiervan veel hinder, fysiek zowel als mentaal, ondervonden, aangezien ik niet wist of ik zou herstellen. Dat de Miradry behandeling dus ‘een eenvoudige, veilige en weinig ingrijpende behandeling.’ is zoals op de website staat klopt dus niet en ik hoop dat dit zsm wordt aangepast. Ik snap dat hier commerciële belangen spelen, maar ik ga er vanuit dat gezondheid en veiligheid voorop dient te staan. Maar bij deze bent u iig gewaarschuwd! Toon minder »
Serge Ooms
7 maart 2024 15:03
Dokter Dijkstra is een uitstekende dokter, een vooral bevoegde en bekwame professional. De HALO resurfacing laser in combinatie met de Forever Young BBL laat je er 10 jaar jonger uitzien. Voor als het warmer weer wordt raad ik ook de MiraDry-zweet en geur behandeling aan, eigenlijk alle behandelingen. Gun het jezelf! Ik kom al vele jaren bij haar en raad haa... Toon meer »
Dokter Dijkstra is een uitstekende dokter, een vooral bevoegde en bekwame professional. De HALO resurfacing laser in combinatie met de Forever Young BBL laat je er 10 jaar jonger uitzien. Voor als het warmer weer wordt raad ik ook de MiraDry-zweet en geur behandeling aan, eigenlijk alle behandelingen. Gun het jezelf! Ik kom al vele jaren bij haar en raad haar zeer zeker aan. Toon minder »
C D
30 januari 2023 10:10
Zeer deskundig en uitgebreid advies onbekend huidbeeld van mijn zoontje. Beeld werd niet herkend door huisarts en sprake van averechts werkende behandeling. Advies betreffende behandeling van A. Dijkstra was direct zeer effectief! Dank daarvoor.
R Wolthuizen
5 oktober 2022 06:06
Prachtig resultaat van mijn botox-behandeling. Ze kijkt echt naar mijn gezicht en behandelt dit op zo’n manier dat het er heel natuurlijk uitziet. Ik heb al veel behandelingen bij andere praktijken gehad maar nu ben ik blijvend tevreden.
Jeroen Wessels
15 juli 2022 18:06
De meest fantastische, betrokken en deskundige arts die ik ooit heb gehad. Kijkt breed, neemt alle tijd en neemt haar vak en mijn huid echt serieus. Heel vriendelijk en oprecht geïnteresseerd.
R. East
15 juli 2022 18:06
Het alarm stond de hele nacht aan. We hadden politie gebeld. Nog niet gefixt. Uitermate slecht service. Hele wijk wakker gehouden. FIX HET!
Julian van Ouwerkerk
12 juli 2022 01:01
Ik heb vorig jaar oktober een halo laser en bbl behandeling gehad en ben daar buitengewoon tevreden over, mijn huid is verbeterd in alle opzichten en vlekken zijn verdwenen. De behandeling is goed te doen , je moet er wel rekening meehouden dat er minstens 1 week hersteltijd voor nodig is. Ik heb veel vertrouwen in aleida en zou haar iedereen aanraden, vadaa... Toon meer »
Ik heb vorig jaar oktober een halo laser en bbl behandeling gehad en ben daar buitengewoon tevreden over, mijn huid is verbeterd in alle opzichten en vlekken zijn verdwenen. De behandeling is goed te doen , je moet er wel rekening meehouden dat er minstens 1 week hersteltijd voor nodig is. Ik heb veel vertrouwen in aleida en zou haar iedereen aanraden, vadaar deze review. Toon minder »
joy rijnders
3 juli 2022 11:11
Ik kom al jaren hier voor een BBL/Profhile behandelingen nadat ik ergens anders heel wat pigment vlekken heb gekregen. Ben zo blij met het resultaat, mijn huid ziet er mooi uit, enorm dankbaar voor alles wat Aleida heeft gedaan voor mij.
Suzan _
5 maart 2021 11:11
Ik heb begin januari een HALO / BBL laser behandeling gehad. Ik heb Rosacea en melasma. Ik woon niet in de buurt dus de meeste vragen heb ik vooraf gesteld zodat ik zeker wist dat het de juiste keuze zou zijn. Ze heeft ze zelf allemaal uitgebreid beantwoord totdat ik helemaal gerust gesteld was. Ze heeft de halve middag ingepland voor een intake en aansluite... Toon meer »
Ik heb begin januari een HALO / BBL laser behandeling gehad. Ik heb Rosacea en melasma. Ik woon niet in de buurt dus de meeste vragen heb ik vooraf gesteld zodat ik zeker wist dat het de juiste keuze zou zijn. Ze heeft ze zelf allemaal uitgebreid beantwoord totdat ik helemaal gerust gesteld was. Ze heeft de halve middag ingepland voor een intake en aansluitend de behandeling.
Ik heb ooit eens een IPL behandeling gehad in het ziekenhuis en dat was niet zo prettig en het uiteindelijke resultaat viel tegen. Deze laserbehandeling bij Aleida is mij zo meegevallen. Ze neemt echt alle tijd en stelt je gerust en informeert steeds of het nog gaat. Het uiteindelijke resultaat na slechts 1x is heel erg goed, ik ben er erg blij mee en ga nog vervolg behandelingen plannen om de roodheid van Rosacea zoveel mogelijk weg te krijgen. Ik heb er bijna in totaal 5 uur voor in de auto gezeten, maar ik vond het echt de moeite waard om deze allernieuwste laser te gebruiken. Haar goede reviews hebben mij doen besluiten om de behandeling door haar te laten uitvoeren. Ook na de behandeling informeert ze hoe het is gegaan en neemt ze alle tijd voor je vragen. Ik kan haar 100% aanbevelen! Toon minder »
Angel ique
27 januari 2019 09:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics?

De prijs van één zone Botox bij Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics is € 195,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics?

Een fillerbehandeling bij Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics kost per 1 ML v.a. € 350,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics?

Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics heeft op basis van 10 Google reviews 4.6 van de 5 sterren.

Waar is Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics gevestigd?

Aleida Dijkstra Skinnocence Aestetics is gevestigd op Westerdorpsstraat 70 in Hoevelaken.