Filler Brielle

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Brielle. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Brielle:

Aantal afspraken in Brielle in de afgelopen periode
357
Gemiddelde prijs per ml Filler in Brielle
€ 335,29
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Brielle
50
Bekijk klinieken in de buurt van Brielle

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Brielle gemiddeld 6% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 355,68). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Brielle: € 335,29 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Brielle

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Brielle. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Brielle

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Brielle

Bij welke 3 klinieken in de buurt van Brielle is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Brielle

In de buurt van Brielle zijn 50 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Brielle. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Brielle wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Brielle. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Brielle

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Brielle:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Brielle. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Brielle

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Brielle die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Brielle

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Brielle. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Brielle traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Brielle

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Brielle.

Filler reviews Brielle

Vandaag ben ik met mijn moeder geweest op locatie Tilburg. Ik had voor haar met moederdag een actie gewonnen, en zij kreeg 1ml filler en skin booster cadeau. Wat een fijne kliniek! Asya heeft ons tijdens het wachten ontzettend goed geholpen en vakkundig advies gegeven, topper! Dr. Victoria Malikova is een echte professional, ze neemt de tijd om alles goed te... Toon meer »
Vandaag ben ik met mijn moeder geweest op locatie Tilburg. Ik had voor haar met moederdag een actie gewonnen, en zij kreeg 1ml filler en skin booster cadeau. Wat een fijne kliniek! Asya heeft ons tijdens het wachten ontzettend goed geholpen en vakkundig advies gegeven, topper! Dr. Victoria Malikova is een echte professional, ze neemt de tijd om alles goed te bespreken en denkt met je mee. Mijn moeder is ontzettend blij en we hebben beiden alleen maar positieve feedback! Groetjes ☺️ Toon minder »
David Makhatadze
Liquid Beauty Den Haag
8 juli 2022 15:03
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat... Toon meer »
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat heel belangrijk is. Natasha Smolska weet precies wat ze doet, ze is rustig, lief en werkt erg secuur. Ze luistert goed naar je wensen ook al wil je tijdens de behandeling iets extra's of juist niet, ze neemt de tijd voor je en uiteraard met een mooi resultaat!!! Toon minder »
25 november 2022 19:07
Ik heb gisteren een kin fillerbehandeling door dokter Firdausi van Medica Estetica ondergaan. Dit is denk ik alweer de 3e, of misschien zelfs 4e keer dat ik deze behandeling door hem heb laten uitvoeren. Ik ben super tevreden. Ongelofelijk hoe het hele gelaat er beter door gaat uitzien. De eerste 24 uur voelde de kin wat harder aan en deed het pijn als ik he... Toon meer »
Ik heb gisteren een kin fillerbehandeling door dokter Firdausi van Medica Estetica ondergaan. Dit is denk ik alweer de 3e, of misschien zelfs 4e keer dat ik deze behandeling door hem heb laten uitvoeren. Ik ben super tevreden. Ongelofelijk hoe het hele gelaat er beter door gaat uitzien. De eerste 24 uur voelde de kin wat harder aan en deed het pijn als ik het aanraakte, maar dit trekt na een dag weg. Het profiel van het gezicht ziet er veel beter uit, ook al ziet niemand dat er 'iets' is gebeurd. Mijn ervaring is dat de gebruikte filler lang blijft zitten. Na ruim een jaar is het nog steeds zichtbaar.
Ik kom al zo'n 7 jaar bij dr. Firdausi en wat ik heel erg waardeer is de goede zorg tijdens de behandeling en nazorg.
Hij is heel integer, kundig en neemt de tijd.
Hi zet de Fillers op zo'n manier dat ze niet uitlopen (zoals je bij de lippen van sommige vrouwen ziet, de filler zit er dan meer 'boven' dan in.) Ook al maakt hij de lippen, kin of jukbeenderen vol, het blijft er heel natuurlijk uit zien. Toon minder »
1 februari 2022 19:07
Bekijk meer Filler ervaringen in Brielle

Boek je injectables behandeling in Brielle

Chantiek Cosmetique
Chantiek Cosmetique
Hellevoetsluis, Dorpsweg 11
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Biogelique salon voor huidverbetering
4.8
Biogelique salon voor huidverbetering
Hellevoetsluis, Culhemiusstraat 12b
8 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Skin Works by Jozine
5
Skin Works by Jozine
's-Gravenzande, Maasdijk 8
10 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
Cosmetisch Spreekuur Etienne Lommen
Cosmetisch Spreekuur Etienne Lommen
Naaldwijk, Middel Broekweg 1
10 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Brielle

Wat kost een behandeling met fillers in Brielle?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Brielle € 335,29. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Brielle?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Brielle. In een straal van 15 kilometer rond Brielle zijn  50 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Brielle op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Brielle?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Brielle op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Brielle zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Brielle wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Brielle. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.