Filler Brielle

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar de beste filler kliniek in Brielle? Op deze pagina lees je informatie over de mogelijke behandelingen, de veilige merken en geven we tips voor het kiezen van een geschikte kliniek bij jou in de buurt. 

Boek direct een gratis consult in de omgeving van Brielle.

Aantal afspraken in Brielle in de afgelopen periode
1.661
Laagste prijs per ml Filler in Brielle
€ 230,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Brielle
€ 336,29
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Brielle
58
Vind een filler kliniek in de buurt van Brielle

Één ML filler kost in Brielle gemiddeld € 336,29, dat is 6% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 358,58).

Boek je injectables behandeling in Brielle

Glow Institute Oostvoorne
Glow Institute Oostvoorne
Oostvoorne, Pastorielaan 4
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 265,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 280,00
Profiel bekijken
Finezza Esthetiek Maassluis
Finezza Esthetiek Maassluis
Maassluis, Populierendal 44
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Chantiek Cosmetique
Chantiek Cosmetique
Hellevoetsluis, Dorpsweg 11
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Biogelique salon voor huidverbetering
Biogelique salon voor huidverbetering
Hellevoetsluis, Culhemiusstraat 12b
8 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Lasersalon Hellevoetsluis
Lasersalon Hellevoetsluis
Hellevoetsluis, Hoonaartstraat 70a
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Finezza Esthetiek Maasland
Finezza Esthetiek Maasland
Maasland, Wethouder Dijkshoornlaan 2
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Kliniek Voorne Putten
Kliniek Voorne Putten
Hellevoetsluis, Schelpenpad 2C
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Skin Works by Jozine
Skin Works by Jozine
's-Gravenzande, Maasdijk 8
10 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken

Filler reviews Brielle

Amerika clinics onderscheid zich aan andere klinieken waar ik ben behandeld. Er wordt goed geluisterd door Dr Amerika en er wordt zeer veel tijd vrijgemaakt voor de intake en behandeling. Ik heb verschillende behandelingen gehad en ben meer dan tevreden. Er wordt rustig overlegd wat voor botox of filler er wordt gebruikt. Ik kan een behandeling aanraden aan... Toon meer »
Amerika clinics onderscheid zich aan andere klinieken waar ik ben behandeld. Er wordt goed geluisterd door Dr Amerika en er wordt zeer veel tijd vrijgemaakt voor de intake en behandeling. Ik heb verschillende behandelingen gehad en ben meer dan tevreden. Er wordt rustig overlegd wat voor botox of filler er wordt gebruikt. Ik kan een behandeling aanraden aan iedereen die van plan is in de toekomst een botox of filler behandeling te ondergaan. Toon minder »
Karin van Breeschooten
Amerika Clinics
18 juni 2024 12:12
Vandaag ben ik met mijn moeder geweest op locatie Tilburg. Ik had voor haar met moederdag een actie gewonnen, en zij kreeg 1ml filler en skin booster cadeau. Wat een fijne kliniek! Asya heeft ons tijdens het wachten ontzettend goed geholpen en vakkundig advies gegeven, topper! Dr. Victoria Malikova is een echte professional, ze neemt de tijd om alles goed te... Toon meer »
Vandaag ben ik met mijn moeder geweest op locatie Tilburg. Ik had voor haar met moederdag een actie gewonnen, en zij kreeg 1ml filler en skin booster cadeau. Wat een fijne kliniek! Asya heeft ons tijdens het wachten ontzettend goed geholpen en vakkundig advies gegeven, topper! Dr. Victoria Malikova is een echte professional, ze neemt de tijd om alles goed te bespreken en denkt met je mee. Mijn moeder is ontzettend blij en we hebben beiden alleen maar positieve feedback! Groetjes ☺️ Toon minder »
David Makhatadze
Liquid Beauty Den Haag
8 juli 2022 15:03
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat... Toon meer »
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat heel belangrijk is. Natasha Smolska weet precies wat ze doet, ze is rustig, lief en werkt erg secuur. Ze luistert goed naar je wensen ook al wil je tijdens de behandeling iets extra's of juist niet, ze neemt de tijd voor je en uiteraard met een mooi resultaat!!! Toon minder »
25 november 2022 19:07
Graag deel ik mijn verhaal met jullie. Ik ging van horror lippen naar het meest mooie resultaat ooit. Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het zetten van lipfillers na veel verschillende klinieken te hebben gezien dacht ik op mijn plek te zijn bij ...... Clinics maar niets bleek minder waar. Dokter S..... heeft mij behandeld en na meerdere behandelin... Toon meer »
Graag deel ik mijn verhaal met jullie. Ik ging van horror lippen naar het meest mooie resultaat ooit.
Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het zetten van lipfillers na veel verschillende klinieken te hebben gezien dacht ik op mijn plek te zijn bij ...... Clinics maar niets bleek minder waar. Dokter S..... heeft mij behandeld en na meerdere behandelingen heeft ze mij uiteindelijk de meest vreselijke resultaten gegeven. Na meerdere malen aangegeven te hebben hoe ontevreden ik was met het resultaat kreeg ik als feedback te horen dat ik "moeilijke lippen" had er werd mij aangeboden om eventueel de kosten te delen maar verder kwamen er geen andere oplossingen. Na een aantal weken ben ik via een kennis bij Natascha Smolska terecht gekomen. Samen zijn we een traject in gegaan om te beginnen met het oplossen van mijn fillers om ze vervolgens op te vullen naar het perfecte resultaat. Lieve Natasha en collega's van liquid beauty die betrokken waren bij dit proces. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben met dit resultaat en nooit meer behandeld wil worden door een andere arts kortom Natasha je bent de beste heel veel liefde voor jou🤍. Veel liefs Jody Toon minder »
6 april 2023 15:03
Natasha + Jody = Match made in heaven. Door een andere arts is er wat fout gegaan en voelde ik me onbegrepen en ongehoord. Toen ik bij Natasha kwam viel er een last van mijn schouders af en ik werd zelf even emotioneel van de stress ontlading! Ze wist precies hoe en wat en is heel vakkundig. Oude fillers opgelost. Jody heeft mij gerustgesteld en mijn handje... Toon meer »
Natasha + Jody = Match made in heaven.
Door een andere arts is er wat fout gegaan en voelde ik me onbegrepen en ongehoord. Toen ik bij Natasha kwam viel er een last van mijn schouders af en ik werd zelf even emotioneel van de stress ontlading! Ze wist precies hoe en wat en is heel vakkundig. Oude fillers opgelost. Jody heeft mij gerustgesteld en mijn handje vast gehouden tijdens het oplossen en mij haar rustige energie doorgegeven. heerlijke meid ook! Beste assistente ever. I love her!!

Ik kan niet wachten op mijn volgende afspraak. Toon minder »
Deliza van Zeeland
Liquid Beauty Den Haag
9 november 2023 14:02
18 oktober ben ik voor een lipfiller behandeling gegaan naar een kliniek in Den Haag ( een andere dan Liquid Beauty ) deze salon valt onder de bekende goedkopere salons. Het was niet mijn eerste keer dat ik mijn lippen liet doen, alleen het ging hier vreselijk mis. Echter ging mijn behandeling compleet mis, de arts die mij behandelde gaf vrije meteen aan da... Toon meer »
18 oktober ben ik voor een lipfiller behandeling gegaan naar een kliniek in Den Haag ( een andere dan Liquid Beauty ) deze salon valt onder de bekende goedkopere salons. Het was niet mijn eerste keer dat ik mijn lippen liet doen, alleen het ging hier vreselijk mis.

Echter ging mijn behandeling compleet mis, de arts die mij behandelde gaf vrije meteen aan dat hij waarschijnlijk een filler in mijn bloedvat had gespoten. Mijn lip begon al donker te kleuren en je zag meteen rare plekken. Hij zei dat ik het maar even een paar dagen aan moest kijken.

Na dit advies ben ik de auto ingestapt onderweg naar huis begonnen mijn lippen enorm op te zwellen en ik had veel pijn aan de plek van het bloedvat.
Die kant zwol ook buitensporig op.

Ik heb toen nog een x gebeld maar ik werd niet serieus genomen. Aangekomen bij een vriendin die ook bekend is met fillers adviseerde mij om de huisarts te bellen dit heb ik gedaan.

Mijn huisarts schrok enorm en die vond het verstandig als ik toch een andere kliniek zou benaderen voor een second opinion. Na wat rond vragen en geadviseerd te zijn door mensen kwam ik uit bij liquid beauty.

Ik werd meteen ter woord gestaan door een zeer vriendelijke medewerkster ze nam mijn verhaal erg serieus en vroeg of ik foto s wilde toesturen van mijn lippen. Dit heb ik meteen gedaan. Ik werd binnen 10 minuten terug gebeld dat mijn lipfiller opgelost moest worden. Mijn bloedvaten in mijn lippen werden afgekneld. Ze hebben meteen een plekje voor mij gemaakt om langs te komen terwijl ze een overvolle agenda hadden.
( wat een geweldige service is dat! )

Nadat ik aan kwam ben ik hartelijk ontvangen door Natasha en haar team wat een kundige en lieve mensen, ik was erg overstuur door alles wat er was gebeurd en hoe ik erruit zag. Mijn lip was nog dikker zwarter grijzig en wit geworden.

Natascha heeft zeer kundig de tijd voor mij genomen en mij nagekeken en beoordeld. De filler moest erruit. Ze heeft mij geweldig geholpen tijdens de behandeling kwam het bloed alweer in mijn lippen en begonnen ze weer te kleuren. De zwarte en grijze plekken verdwenen als sneeuw voor de zon.

Als ik door had gelopen en het advies had gevolgd van de andere kliniek, was het weefsel van mijn lippen afgestorven en was ik levenslang verminkt geraakt.

Dankzij Natascha en haar geweldige team ben ik optijd en juist geholpen zonder dat ik schade heb aan mijn lippen. Nu 1 dag later is het resultaat verbluffend!

Ze bieden hier professionele kundigheid zijn enorm vriendelijk en helpen je waanzinnig, voor mij geen andere salon meer! Ik hoop dat ik met mijn verhaal ook andere vrouwen kan helpen en behoeden voor verkeerde salons.

Ik heb mijn lesje geleerd en voortaan zal ik alleen nog maar naar Liquid beauty Toon minder »
Monique Van der Veen
Liquid Beauty Den Haag
19 oktober 2023 12:12
Tien dagen geleden had ik mijn eerste behandeling bij Zaynab Haidari. Ik was voorafgaand best zenuwachtig. Bij de consult afspraak gaf ik aan dat ik graag van de boze trekken in mijn gezicht af wilde. Zaynab nam rustig en respectvol de tijd om me te informeren over de diverse mogelijkheden zodat ik weloverwogen kon besluiten wat ik op die dag kon laten doen.... Toon meer »
Tien dagen geleden had ik mijn eerste behandeling bij Zaynab Haidari. Ik was voorafgaand best zenuwachtig. Bij de consult afspraak gaf ik aan dat ik graag van de boze trekken in mijn gezicht af wilde. Zaynab nam rustig en respectvol de tijd om me te informeren over de diverse mogelijkheden zodat ik weloverwogen kon besluiten wat ik op die dag kon laten doen. Ik koos voor een filler- en collageen behandeling gecombineerd met 1 zone Botox. Ik kreeg een verdovende crème opgesmeerd door vriendelijke, zorgzame assistente Valerija terwijl er intussen een andere patiënte werd geholpen. Toen het mijn beurt was begon Zaynab met de lipfillers. Het was wel een beetje schrikken hoeveel pijn het toch nog wel doet, maar gelukkig werkt Zaynab snel en gedecideerd en neemt ze tussendoor af en toe de tijd om te checken hoe het met je gaat. Voordat je het weet is het voorbij en mag je in de spiegel gaan kijken naar het voorlopige resultaat. Ik voelde me een beetje een speldenkussen de eerste uurtjes maar ik had bijna geen bloeduitstorting en de zwelling is me echt enorm mee gevallen. Ik ben ‘s-avonds zelfs gewoon uit eten geweest met vrienden! We zijn inmiddels twee weken verder en ik verbaas me nog steeds over de resultaten van de behandeling! Ik had nooit verwacht dat er zulke goede resultaten konden worden geboekt na 1 bezoekje. Ik zie er zoveel frisser, blijer en jonger uit! Ik voel me ook weer stukken blijer en zelfverzekerder! Alleen maar lof voor jou, Zaynab! Als ik in maart weer in Nederland ben kom ik weer bij jou! Groetjes uit Frankrijk! 🇫🇷 Toon minder »
5 december 2023 14:02
Een maandje terug ben ik naar Natasha gegaan om mijn lippen op te vullen. Natasha gaf mij als advies om eerst een beetje van mijn lippen op te lossen omdat er migratie te zien was en zij mij aangaf dat ik anders niet het resultaat krijg die ik wens. Ondanks dat haar agenda bomvol zit maakte zij een afspraak over 2 weken zodat ik mijn lippen toch op korter te... Toon meer »
Een maandje terug ben ik naar Natasha gegaan om mijn lippen op te vullen.
Natasha gaf mij als advies om eerst een beetje van mijn lippen op te lossen omdat er migratie te zien was en zij mij aangaf dat ik anders niet het resultaat krijg die ik wens.
Ondanks dat haar agenda bomvol zit maakte zij een afspraak over 2 weken zodat ik mijn lippen toch op korter termijn weer kon opvullen.
Helaas was niet alles opgelost en heeft zij dit weer 2 keer kosteloos voor mij opgelost met een hyalase behandeling.
Nadat de fillers waren opgelost heeft zij mijn lippen weer opgevuld en gevormd zoals hoe ik had aangegeven op basis van een foto, het was exact naar wens.

Ondanks vele klinieken is dit de enige kliniek die zorgt voor de meest prachtige, natuurlijke lippen zonder migratie & duck effect.
Niemand heeft door dat mijn lippen gedaan zijn en complimenteren mij wanneer ik zeg dat er fillers inzitten, zo natuurlijk is haar methode dus.

Wat ik ook wil zeggen is dat dit bedrijf totaal niet uit is op het verdienen van geld maar naar het creëren van de meest prachtige beste professionele resultaten.
Natasha is zeer passievol in haar werk, neemt de tijd en geeft jou eerlijk advies. Het is duidelijk te zien dat zij dit werk met alle plezier doet.
Ik raad iedereen liquid beauty aan, zowel aan mijn eigen omgeving als aan de mensen die deze review lezen.

Heel erg bedankt voor de prachtige resultaten die jullie nu al meer dan een jaar voor mij creëren. Echt een top team! Toon minder »
17 november 2023 19:07
Een week terug ben ik naar Natasha gegaan om mijn lippen op te vullen. Natasha gaf mij als advies om eerst goed mijn lippen weg te laten spuiten van mijn lippen om op te lossen omdat mijn lippen niet meer goed uitzagen toen ik in turkije was had ik laten opvullen. Maar heb spijt gekregen dames raad jullie aan om in turkije geen fillers te gebruiken. Had bij... Toon meer »
Een week terug ben ik naar Natasha gegaan om mijn lippen op te vullen.
Natasha gaf mij als advies om eerst goed mijn lippen weg te laten spuiten van mijn lippen om op te lossen omdat mijn lippen niet meer goed uitzagen toen ik in turkije was had ik laten opvullen. Maar heb spijt gekregen dames raad jullie aan om in turkije geen fillers te gebruiken. Had bij Dilan Polat istanbul laten opvullen heel slecht zijn ze. En nooit meer in turkije ik bedank dat natasha er is en mij veel helpt altijd gelukkig dat jij er bent natasha en hou het voor taan ook zo alleen bij jou. Geen andere en goed altijd bekijken de merk wat er gebruikt word vind Liquid Beauty de beste. Toon minder »
28 december 2023 17:05
Zowel voor botox als mijn lipfillers kom ik hier nu al 3 jaar. Zeer tevreden over deze kliniek, Natasha smolska weet precies wat ze doet, en zegt het ook eerlijk als iets niet kan, of nodig is.

Alle assistentes zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Dankjullie wel!!
Michelle geennaam
Liquid Beauty Den Haag
27 december 2023 20:08
Meerdere keren geweest bij Natascha voor lipfillers en altijd een goede ervaring gehad. Tot de laatste keer dat er een nieuwe assistente aanwezig was (blond haar). Was erg brutaal en respecteerde de privacy van de klant niet. Praat door de klanten heen en erg onprofessioneel. Jammer dat zo’n goede arts een assistente heeft zoals deze.
مصطفىظ عبد الحسن
Liquid Beauty Den Haag
14 mei 2024 19:07
Hele mooie kliniek voor permanente make up, nagels en fillers. De wachtruimte is zo prachtig ingericht, wc’s zijn altijd schoon en je mag gratis drinken pakken. Personeel is vriendelijk en warm.
Tessa van der Leeuw
Cocon cosmetics
9 december 2023 09:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Brielle

Filler prijzen 2024 vergelijken in Brielle

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Brielle. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 26 klinieken binnen 15 km van Brielle.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 230,00
Lipfiller1,0 ML€ 230,00
Traangoot filler1,0 ML€ 258,98
Wallen onder ogen1,0 ML€ 258,98
Jukbeenderen1,0 ML€ 230,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 230,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 230,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 230,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 258,98
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 258,98
Neus filler1,0 ML€ 258,98
Liquid facelift-€ 800,00

Filler voor en na Brielle

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Brielle.

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling is een behandeling waarbij de huid wordt opgevuld met een vloeistof. Dit zorgt voor minder rimpels, een gladdere en jongere huid, volumeherstel en een verbetering van de contouren in het gezicht. Meestal wordt een filler van hyaluronzuur gebruikt. Deze stof komt van nature voor in het menselijk lichaam en bindt water, waardoor het rimpels opvult. De filler lost uiteindelijk volledig op in het lichaam en is dus van tijdelijke aard. Afhankelijk van je huidtype en wensen, kan de arts ook een ander type filler aanraden, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. 

Fillers kunnen worden gebruikt in het gezicht, bijvoorbeeld in de lippen, jukbeenderen of in de wangen. Maar het kan ook worden gebruikt voor vollere billen. Hoe snel de filler zichtbaar is en hoe lang het effect aanhoudt, is afhankelijk van de behandelplek.

De filler wordt door een cosmetisch arts aangebracht met een dunne naald of canule. Op deze manier wordt de stof subtiel in de huid verdeeld. In sommige gevallen wordt de behandelplek verdoofd. Per indicatie zorgt de arts voor de beste behandelmethode. De meeste mensen ervaren geen tot weinig pijn tijdens de behandeling. Goede nazorg na een filler behandeling is belangrijk voor een goed herstel (denk aan het voorkomen van blauwe plekken en zwelling) en een optimaal resultaat. De arts informeert je over de juiste verzorgen en do's en dont's in de periode na de behandeling.

Veel mensen verwarren fillers met botox. Lees over het verschil tussen fillers en botox

Hoe lang blijft een filler zitten?

De resultaten van een fillerbehandeling zijn gemiddeld ongeveer 9 maanden merkbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, hangt af van de specifieke behandellocatie. Lipfillers lossen bijvooorbeeld sneller op (tussen de 6 en 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Daarentegen kunnen fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden zichtbaar blijven. In het geval van bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar te zien zijn. 

Ook het merk filler heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen. Op deze pagina vertellen we meer over de verschillende merken hyaluronzuurfillers. Er zijn ook manieren waarop je je fillers eerder kunt laten verwijderen. Lees meer over het laten oplossen van fillers.

Is een fillerbehandeling veilig?

In Nederland worden enkel tijdelijke fillers gebruikt voor cosmetische behandelingen. Permanente fillers (die niet oplosbaar zijn) zijn sinds 2015 verboden in ons land, omdat deze ernstige complicaties konden veroorzaken. Fillers mogen bij wet worden gebruikt vanaf een leeftijd van 18 jaar. Lees hier meer over deze leeftijdsgrens.

In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuurfillers. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers op basis van hyaluronzuur zijn Restylane en Juvéderm, Belotero, Teosyal en Aliaxin. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt deze fillerbehandeling als veilig beschouwd. Kies dan ook altijd voor een arts met deze kenmerken, en niet zomaar voor een budgetkliniek.

Belangrijk om te benadrukken: er is altijd een mogelijkheid op complicaties (komt voor in ongeveer 1% van de gevallen). Bovendien zijn er aan het gebruik van fillers nog andere potentiële risico's verbonden. Ga daarom altijd met je arts in gesprek en laat je er goed over informeren.

Vergelijk fillerklinieken in Brielle

Zoek je een fillerkliniek in Brielle? Vul je locatie in en vergelijk eenvoudig en snel de beste klinieken uit de buurt. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een betrouwbare, deskundige arts.

Verschillende filler behandelingen in Brielle

In Brielle kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Traangootfillers: dit is een populaire cosmetische ingreep om wallen onder de ogen te verminderen. Onder de huid in de traangoten worden subtiel fillers geïnjecteerd. Hierdoor worden de wallen opgevuld, wat zorgt voor een frissere uitstraling. Lees meer over traangootfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin. Ze hydrateren en stimuleren de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Jukbeenderen fillers: deze behandeling vult de jukbeenderen op met fillers voor een jeugdigere uitstraling. Met het ouder worden verliezen jukbeenderen namelijk hun kracht en vorm door afnemend huidvolume en zwaartekracht. Lees meer over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: zijn gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken die ontstaan door huidverslapping door ouderdom. Hierbij worden de marionetlijnen, de verticale lijnen aan weerszijden van de kin, behandeld met injectables. Lees meer over marionetlijnen fillers.

 • Lipfillers: herstellen het natuurlijke volume van de lippen. Kunnen ook gebruikt worden voor het opvullen van dunne lippen of het verminderen van rimpeltjes rond de mond. Lees meer over lipfillers.

 • Neusfillers: een cosmetische procedure waarbij fillers worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep. Dit houdt in dat bepaalde delen van de neus kunnen worden opgevuld, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip, het camoufleren van bobbels of het corrigeren van asymmetrie. Lees meer over neusfillers.

 • Haarfillers: worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken aan te pakken. Het is een moderne oplossing voor haaruitval bij zowel mannen als vrouwen. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: een oplossing voor wie streeft naar vollere billen en een gladde huid. Het resultaat is na een paar weken zichtbaar. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Vergelijk alle klinieken in Brielle op Injectablesbooking en maak direct een afspraak voor een consult. 

Wat zijn de verschillende filler merken?

Het is belangrijk om voor een kliniek te kiezen die betrouwbare merken fillers gebruikt, zoals:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur-gebaseerde filler die rimpels vermindert en de huid opvult, met een werkingsduur van 6 tot 18 maanden, afhankelijk van de variant. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, ontwikkeld door het Teoxane laboratorium, dat een reeks huidvullers aanbiedt voor diverse huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en diepe plooien. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers, op de markt sinds 1997, en biedt diverse varianten voor verschillende doeleinden, zoals het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Lees meer over Restylane

 • Belotero: levert een natuurlijk resultaat en is veilig voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Lees meer over Belotero

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler die ontwikkeld is door het Zwitserse bedrijf IBSA en ontworpen is om rimpels op te vullen en de huid gladder te maken. Lees meer over Aliaxin.

 • Stylage: gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, dat diverse varianten biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in het assortiment, afgestemd op de specifieke behoefte van de persoon. 

Filler kliniek Brielle

Boek een filler behandeling in Brielle. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Brielle. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Brielle. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Brielle.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Brielle!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Brielle in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Brielle is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Brielle

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Brielle die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Brielle?

Behandeling van wallen in Brielle

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Brielle kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Brielle.

Veelgestelde vragen in Brielle

Wat zijn de kosten van één ML filler in Brielle?

Wat is de beste filler kliniek in Brielle?

Wie is de beste filler arts in Brielle?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Brielle?