Filler Naaldwijk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Naaldwijk én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Naaldwijk en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Naaldwijk in de afgelopen periode
5.155
Laagste prijs per ml Filler in Naaldwijk
€ 130,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Naaldwijk
€ 360,82
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Naaldwijk
256
Bekijk filler klinieken in de buurt van Naaldwijk

De gemiddelde prijs per ML filler is in Naaldwijk € 360,82. Dat is 1% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 358,58).

Boek je injectables behandeling in Naaldwijk

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Den Haag
SkinSurgery Clinics Den Haag
Den Haag, Laan van Meerdervoort 677
10 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 19x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
11 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 5x geboekt
Alegria Body Care
Alegria Body Care
Naaldwijk, Koningstraat 3
<1 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
ProfhiloStylage
Bekijk agenda
 
Beautiful Moment
Beautiful Moment
Naaldwijk, Verhagenplein 3
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Cosmetisch Spreekuur Etienne Lommen
Cosmetisch Spreekuur Etienne Lommen
Naaldwijk, Middel Broekweg 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Skincare Huidkliniek 's Gravenzande
Skincare Huidkliniek 's Gravenzande
's-Gravenzande, Leeuweriklaan 51
3 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Profhilo
Bekijk agenda
 
Amerika Clinics
Amerika Clinics
's-Gravenzande, Vaartplein 11
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Beautysalon Barbara
Beautysalon Barbara
's-Gravenzande, Langestraat 17
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Filler reviews Naaldwijk

Amerika clinics onderscheid zich aan andere klinieken waar ik ben behandeld. Er wordt goed geluisterd door Dr Amerika en er wordt zeer veel tijd vrijgemaakt voor de intake en behandeling. Ik heb verschillende behandelingen gehad en ben meer dan tevreden. Er wordt rustig overlegd wat voor botox of filler er wordt gebruikt. Ik kan een behandeling aanraden aan... Toon meer »
Amerika clinics onderscheid zich aan andere klinieken waar ik ben behandeld. Er wordt goed geluisterd door Dr Amerika en er wordt zeer veel tijd vrijgemaakt voor de intake en behandeling. Ik heb verschillende behandelingen gehad en ben meer dan tevreden. Er wordt rustig overlegd wat voor botox of filler er wordt gebruikt. Ik kan een behandeling aanraden aan iedereen die van plan is in de toekomst een botox of filler behandeling te ondergaan. Toon minder »
Karin van Breeschooten
Amerika Clinics
18 juni 2024 12:12
Vandaag ben ik met mijn moeder geweest op locatie Tilburg. Ik had voor haar met moederdag een actie gewonnen, en zij kreeg 1ml filler en skin booster cadeau. Wat een fijne kliniek! Asya heeft ons tijdens het wachten ontzettend goed geholpen en vakkundig advies gegeven, topper! Dr. Victoria Malikova is een echte professional, ze neemt de tijd om alles goed te... Toon meer »
Vandaag ben ik met mijn moeder geweest op locatie Tilburg. Ik had voor haar met moederdag een actie gewonnen, en zij kreeg 1ml filler en skin booster cadeau. Wat een fijne kliniek! Asya heeft ons tijdens het wachten ontzettend goed geholpen en vakkundig advies gegeven, topper! Dr. Victoria Malikova is een echte professional, ze neemt de tijd om alles goed te bespreken en denkt met je mee. Mijn moeder is ontzettend blij en we hebben beiden alleen maar positieve feedback! Groetjes ☺️ Toon minder »
David Makhatadze
Liquid Beauty Den Haag
8 juli 2022 15:03
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat... Toon meer »
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat heel belangrijk is. Natasha Smolska weet precies wat ze doet, ze is rustig, lief en werkt erg secuur. Ze luistert goed naar je wensen ook al wil je tijdens de behandeling iets extra's of juist niet, ze neemt de tijd voor je en uiteraard met een mooi resultaat!!! Toon minder »
25 november 2022 19:07
Graag deel ik mijn verhaal met jullie. Ik ging van horror lippen naar het meest mooie resultaat ooit. Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het zetten van lipfillers na veel verschillende klinieken te hebben gezien dacht ik op mijn plek te zijn bij ...... Clinics maar niets bleek minder waar. Dokter S..... heeft mij behandeld en na meerdere behandelin... Toon meer »
Graag deel ik mijn verhaal met jullie. Ik ging van horror lippen naar het meest mooie resultaat ooit.
Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het zetten van lipfillers na veel verschillende klinieken te hebben gezien dacht ik op mijn plek te zijn bij ...... Clinics maar niets bleek minder waar. Dokter S..... heeft mij behandeld en na meerdere behandelingen heeft ze mij uiteindelijk de meest vreselijke resultaten gegeven. Na meerdere malen aangegeven te hebben hoe ontevreden ik was met het resultaat kreeg ik als feedback te horen dat ik "moeilijke lippen" had er werd mij aangeboden om eventueel de kosten te delen maar verder kwamen er geen andere oplossingen. Na een aantal weken ben ik via een kennis bij Natascha Smolska terecht gekomen. Samen zijn we een traject in gegaan om te beginnen met het oplossen van mijn fillers om ze vervolgens op te vullen naar het perfecte resultaat. Lieve Natasha en collega's van liquid beauty die betrokken waren bij dit proces. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben met dit resultaat en nooit meer behandeld wil worden door een andere arts kortom Natasha je bent de beste heel veel liefde voor jou🤍. Veel liefs Jody Toon minder »
6 april 2023 15:03
Natasha + Jody = Match made in heaven. Door een andere arts is er wat fout gegaan en voelde ik me onbegrepen en ongehoord. Toen ik bij Natasha kwam viel er een last van mijn schouders af en ik werd zelf even emotioneel van de stress ontlading! Ze wist precies hoe en wat en is heel vakkundig. Oude fillers opgelost. Jody heeft mij gerustgesteld en mijn handje... Toon meer »
Natasha + Jody = Match made in heaven.
Door een andere arts is er wat fout gegaan en voelde ik me onbegrepen en ongehoord. Toen ik bij Natasha kwam viel er een last van mijn schouders af en ik werd zelf even emotioneel van de stress ontlading! Ze wist precies hoe en wat en is heel vakkundig. Oude fillers opgelost. Jody heeft mij gerustgesteld en mijn handje vast gehouden tijdens het oplossen en mij haar rustige energie doorgegeven. heerlijke meid ook! Beste assistente ever. I love her!!

Ik kan niet wachten op mijn volgende afspraak. Toon minder »
Deliza van Zeeland
Liquid Beauty Den Haag
9 november 2023 14:02
18 oktober ben ik voor een lipfiller behandeling gegaan naar een kliniek in Den Haag ( een andere dan Liquid Beauty ) deze salon valt onder de bekende goedkopere salons. Het was niet mijn eerste keer dat ik mijn lippen liet doen, alleen het ging hier vreselijk mis. Echter ging mijn behandeling compleet mis, de arts die mij behandelde gaf vrije meteen aan da... Toon meer »
18 oktober ben ik voor een lipfiller behandeling gegaan naar een kliniek in Den Haag ( een andere dan Liquid Beauty ) deze salon valt onder de bekende goedkopere salons. Het was niet mijn eerste keer dat ik mijn lippen liet doen, alleen het ging hier vreselijk mis.

Echter ging mijn behandeling compleet mis, de arts die mij behandelde gaf vrije meteen aan dat hij waarschijnlijk een filler in mijn bloedvat had gespoten. Mijn lip begon al donker te kleuren en je zag meteen rare plekken. Hij zei dat ik het maar even een paar dagen aan moest kijken.

Na dit advies ben ik de auto ingestapt onderweg naar huis begonnen mijn lippen enorm op te zwellen en ik had veel pijn aan de plek van het bloedvat.
Die kant zwol ook buitensporig op.

Ik heb toen nog een x gebeld maar ik werd niet serieus genomen. Aangekomen bij een vriendin die ook bekend is met fillers adviseerde mij om de huisarts te bellen dit heb ik gedaan.

Mijn huisarts schrok enorm en die vond het verstandig als ik toch een andere kliniek zou benaderen voor een second opinion. Na wat rond vragen en geadviseerd te zijn door mensen kwam ik uit bij liquid beauty.

Ik werd meteen ter woord gestaan door een zeer vriendelijke medewerkster ze nam mijn verhaal erg serieus en vroeg of ik foto s wilde toesturen van mijn lippen. Dit heb ik meteen gedaan. Ik werd binnen 10 minuten terug gebeld dat mijn lipfiller opgelost moest worden. Mijn bloedvaten in mijn lippen werden afgekneld. Ze hebben meteen een plekje voor mij gemaakt om langs te komen terwijl ze een overvolle agenda hadden.
( wat een geweldige service is dat! )

Nadat ik aan kwam ben ik hartelijk ontvangen door Natasha en haar team wat een kundige en lieve mensen, ik was erg overstuur door alles wat er was gebeurd en hoe ik erruit zag. Mijn lip was nog dikker zwarter grijzig en wit geworden.

Natascha heeft zeer kundig de tijd voor mij genomen en mij nagekeken en beoordeld. De filler moest erruit. Ze heeft mij geweldig geholpen tijdens de behandeling kwam het bloed alweer in mijn lippen en begonnen ze weer te kleuren. De zwarte en grijze plekken verdwenen als sneeuw voor de zon.

Als ik door had gelopen en het advies had gevolgd van de andere kliniek, was het weefsel van mijn lippen afgestorven en was ik levenslang verminkt geraakt.

Dankzij Natascha en haar geweldige team ben ik optijd en juist geholpen zonder dat ik schade heb aan mijn lippen. Nu 1 dag later is het resultaat verbluffend!

Ze bieden hier professionele kundigheid zijn enorm vriendelijk en helpen je waanzinnig, voor mij geen andere salon meer! Ik hoop dat ik met mijn verhaal ook andere vrouwen kan helpen en behoeden voor verkeerde salons.

Ik heb mijn lesje geleerd en voortaan zal ik alleen nog maar naar Liquid beauty Toon minder »
Monique Van der Veen
Liquid Beauty Den Haag
19 oktober 2023 12:12
Tien dagen geleden had ik mijn eerste behandeling bij Zaynab Haidari. Ik was voorafgaand best zenuwachtig. Bij de consult afspraak gaf ik aan dat ik graag van de boze trekken in mijn gezicht af wilde. Zaynab nam rustig en respectvol de tijd om me te informeren over de diverse mogelijkheden zodat ik weloverwogen kon besluiten wat ik op die dag kon laten doen.... Toon meer »
Tien dagen geleden had ik mijn eerste behandeling bij Zaynab Haidari. Ik was voorafgaand best zenuwachtig. Bij de consult afspraak gaf ik aan dat ik graag van de boze trekken in mijn gezicht af wilde. Zaynab nam rustig en respectvol de tijd om me te informeren over de diverse mogelijkheden zodat ik weloverwogen kon besluiten wat ik op die dag kon laten doen. Ik koos voor een filler- en collageen behandeling gecombineerd met 1 zone Botox. Ik kreeg een verdovende crème opgesmeerd door vriendelijke, zorgzame assistente Valerija terwijl er intussen een andere patiënte werd geholpen. Toen het mijn beurt was begon Zaynab met de lipfillers. Het was wel een beetje schrikken hoeveel pijn het toch nog wel doet, maar gelukkig werkt Zaynab snel en gedecideerd en neemt ze tussendoor af en toe de tijd om te checken hoe het met je gaat. Voordat je het weet is het voorbij en mag je in de spiegel gaan kijken naar het voorlopige resultaat. Ik voelde me een beetje een speldenkussen de eerste uurtjes maar ik had bijna geen bloeduitstorting en de zwelling is me echt enorm mee gevallen. Ik ben ‘s-avonds zelfs gewoon uit eten geweest met vrienden! We zijn inmiddels twee weken verder en ik verbaas me nog steeds over de resultaten van de behandeling! Ik had nooit verwacht dat er zulke goede resultaten konden worden geboekt na 1 bezoekje. Ik zie er zoveel frisser, blijer en jonger uit! Ik voel me ook weer stukken blijer en zelfverzekerder! Alleen maar lof voor jou, Zaynab! Als ik in maart weer in Nederland ben kom ik weer bij jou! Groetjes uit Frankrijk! 🇫🇷 Toon minder »
5 december 2023 14:02
Een maandje terug ben ik naar Natasha gegaan om mijn lippen op te vullen. Natasha gaf mij als advies om eerst een beetje van mijn lippen op te lossen omdat er migratie te zien was en zij mij aangaf dat ik anders niet het resultaat krijg die ik wens. Ondanks dat haar agenda bomvol zit maakte zij een afspraak over 2 weken zodat ik mijn lippen toch op korter te... Toon meer »
Een maandje terug ben ik naar Natasha gegaan om mijn lippen op te vullen.
Natasha gaf mij als advies om eerst een beetje van mijn lippen op te lossen omdat er migratie te zien was en zij mij aangaf dat ik anders niet het resultaat krijg die ik wens.
Ondanks dat haar agenda bomvol zit maakte zij een afspraak over 2 weken zodat ik mijn lippen toch op korter termijn weer kon opvullen.
Helaas was niet alles opgelost en heeft zij dit weer 2 keer kosteloos voor mij opgelost met een hyalase behandeling.
Nadat de fillers waren opgelost heeft zij mijn lippen weer opgevuld en gevormd zoals hoe ik had aangegeven op basis van een foto, het was exact naar wens.

Ondanks vele klinieken is dit de enige kliniek die zorgt voor de meest prachtige, natuurlijke lippen zonder migratie & duck effect.
Niemand heeft door dat mijn lippen gedaan zijn en complimenteren mij wanneer ik zeg dat er fillers inzitten, zo natuurlijk is haar methode dus.

Wat ik ook wil zeggen is dat dit bedrijf totaal niet uit is op het verdienen van geld maar naar het creëren van de meest prachtige beste professionele resultaten.
Natasha is zeer passievol in haar werk, neemt de tijd en geeft jou eerlijk advies. Het is duidelijk te zien dat zij dit werk met alle plezier doet.
Ik raad iedereen liquid beauty aan, zowel aan mijn eigen omgeving als aan de mensen die deze review lezen.

Heel erg bedankt voor de prachtige resultaten die jullie nu al meer dan een jaar voor mij creëren. Echt een top team! Toon minder »
17 november 2023 19:07
Een week terug ben ik naar Natasha gegaan om mijn lippen op te vullen. Natasha gaf mij als advies om eerst goed mijn lippen weg te laten spuiten van mijn lippen om op te lossen omdat mijn lippen niet meer goed uitzagen toen ik in turkije was had ik laten opvullen. Maar heb spijt gekregen dames raad jullie aan om in turkije geen fillers te gebruiken. Had bij... Toon meer »
Een week terug ben ik naar Natasha gegaan om mijn lippen op te vullen.
Natasha gaf mij als advies om eerst goed mijn lippen weg te laten spuiten van mijn lippen om op te lossen omdat mijn lippen niet meer goed uitzagen toen ik in turkije was had ik laten opvullen. Maar heb spijt gekregen dames raad jullie aan om in turkije geen fillers te gebruiken. Had bij Dilan Polat istanbul laten opvullen heel slecht zijn ze. En nooit meer in turkije ik bedank dat natasha er is en mij veel helpt altijd gelukkig dat jij er bent natasha en hou het voor taan ook zo alleen bij jou. Geen andere en goed altijd bekijken de merk wat er gebruikt word vind Liquid Beauty de beste. Toon minder »
28 december 2023 17:05
Zowel voor botox als mijn lipfillers kom ik hier nu al 3 jaar. Zeer tevreden over deze kliniek, Natasha smolska weet precies wat ze doet, en zegt het ook eerlijk als iets niet kan, of nodig is.

Alle assistentes zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Dankjullie wel!!
Michelle geennaam
Liquid Beauty Den Haag
27 december 2023 20:08
Meerdere keren geweest bij Natascha voor lipfillers en altijd een goede ervaring gehad. Tot de laatste keer dat er een nieuwe assistente aanwezig was (blond haar). Was erg brutaal en respecteerde de privacy van de klant niet. Praat door de klanten heen en erg onprofessioneel. Jammer dat zo’n goede arts een assistente heeft zoals deze.
مصطفىظ عبد الحسن
Liquid Beauty Den Haag
14 mei 2024 19:07
Voor het eerst lipfillers laten zetten bij dr Wesam. Ik was super zenuwachtig, maar Wesam stelde mij super gerust. Super blij met het resultaat! Erg natuurlijk en toch vollere lippen. Thanks 😍 kom zeker terug
6 oktober 2021 10:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Naaldwijk

Vergelijk de prijzen in 2024 in Naaldwijk

Filler prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste prijzen per 1 ML filler behandeling in 2024 in de buurt van Naaldwijk. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 95 klinieken binnen 15 km van Naaldwijk. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 130,00
Lipfiller1,0 ML€ 130,00
Traangoot filler1,0 ML€ 146,38
Wallen onder ogen1,0 ML€ 146,38
Jukbeenderen1,0 ML€ 130,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 130,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 130,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 130,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 146,38
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 146,38
Neus filler1,0 ML€ 146,38
Liquid facelift-€ 800,00

Voor en na filler in Naaldwijk

Veel mensen vergelijken filler klinieken op basis van voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk filler voor en na foto's uit de omgeving van Naaldwijk.

Informatie over filler behandelingen

Onder een filler behandeling wordt het opvullen van de huid met een vloeistof (huidvuller) bedoeld. Hierdoor verminderen rimpels, wordt de huid gladder en jeugdiger en verbeteren het volume en de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die al van nature voorkomt in ons lichaam. Fillers lossen uiteindelijk volledig op in het lichaam en zijn dus tijdelijk van aard. Afhankelijk van de gewenste effecten, kunnen ook andere fillers worden gebruikt. Denk aan fillers op basis van calcium microsferen of polymelkzuur. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het te gebruiken product.

Gezichtsfillers kunnen gebruikt worden in gebieden als de lippen, de neus-lippenplooi, de geultjes onder de ogen of in de wangen. Maar fillers worden ook gebruikt voor het creëren van vollere billen. De zichtbaarheid en de duur van het effect variëren op basis van het behandelgebied.

De filler wordt door een cosmetisch arts nauwkeurig geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Soms wordt het behandelgebied verdoofd. De arts kiest voor elke situatie de beste aanpak. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure. Na de behandeling is een goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en resultaat. Blauwe plekken en zwelling wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. De arts adviseert je over de juiste verzorging en dingen die je wel en niet moet doen tijdens de herstelperiode.

Lees ook eens over de verschillen tussen botox en fillers. Deze twee behandelingen worden vaak met elkaar verward.

Hoelang geeft een filler resultaat?

Over het algemeen zijn fillers zo'n 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect precies aanhoudt, varieert per behandelgebied. Zo blijven lipfillers ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Fillers in de kin en kaaklijn kunnen tot wel 12 maanden te zien zijn. En in de wangen kan het effect zelfs 18 maanden aanhouden. 

Bovendien heeft ook het merk van de gebruikte filler invloed op de duur van de resultaten. Merken van hoge kwaliteit (de A-Merk fillers) bieden meer veiligheid en zijn bewezen effectief voor diverse behandelingen. Je vindt hier hier een overzicht van de meest bekende merken van hyaluronzuurfillers. Als je overweegt om de fillers eerder te laten verwijderen, kun je hier meer lezen over het proces van het oplossen van fillers.

Zijn fillers veilig?

In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Sinds 2015 zijn permanente fillers, die niet oplossen, verboden vanwege de ernstige problemen die ze kunnen veroorzaken. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers zijn Juvéderm en Restylane. Andere vooraanstaande merken in de fillerwereld zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero.

Bovengenoemde merken zijn hyaluronzuurfillers. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze worden aangebracht door een professionele en gekwalificeerde arts. Het is van groot belang om altijd te kiezen voor een arts met deze expertise, en dus niet zomaar voor een goedkope kliniek. De leeftijdsgrens van fillers is 18 jaar.

Let op: er bestaat altijd een kans op complicaties (deze treden in zo'n 1% van de gevallen op). Daarnaast kleven er ook andere risico's aan het gebruik van fillers. Ga daarom altijd in gesprek met je arts en laat je hierover informeren. 

Vind fillerkliniek in Naaldwijk

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Naaldwijk. 

Populaire filler behandelingen in Naaldwijk

In Naaldwijk zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Naaldwijk vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Naaldwijk

In de buurt van Naaldwijk zijn 256 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Naaldwijk. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Naaldwijk wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Naaldwijk. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire klinieken in Naaldwijk

Op zoek naar een goede kliniek in Naaldwijk? De volgende klinieken worden goed beoordeeld:

Gesponsord
HUID Den Haag - Bekijk prijzen en maak een afspraak
HUID Den Haag
Wordt nu
bekeken
HUID Den Haag
Den Haag, Laan Copes van Cattenburch 73
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 349,97
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Kliniek voor injectables en huidtherapie.
Onlangs 2x geboekt
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
Liquid Beauty Nootdorp - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Liquid Beauty Nootdorp
Wordt nu
bekeken
Liquid Beauty Nootdorp
Nootdorp, Drafbaan 28
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?
Onlangs 19x geboekt
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Gesponsord
Huid & Laser kliniek Delft - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Huid & Laser kliniek Delft
Wordt nu
bekeken
Huid & Laser kliniek Delft
Delft, Estland 1
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Voor ons team sta jij altijd centraal
Onlangs 14x geboekt
ProfhiloRestylaneSculptra (per flacon 10 ML)

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Naaldwijk

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Naaldwijk:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Naaldwijk. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Naaldwijk

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Naaldwijk die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Naaldwijk

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Naaldwijk. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Naaldwijk traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Naaldwijk

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Naaldwijk.

Veelgestelde vragen in Naaldwijk

Wat kost een behandeling met fillers in Naaldwijk?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Naaldwijk?

Waar is de beste filler behandelaar in Naaldwijk?

Welke lipfiller arts in Naaldwijk wordt aangeraden?