Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse

Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse

Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse uit Spijkenisse is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.7
3 reviews
Ik ben bij de kliniek geweest voor een voorhoofd botox behandeling. Na de behandeling (2 weken later)kon ik mijn wenkbrouwen nog optrekken, rimpels zijn nog zichtbaar en mijn oogleden zijn flink gezwollen. Naar aanleiding van contact met een medewerker van de kliniek heb ik een video opgestuurd van mijn gezicht. Maar ik heb daarna niets meer van hun vernomen... Toon meer »
Ik ben bij de kliniek geweest voor een voorhoofd botox behandeling. Na de behandeling (2 weken later)kon ik mijn wenkbrouwen nog optrekken, rimpels zijn nog zichtbaar en mijn oogleden zijn flink gezwollen. Naar aanleiding van contact met een medewerker van de kliniek heb ik een video opgestuurd van mijn gezicht. Maar ik heb daarna niets meer van hun vernomen, geen uitleg of advies. Dit vind ik onprofessioneel en respectloos naar mij als klant. Mijn buurvrouw heeft mijn verhaal gehoord en wist mij te vertellen dat ze, inmiddels nu 2 jaar geleden, ook een botox behandeling in deze kliniek heeft ondergaan en die behandeling was ook niet naar wens. De reactie van de kliniek was dat mijn buurvrouw niet geschikt was voor botox. Zij is na deze ervaring naar een bekende beauty kliniek te Rotterdam geweest. De specialisten daar vonden de reactie "niet geschikt voor botox" een zeer vreemde reactie en verschafte voldoende informatie over de behandeling Toon minder »
Sandra Tamošiūtė
21 maart 2022 16:04
Styling Concept
20 augustus 2020 18:06
Gewoon goed, professional in een sfeervolle ambiance.
Karin Niemantsverdriet
25 april 2014 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €99 per zone
Fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €425 per 1,5 ml
Stylage
V.a. €299 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €400 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2017
Adres
Gorsstraat 3, Spijkenisse
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling