Filler Nieuw-Vennep

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Nieuw-Vennep. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Nieuw-Vennep

Kengetallen binnen 15 km van Nieuw-Vennep:

Aantal afspraken in Nieuw-Vennep in de afgelopen periode
1.150
Gemiddelde prijs per ml Filler in Nieuw-Vennep
€ 362,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nieuw-Vennep
156
Vind een kliniek in de buurt van Nieuw-Venne...

De gemiddelde prijs in Nieuw-Vennep voor behandeling met één ML filler is € 362,75. Een behandeling met één ML filler in Nieuw-Vennep  is gemiddeld 2% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 355,68).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Nieuw-Vennep zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Nieuw-Vennep

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Nieuw-Vennep. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Nieuw-Vennep

In de omgeving van Nieuw-Vennep kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Nieuw-Vennep

Onderstaande klinieken in de buurt van Nieuw-Vennep worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Dream Clinics Hoofddorp
8E8FC262-73EC-4EF7-88FB-AC2412B8557D
Wordt nu
bekeken
4.5
Dream Clinics Hoofddorp
Hoofddorp, Markenburg 147
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 23x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Geboekte afspraken in de buurt van Nieuw-Vennep

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Nieuw-Vennep zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Nieuw-Vennep

Boek een filler behandeling in Nieuw-Vennep. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Nieuw-Vennep. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Nieuw-Vennep. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Nieuw-Vennep.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Nieuw-Vennep!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Nieuw-Vennep in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Nieuw-Vennep is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Nieuw-Vennep

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Nieuw-Vennep die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Nieuw-Vennep?

Behandeling van wallen in Nieuw-Vennep

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Nieuw-Vennep kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Nieuw-Vennep.

Filler reviews Nieuw-Vennep

Goed geadviseerd voor alle behandelingen. Ik heb mijn frons en kraaienpootjes laten doen met botox en neuslippenplooi met een filler middele een veilige methode: de canule techniek. Fijn geholpen en blij met het resultaat.
Justina Van Zetten
Dream Clinics Hoofddorp
19 februari 2020 11:11
Ik ben heel tevreden met het resultaat! ik heb een natuurlijk resultaat en hij zegt eerlijk wat wel en niet kan. Ik heb zowel een botox als een filler behandeling gehad. De botox behandeling (frons) heeft mij ook geholpen tegen de hoofdpijn!
17 januari 2020 11:11
Ik heb onlangs bij The Body Clinic een filler behandeling gehad om de wallen onder mijn ogen te verwijderen. Dit is gedaan door arts Dionne Deibel. Ondanks mijn angst voor naalden heeft zij mij toch helemaal op mijn gemak weten te stellen. Ik voel me nu een stuk zekerder en ben dan ook heel tevreden over het resultaat!
10 maart 2022 08:08
Bekijk meer Filler ervaringen in Nieuw-Vennep

Boek je injectables behandeling in Nieuw-Vennep

Elite Clinics
Elite Clinics
Nieuw-Vennep, Venneperweg 683
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Derm Medic Hillegom
4.9
Derm Medic Hillegom
Hillegom, Garbialaan 2B
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Doctor Face
Doctor Face
Hoofddorp, Robijnlaan 11
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Beauty Center Hoofddorp
Beauty Center Hoofddorp
Hoofddorp, Robijnlaan 11
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 245,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Nieuw-Vennep

Wat zijn de kosten van één ML filler in Nieuw-Vennep?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Nieuw-Vennep is gemiddeld € 362,75. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Nieuw-Vennep.

Wat is de beste filler kliniek in Nieuw-Vennep?

In de omgeving van Nieuw-Vennep (straal van 15 km) zijn 156 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Nieuw-Vennep en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Nieuw-Vennep op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Nieuw-Vennep?

Kies de beste cosmetisch arts in Nieuw-Vennep op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Nieuw-Vennep te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Nieuw-Vennep is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Nieuw-Vennep zijn 61 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.