Faceland Amsterdam Schiphol - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Faceland Amsterdam Schiphol

Faceland Amsterdam Schiphol

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Amsterdam Schiphol uit Schiphol-Rijk is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars. Meer lezen »

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Beechavenue 162, Schiphol-Rijk
Faceland Amsterdam Schiphol
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Sahgul Genc-Hanci
Drs. Sahgul Genc-Hanci
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Sjobha van den Berg
Drs. Sjobha van den Berg
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Michelle Alders
Drs. Michelle Alders
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Roland De Jong
Dr. Roland De Jong
Functie
Medisch specialist (overige)
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Mustafa Mahli
Dr. Mustafa Mahli
Functie
Medisch specialist (overige)
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Ellen De Jong
Ellen De Jong
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Jort Fekkes
Drs. Jort Fekkes
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Marjan Bigzada
BSc. Marjan Bigzada
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Amsterdam Schiphol Reviews

4.5
252 reviews
Meerdere malen nu bij Ellen de Jong geweest. Wat een fijne specialistische arts. Integer, eerlijk en zeer professioneel. Ellen denkt met je mee, werkt ongelofelijk nauwkeurig en goed. Ben heel blij met haar. Ook assistente super aardig en professioneel. Heel prettig allemaal en prachtig resultaat!⭐️
Tirza Schotman
15 april 2024 06:06
Ik heb ongeveer 1 maand geleden Botox laten doen op mijn voorhoofd ( 2 zones ). Nu na 1 maand kan ik mijn wenkbrauwen goed bewegen en er is een lijn op mijn voorhoofd vanaf de bovenkant van mijn wenkbrauwen tot aan mijn haarlijn, terwijl ik deze lijn niet had en ik vaak Botox heb gedaan, en dit is de eerste keer dat dit gebeurt. Na 2 weken ging ik weer naar... Toon meer »
Ik heb ongeveer 1 maand geleden Botox laten doen op mijn voorhoofd ( 2 zones ). Nu na 1 maand kan ik mijn wenkbrauwen goed bewegen en er is een lijn op mijn voorhoofd vanaf de bovenkant van mijn wenkbrauwen tot aan mijn haarlijn, terwijl ik deze lijn niet had en ik vaak Botox heb gedaan, en dit is de eerste keer dat dit gebeurt. Na 2 weken ging ik weer naar Faceland, maar ze zeiden dat dit normaal is en dat er niets aan te doen is. Ik ben helemaal niet tevreden. Toon minder »
Sepideh Kalashi
12 april 2024 06:06
Afgelopen zondag heb ik een bovenooglid correctie ondergaan. Prima geholpen door Muriëlle van Engelen en haar team. De behandeling ging zeer vlot en professioneel.
Geen pijn gehad, nu is het dag drie. Nauwelijks zwelling en klein beetje verkleuring. Ik koel veel. Voel me daar goed bij. Ik beveel Muriëlle van Engelen een ieder aan.
Wilma Bloem
10 april 2024 09:09
10 dagen geleden heb ik een ooglid correctie gehad door Dr Jort Fekkes. De eerste 2 dagen dacht ik bij mijzelf..wat heb ik mijzelf aangedaan?!. Nu 10 dagen verder ben ik superblij met het resultaat.Mijn oogleden zijn weer zichtbaar en daardoor is mijn hele uitstraling gelijk weer frisser. Ik ga wel eerlijk vertellen dat de verdovingen mij echt pijn hebben ge... Toon meer »
10 dagen geleden heb ik een ooglid correctie gehad door Dr Jort Fekkes.
De eerste 2 dagen dacht ik bij mijzelf..wat heb ik mijzelf aangedaan?!.
Nu 10 dagen verder ben ik superblij met het resultaat.Mijn oogleden zijn weer zichtbaar en daardoor is mijn hele uitstraling gelijk weer frisser.
Ik ga wel eerlijk vertellen dat de verdovingen mij echt pijn hebben gedaan. Het wegsnijden bij mijn ene oog was goed te verdragen maar bij het andere oog had ik best wel pijn.Misschien omdat bij dat oog meer is weggehaald.
Maar de pijn vergeet je weer en kan je gaan genieten van het resultaat.
Dr Jort Fekkes is een aardige man waar ik tijdens het consult een fijn en goed begrijpend eerlijk gesprek mee heb gehad. Toon minder »
rita post
8 april 2024 11:11
Ik ben heel erg goed geholpen door Jort, geeft goed uitleg wat hij gaat doen en voelde mij helmaal op mijn gemak.
Ben nu al blij met het resultaat.
Gert van den Berge
16 maart 2024 10:10
Fijne behandeling gehad met goede uitleg. Behandelaar nam goed de tijd voor me. Echter botox op 24 jan gehad op 14 febr wat bij gespoten onder garantie omdat het niet helemaal aansloeg. Nu 15 maart botox behandeling uitgewerkt en Faceland geeft aan dat zij niet bijspuiten ( geen garantie)maar dat ik de volledige behandeling moet betalen. Kortom ongeveer 3 we... Toon meer »
Fijne behandeling gehad met goede uitleg. Behandelaar nam goed de tijd voor me. Echter botox op 24 jan gehad op 14 febr wat bij gespoten onder garantie omdat het niet helemaal aansloeg. Nu 15 maart botox behandeling uitgewerkt en Faceland geeft aan dat zij niet bijspuiten ( geen garantie)maar dat ik de volledige behandeling moet betalen.
Kortom ongeveer 3 weken plezier van 200 euro botox gehad van mijn behandeling .Ik vind het schandalig hoe de garantie is. Al paar x eerder botox gehad bij Bergman en dat bleef 5 mnd goed .Erg teleurstellend de botox behandeling bij Faceland. Toon minder »
Annemiek Hendriks
15 maart 2024 08:08
Mijn man en ik zijn beiden met Botox behandeld door Mustafa Mahli. Deze arts gaf een prima uitleg, duidelijk in zijn bewoordingen en een fijne behandeling. Hij gaf aan wat hij ging doen en wat je na de behandeling juist niet met doen. Wij komen zeker bij hem terug.
Annemarie Jongebloed
13 maart 2024 20:08
Afgelopen donderdag een ooglid correctie tie ondergaan.
Hoe het eruit ziet kan ik nu nog niet goed zeggen maar ik ben ontzettend goed ontvangen.
Er werd duidelijk gecommuniceerd wat er ging gebeuren en binnen 45 minuten was ik weer klaar.
Ik kan niet wachten tot de hechtingen eruit mogen en de pleisters eraf gaan maar ik ben zeker zeer tevreden.
Lieselotte Jonkers
25 februari 2024 15:03
Consult ging goed werd goed geluisterd. Maar ze hebben uit eindelijk helemaal niet gedaan wat ik wilde en zodra je contact opneemt met ze valt het stil van hun kant, als je een beetje blijft pushen doen ze als of ze je willen helpen maar je moet wel weer een hele behandeling opnieuw betalen door een fout van hun zelf. Als je ergens blindelings naar toe wilt... Toon meer »
Consult ging goed werd goed geluisterd. Maar ze hebben uit eindelijk helemaal niet gedaan wat ik wilde en zodra je contact opneemt met ze valt het stil van hun kant, als je een beetje blijft pushen doen ze als of ze je willen helpen maar je moet wel weer een hele behandeling opnieuw betalen door een fout van hun zelf. Als je ergens blindelings naar toe wilt gaan zou ik niet naar hier gaan. Totaal geen aanrader geef beter beetje meer geld uit heb je tenminste eindresultaat wat je wilt. Toon minder »
Yasemin Taskin
26 januari 2024 14:02
De locatie an sich vond ik niet professioneel. Het was een kantoor omgebouwd als kliniek. Het voelde daarom een beetje gek aan om daar een operatie te laten uitvoeren. Verder zijn de medewerkers en artsen super aardig en stellen ze je op je gemak. Met extra dank aan Dr. Robin en haar assistent! Voor mij een fijne ervaring en zou het elke vriendin aanraden ;)
Yara Heisterkamp
10 januari 2024 10:10
Slechte ervaringen gehad met zowel de Academy als bij Roland de Jong. Na de Academy had ik donkere vlekken gekregen (ik dacht dat het aan mijn huid lag en dat het pigmentvlekken waren, maar later bleek dat niet zo te zijn). Ook was het niet symmetrisch en de arts was veel te onzeker en daarom ben ik teruggegaan naar Roland de Jong, waar ik vaker kom. Nu gaa... Toon meer »
Slechte ervaringen gehad met zowel de Academy als bij Roland de Jong. Na de Academy had ik donkere vlekken gekregen (ik dacht dat het aan mijn huid lag en dat het pigmentvlekken waren, maar later bleek dat niet zo te zijn). Ook was het niet symmetrisch en de arts was veel te onzeker en daarom ben ik teruggegaan naar Roland de Jong, waar ik vaker kom. Nu gaat hij vaker veel te snel en neurotisch te werk, maar dit keer was het zo extreem dat hij volledig de plank missloeg. Op de nacontrole zei hij letterlijk nog tegen mij dat ik "een ontevredenheid in mij had zitten". Pardon?! Ik durfde niet eens te zeggen dat ik vond dat hij het helemaal niet mooi had gedaan daardoor, ik voelde me zo gekleineerd en beschaamd! Als hij die lijnen maar even wegwerkte dacht ik, wilde zo snel mogelijk weer weg.. Ook dat heeft hij niet goed gedaan, want hij nam mij totaal niet serieus!

Ik ben naar een andere kliniek gegaan, heb een echo moeten laten maken en er is een zooitje van gemaakt! Het zit vol met complicaties en de donkere vlekken, plus de wittere vlekken, komen door verkeerde injectietechnieken. Mijn huid zit onder de blauwe plekken onderhuids én de fillers zijn totaal niet opgelost. Overal zitten bobbels. Aan de ene kant is het diep gespoten en aan de andere kant oppervlakkig. Ook de plek is totaal niet logisch waar het is gespoten zei de arts. Plus, ik heb lijnen in mijn gezicht die er voorheen niet zaten. Dat zei ik ook tegen Roland, hij maakte de lijnen alleen maar erger door op een verkeerde locatie bij te gaan spuiten. Maarja, ik heb nu eenmaal een ontevredenheid in me zitten, he Roland?!

De klant shamen, terwijl je er zelf een zooitje van hebt gemaakt, door jouw neurotische werkwijze. Je liep uit en wilde mij zo snel mogelijk de deur uit hebben. Dit was het resultaat. Sowieso moet je NOOIT zo tegen een cliënt praten en al helemaal niet als je zelf een slechte arts bent. Ik zou je eigenlijk moeten aanklagen! En wie weet doe ik dat ook, want ik moet het nu laten oplossen over een paar weken en dit heeft me veel geld gekost. Maar nóóit meer kom ik bij Faceland! Ik betaal liever het driedubbele en word goed en respectvol behandeld. Luisteren is key en de cliënt serieus nemen. Shame on you! Toon minder »
Lies
26 december 2023 18:06
Heb vandaag boven ooglid correctie gehad , geholpen door Mustafa mahli was erg zenuwachtig en bang . Deze arts heeft mij goed op mijn gemaakt kunnen stellen . Zeer vriendelijke meneer en heel duidelijk in zijn uitleg . Ben benieuwd naar de resultaat maar twijfel er niet aan dat het top zal zijn . Nogmaals
Dank .
Ayse Senarslan
14 december 2023 20:08
Ik was echt heel bang voor de operatie en voor pijn, ik was ook nog nooit in mijn leven geopereerd dus ik vond het heel spannend. Het is allemaal 100% meegevallen. Ik werd vriendelijk ontvangen bij Faceland. Dania en haar assistent waren heel aardig en er was een ontspannen sfeer. Ik was in goede handen en er werd doelgericht gewerkt. Ik heb tijdens en na de... Toon meer »
Ik was echt heel bang voor de operatie en voor pijn, ik was ook nog nooit in mijn leven geopereerd dus ik vond het heel spannend. Het is allemaal 100% meegevallen. Ik werd vriendelijk ontvangen bij Faceland. Dania en haar assistent waren heel aardig en er was een ontspannen sfeer. Ik was in goede handen en er werd doelgericht gewerkt. Ik heb tijdens en na de operatie eigenlijk geen pijn gehad. De eerste avond een klein beetje pijn maar de volgende dag was dit al weg. Ik heb vetrouwen in het eindresultaat en ben echt opgelucht. Super bedankt!! Toon minder »
D
11 december 2023 10:10
Nog geen maand geleden heb ik een ooglidcorrectie laten doen bij Faceland Schiphol. De behandelaar was dr. Muriëlle van Engelen. Het resultaat is prachtig, de littekens zijn al bijna niet meer te zien (ik moet de ogen sluiten om het te laten zien en zelf dan is het slechts van dichtbij te zien). De behandelaar en assistente waren erg aardig en de behandeling... Toon meer »
Nog geen maand geleden heb ik een ooglidcorrectie laten doen bij Faceland Schiphol. De behandelaar was dr. Muriëlle van Engelen. Het resultaat is prachtig, de littekens zijn al bijna niet meer te zien (ik moet de ogen sluiten om het te laten zien en zelf dan is het slechts van dichtbij te zien). De behandelaar en assistente waren erg aardig en de behandeling was snel klaar. Ik had geen enkele complicatie en ook geen pijn. Eigenlijk had ik verwacht dat het erg blauw zou zien, maar ik had alleen aan de ene kant een klein blauw plekje onder m'n oog en mijn ogen waren opgezwollen. Vanwege het mooie resultaat, beveel ik het iedereen aan! Toon minder »
Renate Nieuwkoop
9 november 2023 17:05
Ik, een man van 72, heb op 21 september 2023 een ooglid correctie laten uitvoeren door Dr.Mustafa Mahli, een kundig en aangename man die je volledig op je gemak steld. Stap voor stap word de behandeling uiteengezet. Dr.Mustafa is ook zeer betrokken bij de nazorg. Het eindresultaat na slechts twee weken is zeer positief en ik ben blij dat ik het heb doorgezet... Toon meer »
Ik, een man van 72, heb op 21 september 2023 een ooglid correctie laten uitvoeren door Dr.Mustafa Mahli, een kundig en aangename man die je volledig op je gemak steld. Stap voor stap word de behandeling uiteengezet. Dr.Mustafa is ook zeer betrokken bij de nazorg. Het eindresultaat na slechts twee weken is zeer positief en ik ben blij dat ik het heb doorgezet. Ook mijn vrienden en familie zijn enthousiast. Prettige bijkomstigheid is dat de totale behandeling meer dan 50% goedkoper was dan een offerte die ik heb laten maken bij een andere kliniek. Een ooglid correctie is zeker aan te bevelen! Laat het dan uitvoeren door Dr. Mustafa Mahli. Toon minder »
Andreas de Kreek
17 oktober 2023 13:01
Ik, een man van 72, heb op 21 september 2023 een ooglid correctie laten uitvoeren door Dr.Mustafa Mahli, een kundig en aangename man die je volledig op je gemak steld. Stap voor stap word de behandeling uiteengezet. Dr.Mustafa is ook zeer betrokken bij de nazorg. Het eindresultaat na slechts twee weken is zeer positief en ik ben blij dat ik het heb doorgezet... Toon meer »
Ik, een man van 72, heb op 21 september 2023 een ooglid correctie laten uitvoeren door Dr.Mustafa Mahli, een kundig en aangename man die je volledig op je gemak steld. Stap voor stap word de behandeling uiteengezet. Dr.Mustafa is ook zeer betrokken bij de nazorg. Het eindresultaat na slechts twee weken is zeer positief en ik ben blij dat ik het heb doorgezet. Ook mijn vrienden en familie zijn enthousiast. Prettige bijkomstigheid is dat de totale behandeling meer dan 50% goedkoper was dan een offerte die ik heb laten maken bij een andere kliniek. Een ooglid correctie is zeker aan te bevelen! Laat het dan uitvoeren door Dr. Mustafa Mahli. Toon minder »
Andreas de Kreek
6 oktober 2023 08:08
Ik word altijd super goed en fijn geholpen door dokter de Jong. Hij is oprecht en eerlijk over wat ik wil doen en wat niet nodig is. Na twee weken ben je altijd vrij om terug te komen als je niet tevreden bent met het resultaat. Verder is altijd geïnteresseerd hoe het met mij gaat. Het is een mooie schone kliniek, ze zijn erg hygiënisch en er goed contact m... Toon meer »
Ik word altijd super goed en fijn geholpen door dokter de Jong. Hij is oprecht en eerlijk over wat ik wil doen en wat niet nodig is. Na twee weken ben je altijd vrij om terug te komen als je niet tevreden bent met het resultaat. Verder is altijd geïnteresseerd hoe het met mij gaat.

Het is een mooie schone kliniek, ze zijn erg hygiënisch en er goed contact met de kliniek te krijgen.

Ik zou iedereen de gastvrijheid, eerlijkheid en hygiëne van deze kliniek toe wensen. Toon minder »
Tim Zethof
14 september 2023 23:11
Eerste keer bij faceland Schiphol geweest bij de Heer Mustafa Mahli ,fijn en geruststellend geholpen.Ik ben zo blij ,ik had hangende mondhoeken en dat is helemaal weg wat een prachtig resultaat ,verder 3 zones en mijn gezicht ziet er nu al zo rustig uit en over 2 weken krijg ik nog een na consult,mooie service.Echt een aanrader.Super blij bedankt🤗🤗
Arwen
31 augustus 2023 18:06
15-2 fillers in mijn marionetlijnen laten plaatsen. De arts kneep zo hard om de vloeistof te verdelen dat het gebied ondanks koelen 2 weken zwart/blauw/groen bleef. 23-3 gemaild omdat er niets meer van de fillers zichtbaar was. Waarop ik een korte reactie terug kreeg, het was net buiten de garantie periode. Waarop ik weer mailde aan de assistent of ze dit me... Toon meer »
15-2 fillers in mijn marionetlijnen laten plaatsen. De arts kneep zo hard om de vloeistof te verdelen dat het gebied ondanks koelen 2 weken zwart/blauw/groen bleef.
23-3 gemaild omdat er niets meer van de fillers zichtbaar was.
Waarop ik een korte reactie terug kreeg, het was net buiten de garantie periode.
Waarop ik weer mailde aan de assistent of ze dit met de arts wilde bespreken, zo een korte tijd zichtbaar iets hebben aan de fillers inclusief 2 weken blauwe plekken lijkt mij niet acceptabel.
Daar kreeg ik geen antwoord meer op.
Mijn vervolg afspraak heb ik maar afgezegd.
Ik voel me nog steeds belazerd, ik had net zo goed mijn geld in een putje kunnen gooien. Toon minder »
Wilma Molenaar
14 augustus 2023 09:09
Mijn ervaring bij Faceland Amsterdam is goed. Ik heb daar een gesprek gehad met een consult voor een prothese wissel. Het was een leuk en goed gesprek alles is duidelijk uitgelegd aan me. Ook kon ik al vrij snel geholpen worden.
Sandra Langenfeld
21 juli 2023 05:05
Door Ellen geholpen: lipfillers. JEETJE wat ben ik geschrokken van het resultaat. De filler zit oprecht overal behalve in mijn lip. Het zit er boven - hierdoor heb ik een schaduw snor. Het zit er NAAST (hoe dan?) aan de zijkant van mijn lippen richting de mondhoeken. En als kers of de taart is er 2x zoveel gespoten aan de linkerkant tov rechts super super as... Toon meer »
Door Ellen geholpen: lipfillers. JEETJE wat ben ik geschrokken van het resultaat. De filler zit oprecht overal behalve in mijn lip. Het zit er boven - hierdoor heb ik een schaduw snor. Het zit er NAAST (hoe dan?) aan de zijkant van mijn lippen richting de mondhoeken. En als kers of de taart is er 2x zoveel gespoten aan de linkerkant tov rechts super super asymmetrisch. En niet te vergeten heb ik ducklippen, kan wel janken.

Baal hier echt van. Nooit meer. Toon minder »
Kenzo Nederland
4 juli 2023 17:05
Als ik een arts aanraad dan is het zeker Ellen de Jong ze denk altijd met je mee en ze is eerlijk ook als het niet kan of te veel wordt geeft ze het aan!
Mijn botox is nog nooit zo goed gezet
Ik kom zeker terug
Dank je wel Ellen!
Black Harbour NL
30 juni 2023 12:12
Ik ben bij Faceland geweest voor een bovenooglidcorrectie. Ik had veel last van hoofdpijn en een zwaar gevoel op me ogen. Zo heb ik besloten om toch te laten doen. Ik was een beetje zenuwachtig maar door Dania Alissa die heeft me gerustgesteld was ik niet meer zo zenuwachtig, ze heeft me alles verteld wat ze ging doen, Afgelopen dinsdag onder het mes gewee... Toon meer »
Ik ben bij Faceland geweest voor een bovenooglidcorrectie.

Ik had veel last van hoofdpijn en een zwaar gevoel op me ogen.
Zo heb ik besloten om toch te laten doen.

Ik was een beetje zenuwachtig maar door Dania Alissa die heeft me gerustgesteld was ik niet meer zo zenuwachtig, ze heeft me alles verteld wat ze ging doen,
Afgelopen dinsdag onder het mes geweest, ik kan niet wachtend om het eindresultaat te zien. Dania Alissa super bedankt je bent de best☺️☺️ Toon minder »
Valerie Speca
30 juni 2023 06:06
Ik raad het niemand aan tenminste ik was en ben zeer ontevreden, denk 2 jaar geleden me lippen daar gedaan bij een dame, ergens wou ze het afraden ergens niet. Toch heeft ze 1 ml voor me in me lippen gedaan op het moment zelf veel meer pijn gehad dan de keer ervoor bij house of bratz. Ik was nier tevreden over de rechter hoek boven en terecht want het is tot... Toon meer »
Ik raad het niemand aan tenminste ik was en ben zeer ontevreden, denk 2 jaar geleden me lippen daar gedaan bij een dame, ergens wou ze het afraden ergens niet. Toch heeft ze 1 ml voor me in me lippen gedaan op het moment zelf veel meer pijn gehad dan de keer ervoor bij house of bratz. Ik was nier tevreden over de rechter hoek boven en terecht want het is tot de dag van vandaag een bobbel. Als je belt krijg je te horen ja dan moest je eerder bellen en langskomen. Op afspraak gegaan bij andere locatie in amsterdam om het te laten verwijderen zij raden mij aan om dat te doen en dat wil ik graag. Ze had als advies gegeven om nog een keer te bellen naar locatie schiphol omdat die mevrouw mog werkzaam is zou ik er inprincipe niet zoveel voor hoeven te betalen. Alleen als ik bel naar locatie en ik leg me situatie uit word er gewoon in me oor opgehangen. Dus nee ik zou lekker naar liquidbeauty gaan dames. Toon minder »
Romaissa Aktaou
18 juni 2023 20:08
Mooie locatie en het bedrijf heeft een professioneel uiterlijk. Ik kreeg een vriendelijk ontvangst en de uitleg van de specialist was duidelijk en goed. De behandeling was naar mijn ervaring volledig pijnloos. Ik stond binnen 10 minuten weer buiten en nu na 5 dagen zie ik al echt verschil optreden. De optimale werking zal een week of 2 duren voordat het zich... Toon meer »
Mooie locatie en het bedrijf heeft een professioneel uiterlijk. Ik kreeg een vriendelijk ontvangst en de uitleg van de specialist was duidelijk en goed. De behandeling was naar mijn ervaring volledig pijnloos. Ik stond binnen 10 minuten weer buiten en nu na 5 dagen zie ik al echt verschil optreden. De optimale werking zal een week of 2 duren voordat het zichtbaar is. Erg tevreden tot nu toe! Toon minder »
Suzanna V d Putten
5 juni 2023 09:09
Ik kom inmiddels 2 jaar bij faceland,altijd bij Jort fekkes. Begonnen met een boven ooglid correctie ,ik vond dat best spannend,maar jort stelde me erg op mijn gemak en nam de tijd goed uit te leggen wat hij ging doen. Het resultaat is nog steeds prachtig! Nu kom ik bij Jort voor botox,hij is kundig en eerlijk. Ik ben altijd blij met het resultaat! Bedankt... Toon meer »
Ik kom inmiddels 2 jaar bij faceland,altijd bij Jort fekkes.
Begonnen met een boven ooglid correctie ,ik vond dat best spannend,maar jort stelde me erg op mijn gemak en nam de tijd goed uit te leggen wat hij ging doen. Het resultaat is nog steeds prachtig!
Nu kom ik bij Jort voor botox,hij is kundig en eerlijk.
Ik ben altijd blij met het resultaat!

Bedankt weer en tot de volgende afspraak😁 Toon minder »
Roveda van Moorselaar-Raar
7 mei 2023 13:01
Dr. Dania Alissa is een zeer vakbekwame, lieve vrouw. Ik ben heel goed door haar en haar assistente geholpen. Ik heb een bovenooglid correctie gehad. Verwachtingen werden duidelijk in kaart gebracht. Nazorg kan wel wat beter. De afspraak om hechtingen eruit te laten halen was moeizaam en dat heb ik als niet prettig ervaren op de dag dat de ingreep was. Al m... Toon meer »
Dr. Dania Alissa is een zeer vakbekwame, lieve vrouw. Ik ben heel goed door haar en haar assistente geholpen. Ik heb een bovenooglid correctie gehad. Verwachtingen werden duidelijk in kaart gebracht. Nazorg kan wel wat beter. De afspraak om hechtingen eruit te laten halen was moeizaam en dat heb ik als niet prettig ervaren op de dag dat de ingreep was.

Al met al raad ik dr. Dania Alissa absoluut aan. Ontzettend bedankt en ook haar assistent le van wie ik de naam helaas niet weet😊 Toon minder »
Ellen Bonhof
4 mei 2023 06:06
Wat een slechte service ik kom binnen en er word al meteen verdoving op mijn lippen gedaan 10 min later kwam de arts binnen moest ik met verdoofde lippen met heel veel crème wat er nog opzat uitleggen wat ik precies wou ik heb geen gewenst eindresultaat toen we klaar waren liep die mee naar de balie en zei snel een paar dingen die ik niet mocht doen geen goe... Toon meer »
Wat een slechte service ik kom binnen en er word al meteen verdoving op mijn lippen gedaan 10 min later kwam de arts binnen moest ik met verdoofde lippen met heel veel crème wat er nog opzat uitleggen wat ik precies wou ik heb geen gewenst eindresultaat toen we klaar waren liep die mee naar de balie en zei snel een paar dingen die ik niet mocht doen geen goeie nazorg uitleg gehad hij had ook niet verteld om mijn lippen te koelen om kans op erge zwelling te voorkomen ik kreeg ook geen icepack ik moest nog 45 min naar huis reizen voordat ik er een icepack op kon doen ga ik hier dus niet heen! Toon minder »
Romy kool
31 maart 2023 21:09
Heel erg tevreden! Heb voor de eerste keer lipfillers laten zetten op de locatie Schiphol bij Jort Fekkes. Eerst krijg je een gesprek met alles wat je moet weten en wat je precies wil. Vervolgens wordt je op je gemak gesteld wat ik heel fijn vond omdat ik het best wel spannend vond. Het resultaat was precies hoe ik het wou en de zwelling was na 2 dagen al we... Toon meer »
Heel erg tevreden! Heb voor de eerste keer lipfillers laten zetten op de locatie Schiphol bij Jort Fekkes. Eerst krijg je een gesprek met alles wat je moet weten en wat je precies wil. Vervolgens wordt je op je gemak gesteld wat ik heel fijn vond omdat ik het best wel spannend vond. Het resultaat was precies hoe ik het wou en de zwelling was na 2 dagen al weer weg. Er werd ook goed geadviseerd na hoeveel weken je een controle afspraak kon inplannen. Zeker een aanrader! Toon minder »
Frederique Spiekerman
2 februari 2023 11:11
Meerdere artsen geweest en over allemaal zeer te vrede! Erg vriendelijk en geven goede adviezen en ze staan altijd klaar als je vragen hebt. Ondertussen ga ik ook naar Faceland Haarlem, ook alleen maar mijn complimenten voor ieder die bij Faceland werkt. Echt heel blij dat ik naar Faceland ben gegaan voor mijn behandelingen!
lena vos
19 januari 2023 20:08
Ik ben meerdere keren bij dr. Mahli geweest voor een botox behandeling. Hij neemt altijd de tijd om naar je wensen te luisteren. Ook neemt hij de tijd om goed naar de symmetrie te kijken van je gezicht waar minder/minder moet. Ik ga altijd zeer tevreden de deur uit.
Nathalie Van Zwol
21 oktober 2022 09:09
Ik heb lipfiller behandeling gehad van Mila en ben zeer tevreden over haar manier van benaderen en luisteren, vooral haar werk! Daarbij niet te vergeten dat zij meedenkt en advies geeft, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind! Dit zegt toch iets over haar professionele werkwijze! Mila dank je wel! Eindelijk een behandelaar voor vast. Ik blijf bij jou terug... Toon meer »
Ik heb lipfiller behandeling gehad van Mila en ben zeer tevreden over haar manier van benaderen en luisteren, vooral haar werk! Daarbij niet te vergeten dat zij meedenkt en advies geeft, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind! Dit zegt toch iets over haar professionele werkwijze!
Mila dank je wel! Eindelijk een behandelaar voor vast. Ik blijf bij jou terug komen!😊 Toon minder »
Alis Mercan
10 oktober 2022 14:02
De kliniek waar ik al jaren kom, had geen plek meer binnen 4 weken voor mijn vakantie. Al surfend op internet wam ik Faceland tegen. He! Aantrekkelijke prijzen, goed bereikbaar, duidelijke website en eerlijk....etc.. Na het lezen van veel reviews, een afspraak gemaakt. Best spannend omdat het zo betaalbaar is...... Nu 2 weken later ben ik super tevreden hoe... Toon meer »
De kliniek waar ik al jaren kom, had geen plek meer binnen 4 weken voor mijn vakantie. Al surfend op internet wam ik Faceland tegen. He! Aantrekkelijke prijzen, goed bereikbaar, duidelijke website en eerlijk....etc.. Na het lezen van veel reviews, een afspraak gemaakt. Best spannend omdat het zo betaalbaar is......

Nu 2 weken later ben ik super tevreden hoe alles is verlopen. De balie medewerkster heel vriendelijk, het maken en/of cancelen van de afspraak, de prijs klopte hoe was besproken.....en vooral heel tevreden over Mila Negojevic.
Beter dan de duurdere kliniek waar ik hiervoor mijn behandelingen deed, heeft zijn mijn kleine lijntjes rond mijn lippen gevuld. Heel secuur heeft ze gekeken en de prikjes gezet. Super bedankt. Ook de voorhoofd en frons in een keer goed! Tot de volgende keer Mila Toon minder »
Margo Berkhout
6 oktober 2022 01:01
Super goed geholpen door arts Jort Fekkes.
Alleen de locatie ging niet op tijd open. En dag erna geprobeert vraag te stellen via chat is niet beantwoord, smiddags kreeg ik een bandje om 15 uur en spoednummer werd ook niet beantwoord.
De arts antwoordde savond wel direct per Insta. Maar dat lijkt me toch niet de bedoeling.
Belinda Holsteijn
20 augustus 2022 06:06
Ik ben behandeld door Sahgul Genc-Hanci en was erg blij met haar. Ik had me vergist in de dag, zat er een dag te vroeg maar ipv dat ze me liet terug komen nam ze de tijd voor me. Ik moest even wachten en toen kon ik tussen 2 afspraken in, erg fijn! Ze nam ook nog de tijd om me gerust te stellen omdat ik het best spannend vond. Ben gegaan voor Botox en dat he... Toon meer »
Ik ben behandeld door Sahgul Genc-Hanci en was erg blij met haar. Ik had me vergist in de dag, zat er een dag te vroeg maar ipv dat ze me liet terug komen nam ze de tijd voor me. Ik moest even wachten en toen kon ik tussen 2 afspraken in, erg fijn! Ze nam ook nog de tijd om me gerust te stellen omdat ik het best spannend vond. Ben gegaan voor Botox en dat heb ik gekregen, het is nu 4 dagen geleden en ik merk dat het begint te werken. Zie nu al dat het iets verzacht, nu al blij! Btw. er was geen receptioniste aanwezig, dus Sahgul deed de receptie taken er ook nog bij. Echt een topper! Toon minder »
Sa zen
5 augustus 2022 07:07
Voor de eerste keer lipfillers laten zetten bij dr. Sahgül. Hele fijne ervaring bij een erg vriendelijke en deskundige arts. Er was ruimte voor vragen en er werd goed advies gegeven. Het resultaat is super natuurlijk, precies zoals ik wilde!
Robin Jager
4 augustus 2022 13:01
Aantal weken geleden voor een controle geweest voor Botox voorhoofd en frons. Keurig geholpen nu komt de frons naar mijn idee te snel weer terug en heb je binnen 1 maand recht op hercontrole doordat er geen plek is bij de behandeld arts kom ik net buiten de 4 weken uit en doen ik opnieuw te betalen ? Dit lijkt me niet correct ik ga er dan ook vanuit dat dit... Toon meer »
Aantal weken geleden voor een controle geweest voor Botox voorhoofd en frons. Keurig geholpen nu komt de frons naar mijn idee te snel weer terug en heb je binnen 1 maand recht op hercontrole doordat er geen plek is bij de behandeld arts kom ik net buiten de 4 weken uit en doen ik opnieuw te betalen ? Dit lijkt me niet correct ik ga er dan ook vanuit dat dit 9-8 netjes wordt opgelost. Toon minder »
Angelique Van Schie
28 juli 2022 08:08
Samen met een vriendin geweest voor lipfillers. Een onwijs mooie en nette locatie! Personeel erg vriendelijk! We werden geholpen door dr. De Jong. Hij was heel rustig en deed een goede uitleg over wat er ging gebeuren! Enorm tevreden met het resultaat! Hier komen we zeker terug!
Romy van Dijk
22 juli 2022 15:03
Ik had moeite de locatie te vinden, zelfs toen ik er bijna was op de Tom-tom. Tip; misshien iets eerder aan zijkanten van de weg en vóór de inrit omhoog naar de parkeerplaats en ingang een bord met Faceland plaatsen. Fijn, dat het parkeren gratis is. Bij de balie werd ik vriendelijk ontvangen maar werd ik afgeschrikt door de hoeveelheid dames die mijns inzie... Toon meer »
Ik had moeite de locatie te vinden, zelfs toen ik er bijna was op de Tom-tom.
Tip; misshien iets eerder aan zijkanten van de weg en vóór de inrit omhoog naar de parkeerplaats en ingang een bord met Faceland plaatsen.
Fijn, dat het parkeren gratis is.
Bij de balie werd ik vriendelijk ontvangen maar werd ik afgeschrikt door de hoeveelheid dames die mijns inziens op een kluitje zaten en met overdreven 'ballonlippen' mij aan (eventjes) zaten te kijken. Ik vroeg mijzelf even af waar ik beland was.
De behandeling waar ik voor kwam, was echter prima en efficiént. Daarvoor kom ik zeker weer. Toon minder »
Trudie Schep
13 juli 2022 05:05
Donderdag had ik een afspraak samen met mijn vader bij Mustafa Mahli. Mijn vader werd als eerste geholpen. Na een half uur was hij klaar en alles was goed gegaan. Daarna was ik aan de beurt. Ik ben 29 jaar en erger mijzelf aan mijn oogleden, eenmaal in de behandelkamer vertelde dr mahli mij dat er amper tot geen overhangend ooglid was. Dat ik geen resultaat... Toon meer »
Donderdag had ik een afspraak samen met mijn vader bij Mustafa Mahli. Mijn vader werd als eerste geholpen. Na een half uur was hij klaar en alles was goed gegaan. Daarna was ik aan de beurt. Ik ben 29 jaar en erger mijzelf aan mijn oogleden, eenmaal in de behandelkamer vertelde dr mahli mij dat er amper tot geen overhangend ooglid was. Dat ik geen resultaat zou zien en er alleen een litteken zou komen. Hij zei dat hij zichzelf niet goed zou voelen als hij deze operatie zou uitvoeren. Ik vind dit zo ontzettend proffesioneel en menselijk. Niet alleen maar commerciel maar gewoon menselijk. Ik ben Mustafa Mahli heel erg dankbaar en zou iedereen hem aanraden. (Dezelfde dag heb ik het volledige bedrag teruggestort mogen ontvangen op mijn rekening) over 3-5 jaar kom ik zeker terug! Met mijn vader gaat alles goed, totaal geen pijn en het is nu al super mooi! Toon minder »
S
26 juni 2022 21:09
Face land verdiend 5 sterren wat de kwaliteit betreft, ik heb echter wel een opmerking tevens tip, daatom geef ik 4 sterren. U hanteert 3 verschillende prijzen en wekt hiermee de indruk dat de duurste de beste en de goedkoopste minder mooi resultaat zou kunnen afleveren. Gevoelsmatig kiezen mensen voor kwaliteit boven de kwantiteit/prijs. Het gezegde goedkoo... Toon meer »
Face land verdiend 5 sterren wat de kwaliteit betreft, ik heb echter wel een opmerking tevens tip, daatom geef ik 4 sterren. U hanteert 3 verschillende prijzen en wekt hiermee de indruk dat de duurste de beste en de goedkoopste minder mooi resultaat zou kunnen afleveren.
Gevoelsmatig kiezen mensen voor kwaliteit boven de kwantiteit/prijs.
Het gezegde goedkoop is duurkoop gaat veelal op in de praktijk.
De behandelaars zijn allen vakmensen, maak één gemiddelde prijs,dit is geloofwaardiger en zal zeker meer klanten aantrekken.
Vanwege het resultaat bij vriendinnen heb ik voor Jort Fekkes gekozen en ben zeer tevreden. Toon minder »
Margot Muller
4 juni 2022 07:07
Mijn eerste keer bij faceland. Ik vond het super spannend maar ben super hoed geholpen door Roland de jong. Hij heeft alles stap voor stap uitgelegd en mij gerust gesteld uiteindelijk de behandeling gedaan en ben super tevreden met het resultaat. Zou hier zeker terug keren !
Zoey Joanne
27 mei 2022 13:01
Ik ben hier geweest voor een boven ooglid correctie, na een duidelijke intake een afspraak gemaakt om de ingreep te doen. Het is een zeer schone en nette praktijk, groot en aardige vakkundige mensen. Het voelde goed aan en ik ben tot op de dag van vandaag blij dat ik bij deze praktijk ben geweest. Zal ook verdere afspraken voortaan hier doen. Als je nog twij... Toon meer »
Ik ben hier geweest voor een boven ooglid correctie, na een duidelijke intake een afspraak gemaakt om de ingreep te doen. Het is een zeer schone en nette praktijk, groot en aardige vakkundige mensen. Het voelde goed aan en ik ben tot op de dag van vandaag blij dat ik bij deze praktijk ben geweest. Zal ook verdere afspraken voortaan hier doen. Als je nog twijfelt, niet doen! Toon minder »
Eva dogan-mondriaan
21 mei 2022 05:05
Wat een fijne ervaring! Ik had een afspraak mer Nicoletta Daniolos. Ze nam echt de tijd om precies uit te leggen wat ze ging doen en wat de mogelijkheden waren.

Ik voelde me erg op mijn gemak! Dankjewel!
Soraya pw
14 mei 2022 03:03
Faceland Schiphol maakt direct een goede indruk bij binnenkomst, goede parkeergelegenheid en jong dynamisch personeel aan de balie. Je kan een kop koffie en thee pakken en de wachtruimte is groot en comfortabel. Ik kwam voor één Bovenooglidcorrectie bij Mustafa Mahli, een zeer goede en lieve arts. Op 1 puntje na ( mijn afspraak liep 1 uur uit en het werd mij... Toon meer »
Faceland Schiphol maakt direct een goede indruk bij binnenkomst, goede parkeergelegenheid en jong dynamisch personeel aan de balie. Je kan een kop koffie en thee pakken en de wachtruimte is groot en comfortabel. Ik kwam voor één Bovenooglidcorrectie bij Mustafa Mahli, een zeer goede en lieve arts. Op 1 puntje na ( mijn afspraak liep 1 uur uit en het werd mij niet medegedeeld , best vervelend als je toch al zenuwachtig bent voor de ingreep) was alles goed. Toon minder »
Sylvia Raven
4 mei 2022 07:07
Afgelopen maandag was het dan voor mij zover, een ooglidcorrectie. Super vriendelijk aan de receptie ontvangen en Mustafa Mahli, die de ooglidcorrectie heeft uitgevoerd, kwam al op mij aflopen. De procedure was mij bij het 1ste consult al uitgebreidt uitgelegd, toch een korte resume. De assistent was er inmiddels ook bij, ook een hele vriendelijke jongen. De... Toon meer »
Afgelopen maandag was het dan voor mij zover, een ooglidcorrectie. Super vriendelijk aan de receptie ontvangen en Mustafa Mahli, die de ooglidcorrectie heeft uitgevoerd, kwam al op mij aflopen. De procedure was mij bij het 1ste consult al uitgebreidt uitgelegd, toch een korte resume. De assistent was er inmiddels ook bij, ook een hele vriendelijke jongen. De behandeling op zich viel 100% mee ...ok de verdoving misschien niet iets wat ik elke dag zou willen haha, maar onvermijdelijk. Over het resultaat kan ik nu natuurlijk nog niet zoveel zeggen, omdat ik er nu nog uitzie, alsof ik een paar rondjes boksring achter de rug heb, maaaarrr door het zien van de resultaten van meerdere mensen uit mijn omgeving, heb ik het volle vertrouwen dat het helemaal goed gaat komen. Ik kan zeker Mustafa Mahli ook met vol vertrouwen aanbevelen, hij is vriendelijk, correct en zeer bekwaam, en jammer dat ik niet meer sterren kan geven.
James Toon minder »
james heller
20 april 2022 08:08
Echt supertoffe en netto locatie! Ik kwam ruim 3 kwartier voor mijn afspraak aan en ik mocht vrijwel direct naar binnen. In eerste instantie ging ik voor de Botox lip flip maar na overleg met de plastisch chirurg, die heel duidelijke informatie gaf, ben ik voor een lipfiller gegaan. Nadien kreeg ik de nazorg informatie per mail en ook de gegevens van de fill... Toon meer »
Echt supertoffe en netto locatie! Ik kwam ruim 3 kwartier voor mijn afspraak aan en ik mocht vrijwel direct naar binnen. In eerste instantie ging ik voor de Botox lip flip maar na overleg met de plastisch chirurg, die heel duidelijke informatie gaf, ben ik voor een lipfiller gegaan. Nadien kreeg ik de nazorg informatie per mail en ook de gegevens van de filler! Toon minder »
Chiara Alana
4 april 2022 15:03
Ben ruim 50 uur verder en had er eigenlijk meer al gehoopt van te zien😊 Er werd al wel gezegd dat het 1 tot 2 weken kon duren maar bij sommigen lijkt het sneller al zichtbaar te zijn. Sneller dan bij mij helaas. Hopelijk met 2 weken het gewenste resultaat! Bijgewerkt totaal 4 dagen na de Botox. Ik zie gelukkig nu al zeker wel een heel verschil! Benieuwd ho... Toon meer »
Ben ruim 50 uur verder en had er eigenlijk meer al gehoopt van te zien😊 Er werd al wel gezegd dat het 1 tot 2 weken kon duren maar bij sommigen lijkt het sneller al zichtbaar te zijn. Sneller dan bij mij helaas. Hopelijk met 2 weken het gewenste resultaat!

Bijgewerkt totaal 4 dagen na de Botox.
Ik zie gelukkig nu al zeker wel een heel verschil! Benieuwd hoe het er met 2 weken uitziet😊 Toon minder »
Shanita
28 maart 2022 13:01
Vriendelijk, deskundig en snel. Het resultaat laat met Botox altijd even op zich wachten, maar voel me altijd serieus genomen en prettig bij faceland. Tot nu toe 2 verschillende behandelingen gehad bij 2 artsen: Beide zeer kundig. Lipfiller had ik ook al eerder laten doen bij faceland. Daar was ik erg tevreden over. Ik vind het wel fijn als je kan vergelijke... Toon meer »
Vriendelijk, deskundig en snel. Het resultaat laat met Botox altijd even op zich wachten, maar voel me altijd serieus genomen en prettig bij faceland. Tot nu toe 2 verschillende behandelingen gehad bij 2 artsen: Beide zeer kundig. Lipfiller had ik ook al eerder laten doen bij faceland. Daar was ik erg tevreden over. Ik vind het wel fijn als je kan vergelijken, maar hou het nu bij dr Baroof (lipfiller) en dr Roland de Jong (Botox).
Ik ben erg tevreden met hun werkwijze en expertise. Toon minder »
Marion Suurland
26 maart 2022 07:07
Kijk er weer naar uit om naar Faceland Schiphol te gaan, de keren dat ik daar ben geweest ging ik super blij de deur uit.En wordt daar altijd gastvrij ontvangen en de arts denkt mee,en alles voldoet aan mijn wensen en voel mij op mn gemak vind dat erg belangrijk.
Sharon Vonk
22 maart 2022 17:05
Tevreden over ooglidcorrectie en dokter Mustafa Mahli. Aardige man. Ik was voor de afspraak hechting eruithalen ook naar schiphol gegaan terwijl de afspraak in utrecht was (had ik niet goed gelezen). Wat ik heel raar vind want ik ga niet naar utrecht rijden. Maar gelukkig mocht ik er snel tussendoor in schiphol en heeft dr Mahli ze zelf eruitgehaald. Dus dat... Toon meer »
Tevreden over ooglidcorrectie en dokter Mustafa Mahli. Aardige man.
Ik was voor de afspraak hechting eruithalen ook naar schiphol gegaan terwijl de afspraak in utrecht was (had ik niet goed gelezen). Wat ik heel raar vind want ik ga niet naar utrecht rijden.
Maar gelukkig mocht ik er snel tussendoor in schiphol en heeft dr Mahli ze zelf eruitgehaald. Dus dat is een groot pluspunt voor de receptioniste en dr Mahli!!
Omdat het de eerste avond er verschrikkelijk uitzag en 1 ooglid op ontploffen stond en er nog een beetje bloed uitkwam. Gebeld en de verpleegster gesproken en daarna belde dr Mahli me zelf terug laat op de avond. Daarna gerustgesteld. Was ook heel fijn!

Traangootbehandeling in 2020 redelijk tevreden. Zag wel wit ding onder mn oog zitten. Scheen een beetje door de huid heen. Denk volgende keer een andere filler?
Fronsrimpel in 2020 wel tevreden
Filler Mondhoeken in 2020 heel ontevreden. Er 2 bulten bij gekregen.

Groot nadeel zijn de lange wachtijden bij faceland, 30 a 45 minuten🙁 Toon minder »
C. Vester
23 februari 2022 19:07
Nu 3x bij Faceland Amsterdam Schiphol geweest.
1x voor een consult voor borstvergroting.
Besloten dat toch ergens anders te doen.
1x voor filler behandeling, zeer blij mee.
En 1x mee voor fillers behandeling van iemand anders. Was ook allemaal prima.
Ook 2x in Utrecht geweest bij dezelfde arts voor fillers en botox.
Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug!!
Jetske Oterdoom
14 februari 2022 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat voor reviews heeft Faceland Amsterdam Schiphol?

Op basis van 52 Google reviews heeft Faceland Amsterdam Schiphol 4.5 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Faceland Amsterdam Schiphol?

In Schiphol-Rijk is Faceland Amsterdam Schiphol gevestigd op Beechavenue 162.